Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, achilleas1978 είπε

σε ευχαριστω πολυ, να σε ρωτησω κατι αλλο. κατεβασα 2 vpn απο τορρεντ nordvpn και protonvpn μαλλον ειναι full εκδοση γιατι μεσα στον φακελο εκτος απο την εφαρμογη υπαρχουν και τα crack +patch αν κανω εγκατασταση το ενα η το αλλο θα δουλεψει το vpn;

Για εξήγησέ το αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνω... Τί εννοείς me to ότι κατέβασες nordvpn απο torrent?

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, uniquegr είπε

Τί εννοείς me to ότι κατέβασες nordvpn απο torrent?

"Άνοιξε θεία, από το nordVPN είμαστε, θέλουμε τον κωδικό της κάρτας να σου βάλουμε τη σύνταξη"

• Haha 18
Δημοσ.
11 ώρες πριν, BlitzKrieg Hellas είπε

Καλησπέρα! "Θεωρητικά" πάντα αν κάποιος δεν έχει φροντίσει να "καλύψει" τα νώτα του με κάποιο VPN, τον κάνουν "τσακωτό". Στη πράξη όμως, όλο αυτό το εγχείρημα έχει αποδειχθεί δύσκολο να αποδειχθεί νομικά και ακόμα δεν έχουν επιβληθεί ποινές σε κάποιον χρήστη. Προσωπικά, για torrent χρήση θα συνιστούσα το https://www.tribler.org/ το οποίο ενσωματώνει μια πρωτότυπη δικλίδα ασφαλείας μέσω proxy στους peers. Μετά το Vuse ξεκίνησα και εγώ να το χρησιμοποιώ και εύχομαι να μην υπάρξουν προβλήματα μελλοντικά!

Καλησπερα, Αυτο το triber ειναι δωρεαν? Υπαρχει και επι πληρωμη με καποια επιπλεον προστασια? Το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι. Μονο για τορρεντ χρηση με αυτο ειμαι καλυμμενος?

Δημοσ.
22 minutes ago, icenex said:

αν σε χαλαει το κλειδακι απο g2a.

Spoiler

Ειχα πετυχει premium spotify εκει γι αυτο ρωταω περισσοτερο. Αν παιζει ενδεχομενο να μπαναρουν account

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Μια χαρα ειναι, key Περνεις και το κανεις activation μεσα απο το site του Nord vpn .

σου δηνει ομως τις 30 μερες εγκυηση επιστροφης χρηματων αν δεν σου αρεσει το software?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Peace12 said:

σου δηνει ομως τις 30 μερες εγκυηση επιστροφης χρηματων αν δεν σου αρεσει το software?

Όχι κι ο λόγος είναι προφανής πιστεύω. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όχι κι ο λόγος είναι προφανής πιστεύω. 

οποτε αν κάποιος ειναι καινουργιος στο θέμα vpn καλό είναι να δοκιμαζει μηνιαια να δει αν του κατσει σωστα (υπαρχουν τρόποι με ελαχιστα ή καθολου χρηματα).Εγω ειμαι στο τριτο vpn απο τότε που βγείκε ο νόμος.Δεν υπαρχει το καλυτερο vpn ,υπαρχει το καλυτερο vpn για το καθε χρηστη, τι αναγκες εχει ,τι προτεραιότητες  και τι ζηταει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

NordVpn  με 16 ευρω terabytez με 30 ευρω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο,τερμα ταχυτητες θα χεις, εγω εχω 500αρα και κατεβαζω με 55mb/s σταθερα

Επεξ/σία από Manolo Sismanidis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

τερμα ταχυτητες θα χεις, εγω εχω 500αρα και κατεβαζω με 55mbps σταθερα

heh-huh.gif

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα να ρωτησω κατι μπορει να ανεβασει καποιος καποια  πηγη που να λεει οτι η real debrid ειχε δώσει στοιχεία χρηστών ποιο παλια μετα απο ελενχο ??  , γιατι εγω δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο και μου ακουγετε ψιλο ραδιο αρβυλα :( 

Επεξ/σία από darkman
  • Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, darkman είπε

Καλησπερα να ρωτησω κατι μπορει να ανεβασει καποιος καποια  πηγη που να λεει οτι η real debrid ειχε δώσει στοιχεία χρηστών ποιο παλια μετα απο ελενχο ??  , γιατι εγω δεν μπορω να βρω τιποτα σχετικο και μου ακουγετε ψιλο ραδιο αρβυλα :( 

Δεν ειχε δωσει ακριβως στοιχεια. Είχε κάνει doxx το όνομα κάποιου (ή κάποιων) redditor που ζήτησε refund και μετα τους έκραζε στο trustpilot. Ως απάντηση, η RD ειχε πει οτι μετα χαράς θα δώσει τα στοιχεία των χρηστών αν τους ζητηθεί από τις αρχές or something. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...