Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι αύριο ένα από αυτά τα vpn δεν θα αλλάξει γραμμή και θα κρατάει logs; 

δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα ζω αύριο, αλλά δεν είναι φιλοσοφία αυτή

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Δεν το εγραψα καλά πριν.

ΑΝ πιάσουν τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ του private tracker (ΛΕΩ ΑΝ) Τότε από το τραπεζικό λογαριασμό του θα δουν καταθέσεις 20αρικα και από εκεί θα βρουν τους συνδρομητές του private tracker. Στη περίπτωση αυτή δεν εμπλέκω κανένα VPN.

αυτο ακριβως φοβαμαι..λενε οτι δεν κρατανε logs πληρωμων..2 χρονια τωρα πληρωνα με καρτα viva..πηγαινα my market επαιρνα τη καρτα και εστελνα το κωδικο..τωρα λενε σταματησε η viva αυτα

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

αυτο ακριβως φοβαμαι..λενε οτι δεν κρατανε logs πληρωμων..2 χρονια τωρα πληρωνα με καρτα viva..πηγαινα my market επαιρνα τη καρτα και εστελνα το κωδικο..τωρα λενε σταματησε η viva αυτα

Κρατάνε δε κρατάνε αυτοί logs δεν έχει σημασία. Απο τις ίδιες τις τράπεζες δε σβήνεται τίποτα. Κι εσύ στον τραπεζικό σου λογαριασμό άμα ψάξεις την ημερομηνία που τους πλήρωσες θα δεις οτι η κατάθεση σου προς αυτούς φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα ζω αύριο, αλλά δεν είναι φιλοσοφία αυτή

Αν εννοούμε ότι δεν είναι λογική για να μην βάλεις vpn θα συμφωνήσω. Ωστόσο δεν μπορώ να είμαι απόλυτος με το κλειστό σύστημα κάποιου άλλου. Γι αυτό έκανα και την ερώτηση πιο πάνω

1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

Όπως είπα και πιο πριν αν δεν κρατάνε logs ή αν δεν βρουν logs κάτι τέτοιο δεν σε νοιάζει. Το να αγοράσεις VPN δεν είναι παράνομο. Είναι extra marketing trick όλη αυτό με τα λεφτά στον φάκελο ή οι paysafe ή whatever το οποίο δήθεν δεν αφήνει αποτύπωμα ως ηλεκτρονική συναλλαγή. 

Αν κρατάνε logs πολύ σωστά όπως είπε ο Arkin πιο πάνω θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα αποκρυπτογραφίσουν για να δουν το τι πακέτα έστειλές. Για να γίνει αυτό θα πρέπει το VPN να έχει αφήσει σοβαρό backdoor εσκεμένα. Σε αυτή όμως την περίπτωση και να έχεις κρύψει την συναλλαγή, τι θα αλλάξει; Δεν θα σε κυνηγήσουν επειδή αγόρασες VPN αλλά για το ότι κατέβασες παράνομο περιεχόμενο με αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, George39834 είπε

Γνωστός μου έφαγε 1500 ευρώ διότι είδε παράνομα σειρά 2 φορές .Τον ήπιαμε 

Πες τον γνωστό σου να στείλει και φωτογραφια έχουμε απόδειξη γιατί στη Ελλάδα φράσεις όπως "ο γνωστός μου " , " ένας φίλος στο χωριό " , "άσε δεν τον ξέρεις " , χορτάσαμε τόσα χρόνια. 

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, George39834 είπε

Γνωστός μου έφαγε 1500 ευρώ διότι είδε παράνομα σειρά 2 φορές .Τον ήπιαμε 

Όντως για πες στον γνωστο να σου στείλει το πρόστιμο μια φώτο να δούμε τι λέει;;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 8:19 ΠΜ, adi32 είπε

Συνεχεια αυτον το γνωστο πιανουν οι αληταραδες 

δεν ειναι ο ιδιος ρε συ.ο αλλος που ειχε αναφερθει παλαιοτερα ηταν ο "γνωστος του γνωστου μου".

• Haha 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostas4. είπε

δεν ειναι ο ιδιος ρε συ.ο αλλος που ειχε αναφερθει παλαιοτερα ηταν ο "γνωστος του γνωστου μου".

Εγω ειμαι ο γνωστος του γνωστου ω γνωστω...! Ειναι αληθεια!
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την καχυποψια μερικων ανθρωπων.
Ακουει εκει θρασος να ζηταει ο αλλος αποδειξεις και screenshot για να πιστεψει κατι.
Σιγα μην βγαλω φωτογραφια και το εσωρουχο μου και σας το στειλω. Ελεος δλδ που ζουμε στη Ελλαδα;
Και αλλη φορα να μαθετε να εμπιστευεστε αξιοτιμα μελοι οπως ο George39834 με 2 ολοκληρες δημοσιευσεις...

• Haha 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lx911 είπε

Εγω ειμαι ο γνωστος του γνωστου ω γνωστω...! Ειναι αληθεια!
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την καχυποψια μερικων ανθρωπων.
Ακουει εκει θρασος να ζηταει ο αλλος αποδειξεις και screenshot για να πιστεψει κατι.
Σιγα μην βγαλω φωτογραφια και το εσωρουχο μου και σας το στειλω. Ελεος δλδ που ζουμε στη Ελλαδα;
Και αλλη φορα να μαθετε να εμπιστευεστε αξιοτιμα μελοι οπως ο George39834 με 2 ολοκληρες δημοσιευσεις...

με συγχωρείς σε εμπιστεύομαι και πλέον δεν θα βλέπω πεπα το γουρουνακι απο σελιδες αλλα θα το αγορασω.

Δημοσ.

Γεια σας! Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως είναι το πρώτο μου σχόλιο στο insomnia. Άρα ζητάω την κατανόησή σας. Το ερώτημα που δημιουργήθηκε, σε μένα τουλάχιστον, είναι ο διαχωρισμός που κάνετε ανάμεσα σε tv box και όλα τα υπόλοιπα. Κι εξηγώ: Αν το πρόβλημα είναι η iptv διαδικασία και πιο συγκεκριμένα η παρακολούθηση αθλητικών καναλιών,ποια είναι η διαφορά αν κάποιος το κάνει μέσω tv box ή μέσω ενός υπολογιστή; Αν δηλαδή χρησιμοποιεί android λειτουργικό ή windows ; Αν αποφασιστεί να πέσουν τα πρώτα πρόστιμα έχει σημασία αν κάποιος χρησιμοποίησε το boxάκι του ή τον υπολογιστή του; 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mazetas είπε

Γεια σας! Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως είναι το πρώτο μου σχόλιο στο insomnia. Άρα ζητάω την κατανόησή σας. Το ερώτημα που δημιουργήθηκε, σε μένα τουλάχιστον, είναι ο διαχωρισμός που κάνετε ανάμεσα σε tv box και όλα τα υπόλοιπα. Κι εξηγώ: Αν το πρόβλημα είναι η iptv διαδικασία και πιο συγκεκριμένα η παρακολούθηση αθλητικών καναλιών,ποια είναι η διαφορά αν κάποιος το κάνει μέσω tv box ή μέσω ενός υπολογιστή; Αν δηλαδή χρησιμοποιεί android λειτουργικό ή windows ; Αν αποφασιστεί να πέσουν τα πρώτα πρόστιμα έχει σημασία αν κάποιος χρησιμοποίησε το boxάκι του ή τον υπολογιστή του; 

Δεν νομίζω ότι κάποιος έχει πει ότι θα γίνει διάκριση περί TV Box ή PC. Αυτά που έχουν ειπωθεί είναι σχετικά με το ότι τα VPNs δεν έχουν kill switch στα TV Boxes, έτσι αν πέσει το VPN ίσως να μην το καταλάβεις και να βγεις εκτεθειμένος στο Internet. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Δεν νομίζω ότι κάποιος έχει πει ότι θα γίνει διάκριση περί TV Box ή PC. Αυτά που έχουν ειπωθεί είναι σχετικά με το ότι τα VPNs δεν έχουν kill switch στα TV Boxes, έτσι αν πέσει το VPN ίσως να μην το καταλάβεις και να βγεις εκτεθειμένος στο Internet. 

Συμφωνώ. Άρα αν μπορέσει κάποιος να έχει ένα router που έχει τη δυνατότητα για kill switch είναι προς το παρόν εξασφαλισμένος, ακόμα και με boxάκι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...