Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Όσοι θα βάλετε proton vpn ξανασκεφτειτε το πλέον.

https://iguru.gr/terma-idiotikotita-stin-elvetia-proton-threema-klp/

Δεν είναι τόσο απλά όσο το λέει το άρθρο. Το προσχέδιο θα πάρει κοντά 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί και μετά από αυτό το διάστημα, υπάρχει κάτι που ονομάζεται Volksinitiative όπου με συλλογή 100k υπογραφών, το νομοσχέδιο τίθεται υπό εθνική ψηφοφορία. Με την τωρινή στάση των πολιτικών κομμάτων στην Ελβετία, το νομοσχέδιο δεν προβλέπεται να περάσει.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Όσοι θα βάλετε proton vpn ξανασκεφτειτε το πλέον.

https://iguru.gr/terma-idiotikotita-stin-elvetia-proton-threema-klp/

Υπαρχει κανεις που ασχολειται με το proton email??  Δευτερον δεν θα περασει ποτε το νομοσχεδιο και τριτον στο χειροτερο σεναριο που περασει η proton θα αλλαξει εδρα...αυτα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Mythodeas είπε

Υπαρχει κανεις που ασχολειται με το proton email??  Δευτερον δεν θα περασει ποτε το νομοσχεδιο και τριτον στο χειροτερο σεναριο που περασει η proton θα αλλαξει εδρα...αυτα.

ε ναι, οσοι ξερουμε την ιδιοτικοτητα και encryption που προφερει το προτον, ασχολουμαστε. απο το 2015 που εχω λογαριασμο εχουν προστεθει cloud storage, calendar μεχρι κ password manager, θα μπορουσες καλιστα να αντικαταστησεις το gmail τελειως.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ChristosG82 said:

Εγώ βλέπω ακόμα ταινίες από torrent, χωρίς VPN. Άκουσε κάποια αν βγήκε η ΚΥΑ / Κοινή Υπουργική Απόφαση;

Δεν έχει βγει, αλλά ΑΝ (μεγάλο ΑΝ για Ελλάδα) έχουν σκοπό να κυνηγήσουν, θα μπορούν από την ημερομηνία δημοσίευσης στο ΦΕΚ, όχι από την ημερομηνία της ΚΥΑ.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν έχει βγει, αλλά ΑΝ (μεγάλο ΑΝ για Ελλάδα) έχουν σκοπό να κυνηγήσουν, θα μπορούν από την ημερομηνία δημοσίευσης στο ΦΕΚ, όχι από την ημερομηνία της ΚΥΑ.

Με το ChatGPT που έκανα αναζήτηση πριν καιρό, μου έλεγε πως απαγορεύεται να γίνει κάτι τέτοιο, μόνο στην περίπτωση που είναι κοινό καλό για τους πολίτες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν νομίζω να έχουμε κάτι τέτοιο.

• Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ChristosG82 said:

Με το ChatGPT που έκανα αναζήτηση πριν καιρό, μου έλεγε πως απαγορεύεται να γίνει κάτι τέτοιο, μόνο στην περίπτωση που είναι κοινό καλό για τους πολίτες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν νομίζω να έχουμε κάτι τέτοιο.

Ok, ζήτα του τα ρέστα μετά αν πάει κάτι στραβά.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
8 minutes ago, ChristosG82 said:

Θα σταθεί εξαιρετικά σε ενδεχόμενο δικαστήριο αυτό 

• Haha 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ok, ζήτα του τα ρέστα μετά αν πάει κάτι στραβά.

Το συγκεκριμένο σου γράφει από πηγές, και όπως λένε και άλλοι σε προηγούμενα post, δεν γίνεται χωρίς ΚΥΑ να εφαρμοστεί, ούτε μετά πάει αναδρομικά, εξάλλου πέρα από ότι αν εφαρμοστεί αναδρομικά θα πάρει πρόστιμο όλοι μας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, ChristosG82 said:

Το συγκεκριμένο σου γράφει από πηγές, και όπως λένε και άλλοι σε προηγούμενα post, δεν γίνεται χωρίς ΚΥΑ να εφαρμοστεί, ούτε μετά πάει αναδρομικά, εξάλλου πέρα από ότι αν εφαρμοστεί αναδρομικά θα πάρει πρόστιμο όλοι μας.

Αναδρομική ισχύς πριν την ψήφιση του νόμου και την δημοσίευση στο ΦΕΚ δεν γίνεται, αλλά αν το chatgpt υποθέτει ότι η ΚΥΑ βγαίνει συνήθως πολύ σύντομα πχ την επόμενη μέρα από το ΦΕΚ, άνετα μπορεί να είναι λάθος το συμπέρασμά του.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Thresh said:

Αναδρομική ισχύς πριν την ψήφιση του νόμου και την δημοσίευση στο ΦΕΚ δεν γίνεται, αλλά αν το chatgpt υποθέτει ότι η ΚΥΑ βγαίνει συνήθως πολύ σύντομα πχ την επόμενη μέρα από το ΦΕΚ, άνετα μπορεί να είναι λάθος το συμπέρασμά του.

Το ChatGPT μου είχε πει ότι η κυα ακόμα δεν ψηφίστηκε, και ότι δεν γίνεται να βάλουν πρόστιμο για όσες παρανομίες έγιναν πριν την κυα.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, ChristosG82 said:

Το ChatGPT μου είχε πει ότι η κυα ακόμα δεν ψηφίστηκε, και ότι δεν γίνεται να βάλουν πρόστιμο για όσες παρανομίες έγιναν πριν την κυα.

Δημοσίευση νόμου στο ΦΕΚ:

Ένας νόμος αποκτά ισχύ με τη δημοσίευσή του στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), εκτός αν ορίζει διαφορετική ημερομηνία έναρξης ισχύος.

Κανονιστικές πράξεις (ΚΥΑ, ΠΔ, ΥΑ):

Πολλές φορές, ένας νόμος ορίζει ότι η εφαρμογή του (ή η επιβολή ποινών) προϋποθέτει την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) ή άλλης κανονιστικής πράξης.

Χωρίς αυτήν την κανονιστική πράξη, ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, γιατί λείπει το αναγκαίο εκτελεστικό πλαίσιο.

Κατά τα άλλα, το θέμα είναι τι κάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Είτε έχεις δίκιο είτε άδικο, προσωπικά δεν μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα γιατί "προσέχω", εσύ θα έχεις θέμα στην 2η περίπτωση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...