Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λες υπάρχουν στατιστικές τεχνικές και ενδείξεις για να περιορίσουν τον έλεγχό τους και να σε βρουν. Επίσης το να προσδοκάς από ανθρώπους να μην κάνουν ποτέ λάθη δεν θα το χαρακτήριζα ρεαλιστικό. Με αυτή τη λογική δεν θα εξιχνιαζόταν ποτέ τίποτα.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Δεν καλύφθηκε σωστά. Κάπου έκανε λάθος.

Η κοκκινοσκουφίτσα πρέπει να είναι τυχερή κάθε φορά που διασχίζει το δάσος. Ο λύκος αρκεί να είναι μόνο μία.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει κανένας σίγουρος τρόπος να σε εντοπίσουν αν χρησιμοποιείς σωστά τα εργαλεία. Αν σε βρουν είναι δικό σου λάθος, όχι ευπάθεια των εργαλείων.

Μερικές φορές ακόμη και "πρωτόγονοι" τρόποι επαρκούν για να καλυφθείς.
Π.χ., παίρνεις ένα πακιστανικό τηλέφωνο που έχει κάτοχο φάντασμα και ας ψάχνουν να σε βρουν στο γάμο του καραγκιόζη. Πριν μερικούς μήνες κόστιζαν 20€ στην ομόνοια....

Και παρεμπιπτόντως, ένα πακιστανικό τηλέφωνο (sim) με κάποιο μεγάλο πακέτο δεδομένων είναι μια λύση για να  κατεβάσεις πράγματα ή να δεις ταινίες περιστασιακά. Όταν χρειαστεί, χρησιμοποιείς τον αριθμό ως hot-spot και κάνεις τη δουλειά σου....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είχα σταματήσει για 3 βδομάδες να κατεβάζω και ξεκίνησα πάλι σήμερα. Κατέβασα τον Opera και ενεργοποίησα το vpn. (εδώ να σημειώσω πως δεν έχω γνώσεις και κάνω αυτά που διαβάζω εδώ και αλλού). Κατεβάζω με τορρεντ από το Vuze. Ενεργοποίησα κι εκεί το Anonymus only και κατέβασα μερικά από επεισόδια σειρών που είχα αφήσει και δεν κατεβαίνει τίποτα. Πάτησα και ενεργοποίησα και το κουτάκι που λέει IP2 και πάλι τίποτα. δεν υπάρχουν  peers...Προχθές είχα κατεβάσει ένα επεισόδιο με vpn χωρίς να ψάξω για το Anonymus και κατέβηκε μια χαρά (έχω ούτως ή άλλως άθλια ταχύτητα). Δεν θα κατεβαίνει τίποτα, δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, elnec said:

Καλησπέρα σε όλους. Είχα σταματήσει για 3 βδομάδες να κατεβάζω και ξεκίνησα πάλι σήμερα. Κατέβασα τον Opera και ενεργοποίησα το vpn. (εδώ να σημειώσω πως δεν έχω γνώσεις και κάνω αυτά που διαβάζω εδώ και αλλού). Κατεβάζω με τορρεντ από το Vuze. Ενεργοποίησα κι εκεί το Anonymus only και κατέβασα μερικά από επεισόδια σειρών που είχα αφήσει και δεν κατεβαίνει τίποτα. Πάτησα και ενεργοποίησα και το κουτάκι που λέει IP2 και πάλι τίποτα. δεν υπάρχουν  peers...Προχθές είχα κατεβάσει ένα επεισόδιο με vpn χωρίς να ψάξω για το Anonymus και κατέβηκε μια χαρά (έχω ούτως ή άλλως άθλια ταχύτητα). Δεν θα κατεβαίνει τίποτα, δηλαδή;

Για torrent το vpn πρέπει να είναι system wide, δηλαδή κανονική εφαρμογή στα windows. Το vpn στον browser σε προστατεύει μόνο εκεί, στον browser.

Δεν ξέρω αν στο vuze μπορείς να κάνεις bind το interface του vpn, αλλά αν δεν γίνεται κατέβασε το qbittorrent όπου μπορείς να το κάνεις αυτό.

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, spirosR7 είπε

Ξέρουμε πότε θα βγει η ΚΥΑ ;

Δεν θα βγει... ετσι βγαλανε τον νομο για τα ματια της Ευρωπαικης Ενωσης. Ισως μετα τις εκλογες.
(Γιατι νομιζεις οτι περισσοτεροι ξερουν αν πρεπει να βγει υπουργικη αποφαση ή οχι)
Εκφοδισμος ολε. Αφου ξερουν οτι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε βοδια.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εγώ κατεβάζω και σερφάρω κανονικά όπως και πριν.

Δεν έχω vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω προς το παρόν. 

Αν μου έρθει πρόστιμο θα ενημερώσω.

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.

Μπαινω καθημερινα μπας κ ακουστει τιποτα για προστιμα και καθε φορα με εκπλησσετε ρε μπαγασες με τον συλλογισμο σας..

Γραφει ενα μελος και συμφωνω μαζι του περι κτεο κ ανασφαλιστα οχηματα και οτι το κρατος ειναι ανικανο να διασταυρωσει ποιοι κυκλοφορουν χωρις ασφαλεια κ κτεο για να τους ριξει προστιμο αντι αυτου περιμενει να τους πιασει σε πιθανο ελεγχο της τροχαιας για να ριξει προστιμο και γραφουν απο κατω καποια μελη που κολλαει αυτο.Η πλακα ειναι οτι δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που μου ζητησε η τροχαια το χαρτι του κτεο και οδηγαω καθημερινα εδω και 23 χρονια.Μια χαρα κολλαει οταν χρειαζεται ουσιαστικα να διασταυρωσουν βασεις δεδομενων κ δεν το κανουν για να ριξουν προστιμα θα το κανουν για ταινιες/σειρες κ μπαλιτσα?

Και συζηταμε εδω μεσα κατα ποσο μπορει-θελει το κρατος να κυνηγησει κοσμο επειδη ειδε μια ταινια ή σειρα πειρατικα.Ποσο μαλλον οταν εισαι πισω απο vpn που το κανει ακομη πιο περιπλοκο να σε εντοπισουν.

Η αποψη μου ειναι το κρατος δεν προκειται να ασχοληθει αμεσα ισως το κανει μονο για iptv απο εκει κ περα αν καποιος θα ασχοληθει με τον σακη, τακη κ μανωλη που κατεβασε κατι ειναι οι ιδιες εταιρειες που χανουν λεφτα απο την πειρατεια συνδρομητικης και ειναι ταυτοχρονα παροχοι ιντερνετ.Πιθανολογω αν καποιος κανει τον εντοπισμο θα ειναι η cosmote,vodafone,nova και φανταζομαι αυτοι θα εστιασουν πιο πολυ το τι γινεται στο δικο τους σπιτι.Σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με τον ανταγωνισμο και ειδικα Netflix.

Ενα τελευταιο γιατι μπαινουν ορισμενοι καλοθελητες και τρομαζουν μελη στην τελικη ενα προστιμο θα φατε δεν θα σας πανε στον κορυδαλλο.Βαλτε το vpn της αρεσκειας σας οσοι φοβαστε και μην ψειριζετε την μαιμου πραγματικα αν καταφερει το Ελληνικο κρατος να σας ριξει προστιμο πισω απο vpn να πειτε χαλαλι τους. Εδω δεν το καταφερνουν χωρες οπως η γερμανια που εχουν πιο πολυ καιρο νομους κ συστηματα να βρισκουν τους παραβατες θα το κανει η Ελλαδιτσα?

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Cracking Up Lol GIF by Rodney Dangerfield

Ετσι θα γινει η σουφρα του Τακη απο τον κολωνο επειδη ειδε πειρατικα την δευτερη σεζον του Last of us?

Το φανταζεσαι συζητηση στο κελι 33..

"Ρε φιλε γιατι σε εχουν μεσα και θα απανταει ο αλλος ειδα το Spiderman πειρατικα."

Προφανως δεν ειναι μικρο το ποσον, μην παρεξηγηθω αλλα πραγματικα αν φαει ανθρωπος προστιμο πισω απο vpn τοτε χαλαλι τους που καταφεραν να σε εντοπισουν.Εδω εγω θα πω χαλαλι τους, που δεν ειμαι πισω απο vpn.

Επεξ/σία από icenex
  • Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manthosapos είπε

Εγώ κατεβάζω και σερφάρω κανονικά όπως και πριν.

Δεν έχω vpn και δεν σκέφτομαι να βάλω προς το παρόν. 

Αν μου έρθει πρόστιμο θα ενημερώσω.

Η πιο σωστή άποψη που ακούστηκε στις 100 σελίδες. Έχουν πανικοβληθεί όλοι χωρίς κανένα λόγο! Αυτός βέβαια ήταν ο στόχος εξαρχής. Κι εγώ το ίδιο κάνω. Βέβαια τορεντ δεν κατεβάζω γιατί μου φαίνεται μπελαλίδικο να ψάξω να βρω και υπότιτλους, να είναι συγχρονισμένοι κλπ. Κυρίως ταινιομανια και παρεμφερή. 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, 1comment said:

μου φαίνεται μπελαλίδικο να ψάξω να βρω και υπότιτλους

BSplayer δοκίμασε για να μην παιδεύεσαι μ' αυτό

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Η πλακα ειναι οτι δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που μου ζητησε η τροχαια το χαρτι του κτεο και οδηγαω καθημερινα εδω και 23 χρονια.

Στη Αθήνα θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να σε σταματησει η αστυνομια (στατιστικα μονο και μονο με τοσα πολλα αυτοκινητα που κυκλοφορουν) ή απλα να πηγαινεις γυρευοντας(π.χ. να κανεις ασκοπες διαδρομες αργα στα λιμανακια).

1 ώρα πριν, icenex είπε

....στην τελικη ενα προστιμο θα φατε δεν θα σας πανε στον κορυδαλλο....

και εσενα ποιος στο ειπε οτι δεν προτιμαμε κορυδαλλο??? 😍 😏 😇

Το σκεκι μου "το γαλαζιο στρειδι"

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Mr_Robot_dev είπε

Καλημέρα σε όλους και καλή μεγάλη Εβδομάδα.

Απλά να απαντήσω ευγενικά και χωρίς διάθεση περαιτέρω αντιπαράθεσης λόγω των ημερών στους φίλους που με αποκάλεσαν χαζό πριν μερικές μέρες τα εξής:

Διαβάστε τα terms and conditions του NordVPN για παράδειγμα, γράφει ξεκάθαρα ότι για τους πολίτες της ΕΕ υπερισχύουν οι νόμοι της ΕΕ (το ίδιο ισχύει για τις USA). Οι νόμοι του Παναμά είναι σε δεύτερη μοίρα. Άρα ο νόμος της Ελλάδας υπερισχύει του νόμου του Παναμά.

15.1 Governing Law. These Terms will be governed by the law of Panama except for its conflicts of laws principles. However, some countries (including countries of the European Union) have laws that require contracts to be governed by the mandatory provisions of the local laws of the consumer's country. In such cases, mandatory provisions of the local laws of your country of residence apply.

Γράφει επίσης ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η χρήση του VPN service για παράνομες δραστηριότητες και μέσα σε αυτές είναι η πειρατεία των οπτικοακουστικών μέσων.

8.2 You agree that you shall not yourself and/or enable others to:

use, assist, encourage, or enable others to use the Services/Websites for any unlawful, illicit, illegal, criminal, or fraudulent activities, including but not limited to port scanning, sending spam, sending opt-in email, scanning for open relays or open proxies, sending unsolicited email or any version or type of email sent in vast quantities even if the email is routed through third-party servers, any pop-up launching, use of stolen credit cards, credit card fraud, financial fraud, cryptocurrency fraud, cloaking, extortion, blackmail, kidnapping, rape, murder, sale of stolen credit cards, sale of stolen goods, offer or sale of prohibited and dual-use goods, offer or sale of controlled substances, identity theft, hacking, pharming, phishing, web crawling, scraping in any form or scale, digital piracy, conduct distributed denial-of-service (DDoS) attacks, harvesting, or other similar activities that otherwise generate large amounts of automated requests over the internet while using the Services, which might negatively affect provision of our Services to other users;

use the Services/Websites for any military purpose, including cyber warfare, weapons development, design, manufacture, or production of missiles, nuclear, chemical or biological weapons;

assault, interfere, gain unauthorized access, deny service in any way or form to any other network, computer, or node through our Services/Websites;

exploit children in any way, including audio, video, photography, digital content, etc.;

violate, infringe, or misappropriate Nord, our licensors and/or any other third parties' copyright, other intellectual property rights, privacy, or other legal rights;

communicate, transmit, store, make available, share anything that is illegal, abusive, harassing, or otherwise objectionable (objectionable means anything which interferes with the rights of Nord, its users, or other third parties, or causes conditions that are dangerous, hazardous, and detrimental to others, or anything that most users and/or Nord would find to be offensive or inappropriate);

transmit any viruses or other computer codes, files, programs, instructions, or technological means that disrupt, damage, or interfere with the use of computers or related systems;

attempt to circumvent any technological measure and/or arrangement implemented by Nord and/or its licensors, or by the owner of the resource or the source of the material that the technological measure protects;

interfere with or disrupt the integrity or performance of the Service/Websites;

take any action that imposes or may impose an unreasonable or disproportionately large load on our infrastructure;

sublicense, sell, resell, transfer, assign, distribute, or otherwise commercially exploit or make available to any third party the Services, Subscription, and/or Account in any way;

use any robot, spider, scraper, or other automated means to access our Websites or Services for any purpose, or otherwise exceed reasonable use limits without our prior written permission;

build a product using similar ideas, features, functions, or graphics of the Service/Websites or copy any ideas, features, functions, or graphics of the Services/Websites;

claim that you are the representative or agent of any of the Services, including any of its functionality;

threaten, stalk, harm, or harass others, or promote bigotry or discrimination;

attempt to gain unauthorized access to the Services, Accounts, computer systems, or networks connected to the Services through hacking, password mining, brute force, or any other means;

violate general ethical or moral norms, good customs, and fair conduct norms;

use the Services/Websites for anything other than lawful purposes;

consistently demonstrate unrespectful, threatening, offensive, and/or malicious behavior when communicating with Nord customer support and/or other employees;

access and use the Services if you have been or are prohibited to access the Services, or if your Account has been suspended or terminated due to any reason;

share non-public features or content of the Software and/or Services with any third party;

to the extent permitted under applicable law, otherwise violate or attempt to evade, or circumvent these Terms.

Κατεβάζοντας παράνομο υλικό παραβιάζονται τα terms and conditions της εταιρείας, και ότι χρησιμοποιεί εργαλεία για το Monitoring των παράνομων δραστηριοτήτων.

8.4 We use tools to identify prohibited activities, such as web scraping, and minimize abuse of our Services. These tools are looking for irregular patterns when new sessions are initiated and if such patterns are noticed, it may result in Account suspension.

Και πιο κάτω γράφει ότι ο τελικός χρήστης που παραβιάζει τους όρους, είναι υπόχρεος οικονομικά για οποιαδήποτε ζημιά της εταιρείας, δλδ αν πχ η netflix κινηθεί εναντίον της nordvpn τότε θεωρητικά η nordvpn έχει το δικαίωμα να κυνηγήσει το τελικό χρήστη.

11. INDEMNIFICATION
You agree, at your own expense, to indemnify, defend, and hold harmless Nord, its parents, subsidiaries, and affiliates and their officers, directors, employees, agents, distributors, and licensees from and against any judgments, losses, deficiencies, damages, liabilities, costs, claims, demands, suits, and expenses (including, without limitation, reasonable attorneys' fees, expert witness fees, and expenses) incurred in, arising out of or in any way related to (i) your breach of these Terms; (ii) your (or any other user's of your Account) use of the Services; (iii) your violation of any applicable laws, rules, and regulations; or (iv) your negligence or willful misconduct. Nord shall not be responsible for any delay or disruption to your use of the Services, including any damages stemming therefrom, caused by circumstances falling under this Section.

Ερωτώ λοιπόν εγώ ο χαζός:
1. Αφού ισχύει η νομοθεσία της ΕΕ και όχι του Παναμά, αν ζητηθούν στοιχεία από τον VPN provider, θα τα δώσει ή όχι? Το RD τα έδωσε πάντως όλα χύμα.

2. Αν πει ότι δεν έχει στοιχεία, και του καταλογιστούν πρόστιμα για παράνομες δραστηριότητες (μιας και ισχύουν ξαναλέω οι νόμοι της ΕΕ και όχι του Παναμά), μήπως τότε κάπως βρει στοιχεία και τα δώσει, λέω εγώ?

Ειρήνη υμιν και ημιν.

Καλησπέρα πσυχούλα μας ,είσαι το πιο έξυπνο παιδί , μην ακούς κανέναν.Όλα αυτά τα λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι γιατί σε ζηλεύουν ρε χαζέ!!!

Επεξ/σία από Kratos.boi
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...