uniquegr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 9 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Και το μηνιαίο κόστος μπορεί να ανέρχεται σε επίπεδα άνω των 15 – 20 ευρώ, Καλά, εγώ με τόσα έβαλα διετή συνδρομή στο NordVPN. Μουαχαχαχαχα! 1
george668 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ολη η ιστορια εγινε για το ποδοσφαιρο το οποιο ενω μεχρι τωρα το αγοραζαν οι πλατφορμες απευθειας πλεον το αγοραζουν μεσαζοντες και το πουλανε στις πλατφορμες η οποιες εχουν αυξηση κοστους .Για να επιβιωσει ολο αυτο απαιτεται αυξηση συνδρομητων και συντομα αυξηση των συνδρομων .Την αγορα εχουν κανει ισχυροι παραγοντες της οικονομικης ζωης του τοπου οι οποιοι επηρεαζουν και τις κυβερνητικες αποφασεις ..Για του λογου το αληθες ενα σημερινο πρωτοσελιδο Επεξ/σία 9 Ιουλίου από george668
vorlon68 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 5 ώρες πριν, george668 είπε Ολη η ιστορια εγινε για το ποδοσφαιρο το οποιο ενω μεχρι τωρα το αγοραζαν οι πλατφορμες απευθειας πλεον το αγοραζουν μεσαζοντες και το πουλανε στις πλατφορμες η οποιες εχουν αυξηση κοστους .Για να επιβιωσει ολο αυτο απαιτεται αυξηση συνδρομητων και συντομα αυξηση των συνδρομων .Την αγορα εχουν κανει ισχυροι παραγοντες της οικονομικης ζωης του τοπου οι οποιοι επηρεαζουν και τις κυβερνητικες αποφασεις ..Για του λογου το αληθες ενα σημερινο πρωτοσελιδο Στο μεταξύ ο Σολακ εχει την ΝΟVA. "Αλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρουχα του αλλιώς."
jerry banana Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 7 ώρες πριν, george668 είπε Ολη η ιστορια εγινε για το ποδοσφαιρο το οποιο ενω μεχρι τωρα το αγοραζαν οι πλατφορμες απευθειας πλεον το αγοραζουν μεσαζοντες και το πουλανε στις πλατφορμες η οποιες εχουν αυξηση κοστους .Για να επιβιωσει ολο αυτο απαιτεται αυξηση συνδρομητων και συντομα αυξηση των συνδρομων .Την αγορα εχουν κανει ισχυροι παραγοντες της οικονομικης ζωης του τοπου οι οποιοι επηρεαζουν και τις κυβερνητικες αποφασεις ..Για του λογου το αληθες ενα σημερινο πρωτοσελιδο εγω πιστευω ηρεμησε το νήμα γιατί έφυγαν οι περσισσοτεροι διακοπες. Η απλως βαρεθηκαν να ασχολουνται ή σταματησαν οι ειδησεις περι πειρατιας και προστιμων που πεταγε το google news το facebook και το τικι τοκι.
blackhill66 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Στις 1/7/2025 στις 9:19 ΜΜ, panatha1369 είπε Αγορα συνδρομης σε ελληνικο τρακερ με iris η ebanking ειναι πιο safe? paypal cloudflare warp αυτο δεν φτανει?ειναι και free
kostas4. Δημοσ. Κυριακή στις 02:57 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:57 πμ 15 ώρες πριν, blackhill66 είπε paypal cloudflare warp αυτο δεν φτανει?ειναι και free https://prnt.sc/X71qmJpU-n2p . δεν ειναι το ιδιο.ουσιαστικα ανακατευθυνση κανει
blackhill66 Δημοσ. Κυριακή στις 01:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:10 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kostas4. είπε https://prnt.sc/X71qmJpU-n2p . δεν ειναι το ιδιο.ουσιαστικα ανακατευθυνση κανει ok Επεξ/σία Κυριακή στις 01:11 μμ από blackhill66
TechWeirdo Δημοσ. Τετάρτη στις 11:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:38 μμ Τελικά υπάρχει κάπου που μπορούμε να κατεβάσουμε ή πληρώνουμε κανονικά όπως γίνεται; Έχει επιβληθεί σε κανέναν πρόστιμο;
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ 13 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Τελικά υπάρχει κάπου που μπορούμε να κατεβάσουμε ή πληρώνουμε κανονικά όπως γίνεται; Έχει επιβληθεί σε κανέναν πρόστιμο; Προστιμα εχουν μπει πολλα. Απλα δεν τους ξερεις ειναι συνηθως μπατζανακηδες του κουνιαδου του ξαδερφου μιας φιλης. Τουλαχιστον τετοιο συμπερασμα βγηκε απο οσους ηρθαν αφησαν το ποστ τους για προστιμο και εφυγαν. 5 1
kostas4. Δημοσ. χθες στις 03:19 πμ Δημοσ. χθες στις 03:19 πμ 3 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Τελικά υπάρχει κάπου που μπορούμε να κατεβάσουμε ή πληρώνουμε κανονικά όπως γίνεται; Έχει επιβληθεί σε κανέναν πρόστιμο; Ναι δε βλεπεις δε προλαβαινουμε να μετραμε τα προστιμα. Κανενα! Κατ αρχην ετσι και την ετρωγε καποιος δεν θα ανεβαζε εδω μεσα εστω ενα screenshot απο τη θυριδα του στο gov με θολα τα στοιχεια του και το 750άρι φατσα και να πει παιδια νατο το τσιμπησα? Κανενας λοιπον. Ασε που και γινει αυτο θα αφορα καποια ελληνικη ip χωρις χρηση vpn απο κανενα χρηστη που θα ειναι τελειως χυμα. Βρες λοιπον(αν δεν εχεις) καποιο σοβαρο vpn με πληρωμη και ξεκινα να τιμας τα torrent ας πουμε. δεν προκειται να παρουν "μυρουδιά". Βεβαια τα boxακια ειναι αλλο θεμα
uniquegr Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Στην εποχή μας, είναι μια βλακεία και μισή να κάνεις χρήση τέτοιου υλικού χωρίς να έχεις πάρει τα μέτρα σου. Δεν είναι τόσο ακριβή μια συνδρομή σε μια καλή υπηρεσία vpn. Εγώ μάλιστα έχω αλλάξει λίγο και τη δομή του δικτύου μου με τη προσθήκη ενός pfSense firewall που κάνει όλη τη βρωμοδουλειά και τη δημιουργία vpn και free vlans, τα οποία στέλνω στο router μου το οποίο τα διαμοιράζει σε θύρες lan και δίκτυα wifi. Με το nordvpn να βλέπει ότι κάνω χρήση μόνο μιας ip, όλο το δίκτυό μου παίζει μπαλίτσα, με τα kill switch και τα ούλα του. 1
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ 33 λεπτά πριν, uniquegr είπε Στην εποχή μας, είναι μια βλακεία και μισή να κάνεις χρήση τέτοιου υλικού χωρίς να έχεις πάρει τα μέτρα σου. Δεν είναι τόσο ακριβή μια συνδρομή σε μια καλή υπηρεσία vpn. Εγώ μάλιστα έχω αλλάξει λίγο και τη δομή του δικτύου μου με τη προσθήκη ενός pfSense firewall που κάνει όλη τη βρωμοδουλειά και τη δημιουργία vpn και free vlans, τα οποία στέλνω στο router μου το οποίο τα διαμοιράζει σε θύρες lan και δίκτυα wifi. Με το nordvpn να βλέπει ότι κάνω χρήση μόνο μιας ip, όλο το δίκτυό μου παίζει μπαλίτσα, με τα kill switch και τα ούλα του. Ότι κάνει ο μέσος Έλληνας χρήστης δηλαδή. Piece of cake. 2
uniquegr Δημοσ. χθες στις 10:32 πμ Δημοσ. χθες στις 10:32 πμ 21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ότι κάνει ο μέσος Έλληνας χρήστης δηλαδή. Piece of cake. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Στήνεις pfSense σε ένα mini υπολογιστή με δύο ethernet ports. Ορίζεις vlans, το λίιιιγο δύσκολο είναι να στήσεις τον openvpn client. Στέλνεις trunk στο router ( και δεν χρειάζεται να είναι ακριβό το router, εγώ χρησιμοποιώ το Zyxel VMG8623-T50B με το official Zyxel firmware ) και εκεί ορίζεις τα interfaces ( σύμφωνα με τα vlans που το στέλνεις μέσω της trunk ). Αναθέτεις τα interfaces σε lan ports και wifi networks, έτοιμο. Δεν ζορίζεις τους υπολογιστές με το να τρέχουν το nordvpn application και να κάνουν αυτοί τη κρυπτογράφηση και έχεις ένα μόνο σημείο στο οποίο γίνεται αυτή η διαδικασία ( pfSense ). Και φυσικά, δεν σπαταλάς διαθέσιμες ip's απο το nordvpn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα