niro11 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου καλησπερα παιδια,με εχετε καταμπερδεψει να ουμε.χαχα εν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω και τι οχι, να κανω vpn η οχι,να σταματήσω το torrenting η οχι δεν ξερω ποια τι να κανω για να μην φαω προστημο δεν λεω οτι θα μου ερθει αλλα γιατι να μην ειμαι (σχεδον) σίγουρος οτι εκανα οτι μπορούσα για να το γλιτώσω. πιστευω οτι το 90% εδω μεσα κατεβασει κανα τορρεντ καμια τσοντα βλεπει κανω βιντεο και κατεβαζει κανα game. τι πρεπει να κανει αυτος ο χρηστης για να μην την φαει ευχαριστω πολυ.
iliata2410 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, doomnx είπε Εγώ είμαι ο χρήστης που έβαλα το αναθεωρημένο νόμο και δεν με βλέπεις πρώτη φορά. Αν διαβάσεις τον νέο νόμο στο ΦΕΚ (σελ. 32, άρθρο 81) θα δεις την αναθεωρημένη πρώτη παράγραφο, Το ωραίο της υπόθεσης είναι,μου αρέσει που κάποιοι συμβουλευτικαν μέχρι και δικηγόρους,για αυτό το θέμα,και τους λέγανε ότι να ναι.προφανως κάποιοι δεν ερμηνεύσαμε σωστά την νομοθεσία,.Αυτό μου θυμίζει την τρομοκρατία των καναλιών τον καιρό του covid.Οσο αναφορά αυτό που ανέφερες για real debrid ,εγώ χρησιμοποιώ το all debrid το ξεκίνησα πριν 5 ημέρες,όλα κυλάνε νορμάλ ,δεν ξέρω στην συνέχεια τι θα γίνει ,προφανώς το RD είναι κάπως ανώτερο να υποθέσω;
Kostasspil Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, ThanosR92 said: εσείς που όντως ξέρετε μερικά πράματα κρατήστε τα για εσάς. Αυτοί που δεν έχουν ιδέα για χρόνια δεν είναι καιρός να μάθουν Δε δείχνει κόμπλεξ αυτό που έγραψες, μην ακούς κανέναν Επεξ/σία 12 Απριλίου από Kostasspil 2
jkr21 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Καλησπέρα. Εφόσον κάνεις όλα αυτά που γράφεις αλλά δεν θες να ρισκάρεις με τυχών 750αρι έχεις 2 επιλογές. Ή σταματάς "μαχαίρι" όλα αυτά που αναφέρεις και βλέπεις μόνο youtube και αντίστοιχα site για ενηλίκους, χωρίς να κατεβάσεις τίποτα ή βάζεις vpn και συνεχίζεις όπως πριν. Το kill switch είναι μια ρύθμιση του vpn, που σε προστατεύει σε περίπτωση που παύσει να λειτουργεί,(δηλαδή αν σταματήσει να κρύβει την πραγματική σου ip) κόβει ακαριαία το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζεις. Ή και ολόκληρη την σύνδεση αν το επιλέξεις. Δεν υπάρχει ποιο απλή εξήγηση νομίζω. Καλή συνέχεια. 2
niro11 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 4 λεπτά πριν, jkr21 είπε Καλησπέρα. Εφόσον κάνεις όλα αυτά που γράφεις αλλά δεν θες να ρισκάρεις με τυχών 750αρι έχεις 2 επιλογές. Ή σταματάς "μαχαίρι" όλα αυτά που αναφέρεις και βλέπεις μόνο youtube και αντίστοιχα site για ενηλίκους, χωρίς να κατεβάσεις τίποτα ή βάζεις vpn και συνεχίζεις όπως πριν. Το kill switch είναι μια ρύθμιση του vpn, που σε προστατεύει σε περίπτωση που παύσει να λειτουργεί,(δηλαδή αν σταματήσει να κρύβει την πραγματική σου ip) κόβει ακαριαία το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζεις. Ή και ολόκληρη την σύνδεση αν το επιλέξεις. Δεν υπάρχει ποιο απλή εξήγηση νομίζω. Καλή συνέχεια. ευχαριστω πολυ, παμε τωρα για τα αλλα. τι vpn να βαλω? οτι νανε ? nord proton? ποιο ειναι ποιο απλο για εμας τους ασχετους τιμη απο οτι ειδα λιγο πολυ ολα στα ιδια ειναι.
J0k3R-73 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε Το ωραίο της υπόθεσης είναι,μου αρέσει που κάποιοι συμβουλευτικαν μέχρι και δικηγόρους,για αυτό το θέμα,και τους λέγανε ότι να ναι.προφανως κάποιοι δεν ερμηνεύσαμε σωστά την νομοθεσία,.Αυτό μου θυμίζει την τρομοκρατία των καναλιών τον καιρό του covid.Οσο αναφορά αυτό που ανέφερες για real debrid ,εγώ χρησιμοποιώ το all debrid το ξεκίνησα πριν 5 ημέρες,όλα κυλάνε νορμάλ ,δεν ξέρω στην συνέχεια τι θα γίνει ,προφανώς το RD είναι κάπως ανώτερο να υποθέσω; Νομίζω το real debrid & all debrid έχουν έδρα τη Γαλλία που κάτι παίχτηκε τους τελευταίους μήνες εκεί με τα πνευματικά δικαιώματα και άλλαξαν οι όροι χρήσης των υπηρεσιών αυτών(δεν ξέρω τί ακριβώς οπότε δεν θέλω να πω παπάτζες).Διάβασα διάφορα κ δεν ξέρω τί ισχύει και τί όχι.Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω για το αν είναι safe to use πλέον αυτές οι υπηρεσίες ας ενημερώσει.
iliata2410 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λέω… Υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ότι το RD θα συμμορφώνεται με αιτήματα αφαίρεσης περιεχομένου λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Αλλά όσο καμία εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα δεν κάνει κάποια κίνηση για τον torrent, το RD δεν χρειάζεται να το κάνει. Επεξ/σία 12 Απριλίου από iliata2410
kokotas kokos Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 ώρες πριν, Evil13 είπε Μιλαμε για τον εντελως ανιδεο τυπο που τον ειχαν φυτεψει στην ΚΥΠ(αν θυμαμαι καλα) και σε συνεντευξη του ειχε σε κοινη θεα το password απο το pc του...😂 Αποδείξεις πηγές, αλλιώς ο,τι αναφέρεις καμία αξία 😉 1
niro11 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου ειδα τωρα,για το mozilla vpn τι παιζει με αυτο? αξιζει? μου φενεται ποιο απλο απο ολα τα αλλα το εχει δοκιμασει κανεις?
bblaw20 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 ώρες πριν, doomnx είπε Εγώ είμαι ο χρήστης που έβαλα το αναθεωρημένο νόμο και δεν με βλέπεις πρώτη φορά. Αν διαβάσεις τον νέο νόμο στο ΦΕΚ (σελ. 32, άρθρο 81) θα δεις την αναθεωρημένη πρώτη παράγραφο, όπως είναι η τελική της μορφή μετά τις αλλαγές, που είναι πανομοιότυπη με το κείμενο που ανάρτησα. Η προηγούμενη μορφή ήταν ακόμα πιο αναλυτική. «1. Αν προσβάλλεται στο διαδίκτυο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικό δικαίωμα, ο δικαιούχος μπορεί να ακολουθήσει την περιγραφόμενη στις επόμενες παραγράφους διαδικασία. Ως δικαιούχος για τις ανάγκες του παρόντος άρθρου νοείται ο δικαιούχος του οποίου το δικαίωμα προσβάλλεται στο διαδίκτυο, καθώς και οποιοσδήποτε οργανισμός συλλογικής διαχείρισης ή προστασίας, στον οποίο έχει ανατεθεί η διαχείριση ή η προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικών δικαιωμάτων. Η παρούσα διαδικασία δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις προσβολών που τελούνται από τελικούς χρήστες με την τηλεφόρτωση έργων (downloading) ή με τη ρευμάτωση δεδομένων συνεχούς ροής (streaming) ή σε περιπτώσεις ανταλλαγής αρχείων μέσω ομότιμων δικτύων (peer to peer), οι οποίες επιτρέπουν την απευθείας ανταλλαγή μεταξύ τελικών χρηστών έργων σε ψηφιακή μορφή ή σε περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων με την τεχνική υπολογιστικού νέφους (cloud computing). Η παρούσα διαδικασία δεν θίγει τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη. gr της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ο οποίος καταρτίζεται με απόφαση της ΕΕΤΤ.» ΥΓ: το 66Ε προστέθηκε για πρώτη φορά το 2017. Το κομμάτι στα bold πήρε τη μορφή που έχει τώρα το 2020. Τζάμπα παίρνει VPN ο κοσμάκης η μου φαίνεται? 1 2
iliata2410 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 λεπτό πριν, bblaw20 είπε Τζάμπα παίρνει VPN ο κοσμάκης η μου φαίνεται? Αν είναι να το πάρεις για να παρακάμψεις γεωγραφικο περιορισμό ναι,αλλά για τον συγκεκριμένο λόγο δεν χρειάζεται
bep1995 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 11/04/2025 at 15:28, doomnx said: Η παρούσα διαδικασία δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις προσβολών που τελούνται από τελικούς χρήστες. Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι στον νέο νόμο δεν πιάνονται αυτοί που κατεβάζουν μέσω torrent ;; Το άρθρο 66Ε ήταν πιο ξεκάθαρο, αλλά τώρα στο άρθρο 81 δεν διευκρινίζεται κάτι τέτοιο. Επιπλέον στο άρθρο 81 λέει ότι δεν πιάνονται οι τελικοί χρήστες και στο αμέσως επόμενο άρθρο στο 82 λέει ότι πιάνεται ο οποιοσδήποτε. Εκτός και αν εννοούν οποιοσδήποτε πέρα από τους τελικούς χρήστες. Πιστεύω χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις περί αυτού. Επεξ/σία 12 Απριλίου από bep1995
bblaw20 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, bep1995 είπε Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι στον νέο νόμο δεν πιάνονται αυτοί που κατεβάζουν μέσω torrent ;; Το άρθρο 66Ε ήταν πιο ξεκάθαρο, αλλά τώρα στο άρθρο 81 δεν διευκρινίζεται κάτι τέτοιο. Επιπλέον στο άρθρο 81 λέει ότι δεν πιάνονται οι τελικοί χρήστες και στο αμέσως επόμενο άρθρο στο 82 λέει ότι πιάνεται ο οποιοσδήποτε. Εκτός και αν εννοούν οποιοσδήποτε πέρα από τους τελικούς χρήστες. Πιστεύω χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις περί αυτού. Το απλοποιήσανε. Μάλλον επειδή παρακάτω κάνανε τη διευκρίνιση για iptv που δεν υπήρχε πριν. Άρα δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουν ένα ένα p2p, streaming και download που είναι δωρεάν προσβάσιμα. Με αλλα λογια αμα πλερω για να κατεβαζεις η να βλεπεις παρανομα και σε πιασουν εφαγες προστιμο. Γιατί εμπλέκεται χρηματική συναλλαγή και χανει λεφτα το κρατος απο φορους και οι ιδιοκτητες των ταινιων κτλπ. Υποτίθεται για τα ελεύθερα έχουν κάνει μπλοκ τις σελίδες και είναι καλυμμένοι νομικά σαν κράτος/isp Επεξ/σία 12 Απριλίου από bblaw20 1
jkr21 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, niro11 είπε ευχαριστω πολυ, παμε τωρα για τα αλλα. τι vpn να βαλω? οτι νανε ? nord proton? ποιο ειναι ποιο απλο για εμας τους ασχετους τιμη απο οτι ειδα λιγο πολυ ολα στα ιδια ειναι. Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω εγώ. Προσωπικά πήγα στο nord Και τα δύο αυτά είναι εξίσου αξιόπιστες επιλογές. Στην χρήση δεν είναι... πυρηνική φυσική. Δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα δηλαδή. Στην τελική υπάρχουν βίντεο στο YouTube που τα παρουσιάζουν. Δες να πάρεις μια ιδέα και αναλόγως αποφασίζεις. Ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 12 Απριλίου από jkr21
iliata2410 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, bep1995 είπε Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι στον νέο νόμο δεν πιάνονται αυτοί που κατεβάζουν μέσω torrent ;; Το άρθρο 66Ε ήταν πιο ξεκάθαρο, αλλά τώρα στο άρθρο 81 δεν διευκρινίζεται κάτι τέτοιο. Επιπλέον στο άρθρο 81 λέει ότι δεν πιάνονται οι τελικοί χρήστες και στο αμέσως επόμενο άρθρο στο 82 λέει ότι πιάνεται ο οποιοσδήποτε. Όντως αν το διαβάσεις μπερδεύετε ,από την μια το άρθρο 81 λέει αυτό,από την άλλη από το 82 καταλαβαίνεις άλλα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα