Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Με vpn πως εξασφαλίζεται ότι δεν μπορεί να βρεθεί η αι-πι? Δλδ ο πάροχος δεν μπορεί να βρει ποιος κατεβάζει τί?

Εξήγηση με λαικό παράδειγμα να καταλαβουν όλοι

Στέλνω εγώ τον τζίτζικα στο περίπτερο να μου αγοράσει τσιγάρα.

Ο περιπτεράς που θα ξέρει για ποιόν προορίζονται τα τσιγάρα?

(Εγώ είμαι ο χρήστης, ο τζίτζικας είναι το vpn, ο περιπτεράς είναι ο ISP)

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Με vpn πως εξασφαλίζεται ότι δεν μπορεί να βρεθεί η αι-πι? Δλδ ο πάροχος δεν μπορεί να βρει ποιος κατεβάζει τί?

Είσαι ΗΜ απόφοιτος πολυτεχνείου, και ρωτάς πράγματα σαν να είσαι κάποιος εντελώς αστοιχείωτος.
Ακόμη περισσότερο μάλιστα όταν έχουν ειπωθεί εδώ μέσα τόσες φορές, 
ή όταν μπορείς να ρωτήσεις το chatGPT να σου τα πει, ή να δεις ένα-δυο video στο yt.
Έλεος στον εαυτό σου, υποτιμάς ο ίδιος τη νοημοσύνη σου....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 minutes ago, tzitzikas2 said:

Ο πάροχος ξέρει ότι συνδέεται μέσω vpn και ξέρει αν δεν κάνω λάθος και την ip που πήρες από το vpn, αλλά δεν ξέρει τίποτε άλλο από εκεί και πέρα, δεν ξέρει τι κατεβάζεις ούτε σε ποια site μπαίνεις.

1 minute ago, V.I.Smirnov said:

Είσαι ΗΜ απόφοιτος πολυτεχνείου, και ρωτάς πράγματα σαν να είσαι κάποιος εντελώς αστοιχείωτος.
Ακόμη περισσότερο μάλιστα όταν έχουν ειπωθεί εδώ μέσα τόσες φορές, ή όταν μπορείς να ρωτήσεις το chatGPT να σου τα πει, ή να δεις ένα-δυο video.
Έλεος στον εαυτό σου, υποτιμάς ο ίδιος τη νοημοσύνη σου....

-

Δεν ξέρω αν είναι απόφοιτος πολυτεχνείου ή όχι, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί ρωτάνε εδώ αλλά και σε άλλα forum ξένα ή μη, ερωτήσεις που μπορείς να βρεις απάντηση σε πραγματικά 2 λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Δεν ξέρω αν είναι απόφοιτος πολυτεχνείου ή όχι, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί ρωτάνε εδώ αλλά και σε άλλα forum ξένα ή μη, ερωτήσεις που μπορείς να βρεις απάντηση σε πραγματικά 2 λεπτά.

Να είσαι σίγουρος ότι είναι.
Να ρωτάει κάτι πιο πολύπλοκο, ξέρω 'γω κάποια ρύθμιση ή κάτι πιο τεχνικό, το καταλαβαίνω. 
Αλλά εδώ πρόκειται για στοιχειώδη. Πιθανολογώ ότι είναι ικανός να ρωτήσει ακόμη και τι σημαίνουν τα αρχικά....
Κάπου έλεος δηλαδή, υποτίθεται ότι συζητούν νοήμονες ανθρωποι....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.
Just now, achilleas1978 said:

το vpn πρέπει να το έχω μόνιμα ανοιχτό η να το ανοίγω μόνο όταν κατεβάζω κάτι;

Θα έλεγα το δεύτερο εγώ. Γενικά δεν χρειάζεται να το έχεις όλη την ώρα ανοιχτό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε

το vpn πρέπει να το έχω μόνιμα ανοιχτό η να το ανοίγω μόνο όταν κατεβάζω κάτι;

Νομίζω απαντάς μόνο σου στην ερώτησή σου. Βάση λογικής πάντα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nkarafo είπε

Ναι έχω και εγώ συγγενικό πρόσωπο που έφαγε πρόστιμο για το κτήμα του πέρσι κάπου το καλοκαίρι - φθινόπωρο εάν θυμάμαι καλά. Οπότε όταν θέλει η κυβέρνηση να βγάλει χρήματα δραστηριοποιείται γρήγορα. 

Νομίζω πως αυτά τα πρόστιμα είναι στο χέρι του κάθε δήμου, να κάνει ελέγχους και να βάζει πρόστιμο.

Δημοσ.

εχω ενα link με κατάληξη (m3u8 και το εχω βαλει σε iptv player στην smart tv, εχει μεσα μόνο ελευθερα καναλια περιφερειακά, πανελλαδικα και ιντερνετικα, π.χ διαβατά tv, extacy tv.

επιτρέπετε να τα βλεπω η απαγορευτεται;

Δημοσ.
23 hours ago, giorgosvet said:

Νομίζετε ότι με τα vpnια θα γλιτώσετε ε;

Είστε πολύ γελασμενοι!

https://www.iefimerida.gr/ellada/eyp-prolipseis-psahnei-30-hakers

Ειναι τοσο μεγαλος ο ογκος δεδομενων του κρατους που πρεπει να προστατεψουν απο κυβερνοεπιθεσεις κι τοσο μικρος ο αριθμος προσληψεων (30) που δεν υπαρχει περιπτωση η ΕΥΠ να ασχοληθει με το ποιος κατεβαζει τι στον υπολογιστη του.

Ασε που εγυρονται κι θεματα ευαισθητων προσωπικων δεδομενων

23 hours ago, vaggos_24 said:

Η διαφορα αυτων των 2 ομως ειναι οτι το συστημα ειναι αυτοματοποιημενο. Δλδ πρεπει να συπληρωσεις εσυ στην αναλογη σελιδα οτι το καθαρισες ασχετα με το αν οντως το καθαρισες η οχι. αν το συστημα δει οτι εχεις οικοπεδο αλλα δεν εκανες αιτηση οτι το καθαρισες τρως το προστιμο αυτοματα. το αν καποιος μετα περασει να ελενξει αν ειναι καθαρο... πιστευω ολοι ξερουμε την απαντηση. οπως και εδω... ειναι πολυ δυσκολο και πολυπλοκο να ελεχθουν οι ΙΡ τι κατεβασαν κτλ γιατι δεν ειναι ολα στα τορρεντ παρανομα. και αν ηθελαν οντως να κυνηγήσουν τα τορεντ το πρωτο βημα ειναι να μποκαρουν τα site. 

Υπαρχουν 2 ειδων προστιμα 

Α) για μη υποβολη δηλωσης (ακομη κι αν ειναι καθαρο υστερα απο τυχαιο ελενχο η καταγγελια συνηθως)

Β) για υποβολη ψευδους δηλωσης (οτι το καθαρισες ενω δεν το καθαρισες πραγματικα ,υστερα απο τυχαιο ελενχο η καταγγελια) συνηθως δινουν ενα χρονικο περιθωριο να το καθαρισεις αν σε βρουν (τηλεφωνικα) .

Εδω δεν εχουμε δηλωση οτι εισαι "καθαρος" ουτε " προειδοποιηση "

Αν εντοπιστης  σου ερχετε το προστιμο ." Μπαμ κι ...κατω "

Δημοσ.
14 ώρες πριν, psifiakos_didimos είπε

Μπορεί να βρεί κανείς την φωτό με τον Godzilla που παθαίνει εγκεφαλικό;

37160650-dppbmq93-v4.webp

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, power_1 είπε

Ασε που εγυρονται κι θεματα ευαισθητων προσωπικων δεδομενων

Αυτό νομίζω ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ευσεβείς μας πόθοι.

Όταν δεν εγείρονται σε όλη την ΕΕ που έχει αντίστοιχους νόμους εδώ και χρόνια, δεν βλέπω πως εγείρονται μόνο για την Ελλάδα.

Επεξ/σία από aypnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...