jmirko15 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 minute ago, iliata2410 said: torrent μόνο,θα πιάσουν,και αυτό μόνο αν και εφόσον γίνει καταγγελία από την εταιρία. Public trackers δηλαδή. ΟΚ κλαιν
aypnia Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, iliata2410 είπε torrent μόνο,θα πιάσουν,και αυτό μόνο αν και εφόσον γίνει καταγγελία από την εταιρία. Σωστό αλλά προσοχή στις ελληνικές ιστοσελίδες με streams. Οι περισσότερες στριμάρουν σε http κι όχι σε https, τόσο φραγκοφονιάδες. Μόνο αν το stream είναι https δεν φαίνεσαι στον ISP. Μακριά από τις ελληνικές, μόνο ξένες. Και για ένα άλλο λόγο, αν συλλάβουν πχ τον ιδιοκτήτη της ταινιομανίας και του gamato θα δώσει κανονικότητα τις ISP όλων όσων μπήκαν στη σελίδα του για προφανείς λόγους. Σε μια ξένη δεν έχεις αυτό τον κίνδυνο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από aypnia
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, iliata2410 είπε torrent μόνο,θα πιάσουν,και αυτό μόνο αν και εφόσον γίνει καταγγελία από την εταιρία. Δεν ενδιαφέρονται οι εταιρείες για αυτά. Ο λόγος που γίνεται σύνδεση με το ΑΦΜ είναι για να μη χρειάζονται καταγγελίες όταν βλέπει ο πάροχός σου ότι κλέβεις τον ίδιο. Όπως αδιαφορούσαν τόσα χρόνια για το αν κατέβασες το Yellowjackets, άλλο τόσο θα αδιαφορούν και τώρα. Αν όμως βάλεις μποξάκι για να μην πληρώνεις CosmoteTV και NOVAsports και δεν ξέρω κι εγώ τι, ειδικά μετά τη συνεργασία, πλύσου και ξυρίσου γιατί το βράδυ έχει ραντεβού. 1
aypnia Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δεν ενδιαφέρονται οι εταιρείες για αυτά. Ο λόγος που γίνεται σύνδεση με το ΑΦΜ είναι για να μη χρειάζονται καταγγελίες όταν βλέπει ο πάροχός σου ότι κλέβεις τον ίδιο. Όπως αδιαφορούσαν τόσα χρόνια για το αν κατέβασες το Yellowjackets, άλλο τόσο θα αδιαφορούν και τώρα. Αν όμως βάλεις μποξάκι για να μην πληρώνεις CosmoteTV και NOVAsports και δεν ξέρω κι εγώ τι, ειδικά μετά τη συνεργασία, πλύσου και ξυρίσου γιατί το βράδυ έχει ραντεβού. Φίλε το Yellowjackets το προβάλει η Cosmote tv.. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι ο τσιο της cosmote δεν θα δώσει κάποια στιγμή εντολή να κυνηγήσουν τα πάντα όλα στα οποία έχουν τα δικαιώματα προβολής; Επεξ/σία 5 Αυγούστου από aypnia
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, aypnia είπε Φίλε το Yellowjackets το προβάλει η Cosmote tv.. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι ο τσιο της cosmote δεν θα δώσει κάποια στιγμή εντολή να κυνηγήσουν τα πάντα όλα στα οποία έχουν τα δικαιώματα προβολής; Ναι, αλλά θα σας ενημερώσω.
elnec Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Είχε λίγους μήνες που είχα σταμάτησα τα τορρεντ γιατί φοβήθηκα τότε, αλλά μετά που διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια εδώ έβαλα Opera που έχει VPN και κατέβαζα από εκεί με direct downloads και εξαιρετικά άθλια ταχύτητα (που έτσι κι αλλιώς η Nova άθλια ταχύτητα μου δίνει και θέλουν και πρόστιμα, τέλος πάντων). Να το σταματήσω κι αυτό; Και δεν έχει καν τελειώσει και ο Dexter...δεν έχει τίποτα άλλο καλοκαιριάτικα και γενικά οι περισσότερες σειρές που βλέπω αμφιβάλλω αν προβάλλονται πουθενά. Του χρόνου που θα λήξει το ελεεινό συμβόλαιό μου με την χάλια NOVA θα ψάξω να βρω καμιά μικρή εταιρεία για να στηρίξω. Χάλια εξυπηρέτηση πελατών έχουν έτσι κι αλλιώς και χειρότερη ταχύτητα κι από τότε με την dial up. Έχω θυμώσει πάρα πολύ! 1
Noteven Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:10 μμ Ρε παιδιά τι κακό μας βρήκε πάνω που τελείωσα το Dexter:New Blood και ετοιμάζουν για το Resurrection στο Stremio 🥹🥹🥹 Ένα παλικάρι στο τικτοκ έλεγε ότι site όπως ταινιομανια είναι οκ. Ισχύει; Να βάλουμε VPN; They ruin everything
Προτεινόμενες αναρτήσεις