lx911 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, sourChicken1 είπε τα vpn με πληρωμη δεν στελνουν τα logs σου τα δωρεαν το κανουν οχι δεν κοβουν κατι τα vpn απλα τα site τρεχουν σε αλλες χωρες και αλλου οχι Πατάω σε τριπλό VPN και δεν είναι στο δικό μου αφμ και πήρα κωδικό χωρίς μαιλ η να κάνω register, unlimited σε όλα. Αν μπορούμε ας με βρουνε
rioener Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, Kalahaan είπε Τι εννοείς ότι δεν κάνει; Σε μπλοκάρει; Για streaming τύπου netflix, amazon, disney+ κλπ δε βλέπεις από πολλούς server, και από αυτούς που βλέπεις τρως block σχετικά γρήγορα. Για torrent seeding δεν έχει port forward που χρειάζονται πολλοί trackers για το ratio. Για αυτές τις 2 χρήσεις κοιτάς αλλού. Αν θέλεις μόνο download ddl/torrents έχει υψηλές ταχύτητες, στο 90%+ της γραμμής μου. Επίσης σταθεροί server, χωρίς αποσυνδέσεις, και με διευθύνσεις στην περιοχή που πρέπει, όχι όπως μερικά που επιλέγεις Τουρκία πχ και βρίσκεσαι Ολλανδία... Ανάλογα τη χρήση οπότε 1
Lesdal Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 2:45 ΜΜ, duende είπε επειδη με εχουν πρηξει αυτες τις μερες διαφοροι για το streamio, οσοι το τρεχουν σε τηλεοραση το ξηλωνουν? συγγνωμη εαν το account απο το stremio έχει πανω το real debrid API ακομα και στην τηλεοραση δεν εχεις θέμα θεωρω. Τωρα στην περιπτωση που δεν υπαρχει real debrid αλλαζει το πραγμα...
Kalahaan Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 27 λεπτά πριν, rioener είπε Για streaming τύπου netflix, amazon, disney+ κλπ δε βλέπεις από πολλούς server, και από αυτούς που βλέπεις τρως block σχετικά γρήγορα. Για torrent seeding δεν έχει port forward που χρειάζονται πολλοί trackers για το ratio. Για αυτές τις 2 χρήσεις κοιτάς αλλού. Αν θέλεις μόνο download ddl/torrents έχει υψηλές ταχύτητες, στο 90%+ της γραμμής μου. Επίσης σταθεροί server, χωρίς αποσυνδέσεις, και με διευθύνσεις στην περιοχή που πρέπει, όχι όπως μερικά που επιλέγεις Τουρκία πχ και βρίσκεσαι Ολλανδία... Ανάλογα τη χρήση οπότε Κατάλαβα. Επομένως μπορείς να κατεβάσεις από τόρρεντ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις seeding, δηλαδή upload. Σε streaming τύπου tainio-mania το έχεις δοκιμάσει;
Coscas Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, spi79 said: Δε φοβάμαι βρε,αλλά αναρωτιέμαι,αν δεις τις ίδιες ταινίες από τα ''πειρατικά'' κινδυνεύεις,ενώ από youtubε όχι,ποιά είναι η διαφορά? Και καλά...το ΥΤ πληρώνει δικαιώματα. Τώρα... πώς το κάνει αυτό, ενώ εγώ είμαι uploader και τα μισά τραγούδια που έχω ανεβάσει, δεν έχουν καν copyrighted ένδειξη και μου τα αφήνει ελεύθερα, δεν ξέρω... Μπάχαλο, αλλά επειδή το λέει το ΥΤ...έτσι θα είναι... Το μόνο που θα μας έσωζε, θα ήταν να πληρώνουν και άλλα sites δικαιώματα. Αν και δεν νομίζω να έχουν από πίσω τα λεφτά (και την δύναμη) της Google για να το κάνουν "this way" Επεξ/σία 5 Απριλίου από Coscas 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η ολη κατασταση θυμιζει επαρχιακο μπατσο - αμα σε σταματησει θα σε γραψει επειδη δεν εχεις αλυσιδες καλοκαιρι Απλα φροντιζεις να καλυψεις το κ@λο σου απο τη παρανοια με οτι βλακεια χωνουν . Στελνεις βεβαια και ενα μηνυμα ψηφο να μη περιμενουν κομμενη - θα παρουν οτι στις euroεκλογες και χειροτερα . Αυτο μετραει . Επεξ/σία 5 Απριλίου από Mhlogiatros 3 2
rioener Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Kalahaan είπε Κατάλαβα. Επομένως μπορείς να κατεβάσεις από τόρρεντ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις seeding, δηλαδή upload. Σε streaming τύπου tainio-mania το έχεις δοκιμάσει; Και upload μπορείς να κάνεις, απλώς δε θα παίρνεις εσύ το ratio, δε φαίνεται ότι το κάνεις εσύ. Σε tainio-mania είχα δοκιμάσει με ελληνικό server και δεν έπαιξε. Δεν έχω δοκιμάσει άλλους, θα το κοιτάξω και θα σου πω. EDIT Σε καμια 20αρια που δοκίμασα καμία τύχη, στα περισσότερα δε μπαίνει καν στη σελίδα, και σε μερικά που μπήκε δε φορτώνει τον player. Επεξ/σία 5 Απριλίου από rioener 1
Kostasnits Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Απριλίου από Kostasnits 1
johnnyman Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 6 ώρες πριν, ankar500 είπε και γω ενδιαφερομαι για δουλεια 2 ημερων. Ποιο αγορασες? Το airvpn φιλε μου!! 1
zvarthangalos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Γνωστός γνωστού μου ρώτησε τον τύπο που του παρέχει παράνομο box για NOVA, COSMOTE κλπ και του έστειλε το παρακάτω μήνυμα. Επεξ/σία 5 Απριλίου από zvarthangalos 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μερακλης παντως ο τυπος αμα του στεινει και vpn router παρεχει ολοκληρωμενες υπηρεσιες . Καλυτερες απο πολλους παροχους Επεξ/σία 5 Απριλίου από Mhlogiatros 3 5
Nicksonos80 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Το port forwarding ειναι σημαντικό για torrenting? Τι κάνει; Κάποιος είπε ότι αν δε κάνεις port forw στα torrents τότε μπορείς να κατεβάσεις αλλά το upload στο site δε θα το βλέπουν και δε θα το μετράνε. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τα περισσότερα vpn νομίζω δεν έχουν port forward πάντως είδα. Πιστευτώ ότι δεν ειναι τόσο ηλίθιοι και παρανοϊκοί να καταδιώξουν όλο το internet σε χιλιάδες σπίτια και να γεμίσουν τα δικαστήρια με προσφυγές προστίμων χιλιάδων από torrent και streaming και να μην ξανακυβερνήσουν ποτέ έτσι, πιστευτώ δε θα τα χρειαστούμε, αλλά για την ώρα... Ποιο vpn προτείνετε για torrents ?
gregpec2 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Nicksonos80 είπε Ποιο vpn προτείνετε για torrents ? Proton, Nord, Express. Ανάλογα το βαλάντιό σου. 1
Kostasnits Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Παιδια εσεις ακομα κατεβαζετε με vpn και στριμαρετε ταινιες ή περιμενε να δειτε τι θα γινει με τον νομο? Εχω proton vpn premium απο παντα αλλα νιωθω ανασφαλια να κατεβασω κατι. 1
Nicksonos80 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 λεπτό πριν, gregpec2 είπε Proton, Nord, Express. Ανάλογα το βαλάντιό σου. Μας έβαλαν να κάνουμε και συνδρομές vpn πλέον, πόσες να αντέξουμε...Αν και δε νομίζω να το χρειαζόμαστε , σε λίγο καιρό θα δούμε. Μάλλον για Proton θα πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα