iliata2410 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Μερικοί πάντως έχουν το χαλβά τους.Σημερα σε σχόλια στο τικ τοκ ,κάποιος έλεγε εγώ δεν πληρώνω συνδρομή μόνο σπασμένα βλέπω.Και του λέω το καινούριο νομοσχέδιο για την πειρατεία το διάβασες; Και μου απάντησε,έλα μωρέ από το 2004 το ακούω αυτό.Και όταν του εξήγησα τι ακριβώς άλλαξε μου λέει σιγά ,δεν πρόκειται να γίνει αυτό.Μιλαμε χαιβανια μεγάλα,μετά όμως οι ίδιοι θα κλαίγονται,αν τους ταράξουν στα πρόστιμα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 26 minutes ago, iliata2410 said: Μιλαμε χαιβανια μεγάλα,μετά όμως οι ίδιοι θα κλαίγονται,αν τους ταράξουν στα πρόστιμα. Εντάξει κακά τα ψέματα, έχουμε άπειρες περιπτώσεις μη εφαρμογής ψηφισμένων νόμων στην Ελλάδα. Από κάπου έχουμε μάθει το "έλα μωρέ σιγά μην..." 7
lokirulerofhell Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 10:40 ΜΜ, aypnia είπε Από τις πληρωμές. Από περιέργεια... Εγώ που τις πειρατικές IPTV συνδρομές μου τις πληρώνω με crypto, είμαι καλυμμένος ή μπα;
dtk-386 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε Από περιέργεια... Εγώ που τις πειρατικές IPTV συνδρομές μου τις πληρώνω με crypto, είμαι καλυμμένος ή μπα; μετά από αυτή την δήλωση σου εδώ μέσα δημόσια θα μπορούν να σε βρουν. 13
panatha1369 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) vpn η proxychains για ποιο μεγαλη ασφαλεια?Μιλωντας για torrent Επεξ/σία 24 Μαρτίου από panatha1369
techboy81 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου καλημερα δηλαδη αν μπω με ενα δωρεαν vpn στο bittorrent και κατεβασω ενα μονο παιχνιδι κινδυνευω? και κατι αλλο το bittorrent χρειαζεται vpn ειδικο η αν απλα πατησω το get this torrent και ειμαι μεσα με vpn ειμαι ιενταξει? πρεπει να εχω ανοιχτο το browser?
power_g Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Καλημέρα. Με την νέα νομοθεσία υπάρχει πρόβλημα για χρήση του stremio ? Επίσης να ρωτήσω υπάρχει ένας απλός κατανοητός οδηγός/video για τελείως αρχάριους για χρήση κάποιου vpn όπως πχ του nordvpn ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
1comment Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, EricCantona12 είπε απο παλια υπαρχει αυτο με τα σαιτ. αυτο που βγαζει ΕΔΔΠΙ block. Ποιό υπάρχει από παλιά; Δεν καταλαβαίνω, γίνε πιο αναλυτικός. 1 ώρα πριν, power_g είπε Καλημέρα. Με την νέα νομοθεσία υπάρχει πρόβλημα για χρήση του stremio ? Όπως βλέπετε, όλοι ρωτάμε το ίδιο πάνω κάτω (ποια σαητ απαγορεύεται κλπ) και δεν υπάρχει απάντηση γιατί προφανώς και να υπάρξει, θα είναι υποθετική. Η νομοθεσία τώρα δημιουργήθηκε και μόνο μία περίπτωση δίωξης χρήστη είναι γνωστή ως είδηση. Ο οποίος φυσικά είχε αγοράσει παράνομη συνδρομή-έμπαινε σε παράνομη πλατφόρμα όπου εκεί θα πέσει το βάρος των προστίμων υποθέτω. Η λογική λέει ότι θα κυνηγήσουν τέτοιες περιπτώσεις όπου θα είναι και εύκολο να τις αποδείξουν χειροπιαστά. Όσοι παρακολουθούμε από streaming site χωρίς να έχουμε αγοράσει κάποια συνδρομή λογικά δεν έχουμε κάποιο θέμα προστίμου προς το παρόν. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από 1comment 2
gregpec2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 3 ώρες πριν, techboy81 είπε καλημερα δηλαδη αν μπω με ενα δωρεαν vpn στο bittorrent και κατεβασω ενα μονο παιχνιδι κινδυνευω? και κατι αλλο το bittorrent χρειαζεται vpn ειδικο η αν απλα πατησω το get this torrent και ειμαι μεσα με vpn ειμαι ιενταξει? πρεπει να εχω ανοιχτο το browser? Δωρεάν vpn και torrents είναι έννοιες ασύμβατες. Θα πρέπει να πας σε vpn επί πληρωμή. Για να μην γίνει leak η ip σου όταν χρησιμοποιείς το qbittorrent, πρεπει να πας εργαλεία -> επιλογές -> για προχωρημένους -> διεπαφή δικτύου -> το vpn που αγόρασες. Μ'αυτό τον τρόπο το qbittorrent θα λειτουργεί μόνο όταν το vpn είναι ενεργό. 3
techboy81 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου καλυτερα τοτε να μαζεψω λεφτα να αγορασω το παιχνιδι ειλικρινα δεν λεει 700 ευρω για ενα 50αρικο
power_g Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Το πιο φθηνό που έχω βρει για 24 μήνες είναι το proton με 3 ευρώ τον μήνα
allifora Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 5 ώρες πριν, power_g είπε Καλημέρα. Με την νέα νομοθεσία υπάρχει πρόβλημα για χρήση του stremio ? Επίσης να ρωτήσω υπάρχει ένας απλός κατανοητός οδηγός/video για τελείως αρχάριους για χρήση κάποιου vpn όπως πχ του nordvpn ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Σύμφωνα με τον νόμο όπως είναι γραμμένος συμπεριλαμβάνει και στο streaming οπότε ναι και στο στρεμιο και το cineland (ο άλλος λέει μα αφού πληρώνω συνδρομή είναι νόμιμο...) και όλα τα σχετικά επιφέρουν προστιμο. Καλο είναι πριν βγει η διευκρινιστική εγκύκλιος που θα ξεκαθαρίζει λίγο περισσότερο τα πράγματα να είμαστε πιο προσεχτικοί και μετά βλέπουμε. Σε αυτόν που θα σας πει έλα μωρέ σιγά που θα εφαρμοστεί ο νόμος , να πάτε μετά να του ζητήσετε χρήματα για το ενοίκιο , όταν θα πρέπει να πληρωθεί πρόστιμο τέτοιου ποσού (σχεδόν ένας βασικός μισθός).
touristen Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Φίλοι μου, μία ερώτηση η οποία μπορεί να είναι... βλακώδης, αλλά θα την κάνω... Συνδρομή σε Netflix, η οποία είναι αγορασμένη μέσω gamsgo ή spliiit, δλδ ουσιαστικά η αγορά ενός profile σε shared account, θεωρείται παράνομη / πειρατική και εμπίπτει στην κατηγορία περί πρόστιμου;
iliata2410 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, power_g είπε Το πιο φθηνό που έχω βρει για 24 μήνες είναι το proton με 3 ευρώ τον μήνα 3 ευρώ το μήνα ακριβώς η προπληρωμένη για ένα χρόνο και έρχεται 3 ευρω: Έχει διαφορά αυτό που ρωτάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα