Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Ο νόμος έχει βγει στην ΦΕΚ; Εάν ναι, για να βγει κάτι στην ΦΕΚ, δεν έχει εγκριθεί με ΚΥΑ;

τίποτα δεν εχει γινει ο κοσμος εχει πανικοβληθει και ο ceo της nord τα τριβει τα χερια του

• Like 1
  • Haha 4
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Ο νόμος έχει βγει στην ΦΕΚ; Εάν ναι, για να βγει κάτι στην ΦΕΚ, δεν έχει εγκριθεί με ΚΥΑ;

Όχι, πάντα το ανάποδο γίνεται. Η εκτελεστική εξουσία που είναι τα υπουργεία στην προκείμενη περίπτωση δεν κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι αλλά στηρίζονται στους νόμους, ακόμη και στην Ελλάδα :P 

4 λεπτά πριν, jerry banana είπε

τίποτα δεν εχει γινει ο κοσμος εχει πανικοβληθει και ο ceo της nord τα τριβει τα χερια του

ΦΕΚ υπάρχει και έχει επισυναφθεί πολλές φορές εδώ. Μην λέμε ότι θέλουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Όχι, πάντα το ανάποδο γίνεται. Η εκτελεστική εξουσία που είναι τα υπουργεία στην προκείμενη περίπτωση δεν κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι αλλά στηρίζονται στους νόμους, ακόμη και στην Ελλάδα :P 

ΦΕΚ υπάρχει και έχει επισυναφθεί πολλές φορές εδώ. Μην λέμε ότι θέλουμε.

Κοίτα φίλε ΦΕΚ βγήκε. ΚΥΑ εκκρεμεί.  Επίσης μιλάμε για την Ελλάδα που η εφαρμογή νόμων μέχρι την εκπόνηση όλων των διαδικασιών παίρνει έτη.(Ειδικά εάν μπλέξεις δικηγόρο ) . Και γι'αυτό συνοψίζοντας λέω τίποτα δεν έχει γίνει  .Τυχεροί  αυτοί που έχουν τα vpn γιατί λόγω φόβου ο μέσος  πολίτης αγοράζει .  Και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί ενδέχεται να μην τα χρησιμοποιούν και σωστά.  Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Τώρα εσύ εάν νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε δυτικοευρωπαϊκο κράτος που πιστεύεις ότι εάν δεν βάλεις vpn θα έχεις σύντομα πρόστιμο θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς.

ΣεΝαι σίγουρα γνωστοποιήθηκε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα αλλά αφορά κυρίως τους πολίτες οργανωμένων κουτιών για μπάλα, γιατί η μπάλα πονάει και τα 10 αρικα που χάνει η cosmote για τα daily passes που πληρώνεις εάν θες να δεις έναν αγώνα και δεν είσαι συνδρομητής της.  Τώρα εάν κατεβάζεις το καινούργιο last of us ή κανένα Clair Expedition 33 (τα αναφέρω εντελώς τυχαία) μην νομίζεις ότι θα ενδιαφερθεί κάνεις . Γιατί εάν γίνει αυτό εκτός από το ότι δεν θα πληρώσει κανείς τίποτα , θα χαθούν ψηφοφόροι αρκετοί .

Στη Γερμανία (που πλέον βρίσκομαι ) μια χαρά βλέπεις τα πάντα online χωρίς φόβο και δεν σε κυνηγάει κανείς, online εννοω να πατήσεις στο Google όνομα ταινίας και να πατήσεις μετά το πρώτο σύνδεσμο . Αυτό που εκεί την πατάνε πολλοί μετανάστες που κάνουν torenting είναι ,το κατέβασμα (ναι στο κατέβασμα είναι και το stremio και το KODi γιατί εδώ δει το ρωτάνε αρκετοι ) χωρίς vpn ,και μόνο.  Εάν δεν προστατευτείς σου έρχεται μέσω δικηγορικής (δικηγορικής των εταιρειών του υλικού που κατέβασες όχι της κυβέρνησης ) γράμμα κανονικό που λέει την ημερομηνία και ώρα που κατέβασες κάτι και σε καλεί να πληρώσεις . Πολλοί ελληναραδες όμως από εκεί που δεν έβαζαν βάση και δεν έδιναν σημασία στα γράμματα (όπως ένας θείος μου ) τους έρχεται ένα καπέλο και βρίσκουν δικηγόρο και το καπέλο τους το φτιαγνει από τα πχ 3000 που είναι να πληρώσει σε ένα 400αρι. 

Και είναι το βούτυρο πολλών Ελλήνων δικηγόρων τη Γερμανία καθώς αρκετοί Έλληνες δεν γνωρίζουν ειδικά πριν 10 χρόνια.  Αυτό εννοούσα και το έγραψα με έμμεσο αστείο τρόπο. Γιατί αρκετοί γράφουν μπερδεμένα σχόλια ειδικά για τη Γερμανία και άλλοι φοβούνται και αγοράζουν vpn ενώ βρίσκονται στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Κοίτα φίλε ΦΕΚ βγήκε. ΚΥΑ εκκρεμεί.  Επίσης μιλάμε για την Ελλάδα που η εφαρμογή νόμων μέχρι την εκπόνηση όλων των διαδικασιών παίρνει έτη.(Ειδικά εάν μπλέξεις δικηγόρο ) . Και γι'αυτό συνοψίζοντας λέω τίποτα δεν έχει γίνει  .Τυχεροί  αυτοί που έχουν τα vpn γιατί λόγω φόβου ο μέσος  πολίτης αγοράζει .  Και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί ενδέχεται να μην τα χρησιμοποιούν και σωστά.  Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Τώρα εσύ εάν νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε δυτικοευρωπαϊκο κράτος που πιστεύεις ότι εάν δεν βάλεις vpn θα έχεις σύντομα πρόστιμο θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς.

ΣεΝαι σίγουρα γνωστοποιήθηκε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα αλλά αφορά κυρίως τους πολίτες οργανωμένων κουτιών για μπάλα, γιατί η μπάλα πονάει και τα 10 αρικα που χάνει η cosmote για τα daily passes που πληρώνεις εάν θες να δεις έναν αγώνα και δεν είσαι συνδρομητής της.  Τώρα εάν κατεβάζεις το καινούργιο last of us ή κανένα Clair Expedition 33 (τα αναφέρω εντελώς τυχαία) μην νομίζεις ότι θα ενδιαφερθεί κάνεις . Γιατί εάν γίνει αυτό εκτός από το ότι δεν θα πληρώσει κανείς τίποτα , θα χαθούν ψηφοφόροι αρκετοί .

Στη Γερμανία (που πλέον βρίσκομαι ) μια χαρά βλέπεις τα πάντα online χωρίς φόβο και δεν σε κυνηγάει κανείς, online εννοω να πατήσεις στο Google όνομα ταινίας και να πατήσεις μετά το πρώτο σύνδεσμο . Αυτό που εκεί την πατάνε πολλοί μετανάστες που κάνουν torenting είναι ,το κατέβασμα (ναι στο κατέβασμα είναι και το stremio και το KODi γιατί εδώ δει το ρωτάνε αρκετοι ) χωρίς vpn ,και μόνο.  Εάν δεν προστατευτείς σου έρχεται μέσω δικηγορικής (δικηγορικής των εταιρειών του υλικού που κατέβασες όχι της κυβέρνησης ) γράμμα κανονικό που λέει την ημερομηνία και ώρα που κατέβασες κάτι και σε καλεί να πληρώσεις . Πολλοί ελληναραδες όμως από εκεί που δεν έβαζαν βάση και δεν έδιναν σημασία στα γράμματα (όπως ένας θείος μου ) τους έρχεται ένα καπέλο και βρίσκουν δικηγόρο και το καπέλο τους το φτιαγνει από τα πχ 3000 που είναι να πληρώσει σε ένα 400αρι. 

Και είναι το βούτυρο πολλών Ελλήνων δικηγόρων τη Γερμανία καθώς αρκετοί Έλληνες δεν γνωρίζουν ειδικά πριν 10 χρόνια.  Αυτό εννοούσα και το έγραψα με έμμεσο αστείο τρόπο. Γιατί αρκετοί γράφουν μπερδεμένα σχόλια ειδικά για τη Γερμανία και άλλοι φοβούνται και αγοράζουν vpn ενώ βρίσκονται στην Ελλάδα.

Τζάμπα γράφεις τόσο μεγάλο κείμενο εκτός και αν θέλεις να αναφερθείς αλλού. Είπες ότι δεν έχει βγει τίποτα και απάντησα ως προς αυτό. Και μάλιστα δες που το είπες:

image.png.a1466ebc43c8a853c41b268717e62a74.png

Οι παθογένειες του Ελληνικού κράτους είναι γνωστές και δεν έχουν να κάνουν με την λανθασμένη ενημέρωση που έκανες στο @xrist0s92 έστω και άθελα σου.

Παρόλα αυτά με τον όρο τίποτα απ' ότι καταλαβαίνω προτείνεις vpn και καλά κάνεις. Μπορείς να βρεις άλλωστε καλό VPN lifttime στα 22€ αναφέρομαι στο ExpressVPN που είναι κυριολεκτικά ασήμαντο ποσό. Βέβαια τα ακριβότερα έχουν αποδείξει καλύτερα την αξιοπιστία τους αλλά απ' το να λέμε τίποτα δεν θα γίνει, για το αν μια ΚΥΑ δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ κτλ νομίζω εθελοτυφλούμαι.

Να σας θυμίσω η φορολόγιση για τα τεκμαρτά εισοδήματα είναι των φυσικών προσώπων παλαιώτερα είτε των Ελ Επ τώρα πρόσφατα ουσιαστικά καθώς όταν ήρθαν αφορούσαν εισοδήματα προηγούμενης χρονιάς. Ποιος μου λέει λοιπόν εμένα ότι δεν θα έρθει η ΚΥΑ και θα το ακούσει η HBO και οι δικηγόροι της και θα ζητήσουν την επιβολή προσθήμων απ' την ημέρα εφαρμογής του νέου νόμου ο οποίος πρακτικά διευκολύνει την διαδικασία επιβολής τους ( χωρίς άρσεις απορρήτου για παράδειγμα )

Μην λέμε ότι θέλουμε και πάρουμε κόσμο στον λαιμό μας. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ VPN αυτή την στιγμή αλλά δεν την θεωρώ την βέλτιστη λύση και ούτε φυσικά θα στηρίξω σθεναρά ότι δεν θα γίνει τίποτα. Θα πω ότι απλώς πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα και θα το αφήσω εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Τζάμπα γράφεις τόσο μεγάλο κείμενο εκτός και αν θέλεις να αναφερθείς αλλού. Είπες ότι δεν έχει βγει τίποτα και απάντησα ως προς αυτό. Και μάλιστα δες που το είπες:

image.png.a1466ebc43c8a853c41b268717e62a74.png

Οι παθογένειες του Ελληνικού κράτους είναι γνωστές και δεν έχουν να κάνουν με την λανθασμένη ενημέρωση που έκανες στο @xrist0s92 έστω και άθελα σου.

Παρόλα αυτά με τον όρο τίποτα απ' ότι καταλαβαίνω προτείνεις vpn και καλά κάνεις. Μπορείς να βρεις άλλωστε καλό VPN lifttime στα 22€ αναφέρομαι στο ExpressVPN που είναι κυριολεκτικά ασήμαντο ποσό. Βέβαια τα ακριβότερα έχουν αποδείξει καλύτερα την αξιοπιστία τους αλλά απ' το να λέμε τίποτα δεν θα γίνει, για το αν μια ΚΥΑ δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ κτλ νομίζω εθελοτυφλούμαι.

Να σας θυμίσω η φορολόγιση για τα τεκμαρτά εισοδήματα είναι των φυσικών προσώπων παλαιώτερα είτε των Ελ Επ τώρα πρόσφατα ουσιαστικά καθώς όταν ήρθαν αφορούσαν εισοδήματα προηγούμενης χρονιάς. Ποιος μου λέει λοιπόν εμένα ότι δεν θα έρθει η ΚΥΑ και θα το ακούσει η HBO και οι δικηγόροι της και θα ζητήσουν την επιβολή προσθήμων απ' την ημέρα εφαρμογής του νέου νόμου ο οποίος πρακτικά διευκολύνει την διαδικασία επιβολής τους ( χωρίς άρσεις απορρήτου για παράδειγμα )

Μην λέμε ότι θέλουμε και πάρουμε κόσμο στον λαιμό μας. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ VPN αυτή την στιγμή αλλά δεν την θεωρώ την βέλτιστη λύση και ούτε φυσικά θα στηρίξω σθεναρά ότι δεν θα γίνει τίποτα. Θα πω ότι απλώς πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα και θα το αφήσω εκεί.

Μην φοβάσαι φίλε και σε ευχαριστώ που μου απευθύνεσαι στον πληθυντικό αισθάνθηκα ότι δεν μιλάω ηλεκτρονικά.  Να ξέρεις δεν προτείνω κανένα vpn αλλά λογικά δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Τίποτα εννοώ κανένα πρόστιμο που αυτό αφορά τον μέσο πολίτη. Μέχρι τότε ότι λέμε είναι για να γεμίσουμε το χρόνο μας. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Ποιος μου λέει λοιπόν εμένα ότι δεν θα έρθει η ΚΥΑ και θα το ακούσει η HBO και οι δικηγόροι της και θα ζητήσουν την επιβολή προσθήμων

γιατι πρωτον βασει προυγουμενων που εχουν απαντησει σε αυτο οι εταιριες ΠΧ HBO εχουν στειλει/στελνουν αλλα εδω δε κανουν τπτ. κατα δευτερων ακομη και να στειλουν αυτοι δε θα παρουν ΤΙΠΟΤΑ γιατι τα χρηματα θα πανε στο ΚΡΑΤΟΣ. γι'αυτο και στην γερμανια και αλλες χωρες που εχουν ΠΑΡΟΜΙΟ ΝΟΜΟ και οχι σαν τους μπαχαλακιδες εδω τους επιτρεπουν και στελνουν ραβασακια για προστιμο οι ιδιες οι εταιριες. ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ. Οι εταιριες αυτες δε θα δουν ουτε σεντ απο το ελλινικο κρατος. ο νομος ειναι καθαρα για τα φιλαρακια τους εδω cosmote, nova etc και για εφοβισμο κατι που εχουν πετυχει

Επεξ/σία από vaggos_24
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Δεν προτείνω φίλε τίποτα λέω τι ισχύει στη χώρα που αναφέρομαι. Την Ελλάδα τη ξέρουμε. Καλά παραθέτεις τι λέγεται αλλά μην γελιομαστε ξέρουμε τη χώρα και τις χρονικές περιόδους που χρειάζεται να εφαρμοστεί κάτι. Γι'αυτό είπα το κείμενο μου το οποίο λες ότι έγραψα τσάμπα. Προφανώς εάν δεν το διάβασες δεν κατάλαβες γιατί είπα ότι είπα. Αλλά και αυτό είναι μια "παθογένεια " όπως λες του λαού μας δεν διαβάζουμε ότι γράφει η λέει κάποιος αλλά βιαζόμαστε να μιλήσουμε /γράψουμε το δικό μας.  Επίσης μια χαρά το έγραψα και δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Απλώς λέω τι ισχύει σε διαφορετικές πλευρές τις Ευρώπης.

Μια χαρά το διάβασα το κείμενο σου και έχω να πω και πάλι ότι το να λες ότι "ισχύει" ότι γράφεις παραπάνω είναι πολύ απόλυτο με γνώμονα άλλα παραδείγματα και όχι πρωτογενείς πηγές πληροφοριών που ισχυροποιούν τα λεγόμενα σου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι όμως και αυτό μια παθογένεια της χώρας μας να το παίζουμε προφήτες.

Αυτή την στιγμή αυτό που ισχύει είναι ότι υπάρχει ένας νόμος που διευκολύνει όποιον πνευματικό ιδιοκτήτη επιθυμεί να διώξει τον παραβάτη της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αν έχεις λοιπόν κάποιο στοιχεία-αποδείξεις και όχι υποθέσεις με το ότι αυτός ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί ποτέ και ότι κανένας πνευματικός ιδιοκτήτης δεν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στο εγγύς ή απώτερο μέλλον και δε του ότι δεν θα έχει και αναδρομική ισχύ απ' την ημέρα δημοσίευσης του νόμου είμαι πρόθυμος να τα ακούσω και να τα αξιολογήσω. Από κει και πέρα αν θες να κάνουμε κουβέντα καφενείου δεν προτίθεμαι και σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Το ίδιο ισχύει και για σένα @vaggos_24.

Αναφορά σε κείμενο

γι'αυτο και στην γερμανια και αλλες χωρες που εχουν ΠΑΡΟΜΙΟ ΝΟΜΟ και οχι σαν τους μπαχαλακιδες εδω τους επιτρεπουν και στελνουν ραβασακια για προστιμο οι ιδιες οι εταιριες. ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ.

Το να επιβάλετε πρόστιμο από ιδιωτικούς φορείς είναι το λιγότερο παράλογο και σίγουρα όχι σοβαρό. Οι ιδιώτες μεταξύ τους λύνουν τις διαφορές τους στα αρμόδια δικαστήρια. Και εδώ στην περίπτωση μας αν για παράδειγμα ο πνευματικός ιδιοκτήτης θεωρήσει ότι τα 750€ δεν επαρκούν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίων του παραβάτη. Το πρόστιμο διευκολύνει την διαδικασία και λειτουργεί και ως αποτρεπτικός παράγοντας για παρόμοιες ενέργειες.

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 1
Δημοσ.

Εταιριες οπως τα κορακια εισπρακτικες που σε ταραζουν στα τηλεφωνα να κανουν  τη διαδικασια ρουφιανιας υπαρχουν ειναι ετοιμες . Φανταζομαι εχουν ενα θεματακι οτι ειναι συνταγματικα παρανομο να παρακολουθουνε τι κανεις και να καταγραφουν 

• Like 2
Δημοσ.

δε γινετε γιατι αν μετα οι εταιριες αυτες θα πεσουν στο ελληνικο κρατος και θα τους φανε. ηδη εχουν ποσα μετωπα.. δε προκειτε καμια εταιρια να δεχτει να τους φαει το ελληνικο δημοσιο τα χρηματα εις βαρος αυτων.

8 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Το να επιβάλετε πρόστιμο από ιδιωτικούς φορείς είναι το λιγότερο παράλογο και σίγουρα όχι σοβαρό. Οι ιδιώτες μεταξύ τους λύνουν τις διαφορές τους στα αρμόδια δικαστήρια. Και εδώ στην περίπτωση μας αν για παράδειγμα ο πνευματικός ιδιοκτήτης θεωρήσει ότι τα 750€ δεν επαρκούν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίων του παραβάτη. Το πρόστιμο διευκολύνει την διαδικασία και λειτουργεί και ως αποτρεπτικός παράγοντας για παρόμοιες ενέργειες.

συμφωνω μαζι αλλα τωρα μιλαμε για την μπανανια. οποιαδηποτε αλλη σοβαρη χωρα οταν ψηφιζουν νομουν δε το αφηνουν να αιωρειτε 3 μηνες σχεδον και κανουν και αλλα βηματα πριν απο αυτο. εδω δεν εχουν ζητησει απο τους παροχους καν για κλειδωσουν σελιδες. ασχετα αν με αλλαγη dns  μπορεις να τις δεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε

δε γινετε γιατι αν μετα οι εταιριες αυτες θα πεσουν στο ελληνικο κρατος και θα τους φανε. ηδη εχουν ποσα μετωπα.. δε προκειτε καμια εταιρια να δεχτει να τους φαει το ελληνικο δημοσιο τα χρηματα εις βαρος αυτων.

συμφωνω μαζι αλλα τωρα μιλαμε για την μπανανια. οποιαδηποτε αλλη σοβαρη χωρα οταν ψηφιζουν νομουν δε το αφηνουν να αιωρειτε 3 μηνες σχεδον και κανουν και αλλα βηματα πριν απο αυτο. εδω δεν εχουν ζητησει απο τους παροχους καν για κλειδωσουν σελιδες. ασχετα αν με αλλαγη dns  μπορεις να τις δεις. 

Ναι απλώς στην μπανανία όποτε βολέψει εφαρμόζεται. Μπορείς να μου εγγυηθείς με κάποιο τρόπο ότι σε 5 ή ότι σε 10 χρόνια ή στους επόμενους μήνες ότι αυτό δεν θα εφαρμοστεί; Και εγώ τα ίδια πιστεύω ακριβώς αλλά αυτό που λέω είναι ότι καλό είναι να το διευκρινίζουμε όταν δίνουμε συμβουλές στους άλλους.

Edit: Και γενικά δεν ξέρω τι ισχύει στην Γερμανία αλλά σίγουρα αν δώσεις ισχύ σε ιδιωτικές εταιρείες να βάζουν πρόστιμα δεν θα σε κάνει λιγότερο μπανανία αλλά το αντίθετο.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω δωσει καμια συμβουλη. ναι καλο ειναι να βαλει οποιος θελει vpn κτλ. απλα σχολιαζω αυτα που βλεπω. εδω δε μπορουν να εφαρμοσουν και να δωσουν προστιμο για οχηματα αν δεν εχουν περασει κτεο εδω και 6 χρονια αν θυμαμαι καλα που ειναι και 2 ελληνικες υπηρεσιες του κρατους. ποσο μαλλον οταν εμπλεκονται και περισοτερες. ( αναφερομαι στην διασταυρωση στοιχειων οχηματων και το κτεο που ειναι στην ουσια περνεις πινακιδα και βλεπεις. εχει περασει οκ. δεν εχει περασει.. προστιμο)

Επεξ/σία από vaggos_24
  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήγα στο λογιστή μου για να κάνουμε τη φετινή δήλωση και τον ρώτησα αν έχει δει κανένα πρόστιμο μέχρι τώρα σε κανέναν και μου είπε όχι ακόμη, αλλά να προσέχεις. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, manolis940 είπε

Μπορείς να το βάλεις για extra ασφάλεια και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου αλλά πρακτικά δεν έχεις κάτι να φοβάσαι αν δεν μπαίνεις σε πειρατικά site. Πχ να κατεβάζεις την ταινία απ' το tainiomania. Αν κατεβάζεις από νόμιμα όπως youtube δεν μπορεί ουσιαστικά ο πάροχος να καταλάβει αν τα πακέτα του video ήρθαν στο PC σου επειδή είδες ή κατέβασες το video.

Δηλαδή εάν μπω σε κάποια πειρατικη σελίδα τύπου Dailymotion/ Tainio-mania/ Gamato/ tenies-online/ Voody-online/ ok.ru κ.τ.λ. για να κατεβάσω καμιά ταινία/σειρά μέσω του ''Video DownloadHelper'' το VPN δεν με καλύπτει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elnec είπε

Σήμερα πήγα στο λογιστή μου για να κάνουμε τη φετινή δήλωση και τον ρώτησα αν έχει δει κανένα πρόστιμο μέχρι τώρα σε κανέναν και μου είπε όχι ακόμη, αλλά να προσέχεις. 

Άμα στο είπε ο λογιστής έχει βάση :P

16 λεπτά πριν, Miltiades88 είπε

Δηλαδή εάν μπω σε κάποια πειρατικη σελίδα τύπου Dailymotion/ Tainio-mania/ Gamato/ tenies-online/ Voody-online/ ok.ru κ.τ.λ. για να κατεβάσω καμιά ταινία/σειρά μέσω του ''Video DownloadHelper'' το VPN δεν με καλύπτει;

Το Daillymotion με το Tainio-mania και το Gamato  και το Tenies online έχουν διαφορά. Αν δεν χάνω επεισόδια το Daillymotion δεν έχει πειρατικό περιεχόμενο. Αν μπαίνεις σε σελίδα με πειρατικό περιεχόμενο για να είσαι εξασφαλισμένος θέλεις VPN. Σε σελίδες που δεν έχουν πειρατικό περιεχόμενο αυτό που σου λέω είναι ότι ο πάροχος δεν μπορεί να καταλάβει αν το κατεβάζεις για να το αποθήκεύσεις μόνιμα στην συσκευή. Αλλά όπως και να χει σε κάθε περίπτωση με το VPN θα είσαι άρχοντας. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...