zvarthangalos Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, ninos30 είπε β) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να γράφετε εδώ μέσα (και σε άλλα φόρα) τι κάνετε και δεν κάνετε. Στοχοποιήστε... Αν κάποιος αποφασίσει να διαβάσει 103 σελίδες θα έχει αρκετό υλικό για να ξεκινήσει να ψάχνει Εχουμε VPN ρε φίλε για κοροϊδα μας περνάς ; 😁 4
Nikos7Bouzouxis Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2025 στις 6:47 ΜΜ, 1comment είπε Αφού λοιπόν εγώ εξαρχής έγραφα για το ταινιομανια και πιθανό (απίθανο) πρόστιμο λόγω αυτού ότι ναι θα το πήγαινα και δικαστήριο γιατί θεωρώ ότι θα το κέρδιζα (γιατί το σαητ δεν έχει μόνο βιντεο), εσύ γιατί μου απάντησες στο αρχικό μου ποστ λέγοντας ότι ούτε θα κέρδιζα τέτοιο δικαστήριο και θα έτρωγα κανονικά και το πρόστιμο; Μήπως το αρχικό σου μήνυμα θα έπρεπε να ήταν "δεν θα υπάρξει κανενα πρόστιμο από ταινιομανια και τα συναφή"; Έχω την εντύπωση ότι σε κανένα από τα παρεμφερή σαητ (με stream ταινίες με ελ. υπότιτλους) δεν δουλεύει ο player. Ελπίζω να το φτιάξουν στο μέλλον γιατί ήδη χάνουν πολλούς επισκέπτες. Στο τσατ του ταινιομανια όλοι λένε για το νόμο και ότι δεν παίζει ο player με vpn. Έχω χρόνια να κατεβάσω απο τορεντ γιατί αν θυμάμαι κάποια στιγμή έκλεισαν τα σαητ με ελ. υπότιτλους (εννοείται δεν μπορώ να δω ξένη ταινία χωρίς υποτ.). Θα έπρεπε λοιπόν εκτός του τορεντ με την ταινία να ψάξω να βρω κ τους αντίστοιχους υπότιτλους οι οποίοι να είναι και συγχρονισμένοι. Ενώ αυτά τα σαητ μας λύνουν τα χέρια! Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολη διαδικασία με τορεντ που να έχουν μαζί και υπότιτλους, έχω χρόνια να το ψάξω. Αν υπάρχει δηλαδή ενα ελεύθερο σαητ με τορεντς και υποτιτλους μαζί, ανοιχτό σε όλους και ενημερωμένο ως προς τις ταινίες. Κάθε πληροφορία σε πμ ευπρόσδεκτη. Με Proton vpn παίζει ο player με επιλογή server από Κύπρο πάντως. Επίσης, μπορείς να μπεις σε όποιο ξένο site θες, πχ cinego (το οποίο χρησιμοποιούσα αλλά πλέον έχει χαλάσει το search του), αλλά υπάρχουν δεκάδες ξένα, και να χρησιμοποιείς το Substital (extension), αν είσαι από pc. Επεξ/σία 7 Απριλίου από Nikos7Bouzouxis
rigadin Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 8 ώρες πριν, johnnyman είπε 17.97 βγαίνει. Αυτή είναι η τιμή? Port forwarding για torrent εχει? δεν εχει port forward.Η τιμη παιζει εκει γυρω.
1comment Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 3 ώρες πριν, ninos30 είπε β) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να γράφετε εδώ μέσα (και σε άλλα φόρα) τι κάνετε και δεν κάνετε. Στοχοποιήστε... Αν κάποιος αποφασίσει να διαβάσει 103 σελίδες θα έχει αρκετό υλικό για να ξεκινήσει να ψάχνει Α καλά... Δηλαδή πιστεύεις ότι εισαγγελέας θα δώσει εντολή για άρση απορρήτου (μιας και όλοι γράφουμε με ψευδώνυμα) επειδή κάποιος έγραψε σε ένα άσχετο φορουμ ότι είδε μια ταινία, που μπορεί να λέει και ψέματα; Χαλάρωσε λίγο. Δεν έγραψε κανείς ότι έκανε φόνο. Γιατί μόνο σε τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Οπότε μια συμβουλή και προς εσένα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να τρομοκρατείτε τον κόσμο γράφοντας πράγματα που δεν θα γίνουν ποτέ! 1 ώρα πριν, Nikos7Bouzouxis είπε Με Proton vpn παίζει ο player με επιλογή server από Κύπρο πάντως. Καλή πληροφορία. Αλλά και πάλι σκέφτομαι αξίζει να πληρώνω 5 ευρω ενώ υπάρχουν μήνες που δεν μπαίνω καν στο ταινιομανια; Όπως έχουμε ξαναπεί λογικά αυτά τα σαητ, τους επισκέπτες, δεν θα τους ακουμπήσουν με πρόστιμα γιατί είναι stream site με πολλές άλλες πληροφορίες όπως περιγραφές, σχόλια κλπ. Άρα μη δυνατό να αποδειχτεί αναπαραγωγή υλικού. 6
jerry banana Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 11 ώρες πριν, Aris_ είπε και το insomnia που αφηνει τετοια threads γιατι ο νομος πιανει και την "διαφημιση" -με την ευρεια εννοια. δεν φταιει το insomnia ο κοσμος στις σελιδες εχει ζητησει να μην κλεισουν το θεμα οι moderators για να δουμε εαν πεσει τιποτα να ενημερωθουμε. Αλλιως οι mods θα το ειχαν κλεισει δεκαδες σελιδες πριν. 11 ώρες πριν, adi32 είπε οσοι εχουν γραψει εδω θα ελεγθουν πρωτοι 9
skepasti21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλημέρα, δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά εγώ περιμένω να δω αν θα πέσει καμιά καμπανια (μαζί και γω γμτσ) γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία για περάσω vpn στις συσκευές του νοικοκυριού, έχω δώσει και IPTV στην μάνα μου και τα πεθερικά μου και οπότε γαμησετα. Πείτε μου αν μπορώ να κάνω κάτι ανωδεινο.
June Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 18 ώρες πριν, johnnyman είπε Port forwarding για torrent εχει? Όχι. https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19483392309649-Does-NordVPN-offer-port-forwarding Έχει κάποιους servers για να συνδεθείς που είναι "p2p", τι ακριβώς εννοεί, δεν ξέρω προσωπικά!
naimore Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου καταφερε κανενας να συνδεσει το μtorrent με socks5 proxy που λεει εδω; https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19449763497489-NordVPN-proxy-setup-for-uTorrent
Panosss_2023 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 20 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Καλημέρα, δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά εγώ περιμένω να δω αν θα πέσει καμιά καμπανια (μαζί και γω γμτσ) γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία για περάσω vpn στις συσκευές του νοικοκυριού, έχω δώσει και IPTV στην μάνα μου και τα πεθερικά μου και οπότε γαμησετα. Πείτε μου αν μπορώ να κάνω κάτι ανωδεινο. Δεύτερο ΣΚ είδα την Παναθα και δεν έχω λάβει κάποιο πρόστιμο (οι σταγόνες πάνε σύννεφο βέβαια) , εγώ απλά έβαλα free Proton VPN κ τα έβλεπα μέσω Firefox χωρίς συνδεμένο λογαριασμό Εγώ δίστασα να βάλω κάποιο VPN όταν άρχισα να βλέπω ότι δεν θα έχουμε θέμα με τα σάιτ των ταινιών κ γιατί θα δω τους επόμενους αγώνες έξω έτσι κ αλλιώς οπότε για δύο ματς ρισκαρα με το free VPN , αλλά πάντως δεν ήρθε κάποιο πρόστιμο (τουλάχιστον για την ώρα!) 1
jkr21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 15 λεπτά πριν, naimore είπε καταφερε κανενας να συνδεσει το μtorrent με socks5 proxy που λεει εδω; https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19449763497489-NordVPN-proxy-setup-for-uTorrent Ξεφορτώσου το μtorrent που είναι γεμάτο blotware και διαφημίσεις και βάλε το αντίστοιχο qbitorrent και δοκίμασε εκεί να συνδέσεις το vpn (έχουν αντίστοιχο tutorial) 2
naimore Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου εχω μια παλιοτερη εκδοση που ειναι καθαρη και μαλλον και η τελευταια καλη, 2.2.1 αν θυμαμαι καλα, επισης, εννοειται δοκιμασα και το qbit κι εκει δεν ξεκινουσαν ουτε τα τορεντς, ουτε μου επαιζε το ip leak test, μιλαω παντα για την συνδεση με socks5 proxy, δεν ηθελα να βαλω την εφαρμογη μονο γι αυτο
jkr21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, naimore είπε εχω μια παλιοτερη εκδοση που ειναι καθαρη και μαλλον και η τελευταια καλη, 2.2.1 αν θυμαμαι καλα, επισης, εννοειται δοκιμασα και το qbit κι εκει δεν ξεκινουσαν ουτε τα τορεντς, ουτε μου επαιζε το ip leak test, μιλαω παντα για την συνδεση με socks5 proxy, δεν ηθελα να βαλω την εφαρμογη μονο γι αυτο Κάτι δεν κάνεις καλά μάλλον. Πάντα να ενημερώνεις τέτοιου είδους εφαρμογές. Μήλα με το support της εταιρίας να σε βοηθήσουν αν δεν βρεις άκρη. Τί εννοείς "δεν ηθελα να βαλω την εφαρμογη μονο γι αυτο" ; Αφού το σεταρεις, όπως δείχνουν στο tutorial που λες πιο πάνω, πρέπει να έχεις ανοικτό το vpn για να σε αφήσει να κατεβάσεις... αλλιώς είναι "νεκρό" κόβει όλες τις άλλες συνδέσεις εκτός vpn. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα. Επεξ/σία 7 Απριλίου από jkr21 1
dionisis khfhsia Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 8 λεπτά πριν, jkr21 είπε Κάτι δεν κάνεις καλά μάλλον. Πάντα να ενημερώνεις τέτοιου είδους εφαρμογές. Μήλα με το support της εταιρίας να σε βοηθήσουν αν δεν βρεις άκρη. Να σε ρωτήσω αγόρασα αυτό από g2a αν κατεβάσω μέσω uTorrent web δεν είμαι καλυμμένος αν είναι σε P2P σέρβερ?
jkr21 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 λεπτό πριν, dionisis khfhsia είπε Να σε ρωτήσω αγόρασα αυτό από g2a αν κατεβάσω μέσω uTorrent web δεν είμαι καλυμμένος αν είναι σε P2P σέρβερ? Χωρίς να ξέρω σίγουρα, ΟΧΙ χρειάζεται η κανονική εφαρμογή και να σεταριστεί σωστά. Εδώ δεν είναι ο χώρος για αυτές τις κουβέντες. (Μίλα με support της εταιρίας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα