Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, V.I.Smirnov είπε

Αν αρχίσουν να γίνονται τέτοια, οι πειρατές απλώς θα βρουν τρόπο να κρύψουν και το πελατολόγιο.

Π.χ., με εξωτερική αποθήκευση (offline, cloud σε άλλη χώρα).
Ή με ψεύτικα αρχεία/κρυπτογράφηση χωρίς κλειδί.

-

Μα αν απειλούνται με σοβαρές ποινές οι πειρατές, μόνοι τους θα δώσουν το πελατολόγιο. Αυτό που κάνει ο νέος νόμος είναι ότι πλέον και οι απλοί χρήστες είναι εκτεθειμένοι και εξαρτώνται από τη δέσμευση του πωλητή να μην τους δώσει. Θα εμπιστευοσουν έναν πειρατή ;

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τρομολαγνεια επιασε τοπο (παλι). Εδω δεν εχει βγει ΚΥΑ ακομα και πανε και αγοραζουν 10 χρονια VPN που μπορει στο τελος και να μην χρειαστει για οτιδηποτε εκτος απο μποξακια. Παιδια ειναι το Ελληνικο Δημοσιο νομιζεται θα κατσουν να ξεσκαρτιζουν το τραφικ απο δεκαδες χιλιαδες συνδεσεις για να δουνε αν κατεβασες μια-δυο ταινιες η καμια σειρα? Ξερεται τι εχει να γινει ετσι και αρχισουν να το κανουν αυτο? Με ανοιχτα wifi σε μαγαζια, με σπασμενα wpa2 κτλπ? Ουτε στη Γερμανια που εχει το πιο σκληρο συστημα πανω στην πειρατεια δεν το εφαρμοζουν ετσι, η ψωροκωσταινα θα κανει την αρχη? Λιγο ψυχραιμια μεχρι να βγει η ΚΥΑ.

• Like 13
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bblaw20 είπε

Η τρομολαγνεια επιασε τοπο (παλι). Εδω δεν εχει βγει ΚΥΑ ακομα και πανε και αγοραζουν 10 χρονια VPN που μπορει στο τελος και να μην χρειαστει για οτιδηποτε εκτος απο μποξακια. Παιδια ειναι το Ελληνικο Δημοσιο νομιζεται θα κατσουν να ξεσκαρτιζουν το τραφικ απο δεκαδες χιλιαδες συνδεσεις για να δουνε αν κατεβασες μια-δυο ταινιες η καμια σειρα? Ξερεται τι εχει να γινει ετσι και αρχισουν να το κανουν αυτο? Με ανοιχτα wifi σε μαγαζια, με σπασμενα wpa2 κτλπ? Ουτε στη Γερμανια που εχει το πιο σκληρο συστημα πανω στην πειρατεια δεν το εφαρμοζουν ετσι, η ψωροκωσταινα θα κανει την αρχη? Λιγο ψυχραιμια μεχρι να βγει η ΚΥΑ.

Αυτοι δεν θα κατσουν αλλα ενας αλγοριθμος ΑΙ...μπορει να κατσει ωστε ο μητσοτας θα λαμβανει το MONEY.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Πάλι ξεφεύγει το θέμα λιγάκι.ψαχνω να βρω το νήμα που είναι για vpn ρε παιδιά που είναι;

εάν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς απλώς δες στο youtube έχει αρκετά βίντεο στα ελληνικά. Αλλά ουσιαστικά το χρειάζεσαι μόνο εάν κάνεις torrenting αν και στην πραγματικότητα ενδεχομένως όσοι δεν είχαν πρίν τα μέτρα να το έβαλαν μόνο και μόνο επειδή φοβήθηκαν. όσοι δεν το είχαν δεν νομίζουν να βάλουν τώρα καθώς οι περσσότεροι κάνουν streaming εάν μιλάμε για απλούς ανθρώπους και αυτοί δεν θα έχουν θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι και αυτοί που κάνουν torrenting δεν έχουν , αυτοί όμως που θέλουν να δουν τελικό κυπέλου μέσω απο πειρατικό κουτί ενδέχεται να έχουν εάν δεν πάρουν προφυλάξεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jerry banana είπε

εάν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς απλώς δες στο youtube έχει αρκετά βίντεο στα ελληνικά.

η αλήθεια ειναι ότι το σκέφτομαι για vpn .Δεύτερη λύση είναι υπηρεσίες debrid,μεταξύ Real debrid,all debrid,mega debrit δεν ξερω τι να προταδοκιμασω.Με τις τελευταιες εξεληξεις στο real debrid εχω τις επιφυλαξεις μου να ξαναπαω εκει.Αυτοι απειλουσαν οτι θα δωσουν στεγνα κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aypnia είπε

Φρόντισε και κάτι άλλο.

Να βάλεις το NordLynx στο qbit σαν μοναδικό network interface.

Για σιγουριά.

Επίσης το Nord υποστηρίζει split tunneling.

Με αυτή τη δυνατότητα μπορείς να έχεις το VPN πάντα ανοικτό, να ξεχάσεις ότι υπάρχει καν, και να συνδέονται με VPN μόνο οι εφαρμογές που θέλεις εσύ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Δεν θα το μπλέξω τόσο προς το παρόν.

Αλλά το qbit πρέπει να είναι κομπλέ(Που εκεί η ip είναι φανερή). Δοκίμασα ένα "νόμιμο" torrent με κλειστό vpn και δεν κατέβασε ούτε τα metadata. Με το που σύνδεσα το Norton άρχισε κανονικά!
Από ταχύτητες δεν ξέρω ακόμα, αλλά δεν με απασχολεί. Καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, rigadin είπε

17.97 βγαίνει. Αυτή είναι η τιμή? 

Port forwarding για torrent εχει?

Δημοσ.
4 hours ago, adi32 said:

Στο Microsoft store εχει αρκετα δωρεαν Vpn

πχ Unlimited VPN Proxy - Planet VPN

Μακριά από αυτά ασχέτως το τι λένε και αν λένε ότι δεν κρατάνε logs.

Τα μόνα αξιόπιστα δωρεάν είναι το proton και το windscribe (με όριο 10GB), όλα τα άλλα επί πληρωμή.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , εγώ μέχρι 28 03 κατέβαζα κανονικά Torrent, έχω σταματήσει αυτές τις μέρες αλλά θεωρώ δε θα κάνουν το λάθος να στείλουν προστύμματα σε όλη την Ελλάδα για torrent-streaming. Για boxes nova cosmote μάλλον. Δε πρόκειται να πάρουν ούτε 15% στις εκλογές αν τα κάνουν αυτά. Ξεκινάω ξανά από σήμερα να κατεβάζω torrents και ας μας πιάσουν όλους.

Επεξ/σία από Nicksonos80
  • Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mythodeas είπε

Λιγο ψυχραιμια μεχρι να βγει η ΚΥΑ

Σωστος! Μη "τρελαίνεστε" ολοι και ψαχνεστε για τα ενα σωρό  VPNs που υπαρχουν. Αραξτε λιγο, καντε κατι άλλο, και αφηστε τα VPN μεχρι να βγει η ΚΥΑ. Τιποτα δεν θα γινει. Να τρομοκρατησουν ηθελαν και το πετυχαν. Το πολυ να αρπαξουν καναν μαστορα που δινει μποξακια και αντε γεια... Αλλιως... ουτε 5% δε θα παρουν στις εκλογες

• Like 4
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nicksonos80 είπε

Καλησπέρα , εγώ μέχρι 28 03 κατέβαζα κανονικά Torrent, έχω σταματήσει αυτές τις μέρες αλλά θεωρώ δε θα κάνουν το λάθος να στείλουν προστύμματα σε όλη την Ελλάδα για torrent-streaming. Για boxes nova cosmote μάλλον. Δε πρόκειται να πάρουν ούτε 15% στις εκλογές αν τα κάνουν αυτά. Ξεκινάω ξανά από σήμερα να κατεβάζω torrents και ας μας πιάσουν όλους.

Λογικα ειναι μονο για τους μποξακιδες αλλα...αμφιβαλλω αν δεν ερθει και για τους τορρεντακιδες streamaκιδες η ωρα στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ankar500 είπε

Σωστος! Μη "τρελαίνεστε" ολοι και ψαχνεστε για τα ενα σωρό  VPNs που υπαρχουν. Αραξτε λιγο, καντε κατι άλλο, και αφηστε τα VPN μεχρι να βγει η ΚΥΑ. Τιποτα δεν θα γινει. Να τρομοκρατησουν ηθελαν και το πετυχαν. Το πολυ να αρπαξουν καναν μαστορα που δινει μποξακια και αντε γεια... Αλλιως... ουτε 5% δε θα παρουν στις εκλογες

Συμφωνώ απόλυτα αλλά για... 3 καφέδες τον χρόνο που είναι το κόστος, τουλάχιστον για torrent ας υπάρχει. Κακό δεν κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jkr21 είπε

Συμφωνώ απόλυτα αλλά για... 3 καφέδες τον χρόνο που είναι το κόστος, τουλάχιστον για torrent ας υπάρχει. Κακό δεν κάνει.

Δεν ειναι μόνο αυτο , δεν πρεπει να παρεις και ρουτερ αν δεν εχεις αλλη λύση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Δεν ειναι μόνο αυτο , δεν πρεπει να παρεις και ρουτερ αν δεν εχεις αλλη λύση;

Αν εννοείς ότι θες να βάλεις vpn κατευθείαν στο router, νομίζω ναι γιατί τα κλασικά των παροχων δεν στο επιτρέπουν.

Αλλά πάνω σε αυτό δεν έχω καθόλου γνώση. Τρέχω το vpn με την εφαρμογή που έχει για windows και android/ios.
Δεν το έχω ψάξει για απαθείας στο router. Αν και νομίζω για Ελλάδα είναι λίγο τραβηγμένο. Ας μας πει κάποιος που ξέρει αυτό που ρωτάς.    

Επεξ/σία από jkr21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...