koolisk6 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 20 ώρες πριν, paramedic είπε Και εκεί που έδω μέσα έχουμε κάνει κάπου 100.000 σενάρια για το πώς θα λειτουργεί ο νόμος, πως θα βάλουν τα πρόστιμα, πως θα δούμε καμμία ταινία με προστασία 4ου και 5ου βαθμού και εχουμε επιστρατεύσει VPN, real dedrid, τον Σατανά με όλα τα δαιμόνια του υπογράφοντας συμβόλαια με αίμα και σπέρμα έρχονται σήμερα κάποιες λεπτομέρειες που λένε ότι θα βλέπουν την IP μας για να πιάσουν ουσιαστικά όσους έχουν τα μηχανάκια που βλέπουν παράνομα τους αγώνες. Μααααααλιστα. Να δείτε που ούτε καν συνδρομή στο VPN δεν θα χρειαστεί να έχουμε αλλά έναν tor browser της κακιάς ώρας και θα είμαστε mia chara... μάλλον όλοι αυτοί οι τρομοκρατημένοι δεν εχουν ιδέα οτι ζουν στην χωρα του "πάμε κ όπου βγει" νομιζουν οτι γιναμε Βρυξέλλες... εξ αρχης τα boxakia ειναι στο στοχαστρο κ αμφιβαλω αν θα τα καταφερουν κ αυτα ισως πιασουν λιγους ατυχους για να φοβηθουν οι αλλοι 2
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου On 04/05/2025 at 18:59, elnec said: Γιατί δεν αγοράζω πράγματα με κάρτα μέσω ιντερνετ Spoiler Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά μπορείς να χρησιμοποιείς μια Revolut για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές 1
dhmak Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Απίστευτο ενώ 30 Απριλίου δεν κατέβασα καμία ταινία. Σύμφωνα με την https://iknowwhatyoudownload.com/ απο την ip που δίνει ως δική μου - ενώ το κινητό μου αναφέρει οτι έχω άλλη ip - κατέβηκε η ίδια ταινία 3 φορές με διαφορετικό μέγεθος αρχείου. Φοβερά αξιόπιστη σελίδα φαίνεται. Επεξ/σία 8 Μαϊου από dhmak
manolis940 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dhmak είπε Απίστευτο ενώ 30 Απριλίου δεν κατέβασα καμία ταινία. Σύμφωνα με την https://iknowwhatyoudownload.com/ απο την ip που δίνει ως δική μου, ενώ το κινητό μου αναφέρει οτι έχω άλλη ip, κατέβηκε η ίδια ταινία 3 φορές με διαφορετικό μέγεθος αρχείου. Φοβερά αξιόπιστη σελίδα φαίνεται. Αυτά να τα πεις στην δίωξη κύριε Ξέρεις αν είσαι πίσω από CGNAT; Επεξ/σία 8 Μαϊου από manolis940
jerry banana Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 6/5/2025 στις 10:57 ΜΜ, Kercyn είπε Τα ToS μιας εφαρμογής ή υπηρεσίας δεν είναι νόμος. Κάθε φορά που βλέπεις βίντεο στο YouTube το κατεβάζεις στο pc σου ή στο κινητό σου, αλλιώς δε θα μπορούσες να το δεις. Μου ακούγεται από δύσκολο έως αδύνατο να μπορεί να γίνει διαχωρισμός, μιας και πρακτικά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν έχω YouTube Premium, αλλά όπως βλέπω έχει παρόμοια λειτουργία για offline παίξιμο βίντεο όπως αυτή του Spotify που αναφέρεις. Εάν έχει παίζει όντως να αξίζει τότε.
triffid_80 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Παιδιά, μια πολύ basic ερώτηση. Ζω σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (12 τον αριθμό) όπου και μας έχει δοθεί ο ίδιος κωδικός wifi. Τι γίνεται ην πεδώ; Ποιον "κυνηγάνε" σ' αυτή την περίπτωση;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 56 λεπτά πριν, triffid_80 είπε Παιδιά, μια πολύ basic ερώτηση. Ζω σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (12 τον αριθμό) όπου και μας έχει δοθεί ο ίδιος κωδικός wifi. Τι γίνεται ην πεδώ; Ποιον "κυνηγάνε" σ' αυτή την περίπτωση; Αυτόν που έχει εγκαταστήσει παράνομο μποξάκι.
ankar500 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 9 ώρες πριν, koolisk6 είπε μάλλον όλοι αυτοί οι τρομοκρατημένοι δεν εχουν ιδέα οτι ζουν στην χωρα του "πάμε κ όπου βγει" νομιζουν οτι γιναμε Βρυξέλλες... εξ αρχης τα boxakia ειναι στο στοχαστρο κ αμφιβαλω αν θα τα καταφερουν κ αυτα ισως πιασουν λιγους ατυχους για να φοβηθουν οι αλλοι Σωστότατος!
vorlon68 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, triffid_80 είπε Παιδιά, μια πολύ basic ερώτηση. Ζω σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (12 τον αριθμό) όπου και μας έχει δοθεί ο ίδιος κωδικός wifi. Τι γίνεται ην πεδώ; Ποιον "κυνηγάνε" σ' αυτή την περίπτωση; Θα παρετε 750 δια 12 για να μην μεινει κανεις παραπονεμένος.... 🤣 3
Sablj Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 23 minutes ago, vorlon68 said: Θα παρετε 750 δια 12 για να μην μεινει κανεις παραπονεμένος.... 🤣 Η ακόμα καλύτερα 750 Χ 12 για να είναι σίγουρο το κράτος.. 1 3
aypnia Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, triffid_80 είπε Παιδιά, μια πολύ basic ερώτηση. Ζω σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (12 τον αριθμό) όπου και μας έχει δοθεί ο ίδιος κωδικός wifi. Τι γίνεται ην πεδώ; Ποιον "κυνηγάνε" σ' αυτή την περίπτωση; Υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης της σύνδεσης. Υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις στη Γερμανία και υπεύθυνος είναι αυτός. Αυτός όμως μετά μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον σου. Και σίγουρα δεν θα σου ανανεώσει το ενοικιαστήριο. Πάντως τρόποι αν έχει στηθεί σωστά το όλο σύστημα να αποδείξει ο ιδιοκτήτης της σύνδεσης ότι ήσουν εσύ υπάρχουν. Και αν ήταν κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό θέμα (πχ αν κατέβαζες περιεχόμενο για παιδόφιλους) όπου θα είχε σοβαρά νομικά θέματα σίγουρα θα μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν από τις δικές σου συσκευές το πρόβλημα. Επεξ/σία 8 Μαϊου από aypnia
golfakis4 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Ερώτηση για αυτούς που πήραν μέσω g2a vpn, σήμερα γύρισα σπίτι και είδα ότι η συνδρομή έχει λήξη ενώ υποτίθεται ότι είναι για 2 χρόνια μίλησα με το live chat του nord και μου στείλαν αυτή την απάντηση : In your case, our internal records indicate that the codes you used were originally issued to Revolut, an official partner of ours. These codes are distributed through the Revolut app as part of a benefit program for eligible users and are intended solely for their personal use. The resale or transfer of these codes violates both Revolut's terms of use and our own Terms of Service (see Section 8: Prohibited and Restricted Use). Έχει κανείς καμιά εμπειρία πανω σε αυτό; 1
Apaleytos80 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17-22 ευρώ τα 2 χρόνια VPN ήτανε τιμή, κυριολεκτικά "κλεψιά". Σας μαυρίσανε, γιατι οι κωδικοί ητανε για για καποια 'αλλα προγράμματα και οχι για το G2A... Υπάρχει νημα γιαυτο το θεμα. Επεξ/σία 8 Μαϊου από Apaleytos80
dionisis khfhsia Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 23 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε 17-22 ευρώ τα 2 χρόνια VPN ήτανε τιμή, κυριολεκτικά "κλεψιά". Σας μαυρίσανε, γιατι οι κωδικοί ητανε για για καποια 'αλλα προγράμματα και οχι για το G2A... Υπάρχει νημα γιαυτο το θεμα. Εγώ έβαλα apo g2a 2χρονια Nord Vpn και έληξε σήμερα δλδ ένα μήνα μεγάλη απάτη τσάμπα τα 20 ευρώ ....από εδώ το είχε ανεβάσει κάποιος το λινκ και έλεγε κλοπή η τιμή ... Τελικά όντως κλοπή .. 3
jerry banana Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, triffid_80 είπε Παιδιά, μια πολύ basic ερώτηση. Ζω σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (12 τον αριθμό) όπου και μας έχει δοθεί ο ίδιος κωδικός wifi. Τι γίνεται ην πεδώ; Ποιον "κυνηγάνε" σ' αυτή την περίπτωση; κάντε τη δουλειά σας και μετά ο ιδιοκτήτης θα παίξει "βρες ποιος το έκανε " εάν γίνει κάτι. Γενικά όλη αυτή η νομοθεσία είναι εξαιρετικός πονοκέφαλος για μαγαζάτορες και δυστυχώς είναι πολλοί που δίνουν wifi αέρα πατέρα. Airbnb και γενικά για ενοικιαζόμενα δεν το συζητάω καν εκεί όντως καλύτερα να υπάρχει κάτινιοωε κουμπωμενο vpn πάνω στο ρούτερ . Αλλά μετά πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχει επαρκή ταχύτητα γιατί θα κάνουν παράπονα οι ένοικοι ότι είναι αργο . Επεξ/σία 8 Μαϊου από jerry banana 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα