Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Καλά ας μην εκτροχιάσουμε το thread, άλλα για ταινίες και σειρές μιλάμε, όχι για γάλα και ψωμί. Δε μας είναι τόσο απαραίτητα που "αναγκαζόμαστε" να παρανομούμε. *offtopic off

Τεσπα, απ ο,τι βλέπω και στην επικαιρότητα έχει ψιλοκατσει το θέμα, δεν κάνει τον ντόρο που έκανε

Βγηκε το θεμα εκεινο το διαστημα τρομαξαν οσοι τρομαξαν και συνεχιζουμε. Απο οτι βλεπω η πλειοψηφια εχει χεστει πανω του κυριως αυτοι που δεν γνωριζουν απο τετοια και εμπαιναν που και που σε κανα stream τα εχουν κοψει και αυτα. Επιασαν τοπο οι απειλες με λιγα λογια δηλαδη.

• Thanks 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Πρόταση για οικονομικό vpn που να μην κρατάει logs.? Με όλα τα κομφορ kill switch κτλ. Για χρήση σε υπολογιστή. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Όλοι οι γνωστοί μου είτε φοβήθηκαν και έβαλαν VPN, είτε τα έκοψαν όλα, είτε δεν φοβήθηκαν και συνεχίζουν κανονικά χωρίς να αγχόνονται για πρόστιμα κτλ.
Δεν ξέρω κανέναν από το κοντινό μου περιβάλλον που να έβαλε συνδρομητική τηλεόραση μετά από όλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανότατα έχει απαντηθεί αλλά μιας και κάποιοι ήδη έχετε τεστάρει διάφορα vpn, αυτά που δεν κολλάνε και σου ανοίγουν τις σελίδες είτε για online streaming είτε για stremio ή να μην γίνονται αντιληπτά από το amazon prime πχ ποιά είναι;

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς αλλά θέλω να βάλω κάτι και να δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ 😀

Δημοσ.
8 ώρες πριν, funkopop είπε

Πιθανότατα έχει απαντηθεί αλλά μιας και κάποιοι ήδη έχετε τεστάρει διάφορα vpn, αυτά που δεν κολλάνε και σου ανοίγουν τις σελίδες είτε για online streaming είτε για stremio ή να μην γίνονται αντιληπτά από το amazon prime πχ ποιά είναι;

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς αλλά θέλω να βάλω κάτι και να δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ 😀

Νομίζω με απλό τρόπο δεν υπάρχει. Ειδικά εάν θέλεις το stremio να το βλέπεις σε κουτί στην τηλεόραση. Εάν το θες στον υπολογιστή το nordvpn σε καλύπτει άνετα. Τώρα για Amazon Prime δεν ξέρω τις διαδικασίες. Αλλά από τη στιγμή που έχεις vpn δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει το Amazon. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, star12 είπε

Ανάμεσα στο windscribe και Norton vpn ποιο θα διαλέγατε ;; Γιατί το windscribe δε κρατεί logs 

Γιατι δεν παιρνεις και τα 2 να δοκιμασεις? Και τα 2 μπαινουν ανα διαστηματα με 100% cashback δωρεαν θα σε βγουν. Το nord ξερω οτι εχει ram servers δηλαδη δεν κραταει logs 100% μολις γινει restart εξαφανιζονται τα παντα μιας και οι ram διαγραφουν τα παντα μολις φυγει το ρευμα απο πανω τους. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

Νομίζω με απλό τρόπο δεν υπάρχει. Ειδικά εάν θέλεις το stremio να το βλέπεις σε κουτί στην τηλεόραση. Εάν το θες στον υπολογιστή το nordvpn σε καλύπτει άνετα. Τώρα για Amazon Prime δεν ξέρω τις διαδικασίες. Αλλά από τη στιγμή που έχεις vpn δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει το Amazon. 

Για pc με ενδιαφέρει, είπα μήπως κάποιο το συνδυάζει ώστε να ανοίξω και άλλο περιεχόμενο στο prime.Σε ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...