Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Καλημέρα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω 1ον, γιατί είναι τόσο φθηνό απο αυτό το σάιτ το nordvpn,

και 2ον γιατί ενω λέει οτι δέχεται πληρωμή και με paypal,οταν παω ταμείο μου βγάζει μόνο google pay,bitcoin,zen?

Χωρίς να εχω λογαριασμό στο σάιτ το κάνω. Επίσης, είναι αξιόπιστο το σάιτ αυτό; (g2a)

Ευχαριστώ

16 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Nord vpn  με 15.95 για 2 χρονια απο G2a.com ολα καλα

Μπορείς να με βοηθήσεις στα παρα πάνω μιας και δεν βλέπω να απαντάει κανένας;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Μια χαρά αξιόπιστο είναι το site... έχω βάλει και screenshots που το δείχνω ενεργοποιημένο το κλειδί πριν λίγες σελίδες... εγώ πλήρωσα με ψηφιακή προφορτωμένη κάρτα τράπεζας, μέσω Google pay και όλα μια χαρά. Με PayPal δεν ασχολήθηκα γιατί δεν έχω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό, έτσι θα είναι πιο εύκολο αν χρειαστεί να επικοινωνήσεις με την υποστήριξή τους. Σου προτείνω αυτό εδώ: https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018?suid=1c19a04e-fd1b-497d-829a-85b9dc4f8fa8 που περιλαμβάνει και το NordPass για 2 χρόνια καθώς και 1TB αποθηκευτικό χώρο στο NordLocker. Είναι αξιόπιστο, αλλά όχι 100%. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσεις τα χρήματά σου, καθώς αγοράζω από εκεί για πολλά χρόνια, αλλά ενδέχεται να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων σου. Εδω και 3 χρονια εχω amazon account απο εκει με 25 ευρω περιπου το χρονο... Θα χρειαστεί να κανεις και account στο nordvpn για να περασεις το κλειδι που θα σου στειλουν. Σύνδεσε μεσω του κινητού σου μια καρτα σου η μια χρεωστικη η revolut σε google pay και θα γινει αμεσα η αγορα σου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω κατι χαζο; αν εχετε vpn πανω στο ρουτερ που δεν ειναι ευκολο να αλλαζεις σερβερ, στο vpn βαζετε ελληνικο σερβερ; ειναι οκ (απο θεμα ασφαλειας)?

πχ σπιτι που εχει cosmotetv αν δεν βαλει ελληνικο σερβερ δεν θα μπορει να βλεπει. οπως επισης και καποιο περιεχομενο region locked

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ristar είπε

Τριβουν τα χερακια τους τα VPN, αυξηση λογαριασμων απο Ελλαδα 100%.

Μια φορα για την παρτη μου συνεχιζω torrenting, slsk, stremio οπως πριν σαν να μην συμβαινει τπτ.

Ο καθενας οτι καταλαβαινει, θα ενημερωσω οταν μου ερθει το προστιμο....

Δοκιμασε Mickey 17/Monkey/Minecraft Movie απο public tracker και ελα να μου πεις αν ερθει η οχι. 

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δοκιμασε Mickey 17/Monkey/Minecraft Movie απο public tracker και ελα να μου πεις αν ερθει η οχι. 

Αυτά δεν είναι τίποτα εκεί που δεν μπλέκεις είναι " Moana 2" 

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekboy είπε

να ρωτησω κατι χαζο; αν εχετε vpn πανω στο ρουτερ που δεν ειναι ευκολο να αλλαζεις σερβερ, στο vpn βαζετε ελληνικο σερβερ; ειναι οκ (απο θεμα ασφαλειας)?

πχ σπιτι που εχει cosmotetv αν δεν βαλει ελληνικο σερβερ δεν θα μπορει να βλεπει. οπως επισης και καποιο περιεχομενο region locked

Γιατί να μην είναι ασφαλές; Εννοείται πως είναι. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα. Την αντιστοίχιση της πραγματικής ip σου αποφεύγεις που ξέρει ο πάροχος... είτε μέσω σέρβερ Ουγκάντας, είτε Ελλάδας.

Για το region lock όντως για Ελλάδα, βάζεις Ελλάδα. Λογικό νομίζω.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greekboy είπε

επισης PPTP/L2TP θα εμπιστευοσασταν ή καρφι για αγορα ρουτερ με openvpn?

Κανένα από τα δύο... είναι απαρχαιωμένα πρωτόκολλα. Καλύτερα κάποιο με υποστήριξη openvpn. Αλλά δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το ειδα το Mickey 17 Stremio TPB+ link, δεν τρελαθηκα κιολας, απο τις μετριες ταινιες του Bong Joon Ho.

Αααα και το Monkey το ειδα και αυτο μετριο, το Longlegs ηταν πολυ καλυτερο.

Επεξ/σία από Ristar
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, greekboy είπε

επισης PPTP/L2TP θα εμπιστευοσασταν ή καρφι για αγορα ρουτερ με openvpn?

NordLynx/Wireguard. Και το openvpn ειναι παλιο συγκριτικα με αυτα που ανεφερα βεβαια το δουλευουν Nasa και στρατος. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Manolo Sismanidis είπε

Nord vpn  με 15.95 για 2 χρονια απο G2a.com ολα καλα

Ωραίος!
Αυτό το Thread Protection Pro που έχει μέσα το Nord VPN το ενεργοποιούμε;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekboy είπε

Cosmote TV app με Nord VPN δεν παίζει, να ξέρετε. EON TV παίζει.

Ασχέτως χώρας που θα επιλέξετε για server.

Δημοσ.
10 hours ago, Ristar said:

Τριβουν τα χερακια τους τα VPN, αυξηση λογαριασμων απο Ελλαδα 100%.

Μια φορα για την παρτη μου συνεχιζω torrenting, slsk, stremio οπως πριν σαν να μην συμβαινει τπτ.

Ο καθενας οτι καταλαβαινει, θα ενημερωσω οταν μου ερθει το προστιμο....

Και εγώ κατεβάζω όπως πριν...Δεν πιστευτώ να θέλουν να στείλει πρόστιμα σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα , να διαλύσει οικονομικά τόσα σπίτια για να προστατεύσει τη disney plus και καμία ταινία netflix.... ΕΑΝ όμως ειναι τόσο τρελοί-ηλίθιοι και προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο θα δούνε το ποσοστό τους να μην ξεπερνάει ποτέ πια το 10-15 % ( και μην βάζω πολύ κιόλας ) Πιστεύω ο νόμος αυτός ειναι για τους παράνομους nova cosmote box. Θα ενημερώσω και εγώ αν έρθει κανένα πρόστιμο ποτέ, που δε νομίζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...