Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Φίλος κατέβασε όντως το Snow White και στην ΑΑΔΕ εμφανίστηκε επιστροφή φόρου -750

Καλά δεν είναι και το χάλι που λέγεται "Ελληνική οικογένειά: ο χαμένος θησαυρός " . Μόλις βγει και αυτή θα έχει ανταγωνιστή η Χιονάτη.  

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Φαντάσου τωρα να φάς 750 πρόστιμο, κατεβάζοντας επεισόδιο απο "Last of Us" season 2

em5ysvdpfnbe1.jpg?width=320&crop=smart&a

Διαφωνώ συμπαθητική σειρά.  Αλλά αυτά γούστα είναι .

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Φίλος κατέβασε όντως το Snow White και στην ΑΑΔΕ εμφανίστηκε επιστροφή φόρου -750

Ηρωικο achievement  

• Haha 2
Δημοσ.

Στις αρχές του 2025 ψηφίστηκε ο νόμος κατά της πειρατείας, ενώ αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις που θα ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες για την υλοποίηση του νόμου από τις αρμόδιες αρχές. Είναι ένα σημαντικό βήμα που διευκολύνει τη μετάβαση σε νόμιμες υπηρεσίες, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του ΟΤΕ στην αγορά.

https://www.cosmote.gr/otegroup_company/investor_relations/newsroom/gr/2025/OTE_Q1_2025_GR_RESULTS.pdf

Δημοσ.

Με αλλα λογια οι πολυεθνικες των συμφεροντων πιεζουν- παιζουν μπαλα με την εκαστοτε κυβερνηση και αναλογως πραττουν, παει η κοινοβουλευτικη δημοκρατια, καλα οχι οτι δεν το ξεραμε και πεσαμε απο τα συννεφα, απλα τωρα το εχουνε παει σε αλλο επιπεδο, μας το πετανε μεσα στη μουρη

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Με αλλα λογια οι πολυεθνικες των συμφεροντων πιεζουν- παιζουν μπαλα με την εκαστοτε κυβερνηση και αναλογως πραττουν, παει η κοινοβουλευτικη δημοκρατια, καλα οχι οτι δεν το ξεραμε και πεσαμε απο τα συννεφα, απλα τωρα το εχουνε παει σε αλλο επιπεδο, μας το πετανε μεσα στη μουρη

Θυμίζει λίγο κοινωνία από το βιβλίο 1984 του George Orwell. Το μόνο που μένει είναι μια κυβέρνηση που ελέγχει ότι κάνουμε και υπάρχουν συσκευές μέσα στα σπίτια μας που μας "ακούνε" . 🤔

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες περα απο τον νομιμο διαμοιρασμο , εγω εχω μια αλλη απορια. Εχει καποιος proton vpn και παιζει games? Εγω με proton vpn ανοιχτο και δοκιμαζοντας διαφορους σερβερς εχω πολλα lag spikes. Τα games ειναι unplayable. Path of exiles 1-2, Last epoch, World of warcraft

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Καλησπερα παιδες περα απο τον νομιμο διαμοιρασμο , εγω εχω μια αλλη απορια. Εχει καποιος proton vpn και παιζει games? Εγω με proton vpn ανοιχτο και δοκιμαζοντας διαφορους σερβερς εχω πολλα lag spikes. Τα games ειναι unplayable. Path of exiles 1-2, Last epoch, World of warcraft

split tunneling τα παιχνίδια στο vpn μήπως γίνεται

εκτός αν χρειάζεσαι το vpn  ενεργό για τα παιχνίδια (καποιο σερβερ σε αλλη χωρα κτλ)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Αυτό ειναι αλήθεια, μέσα είναι τα παιδιά :D
Το ξέρω γιατί από Άρτα είμαι 

Μάθε, αν μπορείς, να μας πεις και αν θα ρίξουν κάποια ποινή στους συνδρομητές που είπαν ότι ταυτοποίησαν.

Δημοσ.
On 11/05/2025 at 23:36, AndVal said:

Ναι έχει kill switch.  Υποστηρίζει εκτός από OpenVPN και τα ΙΚΕv2, WireGuard. 

Για torrents φυσικά και κάνει. 

Σημαντικό είναι ότι εδρεύει εκτός των 5/9/14 χωρών κατασκοπείας (Google).

Το καλύτερο VPN που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι το ExpressVPN αλλά είναι αρκετά ακριβό.

Με το privado που δεν έχει port-forwarding πως δέχεσαι incoming connections για να  seed-άρεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...