Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Υπάρχει και δωρεάν έκδοση του windscribe που δίνει 10gb τον μήνα. Αν πιστεύεις ότι σου φτάνουν τοτε είναι μια καλή λύση. Επίσης το IVPN έχει πακέτο 2 ευρώ για μια βδομάδα χωρίς συνδρομή. Μπορείς δηλαδή να το έχεις συνδυαστικά με το windscribe για όταν δεν σου φτάνουν τα 10gb.

Να ξέρεις ότι οι τιμές σε όσα έχουν συνδρομή μπορεί να ανέβει μετά το τέλος της. Πχ. Είναι 107 ευρώ για 2 χρόνια για το proton, μετά τα 2 χρόνια μπορεί να ανέβει στα 240 ευρώ μιας και η κανονική τιμή είναι 10 ευρώ το μήνα.

Δεν ισχύει για όλα τα VPN βέβαια. Το AirVPN έχει πακέτο 79 ευρώ για 2 χρόνια και 99 για 3.

Θέλετε να πείτε δεν είναι μια διετής συνδρομή που λήγει μετά; Ανανεώνεται αυτόματα και τραβάει όποιο ποσό έχει καθορίσει τότε ως επόμενη διετή συνδρομή; Δεν ήξερα ότι κατεβάζεις συγκεκριμένης χωρητικότητας πράγματα. Προφανώς ενδιαφέρομαι για μεγάλο όγκο. Μιας και δυσκολεύει η κατάσταση και ίσως στο μέλλον σκληρύνει περισσότερο είναι ευκαιρία να κατεβάσω αρκετά πράγματα.

Επεξ/σία από Hot_Wolf
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Hot_Wolf said:

Θέλετε να πείτε δεν είναι μια διετής συνδρομή που λήγει μετά; Ανανεώνεται αυτόματα και τραβάει όποιο ποσό έχει καθορίσει τότε ως επόμενη διετή συνδρομή; Δεν ήξερα ότι κατεβάζεις συγκεκριμένης χωρητικότητας πράγματα.

Μπορείς να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση όποτε θες, αλλά αν κάνεις καινούργια συνδρομή θα πληρώσεις full τιμή. Εκτός και κάνεις νέο account.

Δεν καταλαβαίνω το τελευταίο που είπες ;; Αναφέρεται στο windscribe ;; Η δωρεάν έκδοση του, σου δίνει 10gb τον μήνα, αν θες παραπάνω πληρώνεις ή πας αλλού.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bep1995 είπε

Μπορείς να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση όποτε θες, αλλά αν κάνεις καινούργια συνδρομή θα πληρώσεις full τιμή. Εκτός και κάνεις νέο account.

Δεν καταλαβαίνω το τελευταίο που είπες ;; Αναφέρεται στο windscribe ;; Η δωρεάν έκδοση του, σου δίνει 10gb τον μήνα, αν θες παραπάνω πληρώνεις ή πας αλλού.

Αγοράζω πχ κάποια συνδρομή VPN. Με αφήνει να κατεβάσω συγκεκριμένη ποσότητα gb όσο είμαι εγγεγραμμένος;

Δημοσ.
3 minutes ago, Hot_Wolf said:

Αγοράζω πχ κάποια συνδρομή VPN. Με αφήνει να κατεβάσω συγκεκριμένη ποσότητα gb όσο είμαι εγγεγραμμένος;

Αν πληρώσεις οποιοδήποτε vpn έχεις απεριόριστα gb, ναι.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ

Επεξ/σία από Erdtree
Δημοσ.
7 minutes ago, Erdtree said:

Με ενδιαφερει αυτο που λες. Καταρχην Καλη Ανασταση να εχουμε με υγεια! 

δεν βλεπω ταινιες, με χαζοβολευει το Netflix και αυτο χειμωνα μονο. 

Θελω μουσικη απο Yutube και απο https://2024.myfreemp3.cc (αν το εγραψα σωστα). Κυριως με ενδιαφερει το δευτερο (myfreemp3) αν και νομιζω οτι αν πατησω πανω στο εικονιδιο τις διευθυνσης αριστερα, δεν μου λεει ''ασφαλης συνδεση'' αλλα το αντιθετο. Δεν γνωριζω γιατι.

Με δωρεαν εκδοση του ProtonVPN ειμαι καπως καλα για αυτες τις δυο χρησης μονο; Δεν γνωριζω τιποτα απο vpn, αν θελω να κατεβαζω απο youtube με clipgrab, το clipgrab θα το κρυβει το δωρεαν ProtonVPN η ειναι μονο για browsers; Χρειαζεται καποια ρυθμιση;

Δεν ξέρω αν χρειάζεται για την περίπτωση σου, αλλά αν το θες για να είσαι πιο καλυμμένος τότε ναι το proton είναι αρκετό .

Πρέπει να εγκαταστήσεις την κανονική εφαρμογή του proton, το browser extension δεν θα καλύψει το clipgrab.

Όσων αφορά τις ρυθμίσεις δεν υπάρχει κάποια πολύ σημαντικη. Εγώ βέβαια θα απενεργοποιούσα το autostart και auto connect και θα έβαζα το wireguard (udp) σαν πρωτόκολο αντί του να είναι στο auto.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bep1995 είπε

Υπάρχει και δωρεάν έκδοση του windscribe που δίνει 10gb τον μήνα. Αν πιστεύεις ότι σου φτάνουν τοτε είναι μια καλή λύση. Επίσης το IVPN έχει πακέτο 2 ευρώ για μια βδομάδα χωρίς συνδρομή. Μπορείς δηλαδή να το έχεις συνδυαστικά με το windscribe για όταν δεν σου φτάνουν τα 10gb.

Να ξέρεις ότι οι τιμές σε όσα έχουν συνδρομή μπορεί να ανέβει μετά το τέλος της. Πχ. Είναι 107 ευρώ για 2 χρόνια για το proton, μετά τα 2 χρόνια μπορεί να ανέβει στα 240 ευρώ μιας και η κανονική τιμή είναι 10 ευρώ το μήνα.

Δεν ισχύει για όλα τα VPN βέβαια. Το AirVPN έχει πακέτο 79 ευρώ για 2 χρόνια και 99 για 3.

Το IVPN ομως δεν βλεπω να εχει Port Forwarding. Σωστα?

Επεξ/σία από nikosa2015
Δημοσ.
8 minutes ago, nikosa2015 said:

Το IVPN ομως δεν βλεπω να εχει Port Forwarding. Σωστα?

Το χρειάζεσαι μόνο αν χρησιμοποιείς private trackers και αν θυμάμαι καλά μόνο για το upload, μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια για το τελευταίο μιας και δεν έχω ασχοληθεί με αυτό. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει διαφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 11:00 ΜΜ, μπουρτζοβλαχος είπε

Κατέβαζα χρόνια με το vuze και ενώ το δοκίμασα με τη ρύθμιση "Anonymus only", δε κατέβαζε τα τορρεντ που είχα βάλει να κατεβαίνουν...μέρες τώρα απλά υπήρχαν εκεί. Μάλλον δεν συνδυάζεται ως εφαρμογή. Βέβαια, έχω απλή 24άρα και στην περιοχή που μένω πιάνω το πολύ 5,8 με 6...Έχω πάρα πολύ μικρή ταχύτητα γι αυτά που με χρεώνει η Nova...Θέλουν να αγοράσω και συνδρομητική...Αυτό που θα κάνω είναι να κόψω το ιντερνετ στην τελική...άχρηστο μου είναι. Θα μπαίνω όταν θέλω από το κινητό. Κι επειδή μου την έχει δώσει με αυτές τις εταιρίες, θα φύγω και από την cosmote what's up και θα πάω σε μικρή εταιρία που δεν έχει σχέση με συνδρομητικές κτλ. Αυτές έκαναν όλη την φασαρία, αλλά δεν παρέχουν αυτά που υπογράφουν στα συμβόλαια των πελατών τους... Σήμερα τελικά  άλλαξα τη ρύθμιση στο vuze και κατεβάζω με public/anonymus mix. Λογικά δεν κάνει τίποτα, αλλά τα κατέβασα  μέσω opera με vpn. Είναι πολύ μικρά 480ρ, ίσως να μην τα ψάχνουν τόσο χάλια βίντεο.

Δημοσ.

Καλημέρα. Αν δεν κατεβάζω τορρεντ αλλά χρησιμοποιώ μόνο stremio τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για προστασία και πως το εγκαθιστω? Μπορώ να χρησιμοποιήσω κατι δωρεάν καθώς 1-2 φορές την εβδομάδα βλέπουμε καμία ταινία. Έχω Chromecast στην tv. Αυτό το απλά.hd όχι το 4k και 200mbps fiber. Ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...