Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε

Γνωστός γνωστού μου ρώτησε τον τύπο που του παρέχει παράνομο box για NOVA,  COSMOTE κλπ και του έστειλε το παρακάτω μήνυμα στο viber    (66).png.3c1ed48cebc4534e1a2da6957a0d5b3a.png

Ήταν το πρώτο πράγμα μου είχα σκεφτεί όταν διάβασα τον νέο νομο. Το να συνδέονται με VPN όλα αυτά τα κουτιά στον server και δεν μπορούν να βρουν τίποτα. Οι περισσότεροι servers είναι εξωτερικό. Σερβία - Βουλγαρία κπλ... Οπότε καλή τύχη στο υπουργείο μας.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rigadin είπε

Άψογος! Το πήρα τελείως προληπτικά και είναι άψογο! 17 ευρώ τελική τιμή!
Δοκίμασα direct link που μαξάρει την γραμμή μου και σε σχέση με χθες που δεν το είχα δεν παρατήρησα απώλεια(ίσως το πολύ 5% και αν σε 100ρα γραμμή)
Σεταρα και το qbit για όταν το χρειαστώ (με αυτόνομο kill switch στον torrent client)

Αχρείαστο να είναι... για τα επόμενα 2 χρόνια είμαι οκ! Πολλά ευχαριστώ!

Υγ. Και για όποιον αμφιβάλει image.png.fe37b04616d13c75781075e0993d3b0d.pngimage.png.d2f8a43c1b0a0c39ed13cb4b876e97c2.png

Επεξ/σία από jkr21
  • Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Άψογος! Το πήρα τελείως προληπτικά και είναι άψογο! 17 ευρώ τελική τιμή!
Δοκίμασα direct link που μαξάρει την γραμμή μου και σε σχέση με χθες που δεν το είχα δεν παρατήρησα απώλεια(ίσως το πολύ 5% και αν σε 100ρα γραμμή)
Σεταρα και το qbit για όταν το χρειαστώ (με αυτόνομο kill switch στον torrent client)

Αχρείαστο να είναι... για τα επόμενα 2 χρόνια είμαι οκ! Πολλά ευχαριστώ!

Φρόντισε και κάτι άλλο.

Να βάλεις το NordLynx στο qbit σαν μοναδικό network interface.

Για σιγουριά.

Επίσης το Nord υποστηρίζει split tunneling.

Με αυτή τη δυνατότητα μπορείς να έχεις το VPN πάντα ανοικτό, να ξεχάσεις ότι υπάρχει καν, και να συνδέονται με VPN μόνο οι εφαρμογές που θέλεις εσύ.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα εβαζα το nordvpn διοτι δεν εχει always on kill switch/firewall σε επιπεδο συστηματος, δηλ. να δουλευει ακομα και κλεισεις την εφαρμογη τελειως η ακομα και αν κανεις restart. Δεν ειναι τοσο θεμα αν το κανεις bind πχ. στο qbittorrent αλλα σε οποια αλλη περριπτωση θα μεινεις ακαλυπτος αν για παραδειγμα κρασαρει. Τα μονα vpns που εχουν αυτο το χαρακτηριστικο ειναι τα protonvpn, mullvad, ivpn, airvpn και windscribe.

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, zvarthangalos said:

Γνωστός γνωστού μου ρώτησε τον τύπο που του παρέχει παράνομο box για NOVA,  COSMOTE κλπ και του έστειλε το παρακάτω μήνυμα.  (66).png.3c1ed48cebc4534e1a2da6957a0d5b3a.png

Αυτούς βέβαια θα τους βρίσκουν από το πελατολόγιο που είναι πολύ πιο εύκολο και στοιχειοθετείται καλύτερα από την ανάλυση της ιντερνετικη κίνησης.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mike299 είπε

Αυτούς βέβαια θα τους βρίσκουν από το πελατολόγιο που είναι πολύ πιο εύκολο και στοιχειοθετείται καλύτερα από την ανάλυση της ιντερνετικη κίνησης.

Ακριβώς ! Ένας δυσαρεστημένος πελάτης ή κάποιος ανταγωνιστής αρκεί να δώσει τον πωλητή. Κι ο πωλητής θα δώσει όλους τους υπόλοιπους πελάτες του για πιο ευνοϊκή μεταχείριση.. 

Επεξ/σία από pomfolynx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pomfolynx είπε

Ακριβώς ! Ένας δυσαρεστημένος πελάτης αρκεί να δώσει τον πωλητή. Κι ο πωλητής θα δώσει όλους τους υπόλοιπους πελάτες του για πιο ευνοϊκή μεταχείριση.. 

Αν αρχίσουν να γίνονται τέτοια, οι πειρατές απλώς θα βρουν τρόπο να κρύψουν και το πελατολόγιο.

Π.χ., με εξωτερική αποθήκευση (offline, cloud σε άλλη χώρα).
Ή με ψεύτικα αρχεία/κρυπτογράφηση χωρίς κλειδί.

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.
9 ώρες πριν, rigadin είπε

Ωραίος το πήρα μόλις και όλα κομπλε! Να ρωτήσω η χρήση που κάνω είναι torrent από trellas σε android κινητό (δεν έχω PC) και μtorrent για κατέβασμα. Με ενεργό το nord και kill switch είμαι κομπλέ έτσι; Να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αντί μtorrent;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, baggelis7 είπε

Ωραίος το πήρα μόλις και όλα κομπλε! Να ρωτήσω η χρήση που κάνω είναι torrent από trellas σε android κινητό (δεν έχω PC) και μtorrent για κατέβασμα

Ερώτηση έχει 2 επιλογές για τιμή 18.73 και 17 και κάτι $ τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο; Κατά δεύτερον για πόσες συσκευές είναι;

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Ερώτηση έχει 2 επιλογές για τιμή 18.73 και 17 και κάτι $ τι διαφορά έχει το ένα με το άλλο; Κατά δεύτερον για πόσες συσκευές είναι

Η πιο φθηνή είναι αν έχεις πόντους να εξαργυρώσεις από τον λογαριασμό σου εκεί απ' ότι κατάλαβα οπότε πας στην ακριβή. Όταν πας στο καλάθι σου μπορείς να γυρίσεις το usd σε euro και μετά την αγορά βλέπεις τον κωδικό. Είναι για 2 χρόνια 10 συσκευες

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σε android το μονο που εχει kill switch ειναι το ipvanish

Και στο nord μου εμφανίζει. Τώρα αν λειτουργεί σωστά δεν το γνωριζω

Screenshot_2025-04-06-10-03-50-67_9022d6795e7dc7d3b77889eb1e66148a.jpg

Screenshot_2025-04-06-10-04-13-16_41a74ddf68be21faad2fbbb691b15143.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, baggelis7 είπε

Και στο nord μου εμφανίζει. Τώρα αν λειτουργεί σωστά δεν το γνωριζω

στο κινητο 

Σε android tv δεν υπαρχει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...