Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, Thresh said:

Ναι και θα πληρώνω μεγαλύτερο πάγιο κι εφάπαξ 250-350 για εξοπλισμό, ενώ έχω υπερδιπλάσιο download και και 10+πλασιο upload με FTTH ΚΑΙ φτηνότερα, μόνο και μόνο για το σπάσιμο.

Και οι αγώνες...θέλουν θυσίες

Αμφιβάλλεις ότι στο μέλλον, έρχονται χειρότερα;

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Coscas said:

Και οι αγώνες...θέλουν θυσίες

Αμφιβάλλεις ότι στο μέλλον, έρχονται χειρότερα;

Δλδ θα δίνω 29/μήνα για το Lite πακέτο, ενώ μπορώ να έχω με περίπου τα ίδια ίδια χρήματα 500/250 και χωρίς 300 ευρώ εξοπλισμό?

Χειρότερα για τι πράγμα? Τι νομίζεις ότι θα γίνεται τώρα, ότι θα παρακολουθούν 24/7 τις συνδέσεις μας πανελλαδικώς οι ελληνικοί πάροχοι? ROFLMAO

Δημοσ.
2 minutes ago, Thresh said:

Δλδ θα δίνω 29/μήνα για το Lite πακέτο, ενώ μπορώ να έχω με περίπου τα ίδια ίδια χρήματα 500/250 και χωρίς 300 ευρώ εξοπλισμό?

Χειρότερα για τι πράγμα? Τι νομίζεις ότι θα γίνεται τώρα, ότι θα παρακολουθούν 24/7 τις συνδέσεις μας πανελλαδικώς οι ελληνικοί πάροχοι? ROFLMAO

Η φτήνια τρώει τον παρά...λέει ο λαός

Ο φιλος που σου κόουταρα, έγραφε χωρίς πληρωμή εξοπλισμού. Δεν το έχω ψάξει, αλλά άν είναι έτσι , συμφέρει

Δεν θα τους παρακολουθούν, αλλά με μιά απλή απαίτηση από τον οποιονδήπτε "θίγεται", θα καρφώσει άνετα

Κοίτα...κι' εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει τπτ. Και αυτο λόγω ασχετοσύνης. Αλλά...έχω μάθει στη ζωή να φοβάμαι τον ηλίθιο. Είναι ανίκητος

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Coscas said:

Η φτήνια τρώει τον παρά...λέει ο λαός

Ο φιλος που σου κόουταρα, έγραφε χωρίς πληρωμή εξοπλισμού. Δεν το έχω ψάξει, αλλά άν είναι έτσι , συμφέρει

Δεν θα τους παρακολουθούν, αλλά με μιά απλή απαίτηση από τον οποιονδήπτε "θίγεται", θα καρφώσει άνετα

Κοίτα...κι' εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει τπτ. Και αυτο λόγω ασχετοσύνης. Αλλά...έχω μάθει στη ζωή να φοβάμαι τον ηλίθιο. Είναι ανίκητος

Πρώτον ο δωρεάν εξοπλισμός έχει αρχίσει σε 2-3 χώρες (παγκοσμίως) μέχρι στιγμής και δεύτερον αν δεν κάνω λάθος δεν συνδυάζεται με τα 29/ευρώ πάγιο του Lite πακέτου.

Πως σου έρχεται το ότι είναι ασφαλείς από παρακολούθηση από την στιγμή που εξαρχής το Starlink στέλνει emails όταν κατεβάζεις torrents? Νομίζεις δλδ ότι δεν θα υπακούει στους νομους ενός κράτους ή της ΕΕ μιας και στην Ευρώπη εδρεύει στην Ιρλανδία?

Επιπλέον ξέρεις τι έχει να γίνει αν "μετακομίσουμε" μαζικώς στο Starlink? Ρώτα Αμερικάνους χρήστες που πήζουν τι ταχύτητες βλέπουν σε σχέση με Ευρώπη κι Ελλάδα.

Κατά τα άλλα θεωρείς ότι είναι εξαιρετική κίνηση να φύγουμε από το καρτέλ (δίκαιος χαρακτηρισμός) και να πάμε ουσιαστικά σε μονοπώλιο...

Δημοσ.
19 minutes ago, Thresh said:

Πως σου έρχεται το ότι είναι ασφαλείς από παρακολούθηση από την στιγμή που εξαρχής το Starlink στέλνει emails όταν κατεβάζεις torrents? Νομίζεις δλδ ότι δεν θα υπακούει στους νομους ενός κράτους ή της ΕΕ μιας και στην Ευρώπη εδρεύει στην Ιρλανδία?

Πάλι δεν κατάλαβες! Πουθενά δεν είπα ότι δεν θα σε παρακολουθούν. ΔΕΝ θα είσαι παράνομος. Εσύ. Δεν θα κατεβάζεις. Πόσο πιό απλά να το πω; Δεν θα είσαι ομως με τα καρτέλ. Ας πας και σε Inalan

23 minutes ago, Thresh said:

Επιπλέον ξέρεις τι έχει να γίνει αν "μετακομίσουμε" μαζικώς στο Starlink? Ρώτα Αμερικάνους χρήστες που πήζουν τι ταχύτητες βλέπουν σε σχέση με Ευρώπη κι Ελλάδα.

Λογικά, θα πέσουν οι τιμές. Και ίσως και η ανοχή σε αθωα downloads. Ισως και νέες υπηρεσίες τύπου ΥΤ που είναι νόμιμο

24 minutes ago, Thresh said:

Κατά τα άλλα θεωρείς ότι είναι εξαιρετική κίνηση να φύγουμε από το καρτέλ (δίκαιος χαρακτηρισμός) και να πάμε ουσιαστικά σε μονοπώλιο...

Γνωρίζεις εσύ κάποιον άλλο τρόπο; Αυτοί, όσο πάνε και αποθρασύνονται

Δεν ξέρω...Και όπως έχω ξαναγράψει...μας μπέρδεψαν χωρίς λόγο

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Coscas said:

Πάλι δεν κατάλαβες! Πουθενά δεν είπα ότι δεν θα σε παρακολουθούν. ΔΕΝ θα είσαι παράνομος. Εσύ. Δεν θα κατεβάζεις. Πόσο πιό απλά να το πω; Δεν θα είσαι ομως με τα καρτέλ. Ας πας και σε Inalan

Με την λογική/υπόθεσή σου, "για τα χειρότερα" κι αυτοί θα σε παρακολουθούν, προληπτικά. 

Η όλη ένστασή σου με το να φύγεις από το καρτέλ είναι γιατί σε έχουν ξεσκίσει τόσα χρόνια στον άθλιο χαλκό. 

Αν είχες πχ αξιοπρεπή ADSL μέχρι το 2012 και μετά έπαιζες FTTC (VDSL) από το 2013 και από το 2021-2022 με FTTH δεν θα είχες ίδια άποψη. Καταλαβαίνω ότι μιλάω από οπτική βολεμένου, αλλά ούτε εσύ ούτε εγώ είμαστε το "median".

Λογικά, θα πέσουν οι τιμές. Και ίσως και η ανοχή σε αθωα downloads. Ισως και νέες υπηρεσίες τύπου ΥΤ που είναι νόμιμο

Πρώτον το Residential Lite που έχουμε εμείς στα 29/μήνα αυτοί το έχουν στα 80$ και δεύτερον το Residential που έχουμε στα 40/μήνα το έχουν στα 120$. Χωρίς να υπολογίζουμε εξοπλισμό μέσα.

Βάλε κι ότι λόγω πλήθους συνδρομητών στη Β.Αμερική έχουν τις μισές και κάτω ταχύτητες από αυτές στην Ευρώπη, μιας κι έχουμε το 1/4 των συνδρομητών τους...

Η ανοχή είναι όνειρο θερινής νυκτός. 😛

Γνωρίζεις εσύ κάποιον άλλο τρόπο;

Άλλο τρόπο για να φύγεις από την προβληματική ΑDSL όχι.

Δημοσ.
2 hours ago, panagiotis54 said:

τρομολαγνεια....

"Πειρατεία! Η εφορία επισήμως παρακολουθεί τι κατεβάζεις πλέον!"

Καλά το techmaniacs είναι το πιο click bait site εκεί έξω πάνω στην τεχνολογία. Δεν θα το πρότεινα σχεδόν ότι γράφουν είναι βλακειες εδώ και χρόνια με πολλά ψέμματα και χαζά. Και αυτό το άρθρο πάλι τρελές αρλούμπες γράφουν. Όπως λες τρομολαγνεια είμαι σίγουρος ότι και χωρίς vpn κτλ κανείς δεν θα ενοχλήσει κανέναν πέρα από τα box που οι εταιρείες cosmote nova χάνουν λεφτά. Εδώ έχουμε 500 χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα με κίνδυνο τη ζωή μας ούτε κτεο περνούν ούτε τίποτα συν άλλα 5 εκατομμύρια πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από την πειρατεία. Η ίδια ιστορία με τα ακαθάριστα οικόπεδα και εκεί κανείς δεν θα ασχοληθεί. 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλά το techmaniacs είναι το πιο click bait site εκεί έξω πάνω στην τεχνολογία. Δεν θα το πρότεινα σχεδόν ότι γράφουν είναι βλακειες εδώ και χρόνια με πολλά ψέμματα και χαζά. Και αυτό το άρθρο πάλι τρελές αρλούμπες γράφουν. Όπως λες τρομολαγνεια είμαι σίγουρος ότι και χωρίς vpn κτλ κανείς δεν θα ενοχλήσει κανέναν πέρα από τα box που οι εταιρείες cosmote nova χάνουν λεφτά. Εδώ έχουμε 500 χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα με κίνδυνο τη ζωή μας ούτε κτεο περνούν ούτε τίποτα συν άλλα 5 εκατομμύρια πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από την πειρατεία. Η ίδια ιστορία με τα ακαθάριστα οικόπεδα και εκεί κανείς δεν θα ασχοληθεί. 

Για ακαθαριστο οικόπεδο έχουν πέσει κανονικά πρόστιμα. Μην λέτε άσχετα στον κόσμο και πάρετε κάποιον στο λαιμό σας εδώ μέσα για κάτι που δεν αφορά καθόλου το θέμα του thread.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mannikos είπε

Για ακαθαριστο οικόπεδο έχουν πέσει κανονικά πρόστιμα. Μην λέτε άσχετα στον κόσμο και πάρετε κάποιον στο λαιμό σας εδώ μέσα για κάτι που δεν αφορά καθόλου το θέμα του thread.

Πρόστιμα δεν ξέρω αν έπεσαν, όμως τα ακαθάριστα οικόπεδα είναι γεμάτο 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε

Πρόστιμα δεν ξέρω αν έπεσαν, όμως τα ακαθάριστα οικόπεδα είναι γεμάτο 

Σου ξανά γράφω. Δουλεύω σε λογιστικό γραφείο και πέρυσι έπεσαν πρόστιμα. Το υπάρχουν ακαθαριστα ακόμα είναι κάτι άλλο. Και ποινές για τις κλοπες υπάρχουν άλλα μάντεψε..υπάρχουν ακόμα κλέφτες.

• Like 2
Δημοσ.
39 minutes ago, mannikos said:

Σου ξανά γράφω. Δουλεύω σε λογιστικό γραφείο και πέρυσι έπεσαν πρόστιμα. Το υπάρχουν ακαθαριστα ακόμα είναι κάτι άλλο. Και ποινές για τις κλοπες υπάρχουν άλλα μάντεψε..υπάρχουν ακόμα κλέφτες.

Άρα αν βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο θα φανεί τώρα στις δηλώσεις;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Άρα αν βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο θα φανεί τώρα στις δηλώσεις;

Όχι στις φορολογικές δηλώσεις (αυτές έχουν να κάνουν με τα εισοδήματα μας). Στις οφειλές μέσα στην ΑΑΔΕ απευθείας (οφειλές εκτός ρύθμισης). 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι έχω και εγώ συγγενικό πρόσωπο που έφαγε πρόστιμο για το κτήμα του πέρσι κάπου το καλοκαίρι - φθινόπωρο εάν θυμάμαι καλά. Οπότε όταν θέλει η κυβέρνηση να βγάλει χρήματα δραστηριοποιείται γρήγορα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...