yiankap Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, adi32 είπε Ο πολυς κοσμος ειναι ανιδεος Σε λιγο θα φοβουνται να ανοιξουν και το google Αν θελει το κρατος να κανει κατι τετοιο 1) να κλεισει τις παρανομες σελιδες 2) να ενημερωσει τον κοσμο τι ακριβως απαγορευεται και τι οχι Το σωστό θα ήταν μέσα στο έτος να ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης, ώστε όλος ο κόσμος να ξέρει ακριβώς τι είναι παράνομο και τι όχι και από πχ 1-1-26 να ξεκίνησει η πλήρης εφαρμογή του νομου χωρίς αναδρομική ισχύ εννοείται. Όπως έγινε με τον πρόσφατο νόμο για τα airbnb, όπου ο νόμος ψηφίστηκε τον Δεκέμβρη θα έχει όμως εφαρμογή από 1-10. Επεξ/σία 10 Απριλίου από yiankap 1
bblaw20 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 24 λεπτά πριν, yiankap είπε Το σωστό θα ήταν μέσα στο έτος να ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης, ώστε όλος ο κόσμος να ξέρει ακριβώς τι είναι παράνομο και τι όχι και από πχ 1-1-26 να ξεκίνησει η πλήρης εφαρμογή του νομου χωρίς αναδρομική ισχύ εννοείται. Όπως έγινε με τον πρόσφατο νόμο για τα airbnb, όπου ο νόμος ψηφίστηκε τον Δεκέμβρη θα έχει όμως εφαρμογή από 1-10. Ο νομος ειναι πολυ διευκρινιστικος σε οτι εχει να κανει με παρανομες συνδρομες iptv τα υπολοιπα ειναι λιγοτερο τεκμηριωμενα εως αοριστα. Δεν νομιζω καν να μπουν στο κοπο να τον εφαρμοσουν οπως ολοι φοβουνται εκτος απο περιπτωσεις παρανομων iptv το οποιο ηδη το κυνηγανε. Οποιος φοβαται βαζει ενα καλο vpn και τελειωνει η υποθεση. 4 1
kritikos4 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου https://www.eneba.com/el/surfshark-promo-surfshark-vpn-unlimited-devices-2-month-trial-key-global Υπαρχει και αυτο στο eneba σαν τζαμπα προσωρινη λυση μεχρι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα για οποιον δε θελει να δεσμευτει μακροχρονια
gkoumas21 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμιτες. Έχω μια ερώτηση, είμαι σε ένα σπίτι(μεζονέτα) όπου για να έχω κάλυψη έχω βάλει mesh wifi. Τώρα αν θα χρειαστεί vpn απευθείας σε ρούτερ, θα πρέπει να πάρω π.χ ένα cudy ή GL.inet να του περάσω wireguard ή openvpn αναλόγως και να βάλω αυτό το ρούτερ ανάμεσα σε modem παρόχου και mesh wifi ;; Ή δεν γίνεται και θα χάσω το mesh wifi ;
mathewgx Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Ξέρει κανείς αν αντί για vpn , μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς το Private Realy σε mac;
ThanosR92 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα και έχει δημιουργηθεί μια φοβία που είναι για κλάματα, ρωτάω: Γιατί εφόσον φοβάστε και δεν ξέρετε, δεν πάτε στην επιλογή του direct download μέσω terabytez.org κτλπ; Ανώνυμο τελείως πίσω από hide servers κτλπ. Επεξ/σία 10 Απριλίου από ThanosR92 3
icenex Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Εεε μην μας τσουβαλιετε με τους υπολοιπους που εχουν κλασει μεντες, υπαρχουμε και εμεις που ζουμε στην κοψη του ξυραφιου και κατεβαζουμε ακομη τορρεντ.Μιλαμε ειμαστε σκληροι κ@ριοληδ3ς made in elladistan, gangsta καταστασεις που ουτε στο Σικαγο κ το Ντιτροιτ της Αμερικης δεν τα κανουν αυτα 3 1 10
nkarafo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Ρώτησα την ίδια την εταιρία για αυτό που ρώτησα πριν λίγα posts που στο qbittorent δεν έχει στο network interface το nordvpn και μου απάντησαν αυτό. Οπότε με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να επιλέξουμε κάτι. Α και επίσης θα πρότεινα να ενεργοποιήσετε το "Kill Switch". Έχει ειδική ρύθμιση που ΟΤΑΝ για Χ λόγο πέσει το nordvpn και άρα δεν είμαστε ασφαλείς, να κλείνει αμέσως το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για να μην είμαστε εκτεθειμένοι. Αν και λένε ότι αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί από τον χρήστη και όχι από την εταιρία. Οπότε εκεί στις ρυθμίσεις του kill switch, βάλτε όλους τους browsers που έχετε και το qbittorent ή όποιο άλλο torrent client χρησιμοποιείτε και ενεργοποιήστε το.
jerry banana Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gkoumas21 είπε Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμιτες. Έχω μια ερώτηση, είμαι σε ένα σπίτι(μεζονέτα) όπου για να έχω κάλυψη έχω βάλει mesh wifi. Τώρα αν θα χρειαστεί vpn απευθείας σε ρούτερ, θα πρέπει να πάρω π.χ ένα cudy ή GL.inet να του περάσω wireguard ή openvpn αναλόγως και να βάλω αυτό το ρούτερ ανάμεσα σε modem παρόχου και mesh wifi ;; Ή δεν γίνεται και θα χάσω το mesh wifi ; με το cudy ναι εχει και οδηγο ενας ελληνας youtuber το ανεβασε εχθες πως το κανεις αναλυτικα. ΥΓ δεν λεω ονομα γιατι δεν κανω διαφημιση αλλα ειναι απο αυτους που παρουσιαζουν κινεζοπροιοντα απο aliexpress. Επεξ/σία 10 Απριλίου από jerry banana
jkr21 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nkarafo είπε Ρώτησα την ίδια την εταιρία για αυτό που ρώτησα πριν λίγα posts που στο qbittorent δεν έχει στο network interface το nordvpn και μου απάντησαν αυτό. Οπότε με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να επιλέξουμε κάτι. Α και επίσης θα πρότεινα να ενεργοποιήσετε το "Kill Switch". Έχει ειδική ρύθμιση που ΟΤΑΝ για Χ λόγο πέσει το nordvpn και άρα δεν είμαστε ασφαλείς, να κλείνει αμέσως το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για να μην είμαστε εκτεθειμένοι. Αν και λένε ότι αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί από τον χρήστη και όχι από την εταιρία. Οπότε εκεί στις ρυθμίσεις του kill switch, βάλτε όλους τους browsers που έχετε και το qbittorent ή όποιο άλλο torrent client χρησιμοποιείτε και ενεργοποιήστε το. Σωστά τα γράφουν όταν είναι συνδεδεμένο το vpn καλύπτει τα πάντα που κάνει η σύνδεσή σου, άρα θεωρητικά και τα torrent. Απλά ως δικλείδα ασφαλείας σεταροντας το socks5, όταν έχεις κλειστό το vpn, το qbit δεν δίνει καθόλου εντολή να αρχίσει το download. Ούτε τα metadata δεν κατεβάζει. Είναι δηλαδή σαν να μην "βλέπει" καμία ενεργή σύνδεση στο pc σου. Θα αρχίσει να κατεβάζει μόνο όταν συνδέσεις το Vpn. Το kill switch στην ουσία είναι ακριβώς το ίδιο. Απλά όταν διαπιστώσει ότι για κάποιο λόγο το vpn αποσυνδέθηκε, "σκοτώνει" ακαριαία την εφαρμογή του qbit ή οποία άλλη εφαρμογή σετάρεις με kill switch. Για το interface εν μέρει έχουν δίκιο όπως το γράφουν. Απλά θεωρητικά πάλι το nordlynx πρωτόκολλο που συζητάμε είναι το πιο σύγχρονο και γρήγορο και ασφαλές από τα υπόλοιπα. Άρα το qbit θα "ζητούσε" να χρησιμοποιεί μόνο αυτό το πρωτόκολλο. Αλλά αυτό είναι ψηλά γράμματα για απλή χρήση. Εν τέλει βεβαιώσου ότι το socks5 είναι σεταρισμενο σωστά και τότε είσαι 100% καλυμμένος. Επεξ/σία 10 Απριλίου από jkr21 2
Peace12 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, nkarafo είπε Ρώτησα την ίδια την εταιρία για αυτό που ρώτησα πριν λίγα posts που στο qbittorent δεν έχει στο network interface το nordvpn και μου απάντησαν αυτό. Οπότε με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να επιλέξουμε κάτι. Α και επίσης θα πρότεινα να ενεργοποιήσετε το "Kill Switch". Έχει ειδική ρύθμιση που ΟΤΑΝ για Χ λόγο πέσει το nordvpn και άρα δεν είμαστε ασφαλείς, να κλείνει αμέσως το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για να μην είμαστε εκτεθειμένοι. Αν και λένε ότι αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί από τον χρήστη και όχι από την εταιρία. Οπότε εκεί στις ρυθμίσεις του kill switch, βάλτε όλους τους browsers που έχετε και το qbittorent ή όποιο άλλο torrent client χρησιμοποιείτε και ενεργοποιήστε το. φιλε είχα το ίδιο θέμα με proton vpn +qbitorent στα win 11, δεν μου εβγαζε την επιλογη του στο τορεντ client με καμμία κυβέρνηση, τελικά κατέβασα παλαιότερη έκδοση του qbitorent και έστρωσε. Συγκεκριμενα κατεβασα την v4-6-2 Επεξ/σία 11 Απριλίου από Peace12 1
jkr21 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 53 λεπτά πριν, Peace12 είπε φιλε είχα το ίδιο θέμα με proton vpn +qbitorent στα win 11, δεν μου εβγαζε την επιλογη του στο τορεντ client με καμμία κυβέρνηση, τελικά κατέβασα παλαιότερη έκδοση του qbitorent και έστρωσε. Συγκεκριμενα κατεβασα την v5.0.4 Μα η 5.0.4 είναι η ποιο πρόσφατη, δεν έχει βγει άλλη για windows. Το θέμα του φίλου μάλλον είναι ότι έχει σύστημα apple για αυτό λογικά δεν έχει την επιλογή που λέγαμε ποιο πάνω. Αλλά αφού του απάντησε η ίδια η εταιρία, όλα οκ.
vadada Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Αν απλα ανοιξεις το Proton vpn και κατεβασεις τορρεντ και δεις στρεμιο δεν εισαι καλυμμενος?Πρεπει οπωσδηποτε να κανεις bind το vpn στο qbittorent κτλπ ?Η αυτα ειναι απλα για καλυτερη ταχυτητα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα