jerry banana Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, lebron15 είπε Γίνεται να πάρω vpn και να το μοιράζομαι με φίλο μου, ο οποίος έχει άλλη παροχή internet και μένει σε τελείως άλλο νοικοκυριό; Σκέφτομαι για NordVPN. Ναι, μπορείς να μοιραστείς έναν λογαριασμό NordVPN με φίλους. Μια ενιαία συνδρομή NordVPN σου επιτρέπει να συνδέσεις έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα, σύμφωνα με τη NordVPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μοιραστείς το λογαριασμό σου με την οικογένεια, τους φίλους σου ή οποιονδήποτε άλλον εμπιστεύεσαι. "Σημείωση" Ακούγετε κυριλέ γιατί το έκανα αντιγραφή απο το google. Kαι άλλαξα τον πληθυντικό σε ενικό μην γίνουμε τελείως κυριλέ. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από jerry banana 1
adi32 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 19 λεπτά πριν, jerry banana είπε ή οποιονδήποτε άλλον εμπιστεύεσαι Αν αυτος ο αλλος κανει κατι σοβαρο και βρουν τα στοιχεια σου στη χρεωση ποιον θα πιασουν ?
ant_ Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Θα εχει φτασει μαιος του 2030 Το θεμα θα ειναι στις 1.560 σελιδες Τα ερωτηματα θα παραμενουνε "Αμα κατεβασω τραγουδι απ το youtube θα φαω 700 ευρω προστιμο"? "Δοκιμασα νεο vpn τι ρυθμισεις βαζω αμα πεσει για μισο κλασμα του δευτερολεπτου και δούνε την ip μου " Και δεν θα υπαρχει ουτε 1 ατομο που θα εχει φαει προστιμο 3 1 4
ankar500 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 30 λεπτά πριν, ant_ είπε Θα εχει φτασει μαιος του 2030 Το θεμα θα ειναι στις 1.560 σελιδες Τα ερωτηματα θα παραμενουνε "Αμα κατεβασω τραγουδι απ το youtube θα φαω 700 ευρω προστιμο"? "Δοκιμασα νεο vpn τι ρυθμισεις βαζω αμα πεσει για μισο κλασμα του δευτερολεπτου και δούνε την ip μου " Και δεν θα υπαρχει ουτε 1 ατομο που θα εχει φαει προστιμο Πεστα ρε φιλε!!! τα εχω πει κι εγω τα ιδια... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! Κανα μποξακι 2-3 φορες το χρονο και να χαμε να λεγαμε... ΣΩΣΤΟΣ!
jerry banana Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 47 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν αυτος ο αλλος κανει κατι σοβαρο και βρουν τα στοιχεια σου στη χρεωση ποιον θα πιασουν ? γι'αυτο έχει στην περιγραφή η nordvpn την λέξη εμπιστεύεσαι. Γιατί σαν λέξη εξηγεί αυτόματα τα πάντα. Εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και πιστεύεις ότι δεν είναι φερεγγυος δεν του μοιράζεσαι τίποτα. Πάντως στην ερώτηση σου φιλε εμένα θα πιάσουν που του έχω μοιραστεί τα στοιχεία μου και αυτός κατέβαζε ασύστολα οτιδήποτε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα