Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Δεν έχεις δει ποτέ αρχές που να κάνουν ντου σε μαγαζιά για πειρατικό περιεχόμενο. Πέραν απ' το software σε έγραφαν και για ταινίες. Μια υπάρχει νόμος για την πνευματική ιδιοκτησία και για πρόστιμα σε τελικό χρήστη.

Όχι δεν έχω δει να έκαναν ντου σε μαγαζιά για πειρατικές ταινίες.

Ντου σε επιχειρήσεις για πειρατικό office, σπασμένα windows ναι.

Εκεί σε γράφουν για φοροδιαφυγή, όχι για πειρατεία.

Και από τη παράνομη αυτή δραστηριότητα της επιχείρησης σου βγάζεις λεφτά, μιλάμε για επιχείρηση.

Τι σχέση έχει αυτό με κυρώσεις στο τελικό χρήστη, σε ιδιώτη, για πειρατεία;;;

Δεν υπήρχε νόμος που να στοχεύει το τελικό χρήστη για πειρατεία οπτικοακουστικού υλικού.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν πολλάααα χρόνια είχα ακούσει για ένα ντου που έκαναν μετά από καταγγελία σε καφετέρια και είχε φάει πρόστιμο ο ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης είναι τελικός χρήστης γιατί δεν έκανε αυτός την πειρατική σύνδεση. Μιλάμε όμως τώρα για ένα ( που είχε ακουστεί) στα πόσα χρονια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos_24 είπε

Πριν πολλάααα χρόνια είχα ακούσει για ένα ντου που έκαναν μετά από καταγγελία σε καφετέρια και είχε φάει πρόστιμο ο ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης είναι τελικός χρήστης γιατί δεν έκανε αυτός την πειρατική σύνδεση. Μιλάμε όμως τώρα για ένα ( που είχε ακουστεί) στα πόσα χρονια

Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Κι αν είχε γίνει, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας δεν ήταν τελικός χρήστης. Είχε επιχείρηση και έβγαζε λεφτά από την όλη παράνομη δραστηριότητα που γινόταν στην επιχείρηση του. Αυτόν κυνήγησαν, όχι τους τελικούς χρήστες, αυτούς που κατέβαζαν.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Εμενα μου εμφανισε στο https://iknowwhatyoudownload.com 

ενα τορρεντ που κατεβασα..αλλα στο myaade δεν μου εχει εμφανισει κανενα προστιμο..Το εχω κατεβασει απο τη δευτερα το αρχειο..

oυτε και προκειται να εμφανιστει ποτε. απλα τρομοκρατια

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε όμως, δεν είναι κακό να έχουμε και ένα vpn καβάτζα. Γενικότερα δηλαδή, πέραν του κινδύνου για επιβολή προστίμων. Απλά, τώρα έγινε ένας χαμός και κινήθηκε λίγο και η αγορά, ξεστοκάρανε για παράδειγμα τα vpn friendly routers, κινήθηκε χρήμα βρε αδερφέ!

Δημοσ.

Να κανω μια χαζη ερωτηση.

οταν λετε boxakia συμπεριλαμβανεται και το Kodi που βλεπουμε ταινιες ή εννοειται αποκλειστικα τα Boxakia που πληρωνουν καποιον αλλον καθε 3μηνο ξερω γω;;

Δημοσ.

Όσο φορά το kodi τα πράγματα μπερδεύονται. Αν κάποιος έχει ftp και streamarei δικό του υλικο η βλέπει ταινίες πχ... Μπορεί να ελενξει μετά ο παροχος τι βλέπει ( μπορεί επειδή δεν είναι secure όπως το sftp) αλλά μετά μετά πάει προστασία προσωπικών δεδομένων οπότε... Plus πάλι δύσκολο γιατί μπορεί είτε να στρυμαρει δικό του υλικό η αλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν στο kodi η θέαση περιεχόμενου γίνεται μέσω streaming ή torrent από παράνομες πηγές προφανώς είναι παράνομη και η χρήση του kodi, αν η χρήση του είναι τοπικά ως player δεν μπορεί κάποιος εξωτερικά να το καταλάβει.

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ θες να μου πεις πως αν πχ εγω τραβαω βιντεο με σπορτς που κανω πχ ψαρεμα η ποδηλατο η οτιδιποτε οχι μεσω του player του kodi αλλα σαν streaming ειμαι παρανομος??? υποψιν οτι μιλαω για χρηση ftp στο σπιτι οχι IPTV του kodi

Επεξ/σία από vaggos_24
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos_24 είπε

δλδ θες να μου πεις πως αν πχ εγω τραβαω βιντεο με σπορτς που κανω πχ ψαρεμα η ποδηλατο η οτιδιποτε οχι μεσω του player του kodi αλλα σαν streaming ειμαι παρανομος??? υποψιν οτι μιλαω για χρηση ftp στο σπιτι οχι IPTV του kodi

Φυσικα και δεν εισαι παρανομος αν τα βιντεο ειναι δικα σου.

Δημοσ.

Ο Kodi είναι ένας media player, νόμιμος. Προφανώς θα θεωρηθεί παράνομος αν γίνει κάποιος έλεγχος και διαπιστωθεί ότι του έχουν φορτωθεί τίποτα addons "παράξενα".

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, uniquegr είπε

Ο Kodi είναι ένας media player, νόμιμος. Προφανώς θα θεωρηθεί παράνομος αν γίνει κάποιος έλεγχος και διαπιστωθεί ότι του έχουν φορτωθεί τίποτα addons "παράξενα".

Αυτή η διαπίστωση όμως φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να γίνει εξ΄αποστάσεως αλλά έλεγχο στο PC του χρήστη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manolis940 είπε

Αυτή η διαπίστωση όμως φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να γίνει εξ΄αποστάσεως αλλά έλεγχο στο PC του χρήστη.

Σαφώς. Αλλά αν κάποιος βλέπει τοπικά τα αρχεία του μέσω kodi, αναρωτιέμαι πως αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί επιλήψιμο. Με το ίδιο σκεπτικό, θα ήταν παράνομος και ο vlc player που επίσης έχει δυνατότητες να λειτουργήσει με streaming. Κατά το ίδιο σκεπτικό και οποιοσδήποτε οδηγεί αυτοκίνητο άνω των 100 ίππων, είναι γκαζοφονιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και είμαστε λίγο off topic ας πούμε μερικά πράγματα για το kodi. Το kodi ειναι ενας media player, προφανώς μπορεί να παίξει τα ήδη κατεβασμένα offline βίντεο που έχουμε στον υπολογιστή μας και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θα υπάρχει οταν αυτά τα βίντεο τα κατεβάσαμε και αν τα κατεβάσαμε παράνομα. Τώρα στο Κόντι μπορούμε να βάλουμε add-ons που στην ουσία ειναι search engines απο τορεντ η host sites στα οποία υπάρχουν ταινίες σειρές που έχουν πνευματικά δικαιώματα οπότε είναι παράνομο να τα δούμε μέσω Κόντι έστω και streaming καθώς φαίνεται στον isp οτι το αρχείο προσπελαστηκε απο την ip μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...