Arkin Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, thelos257 είπε ειναι για να βγαζει χρηματα το κρατος διαφορετικα πως θα τα βγαλουν περα τα παιδια αυτα της κυβερνησης μας ; τα τορρεντς τους πειραξαν εφτιαξαν ολα τα υπολοιπα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν λες με obfuscated την τουρκια τι εννοεις ακριβως ; Ειναι servers οι οποιοι προσπαθουν να δειξουν οτι δεν χρησιμοποιεις vpn καμουφλαρισμενοι ας πουμε στελνονται κανονικα τα packets καμουφλαρισμενα σαν να μην ειναι απο vpn. 1
thelos257 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Arkin είπε Ειναι servers οι οποιοι προσπαθουν να δειξουν οτι δεν χρησιμοποιεις vpn καμουφλαρισμενοι ας πουμε στελνονται κανονικα τα packets καμουφλαρισμενα σαν να μην ειναι απο vpn. πως θα το κανω αυτο ;
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 ώρες πριν, thelos257 είπε πως θα το κανω αυτο ; Μεσα απο την εφαρμογη της nord πας specialty servers και επιλεγεις το obfuscated. Και επιλεγεις Τουρκια. 4
thelos257 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Μεσα απο την εφαρμογη της nord πας specialty servers και επιλεγεις το obfuscated. Και επιλεγεις Τουρκια. Καλησπερα και αυτο λειτουργει και για τορρεντς ; επειδη εγω πηγα στο P2P. Θα ειμαι ασφαλεστατος ετσι κατα 99% ;
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις τώρα, thelos257 είπε Καλησπερα και αυτο λειτουργει και για τορρεντς ; επειδη εγω πηγα στο P2P. Θα ειμαι ασφαλεστατος ετσι κατα 99% ; Λειτουργει και για torrents ναι και εισαι αρκετα πιο ασφαλης απο το σκετο P2P το οποιο κλειδωνει Ελλαδα στο default. Και ταχυτητες πολυ δυνατες σχεδον στο max μονιμα. 1
thelos257 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Λειτουργει και για torrents ναι και εισαι αρκετα πιο ασφαλης απο το σκετο P2P το οποιο κλειδωνει Ελλαδα στο default. Και ταχυτητες πολυ δυνατες σχεδον στο max μονιμα. Αν επιλεξω αλλη χωρα εκτος απο τουρκια θα εχω δυνατες ταχυτητες ως μαξιμου ή δεν το δοκιμασες ; Επισης λειτουργει και για τους private trackers ;
Arkin Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, thelos257 είπε Αν επιλεξω αλλη χωρα εκτος απο τουρκια θα εχω δυνατες ταχυτητες ως μαξιμου ή δεν το δοκιμασες ; Επισης λειτουργει και για τους private trackers ; Δεν προτεινω αλλες χωρες μιας και απο Τουρκια δινει το χαμηλοτερο latency και πολυ δυνατες ταχυτητες. Ειναι διπλανη χωρα οποτε εκει να πηγαινεις οσο πιο κοντα γινεται. Εννοειται δουλευει και με private αψογα μονο private δουλευω με προσκληση ποτε public. 1
JohnPar Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν προτεινω αλλες χωρες μιας και απο Τουρκια δινει το χαμηλοτερο latency και πολυ δυνατες ταχυτητες. Ειναι διπλανη χωρα οποτε εκει να πηγαινεις οσο πιο κοντα γινεται. Εννοειται δουλευει και με private αψογα μονο private δουλευω με προσκληση ποτε public. Δεν καταλαβαινω γιατι οχι χωρα Ελλαδα; Εχω δει και αλλους να το λενε. (Εχω ProtonVpn οχι Nord)
thelos257 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν προτεινω αλλες χωρες μιας και απο Τουρκια δινει το χαμηλοτερο latency και πολυ δυνατες ταχυτητες. Ειναι διπλανη χωρα οποτε εκει να πηγαινεις οσο πιο κοντα γινεται. Εννοειται δουλευει και με private αψογα μονο private δουλευω με προσκληση ποτε public. Μαλιστα αρα επιλεγουμε το ανωνυμο και την τουρκια σωστα γιατι ομως δεν μπορουμε να επιλεξουμε αλλες χωρες ; Και επισης εχω ακομα μια απορια γιατι κανει διακοπες ; οχι σπανια αλλα στιγμαια
Peace12 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους. Πριν 1 εβδομάδα έβαλα real debrid. Εγκατεστησα το ετοιμο built in για stremio απο το pc steps.Ολα καλα γενικως και απο ταχυτητες κτλ. Το πρόβλημα έιναι οτι καποιες φορες κανει παυση το βιντεο μονο του και κολλαει,καποιες φορές μετα απο αυτην την παυση κολλάει και ο ηχος. Υποψιν αυτο το εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης μονο οταν παρακολουθω μέσω vlc. Ξέρω ότι είναι ψαγμένη ερωτηση, αλλά οτιδηποτε ακούσω καλό θα μου κάνει. :-)
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 11 ώρες πριν, Peace12 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν 1 εβδομάδα έβαλα real debrid. Εγκατεστησα το ετοιμο built in για stremio απο το pc steps.Ολα καλα γενικως και απο ταχυτητες κτλ. Το πρόβλημα έιναι οτι καποιες φορες κανει παυση το βιντεο μονο του και κολλαει,καποιες φορές μετα απο αυτην την παυση κολλάει και ο ηχος. Υποψιν αυτο το εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης μονο οταν παρακολουθω μέσω vlc. Ξέρω ότι είναι ψαγμένη ερωτηση, αλλά οτιδηποτε ακούσω καλό θα μου κάνει. :-) Το VLC από τη μάνα του έχει νομίζω 1500ms buffer. Δοκίμασες να το αυξήσεις; 1
Peace12 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου μόλις το δοκίμασα, ανέβασα και τα 4 buffer που εχει στις ρυθμισεις.Να δούμετώρα πως θα πάει..
somt Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα συζητάτε σε αυτό εδώ το μυστικό φόρουμ και δεν θα πάρουν οι providers ποτέ χαμπάρι ότι τους ξεγελάτε 2
vasilis_ts Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, somt είπε Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα συζητάτε σε αυτό εδώ το μυστικό φόρουμ και δεν θα πάρουν οι providers ποτέ χαμπάρι ότι τους ξεγελάτε Ναι, λες και δεν τα ξερουν ηδη οι providers. 1
somt Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ένα αυτό, και δεύτερο όταν θέλουν να ενημερωθούν για το τελευταίο trend απόκρυψης traffic απλά μπαίνουν εδώ, καθώς και σε παρόμοια δημόσια νήματα που όλοι συζητάνε σαν να μην τους βλέπει κανείς Επεξ/σία 7 Ιουνίου από somt 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα