paiktaras69 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:37 πμ Στις 20/5/2025 στις 11:56 ΜΜ, ZELOMOTH είπε 400 είναι μόνο το ρεφρέν κάνε ψαλίδι θα γίνει χαμός . . . . 1
ZELOMOTH Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 πμ 35 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε κάνε ψαλίδι θα γίνει χαμός . . . . Εντάξει,για σένα μόνο... Αν λέει το τραγούδι 3 φορές το ρεφρέν, απο 1200 στ άφήνω 1000! Θα το φας εδω ή να στο τυλίξω για το σπίτι;🤣 1
REPLAY33 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:50 πμ Με τις ταινίες που υπάρχουν στο you tube τι ισχύει;και εκεί θεωρητικά τρως το 750αρι;
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ 15 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε Με τις ταινίες που υπάρχουν στο you tube τι ισχύει;και εκεί θεωρητικά τρως το 750αρι; Τι εννοείς αν τις κατεβάσεις; Διάβασε εδώ:
REPLAY33 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Τι εννοείς αν τις κατεβάσεις; Διάβασε εδώ: Οχι για να τις κατεβάσεις ,απλώς για να τις δεις εννοώ.
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ 6 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε Οχι για να τις κατεβάσεις ,απλώς για να τις δεις εννοώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παράνομο στο youtube αυτή την στιγμή αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ας υποθέσουμε όμως ότι υπάρχει η απάντηση πάλι είναι οχι. Ακόμη και χωρίς VPN ο πάροχος σου λόγο του HTTPS δεν μπορεί να δει τι βλέπεις. Μπορεί μόνο να δεις ότι μπήκες στο Youtube. 2
REPLAY33 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ Θεωρητικά πάντα το πρόστιμο συνδέεται με το αφμ σου εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί η ip σου για παράνομο download ή streaming σωστά;τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που βρίσκεσαι σε κοινόχρηστο wifi δίκτυο ή πχ είσαι συνδεμένος στου γείτονα σου ή σε κάποιο φιλικό σπίτι;
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:22 μμ 32 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε Θεωρητικά πάντα το πρόστιμο συνδέεται με το αφμ σου εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί η ip σου για παράνομο download ή streaming σωστά;τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που βρίσκεσαι σε κοινόχρηστο wifi δίκτυο ή πχ είσαι συνδεμένος στου γείτονα σου ή σε κάποιο φιλικό σπίτι; Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω ότι όταν και αν εφαρμοστεί για τέτοιες περιπτώσεις το κράτος θα απλοποιήσει τα πράγματα όπως το κάνει πάντα. Δηλαδή απλά θα βάλει τα 750€ στον κάτοχο της γραμμής και θα γιορτάσει στα πάνελ την επιτυχία της πάταξης της πειρατείας. 1
REPLAY33 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 μμ 18 λεπτά πριν, manolis940 είπε Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω ότι όταν και αν εφαρμοστεί για τέτοιες περιπτώσεις το κράτος θα απλοποιήσει τα πράγματα όπως το κάνει πάντα. Δηλαδή απλά θα βάλει τα 750€ στον κάτοχο της γραμμής και θα γιορτάσει στα πάνελ την επιτυχία της πάταξης της πειρατείας. Ώρα λοιπόν να αλλάξω ssid και password γιατί το έχει όλη η γειτονιά 1 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 μμ 4 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε το έχει όλη η γειτονιά Αυτό είναι λάθος από όλες τις απόψεις. 2
uniquegr Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ 29 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε Ώρα λοιπόν να αλλάξω ssid και password γιατί το έχει όλη η γειτονιά Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να είχες αλλάξει ssid και password προ πολλού, για την ακρίβεια δεν θα έπρεπε να τα είχες δώσει ποτέ. Γείτονές μου όταν είδαν το δίκτυό μου ( παλιότερα είχα κρυφό ssid και έτσι δεν ήξεραν ότι άνηκε σ'εμένα το δίκτυο ), έκαναν παρέλαση για να τους δώσω κωδικούς, αλλά τους αρνήθηκα ευγενικά. Και που ξέρω εγώ αν ο άλλος προβεί σε κάποια έκνομη πράξη, να δει π.χ. παιδοφιλικό υλικό, να κάνει καμία απάτη κλπ; Άσε δε που έχω και επικοινωνία μεταξύ των clients μου, οπότε και ο πιο τίμιος να ήταν ο γείτονας, δεν θα του έδινα πρόσβαση. Δεν είναι να παίζεις με αυτά. 3
koolisk6 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ ολοι οι δημοι στην ελλαδα δινουν free wifi και μπορεις να κατεβασεις torrents αδυσώπητα,ακομα και με ενα vpn παρακαμπτεις τα restrictions firewalls κλπ και βλεπεις και μπαλες νοβες και ολα,εμεις οι βλαχοι δε μασαμε,ολο το σειρηνακη σε τορρεντς και βαλτε το προστιμο στο πατο σας.... 3
REPLAY33 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ 7 ώρες πριν, uniquegr είπε Ούτως ή άλλως θα έπρεπε να είχες αλλάξει ssid και password προ πολλού, για την ακρίβεια δεν θα έπρεπε να τα είχες δώσει ποτέ. Γείτονές μου όταν είδαν το δίκτυό μου ( παλιότερα είχα κρυφό ssid και έτσι δεν ήξεραν ότι άνηκε σ'εμένα το δίκτυο ), έκαναν παρέλαση για να τους δώσω κωδικούς, αλλά τους αρνήθηκα ευγενικά. Και που ξέρω εγώ αν ο άλλος προβεί σε κάποια έκνομη πράξη, να δει π.χ. παιδοφιλικό υλικό, να κάνει καμία απάτη κλπ; Άσε δε που έχω και επικοινωνία μεταξύ των clients μου, οπότε και ο πιο τίμιος να ήταν ο γείτονας, δεν θα του έδινα πρόσβαση. Δεν είναι να παίζεις με αυτά. Για να είμαι ειλικρινής δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοια σενάρια,μόλις επιστρέψω το βράδυ έχει αλλαγή password και hide ssid και αν με ρωτήσουν θα τους πω το εκοψα.
jerry banana Δημοσ. Πέμπτη στις 09:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:58 μμ 3 ώρες πριν, koolisk6 είπε ολοι οι δημοι στην ελλαδα δινουν free wifi και μπορεις να κατεβασεις torrents αδυσώπητα,ακομα και με ενα vpn παρακαμπτεις τα restrictions firewalls κλπ και βλεπεις και μπαλες νοβες και ολα,εμεις οι βλαχοι δε μασαμε,ολο το σειρηνακη σε τορρεντς και βαλτε το προστιμο στο πατο σας.... με το wifi του δικου μου δημου ουτε στην ααδε δεν μπαινεις. Λογικα θα μενετε σε καλες περιοχες. 1 2
lebron15 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Γίνεται να πάρω vpn και να το μοιράζομαι με φίλο μου, ο οποίος έχει άλλη παροχή internet και μένει σε τελείως άλλο νοικοκυριό; Σκέφτομαι για NordVPN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα