Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν όσον αφορά τα ταινιομάνια ,voody κτλ , εκτός από το proton και το nord ,βρήκα λύση και για το surfshark,ήδη όσοι μιλήσαμε σε p.m.  youknow 😉 . Μάγκες λίγη σκέψη θέλει και αρκετούτσικο ψάξιμο. Και γω δεν έχω άπειρο χρόνο αλλα  ασχολήθηκα, μην τεμπελιάζεται. Περιμένω p.m. :-) . 

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Peace12 είπε

Λοιπόν όσον αφορά τα ταινιομάνια ,voody κτλ , εκτός από το proton και το nord ,βρήκα λύση και για το surfshark,ήδη όσοι μιλήσαμε σε p.m.  youknow 😉 . Μάγκες λίγη σκέψη θέλει και αρκετούτσικο ψάξιμο. Και γω δεν έχω άπειρο χρόνο αλλα  ασχολήθηκα, μην τεμπελιάζεται. Περιμένω p.m. :-) . 

Ειναι τοσο μυστικο και δεν λεγεται εδω?

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Ειναι τοσο μυστικο και δεν λεγεται εδω?

όχι και ειδικά σε άτομα που με χαρακτήρισαν τρολν σαν εσενα δηλαδη

τρολ*

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Manolo Sismanidis said:

Εγω παντως ρε μαγκες 2 μερες προσπαθω να στρωσω το qbitorrent με το nordvpn σε 500αρα ταχυτητα και με το ζορι παει στα 20mgbs και αυτα ανεβοκατεβαινουν, δεν ξερω τι ρυθμισεις θελει, 

Το nord αν δεν κανω λαθος δεν υποστηριζει port forwarding - παρε δοκιμαστικο proton και δοκιμασε . Εχω κατεβασει διαφορα αρχεια και παει ταπα

Επεξ/σία από prince_21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Peace12 είπε

όχι και ειδικά σε άτομα που με χαρακτήρισαν τρολν σαν εσενα δηλαδη

τρολ*

τελικα ειναι ή δεν ειναι ?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο Topic EVER!!!

VPNs, qBittorrent, Bittorrent, Box TV, DDL, ISP, DNS κ.α.

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ακόμα: Trainers/Cheats, ROM Sites και Emulators.

Επεξ/σία από Panos_Dam
Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiankap είπε

Εσύ τουλάχιστον το κατέβασες....Εμένα μου δείχνει ότι το κατέβασα χωρίς να το έχω κατεβάσει.....

Που πας για να δεις τι κατέβασες, εγώ είμαι στην Vodafone 

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα VPN μια καθοδήγηση εάν ξέρει κάποιος. Αγόρασα το NordVPN μετά από δική σας προτροπή και το εγκατέστησα στον υπολογιστή. Μου δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στην Ελλάδα #63. Ναι μεν μέσα από το site λέει ότι είμαι protected αλλά δεν πρέπει να αλλάξω χώρα για να φανεί ότι ΔΕΝ είμαι στην Ελλάδα; Επίσης στο qbittorent, τι κάνω; Στις ρυθμίσεις -> Advanced -> Network interface -> δεν έχει κάτι για Nord. Έχει άσχετα. Βάζω κάτι από αυτά; Πρέπει να βάλω και proxy του Nord στο qbittorent ή δεν χρειάζεται; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Μου δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στην Ελλάδα #63.

Τι ενοίκια παίζουν εκεί;

• Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Manolo Sismanidis είπε

Εγω παντως ρε μαγκες 2 μερες προσπαθω να στρωσω το qbitorrent με το nordvpn σε 500αρα ταχυτητα και με το ζορι παει στα 20mgbs και αυτα ανεβοκατεβαινουν, δεν ξερω τι ρυθμισεις θελει, 

Καρτέλα Connection > Proxy Server: Socks 5 και βάζεις τα στοιχεία που σου δίνει το nord (έχουν tutorial πως να τα βρεις) 

Καρτέλα Advanced > Network interface > NordLynx

Τέλος όταν είναι να κατεβάσεις να επιλέγεις p2p server από την εφαρμογή της Nord

Έτσι το έχω σετάρει εγώ σε 100αρα γραμμή και δεν φαίνεται να έχω σημαντική απώλεια ταχύτητας. Σίγουρα όχι τόσο τραγικά,

όσο εσύ, τουλάχιστον. Βέβαια δεν έχω κάνει εκτεταμένα test.

Δημοσ.
9 minutes ago, jkr21 said:

Καρτέλα Connection > Proxy Server: Socks 5 και βάζεις τα στοιχεία που σου δίνει το nord (έχουν tutorial πως να τα βρεις) 

Καρτέλα Advanced > Network interface > NordLynx

Τέλος όταν είναι να κατεβάσεις να επιλέγεις p2p server από την εφαρμογή της Nord

Έτσι το έχω σετάρει εγώ σε 100αρα γραμμή και δεν φαίνεται να έχω σημαντική απώλεια ταχύτητας. Σίγουρα όχι τόσο τραγικά,

όσο εσύ, τουλάχιστον. Βέβαια δεν έχω κάνει εκτεταμένα test.

Το nordlynx δεν υπάρχει στις επιλογές του qbittorent. Χρειάζεται να το βάλουμε εκεί;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nkarafo είπε

Το nordlynx δεν υπάρχει στις επιλογές του qbittorent. Χρειάζεται να το βάλουμε εκεί;

Τσεκαρε για κανένα update το qbit και μετά κλείστο τελείως.

Έπειτα συνδέσου στο vpn (οπουδήποτε για πρώτη φορά) και άνοιξε το qbit και δες αν υπάρχει το NordLynx.

Τα υπόλοιπα όπως τα γράφω αποπάνω.

Δημοσ.
37 minutes ago, Lucifer said:

Τι ενοίκια παίζουν εκεί;

Καταγγελω οτι ο recomended server 57 στο ελλαδισταν ειναι συνεχεια κατω . Και δε κατεβαζει το qbit :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panos_Dam είπε

Το καλύτερο Topic EVER!!!

VPNs, qBittorrent, Bittorrent, Box TV, DDL, ISP, DNS κ.α.

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ακόμα: Trainers/Cheats, ROM Sites και Emulators.

παίζει και να το άνοιξε η ΑΑΔΕ για να δει με ποιο τρόπο πάνε να παρανομήσουν

• Haha 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...