Artemis_Fowl Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου ερώτηση. Στο ProtonVPN που δίνει 10 συσκευές πρέπει να είναι στο ίδιο household η μπορώ να το μοιραστώ με φίλους και να μοιράσουμε τα έξοδα; Αν όχι πρέπει να βάλω κάποιο Family Πακέτο;
lx911 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, VIRUSD είπε Να δείτε που το ρομπότ είναι η κυρά μεντωνει και μας τρολαρει.. Σιγα μην ειναι και ο Λιγνάδης...! Το εχετε θαψει το θεμα με τον ορο VPN. Ας υποθεσουμε οτι μια μερα θα γινουν ολα αυτα που λεει ο νομος και αρχιζουν και κοβουν προστιμα. Για τους πειρατες υπαρχουν λυσεις δωρεαν, χωρις καν να μπεις στον κοπο να δεις πιο vpn θα βαλεις. Προσωπικα βολευεομαι με καποιο δωρεαν κουτι που σου δινει πολυ μικρο χωρο, αφου δεν ψαχνω την ανωτατη ποιοτητα με HDR 10+ 4K Dolby Vision κπλ κπλ Και ναι, τα κουτια ειναι ασφαλη αφου τα χρησιμοποιουν και Γερμανια χωρις προβλημα. Ειτε για stream ειτα για direct ληξη. Στη περιπτωση που ημουν επαγγελματιας και καιγομουνα απλα θα εκοβα τις υπηρεσιες internet για τους επισκεπτες λεγοντας τους οτι υπαρχει καποια βλαβη! Κοινως ανοιξε τα δεδομενα σου και δες. Προτιμω να φαω κακια κριτικη παρα να ερθει η επιταγη των 750 ευρω.
manolis940 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 46 λεπτά πριν, lx911 είπε Στη περιπτωση που ημουν επαγγελματιας και καιγομουνα απλα θα εκοβα τις υπηρεσιες internet για τους επισκεπτες λεγοντας τους οτι υπαρχει καποια βλαβη! Κοινως ανοιξε τα δεδομενα σου και δες. Προτιμω να φαω κακια κριτικη παρα να ερθει η επιταγη των 750 ευρω. Μπορεί να είμαι μία απ' τις υποπεριπτώσεις αλλά αυτό είναι τραγικό να μην μπορώ να δώσω wifi στον επισκέπτη. Στο γραφείο μου μέσα συνεχώς το τηλέφωνο έχει Ε. Ή που θα πρέπει να αλλάζω συνεχώς κωδικό ή που θα πρέπει να λέω στον πελάτη πήγαινε έξω και μόλις τελειώσεις έλα μέσα. Δεν είναι αυτές λύσεις επειδή χρησιμοποιήθηκε η γραμμή σου για κατέβασμα παράνομου υλικού να τρως 750€
Balantakos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 140 σελιδες και ακομα δεν ξερουμε τιποτα, στην κυριολεξια. 2 2
iliata2410 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου ακόμη και έναν δικηγόρο να ρωτήσετε τί ισχύει ,ούτε αυτός θα ξέρει 100%
lx911 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 45 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μπορεί να είμαι μία απ' τις υποπεριπτώσεις αλλά αυτό είναι τραγικό να μην μπορώ να δώσω wifi στον επισκέπτη. Στο γραφείο μου μέσα συνεχώς το τηλέφωνο έχει Ε. Ή που θα πρέπει να αλλάζω συνεχώς κωδικό ή που θα πρέπει να λέω στον πελάτη πήγαινε έξω και μόλις τελειώσεις έλα μέσα. Δεν είναι αυτές λύσεις επειδή χρησιμοποιήθηκε η γραμμή σου για κατέβασμα παράνομου υλικού να τρως 750€ Απο την στιγμη που ο νομος δεν μπορει να καλυψει καποιον τροπο τον επαγγελματια και το προστιμο θα ερχεται στο αφμ του κατοχου τον αναγκαζει παρει καποια μετρα. Και πες οτι αγορασαμε μοντεμ και συνδρομη VPN και ολο του το δικτυο βγαινει μεσω Τουρκιας, μετα νομιζεις οτι ειναι ολα μελι γαλα? Και μετα καποιοι ρωτανε πως βγαινουν εξω στοιχεια καρτων και κωδικοι προσβασης. Βαλτε vpn παιδια... οσο πιο φτηνο βρειτε. Εγω και κανενα παιχνιδι που αγοραζα παλια απο origin Ρωσιας, για πιο φτηνα, με paypal παντα οταν με πηγαινε στη σελιδα για την πληρωμη εβγαινα απο το vpn για να βαλω τα στοιχεια και μετα ξανα εμπαινα. Και οι αλλοι το θελουν να το εχουν και μονιμο! Σου λεει κανουμε ανωνυμη περιηγηση. 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε 140 σελιδες και ακομα δεν ξερουμε τιποτα, στην κυριολεξια. Ξερουμε τι λεει ο νεος νομος.. Τωρα θα πρεπει η κυβερνηση να βρει και εναν τροπο να το κανει πραξη. Πιστευω οτι θα τους παρει χρονο.
manolis940 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, lx911 είπε Απο την στιγμη που ο νομος δεν μπορει να καλυψει καποιον τροπο τον επαγγελματια και το προστιμο θα ερχεται στο αφμ του κατοχου τον αναγκαζει παρει καποια μετρα. Και πες οτι αγορασαμε μοντεμ και συνδρομη VPN και ολο του το δικτυο βγαινει μεσω Τουρκιας, μετα νομιζεις οτι ειναι ολα μελι γαλα? Και μετα καποιοι ρωτανε πως βγαινουν εξω στοιχεια καρτων και κωδικοι προσβασης. Βαλτε vpn παιδια... οσο πιο φτηνο βρειτε. Εγω και κανενα παιχνιδι που αγοραζα παλια απο origin Ρωσιας, για πιο φτηνα, με paypal παντα οταν με πηγαινε στη σελιδα για την πληρωμη εβγαινα απο το vpn για να βαλω τα στοιχεια και μετα ξανα εμπαινα. Και οι αλλοι το θελουν να το εχουν και μονιμο! Σου λεει κανουμε ανωνυμη περιηγηση. Ξερουμε τι λεει ο νεος νομος.. Τωρα θα πρεπει η κυβερνηση να βρει και εναν τροπο να το κανει πραξη. Πιστευω οτι θα τους παρει χρονο. Υπάρχει τρόπος πχ με ένα mikrotik και άλλα σοβαρά router να περάσεις το guest δίκτυο σου μέσα από VPN. Αυτό ωστόσο θα θα στο στήσει κάποιος με 200€ στην καλύτερη. Για πιο λόγο να μπεις μέσα σε VPN για να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου; Βάζεις την κάρτα σου σε http sites ? 1
iliata2410 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου εγω ρωταω τωρα αν καποιος κανει χρηση υπηρεσιων debrid ειτε real ειτε all debrid σε αυτην την περιπτωση δεν κινδυνεει παλι εφοσον υπαρχει ηλεκτρονικη διασταυρωση πληρωμων;πχ εγω πληρωσα με pazy η σε αυτην την περιπτωση επικαλουμαστε το εξης,η υπηρεσια ειναι νομιμη ,αρκει εσυ να μην την χρησιμοποιησεις για παρανομους σκοπους; δεν ξερω αν εχουν pasafe επιλογες εκει δεν το προσεξα.
manthosapos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Επανέρχομαι... έχω κατεβάσει όλον τον Απρίλιο ταινίες και παιχνίδια κανονικά με torrent όπως και πριν. Κανένα πρόστιμο, κανένα email, κανένας περιορισμός. Εδώ ξεχνάνε πρόστιμα τροπ δηλώσεων, δεν διασταυρώνουν δηλώσεις ενοικίων στη φορολογική δήλωση, δεν ξέρουν που έχουν δώσει επιδοτήσεις και ποια έργα έχουν γίνει... ένα μπάχαλο. Και θα ασχοληθούν με το ΑΦΜ του Μπάμπη και σε ποιο ISP αντιστοιχεί ? Και αν ασχοληθεί ποιος θα κάτσει να κάνει διασταυρώσεις και να επιβάλει πρόστιμο ? Κάποιος διορισμένος hacker της ΑΑΔΕ ? Ανάθεμα αν αυτοί ξέρουν να βάλουν φίλτρα σε ένα excel. Ελπίζω κάποιοι να ηρεμήσουν. 6 1
power_1 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε εγω ρωταω τωρα αν καποιος κανει χρηση υπηρεσιων debrid ειτε real ειτε all debrid σε αυτην την περιπτωση δεν κινδυνεει παλι εφοσον υπαρχει ηλεκτρονικη διασταυρωση πληρωμων;πχ εγω πληρωσα με pazy η σε αυτην την περιπτωση επικαλουμαστε το εξης,η υπηρεσια ειναι νομιμη ,αρκει εσυ να μην την χρησιμοποιησεις για παρανομους σκοπους; δεν ξερω αν εχουν pasafe επιλογες εκει δεν το προσεξα. Για τις υπηρεσιε debrit γραφει στους ορους οτι αν παρουσιαστει παρανομη δραστηιοτητα απο πελατες της θα " δωσει " τα στοιχεια του πελατη της στις αρχες .
iliata2410 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, power_1 είπε παρουσιαστει παρανομη δραστηιοτητα Άρα οι υπηρεσίες debrid θα μας δώσουν,και η παρακολούθηση ταινιών θεωρείται παρανομη οπότε δεν συμφέρει να έχει κάποιος debrid υπηρεσίες Επεξ/σία 28 Απριλίου από iliata2410
power_1 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε Άρα οι υπηρεσίες debrid θα μας δώσουν,και η παρακολούθηση ταινιών θεωρείται παρανομη οπότε δεν συμφέρει να έχει κάποιος debrid υπηρεσίες Αν κρατανε αρχεια ,φαινεται πιθανο κι μαλιστα το αναφαιρουν στους ορους . Τωρα σε τι ποσοστο πελατες περνουν debrit υπηρεσεις για να κατεβασουν "νομιμο" υλικο δεν ξερω αλλα νομιζω οτι μικρο.
aypnia Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, manthosapos είπε Επανέρχομαι... έχω κατεβάσει όλον τον Απρίλιο ταινίες και παιχνίδια κανονικά με torrent όπως και πριν. Κανένα πρόστιμο, κανένα email, κανένας περιορισμός. Εδώ ξεχνάνε πρόστιμα τροπ δηλώσεων, δεν διασταυρώνουν δηλώσεις ενοικίων στη φορολογική δήλωση, δεν ξέρουν που έχουν δώσει επιδοτήσεις και ποια έργα έχουν γίνει... ένα μπάχαλο. Και θα ασχοληθούν με το ΑΦΜ του Μπάμπη και σε ποιο ISP αντιστοιχεί ? Και αν ασχοληθεί ποιος θα κάτσει να κάνει διασταυρώσεις και να επιβάλει πρόστιμο ? Κάποιος διορισμένος hacker της ΑΑΔΕ ? Ανάθεμα αν αυτοί ξέρουν να βάλουν φίλτρα σε ένα excel. Ελπίζω κάποιοι να ηρεμήσουν. Δεν πρόκειται να έρθει στη φάση αυτή σε κανέναν πρόστιμο. Δεν υπάρχει ΚΥΑ, κοινώς δεν έχουν θεσμοθετήσει το τρόπο που θα τα επιβάλει το Υπουργείο Οικονομικών. Μπορεί να το κάνουν αύριο, μπορεί την επόμενη μέρα των εκλογών, όταν γίνουν. Μπορεί και ποτέ. Το θέμα είναι ότι ο νόμος υπάρχει, που σημαίνει ότι είναι σε ισχύ, από τη μέρα ψήφισης του. Από εκείνη τη μέρα είναι νόμος του κράτους. Κοινώς για αυτά που κατέβασες φάτσα φόρα τον Απρίλιο μπορεί να σου έρθουν τα συγχαρίκια την επόμενη εβδομάδα των εκλογών. Τους έχω ικανούς. Για 750 ευρώ το κεφάλι θα μάθουν και Excel και τα πάντα όλα, και για αυτό τους έχω ικανούς🤣 Επεξ/σία 28 Απριλίου από aypnia 1
manolis940 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 31 λεπτά πριν, aypnia είπε Το θέμα είναι ότι ο νόμος υπάρχει, που σημαίνει ότι είναι σε ισχύ, από τη μέρα ψήφισης του. Ένας νόμος μπορεί να μπει σε ισχύ αργότερα απ' την ημέρα της ψήφισης ή και να λειτουργήσει αναδρομικά. Ορίζεται στο ΦΕΚ κατά κανόνα στην τελευταία παράγραφο. 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ότι πρόστιμα έχουν ρίξει μέχρι τώρα είναι εφαρμογή του παλιού νόμου όπου δεν πιάνει τους χρήστες. Ο νέος νόμος ΘΑ εφαρμοστεί αφού βγεί το ΚΥΑ μεν, όμως θα έχει ισχύ απο τον Φλεβάρη που μας πέρασε. Τώρα αφού βγει το ΚΥΑ αν θα εφαρμοστεί ή όχι δεν το ξέρουμε μόνο υποθέσεις κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι πλέον να κυκλοφορούμε στο διαδίκτυο ακάποτα. Βάλτε ένα vpn να είστε καλυμμένοι... Επεξ/σία 28 Απριλίου από Geralt_Haute_Bellegarde 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα