Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια δηλαδη το οτι εδινε στοιχεια εγινε οτι θα τα εδινε , αν τα ζητουσαν ......
αρα δεν εχει γινει καμια διαρροή απο real debrid μεχρι τωρα που μιλαμε σωστα ? 

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα η ΚΥΑ δεν έχει βγει ακόμα σωστά; Αν δε βγει η ΚΥΑ δε μπορεί να μπει σε εφαρμογή το μέτρο και να μην μπουν πρόστιμα κλπ. ; Δηλαδή πρέπει να βγει η ΚΥΑ για να αρχίσουν να κόβουν πρόστιμα;

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, spirosR7 said:

Καλησπέρα η ΚΥΑ δεν έχει βγει ακόμα σωστά; Αν δε βγει η ΚΥΑ δε μπορεί να μπει σε εφαρμογή το μέτρο και να μην μπουν πρόστιμα κλπ. ; Δηλαδή πρέπει να βγει η ΚΥΑ για να αρχίσουν να κόβουν πρόστιμα;

Δεν νομίζω να έχει βγει κάτι ακόμα, δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου μέχρι τώρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, Thresh said:

Δεν νομίζω να έχει βγει κάτι ακόμα, δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου μέχρι τώρα.

Απ' ότι ξέρω δεν χρειάζεται να βγει ΚΥΑ για το κάθε ΦΕΚ, μπορεί να χρειάζεται μπορεί και όχι για το συγκεκριμένο. Δεν έχω βρει όμως κάτι.

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Απ' ότι ξέρω δεν χρειάζεται να βγει ΚΥΑ για το κάθε ΦΕΚ, μπορεί να χρειάζεται μπορεί και όχι για το συγκεκριμένο. Δεν έχω βρει όμως κάτι.

Πιστεύω ότι βάσει ότι δεν έχουν διευκρινήσει τίποτα και ο κόσμος πάει στα τυφλά και φοβάται πρέπει να βγει ΚΥΑ η κάποιες διευκρινήσεις για το πώς θα εφαρμόζεται ο νόμος τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι κλπ.

Επεξ/σία από spirosR7
Δημοσ.
6 minutes ago, spirosR7 said:

Πιστεύω ότι βάσει ότι δεν έχουν διευκρινήσει τίποτα και ο κόσμος πάει στα τυφλά και φοβάται πρέπει να βγει ΚΥΑ η κάποιες διευκρινήσεις για το πώς θα εφαρμόζεται ο νόμος τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι κλπ.

Σίγουρα ναι !! Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιους ακριβώς πιάνει και ποιους όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια ΚΥΑ ρε παιδια? δεν θα βγει καμια ΚΥΑ ... ΠΟΤΕ!!!!

Να φοβησουν τον κοσμο ηθελαν και το καταφεραν!

αντε να μαγκωσουν κανα δυο μποξακια για τα ματια της ΕΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ οτι θελετε οπως θελετε.

κι αν λεω μ@κ@κιες παραπανω και βγει ΚΥΑ (ουτε με σφαιρες...)

... ουτε 3% στις εκλογες δε θα παρουν και το ξερουν..

ξεφωνηστε με καντε οτι θελετε αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη

καλο κατεβασμα και καλο Πασχα

Επεξ/σία από ankar500
  • Like 4
  • Thanks 4
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, darkman είπε

Εχω παρει 3 μεσα απο το G2a για φιλους απο το premium keys και ολλα καλα , απλα η τιμη ηταν 15 μετα 17 και το τριτο 30 ευρω 

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.

Πρέπει να έπεσαν οι Έλληνες σαν τις ακρίδες, μη δουν φτηνό πράγμα, τα σηκώνουν όλα όπως στα σουπερμάρκετ. 🤣

Λογικά τους έχουν μείνει λίγα και μέχρι να βρουν stock αντιμετωπίζουν τους Έλληνες με αύξηση της τιμής.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spirosR7 είπε

Ο νόμος ισχύει κανονικά.  Αν πιάσουν τώρα κάποιους με μποξακια απλά θα περιμένουν την έκδοση της ΚΥΑ και θα καταλογίσουν τότε τα πρόστιμα.

Δημοσ.
19 hours ago, bep1995 said:

με βάση την ip σου, βρίσκουν τον πάροχο σου, του λένε το και το και τέλος ο πάροχος σου επικοινωνεί με τον αρμόδιο φορέα και σου έρχεται το πρόστιμο ;;

Εγώ πάντως απορώ, τι θα κάνει ο πελάτης του παρόχου ( εμείς δλδ) άμα ξέρει ότι τον έχει δώσει στεγνά (γιά torrents και streaming)

Μας παρακαλάνε να μείνουμε οι πάροχοι. Αντέχουν να χάσουν πελάτες; Δεν το νομίζω

• Like 2
Δημοσ.
59 minutes ago, Coscas said:

Εγώ πάντως απορώ, τι θα κάνει ο πελάτης του παρόχου ( εμείς δλδ) άμα ξέρει ότι τον έχει δώσει στεγνά (γιά torrents και streaming)

Μας παρακαλάνε να μείνουμε οι πάροχοι. Αντέχουν να χάσουν πελάτες; Δεν το νομίζω

Και άντε και έφυγες, που θα πας δλδ;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Havik είπε

Στου γείτονα🤣

88.500 ευρώ πρόστιμο ο μπαρμπα Μήτσος απέναντι🤣

• Haha 4
Δημοσ.
23 minutes ago, Havik said:

Λες να μην τους τσούζει που θα φύγεις; Βάζεις starlink και είσαι νομοταγής. Αυτοί όμως σε έχασαν. Τους έχει δεί πώς κάνουν να μη σε χάσουν; 

15 minutes ago, ZELOMOTH said:

Στου γείτονα🤣

88.500 ευρώ πρόστιμο ο μπαρμπα Μήτσος απέναντι🤣

Αμα είναι να τους έχουμε με αυτόν τον φόβο, καλύτερα να μην έχουμε τπτ

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Coscas είπε

Λες να μην τους τσούζει που θα φύγεις; Βάζεις starlink και είσαι νομοταγής. Αυτοί όμως σε έχασαν. Τους έχει δεί πώς κάνουν να μη σε χάσουν; 

Αμα είναι να τους έχουμε με αυτόν τον φόβο, καλύτερα να μην έχουμε τπτ

Πλάκα κάνεις? Εννοείται ρε

Δημοσ.
10 hours ago, nikosa2015 said:

Καλησπερα, Αυτο το triber ειναι δωρεαν? Υπαρχει και επι πληρωμη με καποια επιπλεον προστασια? Το εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι. Μονο για τορρεντ χρηση με αυτο ειμαι καλυμμενος?

Είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί άψογα - το χρησιμοποιώ ήδη μια εβδομάδα.. Μόνο που καμιά φορά λόγω της έξτρα ενίσχυσης που έχει σε proxy server έχει χαμηλότερη ταχύτητα από το κατέβαζες με άλλο torrent client.

Άλλα του π##στη - θεωρώ οτι είναι πολύ δύσκολο μετά να καταφέρουν να "σπάσουν" τους peers που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εφαρμογή. Το μέλλον θα δείξει... Μην λέω μεγάλες κουβέντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...