Miltiades88 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Τον διαγωνισμό τραγουδιού της ''Eurovision'' απο την ''ERTFLIX'' επιτρέπεται να τον κατεβάσω; 7
kostas4. Δημοσ. Κυριακή στις 03:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:07 πμ (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Ένας γνωστός μου είπε για έναν γνωστό γνωστού του που έφαγε πρόστιμο επειδή κατέβαζε hentai από το pirate bay. 800 ευρώ παίρνει από τη δουλειά, 700 πρέπει να δώσει για το πρόστιμο. Κοντεύει να τρελαθεί και έγινε και ρεζίλι διότι όλοι μάθανε τι βλέπει στο διαδίκτυο (μάλλον το χαρτί που ήρθε σπίτι του ανέφερε το όνομα της ''ταινίας''). Αυτό συμβαίνει δυστυχώς όταν κατεβάζεις τσόντες μίκυ-μάο.Αν ομως κατέβαζε γνήσιες,ορίτζιναλ,τότε θα τον καμάρωναν όλοι τον γνωστό γνωστού του γνωστού σου. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:13 πμ από kostas4.
koolisk6 Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:29 μμ άμα κατεβάζεις παλιές μερακλήδικες δεκαετίας 60-70 μετράει? έχουν ακόμα πνευματικά δικαιώματα?
adi32 Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 μμ 32 λεπτά πριν, koolisk6 είπε άμα κατεβάζεις παλιές μερακλήδικες δεκαετίας 60-70 μετράει? έχουν ακόμα πνευματικά δικαιώματα? Σιγα μην ελεγχουν και τι βλεπεις Θα φας προστιμο μονο αν κανει καταγγελια καποιος εις βαρος σου και αν βρουν τα στοιχεια σου απο αυτον που σου πουλησε πειρατικη συνδρομη Ολα τα αλλα ειναι αστεια να λεγονται 1
NikolaJokic777 Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:56 μμ και όμως ένας γνωστός γνωστού μου κατέβαζε παράνομα πακιστανικό και μπαγκλαντεσιανό survivor και κάποιους αγώνες πακιστανικού κρίκετ και καναδικού μπεισμπολ, χοκει γιατί δεν μπορούσε να βλέπει τα συγκεκριμένα κανάλια και κατέβαζε σε βιντεο παράνομα αυτά τα θεάματα . έφαγε παρόμοιο πρόστιμο και νομίζω μεγαλύτερο 1000 plus και γελούσαν όλοι οι γνωστοί του γιατί το πρόστιμο έλεγε και τι ακριβώς παρακολουθούσε... 2
vorlon68 Δημοσ. Τρίτη στις 04:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:11 μμ Οπως μου είπε ενας γνωστός γνωστού μου, ο συμπέθερος του μπατζανακη του κατέβασε απο torrent την πρωινή εκπομπή του skai με τον οικονόμου, το live you και τις ειδήσεις με την ντορονύφη. Του ήρθε ειδοποίηση απο ΑΑΔΕ οτι εχει επιστροφή 750€ ανα torrent και το ΑΦΜ του θα κερδίσει στην επόμενη φορολοταρία. 1 12
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ Δεν ειναι μακρια παντως τα scam mail που θα σου λενε οτι κατεβασες παρανομο υλικο και οτι θα πρεπει να πληρωσεις-κανεις εμβασμα στο ταδε iban. 6 1
ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 04:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:44 μμ 21 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν ειναι μακρια παντως τα scam mail που θα σου λενε οτι κατεβασες παρανομο υλικο και οτι θα πρεπει να πληρωσεις-κανεις εμβασμα στο ταδε iban. Και πολύ άργησαν θες να πεις... 1
NikolaJokic777 Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Στις 17/5/2025 στις 10:35 ΜΜ, Miltiades88 είπε Τον διαγωνισμό τραγουδιού της ''Eurovision'' απο την ''ERTFLIX'' επιτρέπεται να τον κατεβάσω; Επιτρέπεται μόνο να κατεβάσεις το ελληνικό τραγούδι και να το ακούσεις 1 φορά.Μετά, αν δεν το διαγράψεις, 3.000 ευρώ πρόστιμο το λιγότερο κάθε φορά που το ακούς. 1
Nexus.gr Δημοσ. Τρίτη στις 06:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:09 μμ https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa-peirateia-syndromitikon-kanalion Για τους συνδρομητές δεν ακούστηκε κάτι ακόμα.
ankar500 Δημοσ. Τρίτη στις 08:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:07 μμ 1 ώρα πριν, Nexus.gr είπε https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa-peirateia-syndromitikon-kanalion Για τους συνδρομητές δεν ακούστηκε κάτι ακόμα. απο το λινκ που εβαλες.. "Σε αναστάτωση τώρα φαίνεται να είναι χιλιάδες παράνομοι συνδρομητές-τελικοί χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, υπό τον φόβο των διοικητικών προστίμων, αλλά και των ποινικών προεκτάσεων της συγκεκριμένης υποθέσεως." αυτο ηθελαν και θελουν να πετυχουν... τρομοκρατια... πιανουν τον πωλητη του box και μετα ο κοσμος φοβαται.. δεν προκειται να δωσουν σε κανεναν χρηστη προστιμο... (γνωμη μου)
ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ 18 λεπτά πριν, ankar500 είπε απο το λινκ που εβαλες.. "Σε αναστάτωση τώρα φαίνεται να είναι χιλιάδες παράνομοι συνδρομητές-τελικοί χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, υπό τον φόβο των διοικητικών προστίμων, αλλά και των ποινικών προεκτάσεων της συγκεκριμένης υποθέσεως." αυτο ηθελαν και θελουν να πετυχουν... τρομοκρατια... πιανουν τον πωλητη του box και μετα ο κοσμος φοβαται.. δεν προκειται να δωσουν σε κανεναν χρηστη προστιμο... (γνωμη μου) Κι όμως νομίζω οτι δυστυχώς θα δώσουν και σε λίγους χρήστες ώστε να χεστούν για τα καλά οι υπόλοιποι... Μην τρελαθούμε κιόλας, παράνομο είναι ολο αυτό και πολύ αργήσανε να πάρουν αυστηρά μέτρα... Το οτι ολοι βαράμε στο γάμο του γκιόζη και με τορρεντς κτλ κτλ κτλ δεν σημαίνει οτι είναι και σωστό... Ούτε και επειδη είναι/μας φαίνονται(αναλόγως τον άνθρωπο) ακριβές οι συνδρομές, να προσπαθούμε να βρούμε το ελάχιστο παράνομο αντίτιμο ή και το εντελώς δωρεάν. Δεν μας υποχρεώνει κανένας να πάρουμε συνδρομή, αμα δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε, απλά δεν αγοράζουμε! Και τα διαμάντια στα κοσμηματοπωλεία πανάκριβα ειναι, αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να μπούμε να τα κλέψουμε με το στανιό επειδή δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε ή επειδή δεν θέλουμε καν να σπαταλήσουμε αυτό το ποσό.. Ισως ακραίο το παράδειγμα αλλά το νόημα κάπως βγαίνει νομίζω.. Κι εγω vpn έβαλα πριν λίγες ημέρες γιατί οταν θέλω να δω την " απόδραση των 11" πχ ας πούμε, ε δεν υπάρχει πουθενά ρε αδερφέ στα συνδρομητικά ταινία του 70΄-80΄ αρα κάτι θα χρειαστώ να κατεβάσω τεσπα όπως ολος ο κόσμος...Δεν το παίζω Αριστείδης ο Δίκαιος.. 3
Miltiades88 Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:25 μμ Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι γίνεται αν κατεβάσω τον διαγωνισμό τραγουδιού της ''Eurovision'' από την ''ERTFLIX'' μέσω του ''Video DownloadHelper''; Θα φάω πρόστιμο; 1
paiktaras69 Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:26 μμ 1 λεπτό πριν, Miltiades88 είπε Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι γίνεται αν κατεβάσω τον διαγωνισμό τραγουδιού της ''Eurovision'' από την ''ERTFLIX'' μέσω του ''Video DownloadHelper''; Θα φάω πρόστιμο; 750 το τραγούδι 2
ZELOMOTH Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 μμ 28 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε 750 το τραγούδι 400 είναι μόνο το ρεφρέν 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα