vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) οπως το ειπες ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ. Παει η πχ HBO και λεει. απο καθε συνδρομη απο τα 10 ευρω θα σου δινω 1. δεν εχει σκασει μυρια για να κανει παραγωγη η vodafone, cosmote etc. αν ηταν δικιες της παραγωγες τοτε ναι γιατι θα εχει δωσει χρηματα. στους αγωνες ομως πληρωνουν και εκει χανουν. Επεξ/σία 24 Απριλίου από vaggos_24
aypnia Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 λεπτό πριν, vaggos_24 είπε οπως το ειπες ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ. δεν ειναι δικο της περιεχομενο Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αν δεν βάλεις vodafone tv δεν θα το πάρεις. Αν βάλεις θα το πάρεις. Είναι μέρος του πακέτου "vodafone tv". Αν το πάρεις από torrents η Vodafone θα έχει θέμα με αυτό. Γιατί θα μπορούσες να το πάρεις από αυτούς. Οπότε σου λέει χάνω συνδρομητές που θα μπορούσαν να το βάλουν από εμένα.
vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου οχι γιατι μπορει να θελω πχ μονο disney. αν ειναι ετσι να σταματησει και η disney να δινει συνδρομες και να συνεργαζονται μονο με τους παροχους. ετσι δλδ δε θα εχανε συνδρομητες? δεν ειναι ομως εκει τα φραγκα
aypnia Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε οχι γιατι μπορει να θελω πχ μονο disney. αν ειναι ετσι να σταματησει και η disney να δινει συνδρομες και να συνεργαζονται μονο με τους παροχους. ετσι δλδ δε θα εχανε συνδρομητες? δεν ειναι ομως εκει τα φραγκα Το θέμα που εξετάζουμε είναι το πως βλέπει η κάθε Vodafone τα torrents. Από τη στιγμή που έχει υπηρεσία τηλεόρασης και το περιεχόμενο που μπορεί να πάρει κάποιος από την υπηρεσία της είναι διαθέσιμο και σε torrents θα έχει θέμα με τα torrents. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Και τη Euroleague που είναι αθλητικά μπορείς να τη πάρεις και χωρίς τη Nova, με ξεχωριστή συνδρομή στη Euroleague TV, και τη Formula μπορείς αντί από τον ANT1+ να τη πάρεις με ξεχωριστή συνδρομή στη F1 TV. Δεν απασχολούν αυτά τη Nova, τον ANT1+, τη Vodafone κλπ. Αυτοί θεωρούν ότι από τη στιγμή που βλέπεις πειρατικά περιεχόμενο που μπορείς να δεις κάνοντας συνδρομή σε αυτούς, είτε αθλητικά, είτε ταινίες, είτε σειρές ότι χάνουν συνδρομητές. Τα πράγματα είναι πολύ απλά για αυτούς άσχετα του αν τα ψειρίζουμε εμείς. Επεξ/σία 24 Απριλίου από aypnia
vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Για τα τορρεντ αυτός που πρέπει να κάνει καταγγελία είναι δεν είναι η κάθε εταιρία διανομής αλλά η εταιρία παραγωγής. Στα αθλητικά δεν είναι το ίδιο. Επίσης δεν είναι όλα τα τορρεντ παρανομα
aypnia Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Και; Τη καταγγελία δεν θα την κάνει απευθείας η Vodafone, θα πει στον συνεργάτη της τη Warner να τη κάνει. Δεν θα τη κάνει νομίζεις; Ποιος είπε ότι όλα τα torrents είναι παράνομα; Δεν είπε κανείς ότι θα κάνουν καταγγελίες για torrents με linux isos. Επεξ/σία 24 Απριλίου από aypnia
ChristosG82 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, aypnia είπε Η Cosmote, η Nova και η Vodafone δεν πληρώνουν μόνο για αθλητικά και ματς. Πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για ταινίες και σειρές. Η Cosmote στη Paramount και στην AMC, η Vodafone στη Warner και στη Disney κλπ. Ειδικά η Vodafone πληρώνει μόνο για ταινίες και σειρές στη Warner και στη Disney και καθόλου για αθλητικά. Αν ισχύει λοιπόν αυτό που λες για προσπάθεια της κυβέρνησης να τις προστατεύσει η μπάλα παίρνει και τις ταινίες και τις σειρές γιατί χαλάνε πολλά λεφτά και για αυτά. Αρα δηλαδή εγώ που έχω Vodafone TV, δεν θα με δώσει η Vodafone?? 1
vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θα το είχαν ήδη κάνει δε θα περίμεναν τον νόμο που ούτως ή άλλος ήδη υπήρχε. Περίμενε ναι τώρα θα το κάνουν. Θα σκάσουν οι εταιρίες πόσα μύρια σε νομικούς κτλ για να τους βρουν όλους για να πάρουν τα χρήματα από τα πρόστιμα το κράτος και αυτοί τπτ. Επεξ/σία 24 Απριλίου από vaggos_24
aypnia Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Αρα δηλαδή εγώ που έχω Vodafone TV, δεν θα με δώσει η Vodafone?? Θα σε δώσει. Για εταιρείες καρτέλ μιλάμε. Αν κάνει τα στραβά μάτια θα τα κάνει και η Cosmote για περιεχόμενο που δεν την αφορά αλλά αφορά τη Vodafone. Για συνεργαζόμενο καρτέλ μιλάμε. 19 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε Θα το είχαν ήδη κάνει δε θα περίμεναν τον νόμο που ούτως ή άλλος ήδη υπήρχε. Περίμενε ναι τώρα θα το κάνουν. Θα σκάσουν οι εταιρίες πόσα μύρια σε νομικούς κτλ για να τους βρουν όλους για να πάρουν τα χρήματα από τα πρόστιμα το κράτος και αυτοί τπτ. Εννοείται ότι θα περίμεναν το νόμο. Δεν υπήρχε νόμος στην Ελλάδα που ο χρήστης είχε κάποιου είδους συνέπεια. Ακόμη και τώρα αν δεν βγάλει η κυβέρνηση ΚΥΑ για το τρόπο επιβολής κυρώσεων, και να σε δώσουν δεν έχει κάποιο νόημα ή κύρωση. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει να κάνει η κυβέρνηση κι αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί με τα torrents. Οι εταιρείες σίγουρα το θέλουν. Επεξ/σία 24 Απριλίου από aypnia
vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Δεν επρόκειτο ποτέ να κυνηγήσουν τον χρήστη πάρα μόνο στα boxakia. Και ο νόμος υπήρχε. Αν ήθελαν και isp θα μπορούσαν να κάνουν το πιο απλό. Να μπλοκάρουν τις σελίδες. Αλλά ούτε αυτό δεν έχουν κανει 2
aypnia Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 8 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε Δεν επρόκειτο ποτέ να κυνηγήσουν τον χρήστη πάρα μόνο στα boxakia. Και ο νόμος υπήρχε. Αν ήθελαν και isp θα μπορούσαν να κάνουν το πιο απλό. Να μπλοκάρουν τις σελίδες. Αλλά ούτε αυτό δεν έχουν κανει Αυτό είναι υπόθεση που κάνεις. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αλλά είναι απλά υποθέσεις. Νόμος που επιβάλλει κυρώσεις στο τελικό χρήστη δεν υπήρχε στην Ελλάδα.
vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Κοίτα όλοι μας υποθέσεις κάνουμε αυτό είναι αλήθεια. Αλλά το κράτος και το κάθε κράτος δε μπορεί να "καρποθει" από πρόστιμα που έχει επιβάλει χωρίς να δώσει στον άμεσα ενδιαφερόμενο που είναι η κάθε εταιρία. Μιλάω για τα τορρεντ γιατί για τα boxakia εγώ πιστεύω θα ισχυσει. Γιατί μετά θα έρθει η τάδε εταιρία και θα τους πει "εμένα έκλεψαν εσύ τα παιρνεις? " και όλα πρέπει να γίνουν με βήματα. Θες ο κόσμος να μη κατεβάζει? Μπλοκαρε τις σελίδες. Οι σελίδες είναι free στα boxakia χάνουν και το κράτος και το καρτέλ και λόγο συνδρομών. Όσοι έχουν μποξακια δε τα βλέπουν δωρεάν...
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, vaggos_24 said: [...] Να μπλοκάρουν τις σελίδες [...] Το είχαν κάνει και παρακάμφθηκε μέσω DNS 26 minutes ago, vaggos_24 said: [...] Και ο νόμος υπήρχε [...] Δεν υπήρχε νόμος για ποινές στον χρήστη Επεξ/σία 24 Απριλίου από Kostasspil
vaggos_24 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στην ίδια σελίδα που έμπαινα πριν 5 χρόνια μπαίνω και τώρα. Και χωρίς να έχω αλλάξει dns. Οπότε... Όσο για τον τελικό χρήστη το έχουν βάλει για εκφοβισμό πιο πολύ. Εξου και ο πανικός που έχει δημιουργηθεί. Περίμενε πρώτα να πιάσουν αυτούς με τα μποξακια που έκαναν 1 σύλληψη στα 500 χρόνια και το έχουν θεοποιησει και το ξανασυζητάμε 3
manolis940 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 21 λεπτά πριν, aypnia είπε Αυτό είναι υπόθεση που κάνεις. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αλλά είναι απλά υποθέσεις. Νόμος που επιβάλλει κυρώσεις στο τελικό χρήστη δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Δεν έχεις δει ποτέ αρχές που να κάνουν ντου σε μαγαζιά για πειρατικό περιεχόμενο. Πέραν απ' το software σε έγραφαν και για ταινίες. Μια υπάρχει νόμος για την πνευματική ιδιοκτησία και για πρόστιμα σε τελικό χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα