jerry banana Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ 11 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν διαφωνώ. Σκέψου όμως, γιατί μπλόκαραν π.χ. το tainiomnia ; Aφού έχει και νόμιμο περιεχόμενο στο οποίο οι χρήστες έχουν κάθε δικαίωμα πρόσβασης, ας το είχαν ελεύθερο. Αλλά βλέπεις ότι δεν έγινε έτσι. Το site μπλοκαρίστηκε επειδή έχει και παράνομο, δεν αφέθηκε ελεύθερο επειδή έχει και νόμιμο, όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει η τάση "πονάει δάχτυλο-κόβει χέρι", η δε ασάφεια του νόμου και η όρεξη των "αρπακτικών" αρχών (ή εταιρειών με πνευματικά δικαιώματα ή ότι άλλο) να κυνηγήσουν χρήστες είναι πολύ ευνοϊκό κλίμα για τέτοιες ενέργειες. Αυτό λέω. Ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι σε νομικό ορθολογισμό όταν όλο το κλίμα είναι αντίθετο - τουλάχιστον δεν είναι σώφρον... να ξερεις στο συγκεκριμενο πλεον υπαρχει προσβαση για εναν μεσο ανθρωπο με τον κλασσικο τροπο 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 17 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Το wireguard υποστηρίζει port forwarding κανονικά και σε κάθε disconnect η πόρτα αλλάζει Έστω και στιγμιαίο να είναι το disconect ή έχει τουλάχιστον κάποια ανοχή πχ 5 λεπτά και μετά χάνεις την πόρτα;
elnec Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες {Το ξαναπόσταρα χθες, αλλά δεν μπορώ να σβήσω το ποστ} Από χθες κατεβάζω με Opera και το δικό της vpn μέσω freedlink και άλλων παρόμοιων. Κατεβάζει πάρα πολύ αργά, ένα επεισόδιο ανά δύο ώρες ή λίγο πιο γρήγορα, αλλά τι να γίνει. Ήθελα να ρωτήσω. Παράλληλα, έχω ανοικτό και το chrome και κάνω άλλα διάφορα πράγματα στο διαδίκτυο χωρίς κάλυψη. Αυτό είναι κάτι που θα με κάνει ορατή και στα κατεβάσματα; Αν γνωρίζει κάποιος, ας μου απαντήσει...
manolis940 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 32 λεπτά πριν, elnec είπε {Το ξαναπόσταρα χθες, αλλά δεν μπορώ να σβήσω το ποστ} Από χθες κατεβάζω με Opera και το δικό της vpn μέσω freedlink και άλλων παρόμοιων. Κατεβάζει πάρα πολύ αργά, ένα επεισόδιο ανά δύο ώρες ή λίγο πιο γρήγορα, αλλά τι να γίνει. Ήθελα να ρωτήσω. Παράλληλα, έχω ανοικτό και το chrome και κάνω άλλα διάφορα πράγματα στο διαδίκτυο χωρίς κάλυψη. Αυτό είναι κάτι που θα με κάνει ορατή και στα κατεβάσματα; Αν γνωρίζει κάποιος, ας μου απαντήσει... Free δεν είναι το VPN της Opera; Λογικό δεν είναι; Φαντάζεσαι να έδιναν έστω και 50Mbps bandwith δωρεάν σε κάθε χρήστη πόσο bandwith θα χρειαζόντουσαν; Δεν είναι καμιά σπάνια γαία το bandwith στις μέρες μας αλλά δεν μπορεί να είναι και τσάμπα. 1
elnec Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 13 λεπτά πριν, manolis940 είπε Free δεν είναι το VPN της Opera; Λογικό δεν είναι; Φαντάζεσαι να έδιναν έστω και 50Mbps bandwith δωρεάν σε κάθε χρήστη πόσο bandwith θα χρειαζόντουσαν; Δεν είναι καμιά σπάνια γαία το bandwith στις μέρες μας αλλά δεν μπορεί να είναι και τσάμπα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά εγώ ρώτησα άλλο πράγμα, αν φαίνομαι αν παράλληλα έχω ανοικτό και το chrome και σερφάρω, χαζεύω κτλ... 1
jkr21 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 5 λεπτά πριν, elnec είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά εγώ ρώτησα άλλο πράγμα, αν φαίνομαι αν παράλληλα έχω ανοικτό και το chrome και σερφάρω, χαζεύω κτλ... Για όσα κάνεις εκτός opera ναι ”φαίνεσαι” Γιατί το vpn της opera τρέχει μόνο μέσα στην opera οπότε οτιδήποτε άλλο κάνεις στο pc σου, εκτός της opera, χρησιμοποιεί απευθείας την πραγματική ip σου. Όχι ότι δηλαδή είναι παράνομο το απλό σερφάρισμα... απλά για να σου απαντήσω σε αυτό που ρώτησες. 1
elnec Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 λεπτό πριν, jkr21 είπε Για όσα κάνεις εκτός opera ναι ”φαίνεσαι” Γιατί το vpn της opera τρέχει μόνο μέσα στην opera οπότε οτιδήποτε άλλο κάνεις στο pc σου, εκτός της opera, χρησιμοποιεί απευθείας την πραγματική ip σου. Όχι ότι δηλαδή είναι παράνομο το απλό σερφάρισμα... απλά για να σου απαντήσω σε αυτό που ρώτησες. Ωραία! Αυτό με ενδιαφέρει. Ας πούμε, τώρα κατεβάζω στο Opera ενώ στο chrome είμαι εδώ και μιλάω, διαβάζω ειδήσεις , χαζεύω στο fb...κτλ. Αυτό που με ενδιέφερε -και με καθησυχάσατε- είναι πως αν και είμαι φανερή εδώ, δεν "χαλάει" το μη φανερό στο κατέβασμα παράλληλα. Χάρηκα πάρα πολύ γι αυτό και ευχαριστώ πολύ! 1
iliata2410 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες σττην ιστοσελιδα tainiesonline ομως το τονιζουν για τα πνευματικα διακιωματα.αυτοι εεκι κανουν τον ποντιο πιλατο εμεις δεν γνωριζουμε κατι. δειτε σε σποιλερ. Spoiler
V.I.Smirnov Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, elnec είπε Ωραία! Αυτό με ενδιαφέρει. Ας πούμε, τώρα κατεβάζω στο Opera ενώ στο chrome είμαι εδώ και μιλάω, διαβάζω ειδήσεις , χαζεύω στο fb...κτλ. Αυτό που με ενδιέφερε -και με καθησυχάσατε- είναι πως αν και είμαι φανερή εδώ, δεν "χαλάει" το μη φανερό στο κατέβασμα παράλληλα. Χάρηκα πάρα πολύ γι αυτό και ευχαριστώ πολύ! Μην επαναπαύεσαι και μην χαίρεσαι τόσο. Ένα τέτοιο vpn δεν είναι ασφαλές για κατέβασμα (ή θέαση) που διαρκεί πολύ ώρα. Ο λόγος είναι ότι ο server που κάνει την απόκρυψη μπορεί να αστοχήσει παροδικά και να αποκαλυφθεί η ip. Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, όλα τα αξιόπιστα vpn έχουν μηχανισμό "kill switch" : μόλις συμβεί κάτι τέτοιο κόβουν τη σύνδεση και σε προστατεύουν. Αντίθετα, με ημίμετρα όπως του Opera απλώς κάνεις την προσευχή σου να μην συμβεί.... Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από V.I.Smirnov 2 1
paramedic Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μια συνδρομή VPN κοστίζει λιγότερο από 2€ τον μήνα οπότε γιατί να σέρνεσαι με μικρές ταχύτητες και ακόμα πιο σημαντικό γιατί να το διακινδυνεψεις;
power_1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Μην επαναπαύεσαι και μην χαίρεσαι τόσο. Ένα τέτοιο vpn δεν είναι ασφαλές για κατέβασμα (ή θέαση) που διαρκεί πολύ ώρα. Ο λόγος είναι ότι ο server που κάνει την απόκρυψη μπορεί να αστοχήσει παροδικά και να αποκαλυφθεί η ip. Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, όλα τα αξιόπιστα vpn έχουν μηχανισμό "kill switch" : μόλις συμβεί κάτι τέτοιο κόβουν τη σύνδεση και σε προστατεύουν. Αντίθετα, με ημίμετρα όπως του Opera απλώς κάνεις την προσευχή σου να μην συμβεί.... Επισης να ενημερωσουμε, συμφωνα με το τεστ του rtings ,οτι ουτε ολα τα vpn που εχουν killswitch ειναι ασφαλη κι δεν εκθετουν την ip αν διακοπη η συνδεση vpn ή επανακινηθει το συστημα . (Μονο o Perfet privacy περασε το τεστ που δεν ειναι απο τους γνωστους vpn κι σχετικα ακριβος με χαμηλη ταχυτητα .Ενω ο nord vpn δειχνει "εσωτερικη" εκθεση μια κι αν διακοπη για καποιο λογο ,παει στην διευθυνση ip της μητρικης www.avst.com κι κατοπιν περνει νεα ip. κι δεν εχει killswitch για android tv box Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από power_1
nos21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες καλησπέρα και απο εμένα!! Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον-οια ξέρει αν πρέπει να κάνω και ρυθμίσεις στον torrent downloader πχ στον μ τορεντ ή απλά θα χρειαστεί να έχω μόνο το vpn ανοιχτό και αυτό είναι εντάξει χωρίς καμία ρύθμιση;
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 λεπτά πριν, nos21 είπε καλησπέρα και απο εμένα!! Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον-οια ξέρει αν πρέπει να κάνω και ρυθμίσεις στον torrent downloader πχ στον μ τορεντ ή απλά θα χρειαστεί να έχω μόνο το vpn ανοιχτό και αυτό είναι εντάξει χωρίς καμία ρύθμιση; Καλό είναι να αφήσεις το μ τόρρεντ και να βάλεις το qbittorrent που είναι αρκετά πιο ασφαλές. Και ναι θέλει ρυθμίσεις στο Network Interface θα βάλεις όποιο vpn έχεις. Και αν θες να seedάρεις κάθε φορά πρέπει να βάζεις και την ανάλογη port που έχεις. Βεβαια το 2ο δεν είναι απαραίτητο αλλά καλό είναι να το κάνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα