AndVal Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Στα τορρεντ γίνεται seed κανονικά χωρίς να πειράξω καμια ρυθμιση (qbittorent). 1
Omnio3 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ 2 hours ago, AndVal said: Στα τορρεντ γίνεται seed κανονικά χωρίς να πειράξω καμια ρυθμιση (qbittorent). Από ταχύτητες upload, max πόσο πιάνεις; Σκεφτόμαι να κάνω refund κ να πάω PIA (51€/2 χρόνια).
iliata2410 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 μμ https://www.efsyn.gr/ellada/astynomiko/472591_synelifthi-proin-diaititis-tis-superleague-gia-peirateia-stin-syndromitiki
zvarthangalos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Εδώ μιλάμε για κύκλωμα μεγάλο με χιλιάδες ευρώ κέρδη στην μπουζού λοιπόν.
AndVal Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Omnio3 είπε Από ταχύτητες upload, max πόσο πιάνεις; Σκεφτόμαι να κάνω refund κ να πάω PIA (51€/2 χρόνια). Δίνω στο PC internet από το κινητό μέσω USB tethering 4G (έχω 5G κινητό αλλά επειδή τρώει παραπάνω μπαταρία δεν το βάζω). Κέντρο Αθήνα με κάρτα Frog. Σύνδεση VPN Ελλάδα με OpenNPV και UDP protocol. Παλιότερα έβαζα WireGuard αλλά κάποια στιγμή έκανε θέματα στη σύνδεση και γύρισα στο OpenVPN. Σε τορρεντ έχω δει μέχρι 12Mbyte download, μερικές φορές κατεβάζω με 8MB και συνήθως γύρω στα 2-3ΜΒ. Το upload σπάνια το κοιτάω, μέχρι 2,7ΜΒ έχω δει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:14 μμ από AndVal 1
Omnio3 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 μμ 1 hour ago, AndVal said: Σε τορρεντ έχω δει μέχρι 12Mbyte download, μερικές φορές κατεβάζω με 8MB και συνήθως γύρω στα 2-3ΜΒ. Το upload σπάνια το κοιτάω, μέχρι 2,7ΜΒ έχω δει. Πολύ καλά! Εγώ σέρνομαι και με open και με wireguard, με 100άρα οπτική ίνα, D/L ούτε 1ΜΒ και U/L ούτε 100kb αλλά ίσως φταίνε και τα torrents (λίγοι seeders). Θα πρέπει να τεστάρω με τίποτα καινούργιες σειρές..
Apaleytos80 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:08 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Omnio3 είπε Πολύ καλά! Εγώ σέρνομαι και με open και με wireguard, με 100άρα οπτική ίνα, D/L ούτε 1ΜΒ και U/L ούτε 100kb αλλά ίσως φταίνε και τα torrents (λίγοι seeders). Θα πρέπει να τεστάρω με τίποτα καινούργιες σειρές.. Πολύ χάλια ταχύτητες ποιο vpn ειπες εχεις? Εγω με απλη 24αρα και βλεπω 1.7-1.8 MB/s με Mullvad (δεν εχει port forwarding). Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:09 μμ από Apaleytos80
Omnio3 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ 19 minutes ago, Apaleytos80 said: Πολύ χάλια ταχύτητες ποιο vpn ειπες εχεις? Εγω με απλη 24αρα και βλεπω 1.7-1.8 MB/s με Mullvad (δεν εχει port forwarding). Privado. Χθες τον έβαλα. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ένας γνωστός μου είπε για έναν γνωστό γνωστού του που έφαγε πρόστιμο επειδή κατέβαζε hentai από το pirate bay. 800 ευρώ παίρνει από τη δουλειά, 700 πρέπει να δώσει για το πρόστιμο. Κοντεύει να τρελαθεί και έγινε και ρεζίλι διότι όλοι μάθανε τι βλέπει στο διαδίκτυο (μάλλον το χαρτί που ήρθε σπίτι του ανέφερε το όνομα της ''ταινίας''). 4
Mythodeas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 29 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Ένας γνωστός μου είπε για έναν γνωστό γνωστού του που έφαγε πρόστιμο επειδή κατέβαζε hentai από το pirate bay. 800 ευρώ παίρνει από τη δουλειά, 700 πρέπει να δώσει για το πρόστιμο. Κοντεύει να τρελαθεί και έγινε και ρεζίλι διότι όλοι μάθανε τι βλέπει στο διαδίκτυο (μάλλον το χαρτί που ήρθε σπίτι του ανέφερε το όνομα της ''ταινίας''). Λαικο δικαστηριο σημερα πρωι πρωι
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Σφίγγει ο κλοιός. Περιμένω να γίνω ξεφτίλα στη γυναίκα που κατεβάζω leaked onlyfans videos από torrent... 3
koolisk6 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Άμα κατεβάζεις μόνο Άγιο Παΐσιο δε σε πιάνουνε,μόνο για τσόντες μετράει πρόστιμο, έτσι μας είπε ο παπάς του χωριού
flikifloki Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, koolisk6 είπε Άμα κατεβάζεις μόνο Άγιο Παΐσιο δε σε πιάνουνε,μόνο για τσόντες μετράει πρόστιμο, έτσι μας είπε ο παπάς του χωριού Με τον Άγιο Έρωτα που βλέπει η μάνα μου τι γίνεται? Γιατί κι αυτός άγιος είναι μεν, έρωτας δε. Σε ποια κατηγορία πέφτει?
jerry banana Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Ένας γνωστός μου είπε για έναν γνωστό γνωστού του που έφαγε πρόστιμο επειδή κατέβαζε hentai από το pirate bay. 800 ευρώ παίρνει από τη δουλειά, 700 πρέπει να δώσει για το πρόστιμο. Κοντεύει να τρελαθεί και έγινε και ρεζίλι διότι όλοι μάθανε τι βλέπει στο διαδίκτυο (μάλλον το χαρτί που ήρθε σπίτι του ανέφερε το όνομα της ''ταινίας''). hentai? αναλογα φιλε. Επισης ρεζιλι δεν γινεται να εγινε γιατι συνηθως οι τιτλοι ειναι με κωδικους και οχι οπως μια ταινια κανονικη. Εκτος και εαν ειναι καινουργιος και ψαχνει με τιτλους. Οχι οτι εγω ξερω απο ενα φιλο στο χωριο το ακουσα.
adi32 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Ένας γνωστός μου είπε για έναν γνωστό γνωστού του που έφαγε πρόστιμο επειδή κατέβαζε hentai από το pirate bay. 800 ευρώ παίρνει από τη δουλειά, 700 πρέπει να δώσει για το πρόστιμο. Κοντεύει να τρελαθεί και έγινε και ρεζίλι διότι όλοι μάθανε τι βλέπει στο διαδίκτυο (μάλλον το χαρτί που ήρθε σπίτι του ανέφερε το όνομα της ''ταινίας''). παντα αυτο συμβαινει σε ενα γνωστο γνωστου ξαδερφου του αδερφου του γνωστου που το διαβασε στο facebook στην σελιδα με τα ανεδοτα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα