Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dionisis khfhsia είπε

Εγώ έβαλα apo g2a 2χρονια Nord Vpn και έληξε σήμερα δλδ ένα μήνα μεγάλη απάτη τσάμπα τα 20 ευρώ ....από εδώ το είχε ανεβάσει κάποιος το λινκ και έλεγε κλοπή η τιμή ... Τελικά όντως κλοπή ..

Όντως την πατήσαμε πολύ από εδώ μέσα αλλά οκ... χαλάλι τα 17 ευρώ από τα 80 που θέλουν για τον χρόνο... που δεν θα τα έδινα προσωπικά.

Μαχαίρι πλέον τα torrent και μόνο direct links από file hosters με το free πλάνο της proton για μία συσκευή. Μια χαρά.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Μαχαίρι πλέον τα torrent και μόνο direct links από file hosters με το free πλάνο της proton για μία συσκευή. Μια χαρά.

Βάλε ενα μηνα Mullvad, 5 ευρω κάνει. Βλέπεις για μετα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apaleytos80 είπε

Βάλε ενα μηνα Mullvad, 5 ευρω κάνει. Βλέπεις για μετα.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν το χρειάζομαι πραγματικά το nord το έβαλα ως υποτιθέμενη ευκαιρία... το free του proton μου είναι αρκετό προς ώρας.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Όντως την πατήσαμε πολύ από εδώ μέσα αλλά οκ... χαλάλι τα 17 ευρώ από τα 80 που θέλουν για τον χρόνο... που δεν θα τα έδινα προσωπικά.

Μπορώ να έχω κάποιες προτάσεις για file hosters με direct links και πως ακριβώς δουλεύουν?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jimmel είπε

Μπορώ να έχω κάποιες προτάσεις για file hosters με direct links και πως ακριβώς δουλεύουν?

Συγνώμη αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτή η συζήτηση εδώ μέσα... 
Το google είναι πάντα εκεί (και το reddit) και μπορείς να ψάξεις για ότι σε ενδιαφέρει.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aypnia είπε

Υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης της σύνδεσης.

Υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις στη Γερμανία και υπεύθυνος είναι αυτός.

Αυτός όμως μετά μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον σου.

Και σίγουρα δεν θα σου ανανεώσει το ενοικιαστήριο.

Πάντως τρόποι αν έχει στηθεί σωστά το όλο σύστημα να αποδείξει ο ιδιοκτήτης της σύνδεσης ότι ήσουν εσύ υπάρχουν.

Και αν ήταν κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό θέμα (πχ αν κατέβαζες περιεχόμενο για παιδόφιλους) όπου θα είχε σοβαρά νομικά θέματα σίγουρα θα μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν από τις δικές σου συσκευές το πρόβλημα.

Σιγά μην καταφέρει ο ιδιοκτήτης ανάμεσα σε 12 άτομα να βρει ποιος έχει το παράνομο boxάκι. Θα κόψει σε όλους το wifi και θα τελειώσει η ιστορία εκεί.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο έπαθα. Αγόρασα nordvpn για 2 χρόνια και καλά.. και τώρα μου ζητάει select plan και error can't establish connnection. :mad:

• Confused 1
Δημοσ.
35 minutes ago, nkarafo said:

Και εγώ το ίδιο έπαθα. Αγόρασα nordvpn για 2 χρόνια και καλά.. και τώρα μου ζητάει select plan και error can't establish connnection. :mad:

Κατάλαβα, απάτη, ευτυχώς δεν έβαλα και ήμουν ετοιμος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Σιγά μην καταφέρει ο ιδιοκτήτης ανάμεσα σε 12 άτομα να βρει ποιος έχει το παράνομο boxάκι. Θα κόψει σε όλους το wifi και θα τελειώσει η ιστορία εκεί.

Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς για το τι εστί TCP fingerprint.

Μια χαρά μπορεί με μια βασική προϋπόθεση. Να έχει στήσει σωστά το shared network.

Το πιο πιθανό φυσικά να μη το έχει κάνει, οπότε καλά να πάθει στη περίπτωση αυτή.

Δημοσ.
11 minutes ago, polakis21 said:

Το free proton μας καλυπτει για kodi;

Όχι είναι πολύ αργό. Μόνο για απλό browsing είναι, άντε και κάνα epub να κατεβάσεις.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, aypnia είπε

Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς για το τι εστί TCP fingerprint.

Μια χαρά μπορεί με μια βασική προϋπόθεση. Να έχει στήσει σωστά το shared network.

Το πιο πιθανό φυσικά να μη το έχει κάνει, οπότε καλά να πάθει στη περίπτωση αυτή.

Σιγά μην έχει στήσει και ξεχωριστό Virtual Interface για κάθε ένοικο αλλά πως ακριβώς θα εντοπίσεις ξερά με το TCP Fingerprint το ποιος έκανε την παράνομη δραστηριότητα;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Σιγά μην έχει στήσει και ξεχωριστό Virtual Interface για κάθε ένοικο αλλά πως ακριβώς θα εντοπίσεις ξερά με το TCP Fingerprint το ποιος έκανε την παράνομη δραστηριότητα;

Δεν θα το έχει κάνει αλλά αν το έχει κάνει μπορεί να τον εντοπίσει. Τόσο απλά.

Αλλά μη λέμε γενικότερα ότι δεν υπάρχει τρόπος. Τρόπος υπάρχει.

99,99% δεν θα το έχει στήσει σωστά γιατί θα πρέπει να πληρώσει επαγγελματίες και μάλιστα ακριβά για το όλο στήσιμο.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων απλά απειλούν με εξώσεις.

Ένα παράδειγμα από τα τόσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...