jerry banana Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, lebron15 είπε Γίνεται να πάρω vpn και να το μοιράζομαι με φίλο μου, ο οποίος έχει άλλη παροχή internet και μένει σε τελείως άλλο νοικοκυριό; Σκέφτομαι για NordVPN. Ναι, μπορείς να μοιραστείς έναν λογαριασμό NordVPN με φίλους. Μια ενιαία συνδρομή NordVPN σου επιτρέπει να συνδέσεις έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα, σύμφωνα με τη NordVPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μοιραστείς το λογαριασμό σου με την οικογένεια, τους φίλους σου ή οποιονδήποτε άλλον εμπιστεύεσαι. "Σημείωση" Ακούγετε κυριλέ γιατί το έκανα αντιγραφή απο το google. Kαι άλλαξα τον πληθυντικό σε ενικό μην γίνουμε τελείως κυριλέ. Επεξ/σία 23 Μαϊου από jerry banana 1
adi32 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 19 λεπτά πριν, jerry banana είπε ή οποιονδήποτε άλλον εμπιστεύεσαι Αν αυτος ο αλλος κανει κατι σοβαρο και βρουν τα στοιχεια σου στη χρεωση ποιον θα πιασουν ?
ant_ Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Θα εχει φτασει μαιος του 2030 Το θεμα θα ειναι στις 1.560 σελιδες Τα ερωτηματα θα παραμενουνε "Αμα κατεβασω τραγουδι απ το youtube θα φαω 700 ευρω προστιμο"? "Δοκιμασα νεο vpn τι ρυθμισεις βαζω αμα πεσει για μισο κλασμα του δευτερολεπτου και δούνε την ip μου " Και δεν θα υπαρχει ουτε 1 ατομο που θα εχει φαει προστιμο 4 1 9
ankar500 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 30 λεπτά πριν, ant_ είπε Θα εχει φτασει μαιος του 2030 Το θεμα θα ειναι στις 1.560 σελιδες Τα ερωτηματα θα παραμενουνε "Αμα κατεβασω τραγουδι απ το youtube θα φαω 700 ευρω προστιμο"? "Δοκιμασα νεο vpn τι ρυθμισεις βαζω αμα πεσει για μισο κλασμα του δευτερολεπτου και δούνε την ip μου " Και δεν θα υπαρχει ουτε 1 ατομο που θα εχει φαει προστιμο Πεστα ρε φιλε!!! τα εχω πει κι εγω τα ιδια... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! Κανα μποξακι 2-3 φορες το χρονο και να χαμε να λεγαμε... ΣΩΣΤΟΣ!
jerry banana Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 47 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν αυτος ο αλλος κανει κατι σοβαρο και βρουν τα στοιχεια σου στη χρεωση ποιον θα πιασουν ? γι'αυτο έχει στην περιγραφή η nordvpn την λέξη εμπιστεύεσαι. Γιατί σαν λέξη εξηγεί αυτόματα τα πάντα. Εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και πιστεύεις ότι δεν είναι φερεγγυος δεν του μοιράζεσαι τίποτα. Πάντως στην ερώτηση σου φιλε εμένα θα πιάσουν που του έχω μοιραστεί τα στοιχεία μου και αυτός κατέβαζε ασύστολα οτιδήποτε .
kostas4. Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, Σκαρπέλης είπε καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν έχουν πέσει πρόστιμα; Μπα,τίποτε ...ξεραΐλα. 1
star12 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Εγώ ξανά επανήλθα στο vpn (windscribe )που δίνει 15 γίγα όχι 10 που γράφτηκε έχω το qbitorrenr άρα δε θα είπαρχει πρόβλημα όσο το χρής για την ώρα σωστά ; Χρειάζεται να κάνω μια ρύθμιση στο qbitorrent όσο έχω ανοιχτό το vpn?
vorlon68 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 10 ώρες πριν, star12 είπε Εγώ ξανά επανήλθα στο vpn (windscribe )που δίνει 15 γίγα όχι 10 που γράφτηκε έχω το qbitorrenr άρα δε θα είπαρχει πρόβλημα όσο το χρής για την ώρα σωστά ; Χρειάζεται να κάνω μια ρύθμιση στο qbitorrent όσο έχω ανοιχτό το vpn? Αμα το χρησιμοποιησεις μετα απο λιγες μέρες θα δεις το windscribe μπλοκαρισμένο και θα σου λεει να αλλαξεις password. Μετα θα δεις μηνυμα οτι εγινε απενεργοποιηση λόγω κακής χρήσης.
bep1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 9 hours ago, vorlon68 said: Αμα το χρησιμοποιησεις μετα απο λιγες μέρες θα δεις το windscribe μπλοκαρισμένο και θα σου λεει να αλλαξεις password. Μετα θα δεις μηνυμα οτι εγινε απενεργοποιηση λόγω κακής χρήσης. Γιατί πράγμα μιλάς ;; Δεν θα έχει κανένα θέμα αν κάνει νορμάλ χρήση. Ναι, έχουν αρχίσει να μπανάρουν κόσμο διότι έκαναν χρήση μεγάλου όγκου, αλλά μιλάμε για terabytes ανά μήνα και όχι για 100, 200, 500 ή και 800 GB που κάνουν οι περισσότεροι. Δεν θα πω αν είναι σωστό ή οχι, αλλά μην τρομοκρατείς τον κόσμο χωρίς καν να αναφέρεις σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 1
vorlon68 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, bep1995 είπε Γιατί πράγμα μιλάς ;; Δεν θα έχει κανένα θέμα αν κάνει νορμάλ χρήση. Ναι, έχουν αρχίσει να μπανάρουν κόσμο διότι έκαναν χρήση μεγάλου όγκου, αλλά μιλάμε για terabytes ανά μήνα και όχι για 100, 200, 500 ή και 800 GB που κάνουν οι περισσότεροι. Δεν θα πω αν είναι σωστό ή οχι, αλλά μην τρομοκρατείς τον κόσμο χωρίς καν να αναφέρεις σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μιλάει για το free και για torrent. Πρωτα να διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι γράφεται και μετα να κάνεις χαρακτηρισμους. ΟΚ????? Και ξέρω γιατι εγινε σε μενα που έκανα δοκιμη. Επεξ/σία 25 Μαϊου από vorlon68 1
bep1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, vorlon68 said: Μιλάει για το free και για torrent. Πρωτα να διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι γράφεται και μετα να κάνεις χαρακτηρισμους. ΟΚ????? Και ξέρω γιατι εγινε σε μενα που έκανα δοκιμη. Οκ παω πάσο, δίκιο έχεις, μιλούσε για τη δωρεάν έκδοση. Αλλά με βάση αυτά που έγραψες νόμιζα οτι εσύ μιλούσες για την επι πληρωμή έκδοση, διότι δεν ξέρω να έχει γίνει κάτι τέτοιο με την δωρεάν. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Σου δίνει 10 ή 15 GB και άπαξ και τελειώσουν απλά δεν συνδέεται, ούτε password σου ζητάει να αλλάξεις ούτε λέει τίποτα για κακή χρήση. Επεξ/σία 25 Μαϊου από bep1995 1
vorlon68 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, bep1995 είπε Οκ παω πάσο, δίκιο έχεις, μιλούσε για τη δωρεάν έκδοση. Αλλά με βάση αυτά που έγραψες νόμιζα οτι εσύ μιλούσες για την επι πληρωμή έκδοση, διότι δεν ξέρω να έχει γίνει κάτι τέτοιο με την δωρεάν. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Σου δίνει 10 ή 15 GB και άπαξ και τελειώσουν απλά δεν συνδέεται, ούτε password σου ζητάει να αλλάξεις ούτε λέει τίποτα για κακή χρήση. Εγινε σε μενα. Κατεβασα απο torrent με το free και μετα απο καποιες μέρες με ειχε αποσυνδεσει. Οταν πηγα να συνδεθω μου ελεγε οτι ο λογαρισμος εχει απενεργοποιηθει λογω κακής χρήσης και να αλλαξω το password για να ξανασυνδεθω. Δεν αναφερομαι στο να τελειωσει ο ογκος που σου δίνει. Η αρχίκη ερώτηση ανέφερε το qbitorrent. Επεξ/σία 25 Μαϊου από vorlon68 1
aypnia Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 2 ώρες πριν, vorlon68 είπε Εγινε σε μενα. Κατεβασα απο torrent με το free και μετα απο καποιες μέρες με ειχε αποσυνδεσει. Οταν πηγα να συνδεθω μου ελεγε οτι ο λογαρισμος εχει απενεργοποιηθει λογω κακής χρήσης και να αλλαξω το password για να ξανασυνδεθω. Δεν αναφερομαι στο να τελειωσει ο ογκος που σου δίνει. Η αρχίκη ερώτηση ανέφερε το qbitorrent. Όντως μπανάρουν λογαριασμούς. Και καλά κάνουν, γιατί πάω στοίχημα πολλοί θα προσπάθησαν να κάνουν πολλαπλούς λογαριασμούς. Προσωπικά ακόμη κι αν δεν μπάναραν δεν θα χρησιμοποιούσα το free για torrents. Κάτι μου λέει ότι οι free servers θα κάνουν leaks στα torrents. Οπότε ποιο το νόημα; Δεν υπάρχει περίπτωση να δίνουν servers στη free έκδοση αντίστοιχους με τους paid.
star12 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δηλαδή αναγκαστικά πρέπει να βάλω πληρωμένο vpn ? Απλά τόσο καιρό (πριν βγει αυτός ο νόμος ποιτε δε με έκανε μπλοκάρισμα .τελοσπαντων Επεξ/σία 26 Μαϊου από star12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα