mannikos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, Iolani είπε Μέχρι να βγεί το ΦΕΚ δηλαδή είμαστε ασφαλείς; 😂 Το ΦΕΚ εχει βγει. Θα βγει υπουργική απόφαση που θα αναλύονται λίγο περισσότερο κάποια πράγματα σε όσα αναφέρονται στον νομο. Η ισχύς είναι από την ημερομηνία έκδοσης του ΦΕΚ βέβαια και όχι από την ΚΥΑ.
mannikos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Εγώ έχω φοβηθεί και ούτε με vpn, που έχω ηδη, τολμώ να κατεβάσω. Έχω πληρώσει πρόστιμο για εκπροθεσμη δήλωση από δικό μου.φταιξιμο.και μου είχε κακό φανεί απίστευτα, ποσω μάλλον 750 ευρώ για τέτοιο λόγο.
Iolani Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Γενικά δεν κατέβαζα, άντε μέσα στο χρόνο 3-4 φορές. Έβλεπα όμως ταινίες και σειρές απ' τα γνωστά 2-3 sites. Πολύ δύσκολο θα είναι να το κόψω τώρα.
star12 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Με την ίδια λογική να μην μπαίνουμε ούτε καν στο YouTube που πλέον εκεί πέρα ανεβάζουν πολλές ταινίες ελληνικές και ξένες .δε χρειάζεται δηλαδή να είναι καινούργιες. Αυτό για μένα δεν είναι παρά ένας φασισμός και τίποτα παραπάνω ας πάνε να κλείσουν τα σάιτ ,, ας πάνε δύσουν πρόστιμα σε αυτούς που ανεβάζουν πειρατικά αγώνες ποδοσφαίρου .θα κυνηγάνε όλη τη χώρα επειδή κατεβάζει το stranger things πχ Ε αυτό είναι λίγο βλακώδες. Παλιά υπήρχανε τα 090 στη δεκαετία του 90 που ήταν ψεύτικα τηλεφωνήματα και σε χρεώνανε με ψεύτικους διαγωνισμούς. αυτό συμβαίνει και τώρα με διαφορετικά νούμερα, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές και πρωινάδικα που υπόσχονται πλούσια δώρα αν στείλεις μήνυμα ή πάρεις τηλέφωνο με χρέωση δηλαδή αυτά είναι κοροϊδία και απάτη εκεί πέρα και δεν κάνουν κάτι; Δηλαδή σα να σου λένε βρίσκεις ένα 20ά ευρώ στο δρόμο το παίρνεις δεν το παραδίδεις στην αστυνομία ά και ξαφνικά είσαι κλέφτης και ας σε πιάσουμε Όταν όμως μπαίνουν στο σπίτι σου κλέφτες και σου κλέβουν πράγματα αξίας τότε πέρα βρέχει. 4 1
zogler1987 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Το μεγαλύτερο πρόβλημα έτσι οπως το βλέπω, θα ειναι η εύρεση ταινιών.. Με ολα τα video club να εχουν κλείσει, δεν θα μπορουμε να βρουμε ταινίες εύκολα.. Ακόμα και το σκρουτζ εχει πολυ περιορισμένη συλλογή σε blu ray.. Για 4κ δεν το συζητώ καν.. 2
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου καλέ θα μπαίνουν στα σπίτια μέσα και θα μας σπάνε τα γραμμόφωνα 10
actorius Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Λογω σχετικα συχνου torrenting δοκιμασα proton vpn και οπως ειπωθηκε ξανα εδω, ειχα μεγαλο προβλημα ταχυτητας. Κατεβαζα με το ζορι με 300k. Εχω στειλει καμια 30αρια email στο support, καθε φορα εμφανιζοταν και αλλο προβλημα. Τελικα δεν καταφερα ποτε να ξεφορτωθω διαφημισεις (απο sites στα οποια πριν το proton απλα με dns τους ασους συν dns over tls στο fritzbox & adblock-privacy badger-sponsor block extensions δεν εβλεπα το παραμικρο) ουτε να στρωσω την ταχυτητα και ας ειχα κανει βολτα σε ολους του p2p servers της λιστας του proton. Μετα απο 5 μερες full refund και γυρισα στα "default" settings που ειχα τοοοσο καιρο με cloudflare. Ε τωρα αν μου την πεσουν τα swat επειδη μια φορα τη βδομαδα κατεβαζω ενα severance.iso τι να πω 😛 Μονο να μπορουσα και απο τα youtube apps σε iphone/ipad να γινονται auto skip οι διαφημισεις οταν κανω cast στην τηλεοραση δε θα ηθελα τιποτα αλλο. (και αυτο δεν το καταφερε ποτε το proton) Επεξ/σία 13 Μαρτίου από actorius
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Εγω βλεπω οτι το στρεμιο με vpn αργει παρα πολυ ή δε φορτωνει καθολου
iliata2410 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Στις 11/3/2025 στις 1:03 ΜΜ, Peace12 είπε Μαγκες μετα από χρήση vpn περίπου 15 ημέρες αρχήζει και εμανιζει στην αναζητηση να βαλεις captcha οτι δεν είσαι ρομπότ.Αυτό Σε mozila τα ίδια κάνει; Στις 11/3/2025 στις 1:03 ΜΜ, Peace12 είπε Μαγκες μετα από χρήση vpn περίπου 15 ημέρες αρχήζει και εμανιζει στην αναζητηση να βαλεις captcha οτι δεν είσαι ρομπότ.Αυτό Σε mozila τα ίδια κάνει;
jeep13 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Το vpn καλύπτει σε περίπτωση 🏴☠️τηλεόρασης🏴☠️; Δηλαδή ο ίδιος ο πάροχος(οτε,βονταφονκλπ), είτε με είτε χωρίς vpn, δε θα μπορεί να "δώσει" τον πελάτη του καιννα φαει προστιμο;;
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 9 hours ago, carnag9 said: stremio με RD+ είναι safe? Εδώ λένε ότι κανονικά δεν θα έχεις θέμα, αλλά θέλει προσοχή να ρυθμίσεις και το addon που χρησιμοποιείς για να μη σου βγάζει P2P link.
tanidis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Να ρωτησω κ γω με την σειρα μου. Με euroleague tv και youtube premium (μεσω vpn τουρκιας μια φορα τον χρονο που γινεται η πληρωμη) που εχουν καποιοι κ πληρωνουν κανονικα, θα υπαρχει προβλημα;
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Έχει εκτροχιαστεί το θέμα εδώ και πολλές σελίδες. Ο νόμος φωτογραφίζει τους πειρατές και τους χρήστες πειρατικής συνδρομητικής, και ο Μπάμπης απο το Γαλάτσι ψάχνει να αγοράσει VPN μην φάει πρόστιμο για το torrent του Deadpool που κατέβασε. Στις 6/3/2025 στις 4:43 ΜΜ, Thresh είπε Roflmao, αυτοί κι αν στέλνουν πρώτοι πρώτοι (πριν τα νέα μέτρα κιόλας) emails... Ξέρω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που το Χ έδωσε στοιχεία χρηστών στον εισαγγελέα και ΔΗΕ μετά απο μήνυση. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα