Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, perikliskara είπε

καλημέρα

η g2a μου έστειλε νεό activation key που δουλεύει.

Έστειλα mail μέσω ενός μαιλ που μου είχε έρθει για αξιολόγηση.

Έγραψα το πρόβλημα και έβγαλα μια φωτό τη σελίδα toy nord που έλεγε ότι η συνδρομή μου έληξε.

Και θα ληξει και αυτο σε 1 μηνα; Εγω ζητησα refund. 

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aypnia είπε

Δεν θα το έχει κάνει αλλά αν το έχει κάνει μπορεί να τον εντοπίσει. Τόσο απλά.

Αλλά μη λέμε γενικότερα ότι δεν υπάρχει τρόπος. Τρόπος υπάρχει.

99,99% δεν θα το έχει στήσει σωστά γιατί θα πρέπει να πληρώσει επαγγελματίες και μάλιστα ακριβά για το όλο στήσιμο.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων απλά απειλούν με εξώσεις.

Ένα παράδειγμα από τα τόσα.

Προφανώς και γίνεται αλλά ή θα πρέπει να είναι δικτυάς αυτός που έχει τα σπίτια ειδάλλως μου φαίνεται δύσκολο να στήσει κάτι το οποίο θα κοστίζει στην καλύτερη 1000€ δεδομένου τον αριθμό των διαμερισμάτων.

Το θέμα είναι ότι μπορούν να απειλούν με εξώσεις αλλά αν τους πιέσεις λίγο παραδέχονται ότι δεν ξέρουν, όπως και στο φίλο πιο πάνω, δες τι γράφει το edit:

Αναφορά σε κείμενο

EDIT: So our Landlord/Host just admitted that they have no idea which device on the Network was Torrenting, and yet again sent the photo they sent 2 days ago of my now outdated device name and MAC address. Seems at random they just decided to single me out through the App that allows them to manage devices on the router. I changed my device name and enabled random hardware addresses and I’m able to use the internet again :) Lucky me and my Fiancée are on a month to month lease, and can not wait to find a new place, with internet that we pay for.

Κοίτα για τι περίπτωση μιλάμε και πόσο απλά πήρε ξανά πρόσβαση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Προφανώς και γίνεται αλλά ή θα πρέπει να είναι δικτυάς αυτός που έχει τα σπίτια ειδάλλως μου φαίνεται δύσκολο να στήσει κάτι το οποίο θα κοστίζει στην καλύτερη 1000€ δεδομένου τον αριθμό των διαμερισμάτων.

Το θέμα είναι ότι μπορούν να απειλούν με εξώσεις αλλά αν τους πιέσεις λίγο παραδέχονται ότι δεν ξέρουν, όπως και στο φίλο πιο πάνω, δες τι γράφει το edit:

Κοίτα για τι περίπτωση μιλάμε και πόσο απλά πήρε ξανά πρόσβαση.

Ναι, γιατί χρησιμοποίησαν λάθος το mac filtering. Αντί να ορίσουν allow rule σε συγκεκριμένες mac's, έθεσαν block rule, ο ενοικιαστής άλλαξε mac και απέκτησε ξανά πρόσβαση. 

Δεν χρειάζεται να επενδυθούν τρελά χρήματα για να στηθεί ένα ασφαλές δίκτυο, χρειάζεται γνώση ή θέληση για μάθηση και ένας σχετικά καλός εξοπλισμός, π.χ. ένα pfSense firewall και ένα managed switch. 

Δημοσ.

Μέσα στο δίκτυο μπορώ πολύ εύκολα να δω την mac άλλων συνδεδεμένων συσκευών και να την αντιγράψω και αντί για random κάθε φορά που βάζω  torrents να βάλω την MAC του ιδιοκτήτη.

Φαντάζομαι επίσης ότι αυτό έγινε μέσω του φθηνού router του παρόχου ή άλλου φθηνού router που δεν μπορείς να βάλεις συγκεκριμένη mac σε συγκεκριμένο internface.

Δημοσ.

Τελικά τι γίνεται με αυτό το θέμα ρε παιδιά; Έχει φάει κάποιος πρόστιμο από λήψη torrent; Έχει ακούσει κανείς κάτι από τον περίγυρό του;

Γιατί μου φαίνεται για ακόμη μια φορά ένα scam του κράτους για τρομοκρατία.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xrist0s92 είπε

Τελικά τι γίνεται με αυτό το θέμα ρε παιδιά; Έχει φάει κάποιος πρόστιμο από λήψη torrent; Έχει ακούσει κανείς κάτι από τον περίγυρό του;

Γιατί μου φαίνεται για ακόμη μια φορά ένα scam του κράτους για τρομοκρατία.

Μπαίνω και εδώ και στο reddit. Δεν υπάρχει καμία αναφορά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, manolis940 είπε

Μπαίνω και εδώ και στο reddit. Δεν υπάρχει καμία αναφορά.

Υπάρχει αναφορά όμως του αν γίνεται λήψη torrent; Δηλαδή, συνεχίζει ο κόσμος; (όπως πριν χωρίς VPN)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xrist0s92 είπε

Υπάρχει αναφορά όμως του αν γίνεται λήψη torrent; Δηλαδή, συνεχίζει ο κόσμος; (όπως πριν χωρίς VPN)

Εγώ συνεχίζω και ζω την ζωή μου επικίνδυνα.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Πολύς κόσμος συνεχίζει και μάλιστα αρκετοί χωρίς VPN. Αλλά όπως αναφέρθηκε ξανά, χωρίς ΚΥΑ δε γίνεται να πέσει πρόστιμο για την ώρα

• Like 2
Δημοσ.

Για όλα τα παιδιά που αγοράσανε κλειδιά μέσα από τον g2a και εχουν γινει expire , κάνεις επικοινωνία  με τον πωλητή που έκανες την αγορά και του ζητάς να σου στείλει νέο κλειδί και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα  λύνεται το έχω κάνει σε 3 λογαριασμούς

Please contact us from your order details tab - it's the only way we can help you asap. Item (key) must be assigned to conversation.

Go to:

Your keys / Purchased / Item Pack / Your order details / Contact seller (right upper corner)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, darkman είπε

Για όλα τα παιδιά που αγοράσανε κλειδιά μέσα από τον g2a και εχουν γινει expire , κάνεις επικοινωνία  με τον πωλητή που έκανες την αγορά και του ζητάς να σου στείλει νέο κλειδί και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα  λύνεται το έχω κάνει σε 3 λογαριασμούς

Please contact us from your order details tab - it's the only way we can help you asap. Item (key) must be assigned to conversation.

Go to:

Your keys / Purchased / Item Pack / Your order details / Contact seller (right upper corner)

Το ερωτημα ειναι αν θα πρεπει να το κανουμε καθε μηνα η μετα απο 2...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το ερωτημα ειναι αν θα πρεπει να το κανουμε καθε μηνα η μετα απο 2...

Oταν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια όλα είναι πιθανά :) μου θυμίζει την περίπτωση του office με το KMSpico που κάθε μήνα έπρεπε να κάνω ξανα activate :P :P συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια :D 

Δημοσ.

Στην ημερομηνία λήξης ανέφερε την ημερομηνία όπου σταμάτησε να παρέχεται η υπηρεσία ή κάτι στο απώτερο μέλλον, π.χ. μετά απο ένα ή δύο χρόνια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, uniquegr είπε

Στην ημερομηνία λήξης ανέφερε την ημερομηνία όπου σταμάτησε να παρέχεται η υπηρεσία ή κάτι στο απώτερο μέλλον, π.χ. μετά απο ένα ή δύο χρόνια;

Ναι και διπλα επιλογες για να κανεις αγορα παλι .
και με το νεο key λεει 2027 .

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
3 ώρες πριν, uniquegr είπε

2 χρονια ελεγε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...