Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Tribler που ανέφερα προχθές, έχει δική του αναζήτηση τορρεντς αλλά είναι λίγα τα αποτελέσματα γιατί ψάχνει στο δικό του δίκτυο που είναι μικρο. Όμως προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσεις τορρεντς από magnet links που θα βρεις στα γνωστά site. Εδώ κολλάει ο Tor browser που ανέφερα γιατί δεν θέλεις να ξέρει ο provider σου ότι επισκεφθηκες τέτοιες σελίδες, σε περίπτωση δικαστικής αγωγής. Με αυτά τα δύο Tribler+Tor δεν νομίζω να χρειαστεί vpn συνδρομή.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 1:21 ΜΜ, iliata2410 είπε

ακο΄μη δέν έχω καταλάβει οι debrid υπηρεσίες όπως all debrid real debrid κλπ με πιον τροπο σε προστατευουν σε μια ταινια που βλεπεις.κρυπτογραφηση γινετε;

Βεβαίως, συνδέεσαι με SSL. Οι πάροχοι δεν έχουν ιδέα τι αρχείο κατεβάζεις από τον server τους. Ωστόσο το Real-Debrid ελέγχει τι ανεβαίνει και απομακρύνει παράνομο περιερχόμενο από τους server, ειδικά Γαλλικές ταινίες και σειρές.

Επίσης, φορτώνοντας τα torrents σου πρώτα στο Real-Derbid, η δικιά σου IP δεν εμφανίζεται ποτέ στο public swarm.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας, μια ερώτηση. Επειδή με το tor δεν έχω βρει πως να κατεβάζω, πολλές αλλαγές ip και το λινκ που θα ήθελα για κατέβασμα δεν ενεργοποιείται . Οπότε χρήση Onion fruit  κ κατέβασμα είτε με τον browser είτε με IDM πως σας φαίνεται;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Wanted98 είπε

Γεια σας, μια ερώτηση. Επειδή με το tor δεν έχω βρει πως να κατεβάζω, πολλές αλλαγές ip και το λινκ που θα ήθελα για κατέβασμα δεν ενεργοποιείται . Οπότε χρήση Onion fruit  κ κατέβασμα είτε με τον browser είτε με IDM πως σας φαίνεται;

Δεν υπάρχει λόγος. Αν είσαι paranoid βάλε ένα VPN και τέλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το nord vpn χωρις killswitch στο αντροιτ tv box δεν σε προστατευει απο αναγνωριση της ip αν κοπει η συνδεση vpn και επανεκινηση το συστημα οσο βλεπεις strmio η αγωνες η κτεβαζεις torrents.

Συμφωνα με το rtings ουτε κι οταν εχει killswitch μονο το perfect privacy απο ολα τα vpn  λειτουργει σωστα αποκρυπτοντας την ip oταν κοπη η συνδεση vpn η επανακινηθει το συστημα.

Επεξ/σία από power_1
Δημοσ.

Για να μην ψαχνω 137 σελιδες και καμια 100Κ σχολια εχω 2 πολυ απλες ερωτησεις. 

1. Εχει ποσταρει κανεις φωτο με το προστιμο που εφαγε?

2. Εχει καμια καλη προσφατη ταινια σε καλη αναλυση να μπουμε να δουμε στο Γαματο?

• Like 1
  • Haha 8
Δημοσ.
24 minutes ago, Spyrito33 said:

2. Εχει καμια καλη προσφατη ταινια σε καλη αναλυση να μπουμε να δουμε στο Γαματο?

Θα σου απαντήσω μόνο για το πρώτο.

Όχι, δεν έχει φάει κανείς πρόστιμο έως τώρα ή τουλάχιστον δεν έχει δημοσιευτεί κάτι τέτοιο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε

Καλά μην νομίζεις το 80% μιλάει για vpn το υπόλοιπο 10 είναι κάτι άτομα  που τη βρίσκουν να περιπαίζουν το κόσμο χωρίς λόγο και  λένε "περιμένετε την τάδε εβδομάδα και θα δείτε πρόστιμο "  και το υπόλοιπο είναι μια ζωή την έχουμε και συνεχίζει αδιάκοπα ότι κάνει χωρίς προστασία οποιαδήποτε είδους.  Αλλά κάνουν καλά οι mods και αφήνουν το θέμα  ανοιχτό γιατί εάν γίνει τίποτα θα το μυριστουμε.

Σημείωση: Κυρίως θα κυνηγησουνε τα άτομα που έχουν "πειραγμένα κουτάκια" και μοιράζονταν παλιά στην Αθήνα και έδινες 300 ευρώ το χρόνο και είχες όλους τους αγώνες δωρεάν και στο ρύθμιζε άτομο,γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη απώλεια του χρήματος. Εάν βλέπεις online streaming δεν πρόκειται καθώς δεν γίνεται ούτε σε χώρες όμως η Γερμανία. Εχω δεκάδες Ελληνες που βλέπουν μια χαρα ταινιες/σειρες χωρις vpn αλλά online . Εάν κατεβάσουν όμως τους στέλνουν μέσω δικηγορου η disney ή η εκάστοτε εταιρεια που έχει τα δικαιωματα να πληρώσουν strafe/πρόστιμο δηλαδη για το εκαστοτε υλικο. Οσοι κατεβάζουν τώρα ταινίες/σειρες /παιχνίδια το μέλλον θα δείξει. Και εκεί μπαίνει το vpn αλλά μετά μπαίνουμε σε συζητήσεις πόσο θα ενδιαφερθεούν θα ψάξουν το κάθε χρήστη γιατί αποτυπώματα αφήνονται καλώς κακώς απο έναν προσωπικό υπολογιστή και εάν θέλει κάποιος βλέπει ότι και να βάλεις.  Προσωπικά πιστεύω όμως ότι και για απλους χρηστες χωρίς vpn δεν θα υπάρξει θέμα. Για οργανωμενες ομαδες ομως με κουτακια που εβλεπες μπαλα στο χωριο δωρεαν ναι.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 3
Δημοσ.

Για σύνδεση με δεδομένα 4G/5G ισχύουν τα ίδια; Αντιστοιχεί σε κάθε συσκευή μια IP για την οποία ο πάροχος κρατάει logs;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spyrito33 είπε

1. Όχι, δεν έχουν βγάλει ΚΥΑ.

2. Δεν υπάρχει ούτε κακή ούτε καλή ταινία σε καλή ανάλυση στο γαμάτο. Ανάλυση βιντεοκασέτας 360p έχει με καμένους υπότιτλους στο βίντεο όπως οι βιντεοκασέτες. Οι απελπισμένοι βλέπουν εκεί 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wanted98 είπε

Το onion fruit είναι το vpn

@@. Κανονικό VPN με ταχύτητες της προκοπής εννοούσα.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, aypnia said:

1. Όχι, δεν έχουν βγάλει ΚΥΑ.

Είναι σίγουρο ότι πρέπει να βγει ΚΥΑ ;;

Γιατί ξέρω ότι δεν είναι απαραίτητο. Ίσως το ΦΕΚ και μόνο να αρκεί για την συγκεκριμένη περίπτωση. Αν και δεν θα έβλαπταν κάποιες διευκρινίσεις.

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Είναι σίγουρο ότι πρέπει να βγει ΚΥΑ ;;

Γιατί ξέρω ότι δεν είναι απαραίτητο. Ίσως το ΦΕΚ και μόνο να αρκεί για την συγκεκριμένη περίπτωση. Αν και δεν θα έβλαπταν κάποιες διευκρινίσεις.

Έτσι ακριβώς. Μπορεί και να μη βγει ποτέ ΚΥΑ. Η δημιουργική ασάφεια ειναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει η κυβέρνηση αν θέλει να διασπείρει την τρομολαγνεία.

Δεν θα τα καταφέρει όμως! Δεν το λέω πεισματικά αλλά το πιστεύω. Δεν είμαστε Γερμανικά πρόβατα εδώ,την άκρη θα τη βρούμε...

Επεξ/σία από kostas4.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...