Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, elnec είπε

Μετακόμισα τον Αύγουστο και με ανάγκασαν να κάνω καινούριο συμβόλαιο πιο ακριβό για 24άρα απλή. Στο προηγούμενο σπίτι έπιανα μέχρι 18 ή 19. Σε αυτό, ενώ πληρώνω και παραπάνω, πιάνω 5,8 το πολύ!! Και κόβεται και συνέχεια. Άχρηστη μου είναι η Nova. Κι ενώ έχω συμβόλαιο καινούριο και πιο ακριβό, μου στέλνουν ειδοποίηση πως λόγω πληθωρισμού, υπάρχει αύξηση στον λογαριασμό. Δηλαδή, αυτοί δεν υποχρεούνται να σέβονται το συμβόλαιο και τις προϋποθέσεις του; Μόνο οι πελάτες δεν μπορούν, για παράδειγμα, να αποχωρήσουν; Μόνο ο πελάτης δεσμεύεται;  Πόσος "νόμιμος" παραλογισμός πια; Προσωπικά μου είναι άχρηστο πλέον το ίντερνετ και θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να επικαλεστώ παραβίαση όρων από πλευράς τους για να αποχωρήσω.

Επειδή είχα παρόμοιο θέμα απλά με vdsl 100αρα που δεν τερμάτιζε η γραμμη και ειχα πολλές αποσυνδέσεις στο τέλος μου έλυσαν το συμβόλαιο κ μου πρότειναν να μείνω με adsl πράγμα που δεν το έκανα αλλά δοκίμασα την τύχη μου με ΟΤΕ όπου βρήκα την υγειά μου.Μηπως να τους πάρεις να πεις να σου λύσουν το συμβόλαιο να πας σε άλλον πάροχο;

Πάντως περί καρτέλ που λέτε ισχύει, το συμβόλαιο μου λήγει με ΟΤΕ κ πληρώνω 38 ευρώ το μηνα για 100αρα και τους πήρα να τους το πω να μου κάνουν μια καλή προσφορά μαντεψτε ποια ήταν η προσφορά τους, να πάω να δω στο site τους τις τιμές...

Ευτυχώς ήρθε η ιναλαν στο σπίτι μου και θα πάω εκεί κ επειδή είμαι ο πρώτος στην πολυκατοικία μαζί με voucher θα δίνω 25 ευρώ το μήνα για 1000αρα, τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια θα είμαι καλυμμένος.

Επεξ/σία από icenex
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Ναι έχω και εγώ συγγενικό πρόσωπο που έφαγε πρόστιμο για το κτήμα του πέρσι κάπου το καλοκαίρι - φθινόπωρο εάν θυμάμαι καλά. Οπότε όταν θέλει η κυβέρνηση να βγάλει χρήματα δραστηριοποιείται γρήγορα. 

Η διαφορα αυτων των 2 ομως ειναι οτι το συστημα ειναι αυτοματοποιημενο. Δλδ πρεπει να συπληρωσεις εσυ στην αναλογη σελιδα οτι το καθαρισες ασχετα με το αν οντως το καθαρισες η οχι. αν το συστημα δει οτι εχεις οικοπεδο αλλα δεν εκανες αιτηση οτι το καθαρισες τρως το προστιμο αυτοματα. το αν καποιος μετα περασει να ελενξει αν ειναι καθαρο... πιστευω ολοι ξερουμε την απαντηση. οπως και εδω... ειναι πολυ δυσκολο και πολυπλοκο να ελεχθουν οι ΙΡ τι κατεβασαν κτλ γιατι δεν ειναι ολα στα τορρεντ παρανομα. και αν ηθελαν οντως να κυνηγήσουν τα τορεντ το πρωτο βημα ειναι να μποκαρουν τα site. 

Επεξ/σία από vaggos_24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν αρχίσει κάτι σελίδες να αναπαράγουν ότι έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα πόσο legit είναι; Μπορώ να βάλω το λινκ;

Επεξ/σία από spirosR7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spirosR7 είπε

Έχουν αρχίσει κάτι σελίδες να αναπαράγουν ότι έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα πόσο legit είναι; Μπορώ να βάλω το λινκ;

για δώσε

Δημοσ.
21 hours ago, paiktaras69 said:

για δώσε

Βέβαια η μία έχει πηγή στο τέλος της ανάρτησης την άλλη σελίδα που είχα πετύχει πρώτη την είδηση. Δε μου φαίνεται και πολύ σοβαρή σελίδα προσωπικά. Μάλλον click bait θα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό είναι να αναφέρεται και ο λόγος που έπεσε το πρόστιμο γιατί και στα 3 ποστ, κανένας δεν το έγραψε

[...] Από το προανακριτικό έργο είχε προκύψει ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα τελευταία οκτώ  χρόνια, διοχέτευαν στην αγορά αποκωδικοποιητές παράνομης αναμετάδοσης συνδρομητικών καναλιών  [...]

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Καλό είναι να αναφέρεται και ο λόγος που έπεσε το πρόστιμο γιατί και στα 3 ποστ, κανένας δεν το έγραψε

ποιος να το αναφέρει ? εδώ αυτός που το πρωτοδιάβασε δεν κατάλαβε τι διάβασε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ανακεφαλαιωση θα βοηθουσε λιγο για το τι εχουμε μεχρι στιγμης :

1) ο νομος δεν αφορα ,χονδρικα, αυτους που δεν κατεβαζουν torrent ,mp3 ,ταινιες ,σειρες κλπ δεν βλεπουν streeming υπηρεσιες (stremio,κλπ...kodi) και δεν εχουν μποξακια ρυθμισμενα για να βλεπουν παρανομα steming υπηρεσιες(cosmote,nova ...)

Αρα αυτους που αφορα ειναι αυτους που βλεπουν Stemio κι kodi και κατεβασουν torrend ,κατα βαση  κι αυτοι που εχουν τα boxakia με τις σπασμενες συνδρομες.

Τι εχουν προτινει οτι ισχυει για τι καθε περιπτωση   ;

Α) stemio & Kodi  

1) vpn free (proton vpn)με περιορισμους ταχυτητας και δεδομενων 

2) υπηρεσια debrid για download

3) VPN συνδρομη (απο μια βδομαδα εως οσο θελεις)

4) συνδιασμο debrid / VPN

B ) torrents

1) Vpn free (proton vpn) με περιορισμους σε ταχυτητα και δεδομενα 

2) Vpn συνδρομη (απο μια εβδομαδα εως οσο θελεις )

Επισης υποθηκε οτι ολα τα vpn δεν κανουν την ιδια δουλεια κι θα  πρεπει να επιλεγουν αναλογα με  της αναγκες του καθενος . 

Αν υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις μπορειτε να συμπληρωσετε

Επεξ/σία από power_1
  • Confused 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, power_1 είπε

1) ο νομος δεν αφορα ,χονδρικα, αυτους που δεν κατεβαζουν torrent ,mp3 ,ταινιες ,σειρες κλπ δεν βλεπουν streeming υπηρεσιες (stremio,κλπ...kodi) και δεν εχουν μποξακια ρυθμισμενα για να βλεπουν παρανομα steming υπηρεσιες(cosmote,nova ...)

Αρα αυτους που αφορα ειναι αυτους που βλεπουν Stemio κι kodi και κατεβαουν torrend ,κατα βαση  κι αυτοι που εχουν τα boxakia με τις σπασμενες συνδρομες.

Τι ισχυει για το καθενα  ;

Α) stemio 

Β) kodi

3) torrents

Μπορεί να βρεί κανείς την φωτό με τον Godzilla που παθαίνει εγκεφαλικό;

• Haha 6
Δημοσ.

ρε παιδια με γκειμς απο direct downloads τι παιζει? , εγω κατεβαζω κυριως παλια παιχνιδια που δν υπαρχουν στην αγορα πια. Επισης απο το κοριτσι σε φορμα(φιτγκιρλ) μονο νταιρεκτ νταουνλοαντ

Δημοσ.
3 hours ago, power_1 said:

Αρα αυτους που αφορα ειναι αυτους που βλεπουν Stemio κι kodi και κατεβαουν torrend ,κατα βαση  κι αυτοι που εχουν τα boxakia με τις σπασμενες συνδρομες.

Τι ισχυει για το καθενα  ;

Α) stemio 

Β) kodi

3) torrents

Ευτυχώς που ανακεφαλαιωσες και τα έβαλες σε μια σειρά όλα, να τα καταλάβει ο κόσμος

• Haha 8
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Kostasnits είπε

ρε παιδια με γκειμς απο direct downloads τι παιζει? , εγω κατεβαζω κυριως παλια παιχνιδια που δν υπαρχουν στην αγορα πια. Επισης απο το κοριτσι σε φορμα(φιτγκιρλ) μονο νταιρεκτ νταουνλοαντ

Αν και πλέον έβαλα vpn για παν ενδεχόμενο, Ιδικά από το... "κοριτσι σε φορμα(φιτγκιρλ)" άφοβα κατά τη γνώμη μου.

Και ο λόγος είναι απλός... όλα τα direct links είναι σε https (δεν φαίνεται τί κατεβάζεις) και ίσως ποιο σημαντικό είναι σε κομμάτια και όχι ολόκληρα. Ενημερωτικά ένας συγκεκριμένος file hoster που... "βρίζει" (νομίζω καταλαμβανόμαστε) έχω μηδενικές απώλειες ταχύτητας και με vpn.

Δημοσ.

Με ξενα διεθνη DL DDL σελιδες, συνδρομη rapidgator με reseller paysafe χωρις χρεωστικη καρτα, με ανοιγμα λογαριασμων μεσω vpn νομιζω ειναι η καλυτερη στρατηγικη με μονιμο ανοιχτο vpn servers αλβανια, βουλγαρια που ειναι κοντα σε latency, απλα δεν ειναι τοσο βολικο το downloading σε σχεση μετο στριμαρισμα, γυρναμε σε εποχες 2010-12

• Like 1
Δημοσ.

Με vpn πως εξασφαλίζεται ότι δεν μπορεί να βρεθεί η αι-πι? Δλδ ο πάροχος δεν μπορεί να βρει ποιος κατεβάζει τί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...