dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:31 μμ (επεξεργασμένο) 174 σελίδες..... 🤣 Επεξ/σία Τρίτη στις 09:32 μμ από dtk-386 5
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 μμ Θα αλλαξει ο χρονος και ομως εμεις θα ειμαστε ακομα εδω και αυτο το καλοκαιρι
jerry banana Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 πμ 11 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν νομίζω ότι κάποιος έχει πει ότι θα γίνει διάκριση περί TV Box ή PC. Αυτά που έχουν ειπωθεί είναι σχετικά με το ότι τα VPNs δεν έχουν kill switch στα TV Boxes, έτσι αν πέσει το VPN ίσως να μην το καταλάβεις και να βγεις εκτεθειμένος στο Internet. ακριβως ενα απο τα αρνητικα του tv box ειναι οτι δεν παιρνει kill switch που σημαινει οτι εαν πεσει το vpn θα εισαι εκτεθειμενος για καποιο χρονικο διαστημα.Βεβαια και παλι μπορεις να το τζογαρεις και να χρησιμοποιεις το vpn με το tv box ελπιζοντας να μην πεσει.Αλλα εαν το εχεις στον υπολογιστη δεν εχεις εννοια ουτε αγχος γιατι λειτουργει το kill switch.Το οποιο προσφατα εμαθα οτι κοβει τελειως το διαδικτυο στον υπολογιστη. Γιατι εχθες επεσε το vpn μου και μου εδειχναν τα windows χωρις συνδεση ενω το ρουτερ ηταν ανοιχτο. Επρεπε να ξανακανω login στο προγραμμα. 11 ώρες πριν, mazetas είπε Συμφωνώ. Άρα αν μπορέσει κάποιος να έχει ένα router που έχει τη δυνατότητα για kill switch είναι προς το παρόν εξασφαλισμένος, ακόμα και με boxάκι; ναι εαν το εχεις το vpn στο ρουτερ σου ναι .
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 πμ 2 ώρες πριν, jerry banana είπε ακριβως ενα απο τα αρνητικα του tv box ειναι οτι δεν παιρνει kill switch που σημαινει οτι εαν πεσει το vpn θα εισαι εκτεθειμενος για καποιο χρονικο διαστημα.Βεβαια και παλι μπορεις να το τζογαρεις και να χρησιμοποιεις το vpn με το tv box ελπιζοντας να μην πεσει.Αλλα εαν το εχεις στον υπολογιστη δεν εχεις εννοια ουτε αγχος γιατι λειτουργει το kill switch.Το οποιο προσφατα εμαθα οτι κοβει τελειως το διαδικτυο στον υπολογιστη. Γιατι εχθες επεσε το vpn μου και μου εδειχναν τα windows χωρις συνδεση ενω το ρουτερ ηταν ανοιχτο. Επρεπε να ξανακανω login στο προγραμμα. ναι εαν το εχεις το vpn στο ρουτερ σου ναι . Αν ποτέ σφίξουν τα πράγματα θα πρότεινα το traffic του TV BOX να περνάει μέσα από VPN μέσω του Router. Υπάρχουν αρκετά απλά router στην αγορά γι αυτή την δουλειά και δεν χρειάζεσαι τεχνικό να στο στήσει εκτός και αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι πολύ εξεζητημένο και πρέπει να πας αναγκαστικά σε Mikrotik ή Cisco λύσεις. 1
polakis21 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 μμ Αν εισαι με vpn και real debrid εισαι διπλα καλλυμενος. Ουτε kill switch θελεις ουτε τιποτα…
xrist0s92 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:48 μμ 17 ώρες πριν, dtk-386 είπε 174 σελίδες..... 🤣 Τόσος ντόρος για το τίποτα τελικά θα πω εγώ. 2
LuckyLook245 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν ποτέ σφίξουν τα πράγματα θα πρότεινα το traffic του TV BOX να περνάει μέσα από VPN μέσω του Router. Υπάρχουν αρκετά απλά router στην αγορά γι αυτή την δουλειά και δεν χρειάζεσαι τεχνικό να στο στήσει εκτός και αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι πολύ εξεζητημένο και πρέπει να πας αναγκαστικά σε Mikrotik ή Cisco λύσεις. Εχω ενα προς πώληση, εχω αλλα δυο που χρησιμοποιώ asus ax56u, παίρνει vpn client κ επιλεγεις ποιες συσκευές να περνούν μεσω vpn κ ποιες οχι 1
zogler1987 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:01 μμ Εν τω μεταξύ, ολοκληρο ινσομνια, δεν υπάρχει εστω ενας να δουλευει μεσα σε μια απο τις 3 εταιρίες να μας ενημερώσει τι εντολές πηραν οι εταιρείες; 2 1
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:44 μμ 2 ώρες πριν, polakis21 είπε Αν εισαι με vpn και real debrid εισαι διπλα καλλυμενος. Ουτε kill switch θελεις ουτε τιποτα… Δεν χρησιμοποιώ real derbid , αλλά απ' όσο ξέρω, IPs κρατάει, logs κρατάει, λογαριασμό με email θέλει. Δεν χωλαίνει αρκετά αυτό για να πεις ότι δεν είσαι καλυμμένος; Υπάρχει κάτι που δεν έχω λάβει υπ' όψιν μου; 43 λεπτά πριν, zogler1987 είπε Εν τω μεταξύ, ολοκληρο ινσομνια, δεν υπάρχει εστω ενας να δουλευει μεσα σε μια απο τις 3 εταιρίες να μας ενημερώσει τι εντολές πηραν οι εταιρείες; Θα εμφανιστεί σε λιγάκι ο "γνωστός μου που δουλεύει στην ...... είπε ότι έχουν στείλει ήδη 10000 ip για πρόστιμο" 1
ankar500 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ 1 ώρα πριν, xrist0s92 είπε Τόσος ντόρος για το τίποτα τελικά θα πω εγώ. Σωστός!
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ 2 ώρες πριν, zogler1987 είπε Εν τω μεταξύ, ολοκληρο ινσομνια, δεν υπάρχει εστω ενας να δουλευει μεσα σε μια απο τις 3 εταιρίες να μας ενημερώσει τι εντολές πηραν οι εταιρείες; Μην περιμενετε προστιμα παιδια ειδικα σε torrents real debrid κτλ και σε boxakia μονο αυτοι που τα διακινουν και βγαζουν εκατομμυρια απο ολο αυτο. Απλο κοσμακη δεν θα πειραξουν. Εδω δεν βαζουν προστιμα σε ανασφαλιστα αμαξια η αυτα χωρις κτεο δεν βαζουν προστιμα σε σοβαρες παρανομιες και θα βαλουν επειδη ο αλλος ειδε εναν αγωνα η κατεβασε μια ταινια. Ουτε εξωτερικο δεν γινονται αυτα περα απο ελαχιστες χωρες θα γινουν στην ελλαδα που ακομα δεν εβγαλαν ακρη για τα τεμπη που πεθαναν ποσοι ανθρωποι. 174 σελιδες βεβαια το εδω θεμα λογικο μιας και ο κοσμος μια απολαυση του εμεινε σου λεει αν με κοψουν και αυτη ας παω να πεσω απο κανα γκρεμο. Παμε παρακατω δεν εχει μπει κανενα προστιμο ουτε θα μπει σε απλους χρηστες. 4
iliata2410 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ επειδη αναφέρεστε κάποιοι για real debrid all debrid κλπ να υπενθυμισω λιγακι να μην τρομακρατηθει ο κοσμος.ναι γραφει μεσα στους ορους χρησης οτι αν χρειαστει θα δωσουν στις αρχες στοιχεια,κλπ.αυτο για να γινει πρεπει να γυρισει η γη αναποδα,και επειτα η χρηση των debrid υπηρεσιων δεν ειναι παρανομη ,δηλαδη σου λεει οτι κανεις το κανεις με δικια σου ευθηνη. προυποθετει γραφει για νομιμες ενεργειες να το κανεις χρηση.
jerry banana Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 μμ 3 ώρες πριν, Arkin είπε Μην περιμενετε προστιμα παιδια ειδικα σε torrents real debrid κτλ και σε boxakia μονο αυτοι που τα διακινουν και βγαζουν εκατομμυρια απο ολο αυτο. Απλο κοσμακη δεν θα πειραξουν. Εδω δεν βαζουν προστιμα σε ανασφαλιστα αμαξια η αυτα χωρις κτεο δεν βαζουν προστιμα σε σοβαρες παρανομιες και θα βαλουν επειδη ο αλλος ειδε εναν αγωνα η κατεβασε μια ταινια. Ουτε εξωτερικο δεν γινονται αυτα περα απο ελαχιστες χωρες θα γινουν στην ελλαδα που ακομα δεν εβγαλαν ακρη για τα τεμπη που πεθαναν ποσοι ανθρωποι. 174 σελιδες βεβαια το εδω θεμα λογικο μιας και ο κοσμος μια απολαυση του εμεινε σου λεει αν με κοψουν και αυτη ας παω να πεσω απο κανα γκρεμο. Παμε παρακατω δεν εχει μπει κανενα προστιμο ουτε θα μπει σε απλους χρηστες. Εξωτερικό γίνονται μια χαρά φίλε. Με γράμμα από δικηγορικό γραφείο που εξυπηρετεί την εταιρεία παραγωγής της τάδε ταινίας πχ. Μιλάω για τη Γερμανία. Αλλά γενικά στην Ελλάδα θα δούμε. Αλλά δεν υπάρχει και ο λόγος κίνδυνολογίας που κάποιοι σπέρνουν. 6 ώρες πριν, zogler1987 είπε Εν τω μεταξύ, ολοκληρο ινσομνια, δεν υπάρχει εστω ενας να δουλευει μεσα σε μια απο τις 3 εταιρίες να μας ενημερώσει τι εντολές πηραν οι εταιρείες; Νομίζεις και να υπήρχε θα το έγραφε φίλε; insomnia είμαστε όχι ο κολλητός του εκάστοτε εργαζομένου. Συν ότι κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.
kage Δημοσ. Τετάρτη στις 10:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:51 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, jerry banana είπε Εξωτερικό γίνονται μια χαρά φίλε. Με γράμμα από δικηγορικό γραφείο που εξυπηρετεί την εταιρεία παραγωγής της τάδε ταινίας πχ. Μιλάω για τη Γερμανία. Αλλά γενικά στην Ελλάδα θα δούμε. Αλλά δεν υπάρχει και ο λόγος κίνδυνολογίας που κάποιοι σπέρνουν. Η διαφορα ειναι οτι εκει εστελναν γραμματα οι εταιρειες παραγωγης ταινιων μουσικης κτλ σαν εξωδικο κ μιλαγαν γ τορρεντ... timestamp οτι κατεβαζεις το τορεντ μας κ να το ip σου που το διαμοιραζει...Παρολ αυτα δεν εφταναν σε δικες αλλα συμβιβασμο με οτι εχεις οπως ηταν η εποχη αεπι /γεα κτλ σε μας... αν εδω φτασαμε απευθειας σε κρατικο προστιμο ειμαστε με βουλα το μονακο των βαλκανιων αν κ χρεοκοπημενο Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:55 μμ από kage
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 11:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:02 μμ 37 λεπτά πριν, jerry banana είπε Εξωτερικό γίνονται μια χαρά φίλε. Με γράμμα από δικηγορικό γραφείο που εξυπηρετεί την εταιρεία παραγωγής της τάδε ταινίας πχ. Μιλάω για τη Γερμανία. Αλλά γενικά στην Ελλάδα θα δούμε. Αλλά δεν υπάρχει και ο λόγος κίνδυνολογίας που κάποιοι σπέρνουν. Νομίζεις και να υπήρχε θα το έγραφε φίλε; insomnia είμαστε όχι ο κολλητός του εκάστοτε εργαζομένου. Συν ότι κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Γερμανια γινεται χαμος στο κατεβασμα και στα boxakia. Κατεβασμα με vpn βεβαια και τα boxakia ακμαζουν χωρις να τρεχει μια. Χωρα με πολυ καλυτερους μισθους απο την Ελλαδιτσα ετσι. Απλα εμεις εδω ειμαστε large βγαζουμε μια αθλια ΚΥΑ βαζουμε ενα γερο προστιμο ενος μισθου για τον περισσοτερο κοσμο και σου λεμε οτι και ενα απλο mp3 αν κατεβασεις θα τα πληρωσεις. Ιστοριες με αγριους θα πω εγω ειναι καθαρα εκφοβισμος δεν προκειται να μπει τιποτα. Εδω ο κοσμος τα βγαζει με το ζορι περα καθε μηνα θα του στελνουν και ραβασακια 750αρικα λες και ειναι στραγαλια επειδη εχασαν 5 ευρω ο brand pitt και ο ronaldo με τα δις τους. Πιανει παντως ολο αυτο με την τρομολαγνια ο απλος κοσμος εχει χεστει πανω του νομιζουν οι περισσοτεροι οτι αν δουν μια ταινια χωρις vpn θα τους ερθει ραβασακι. Παρανοια αλλα η μαζα ανεκαθεν ετσι ηταν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα