giorgoskke Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Δηλαδή αν βλέπω από gamato θα πληρώσω πρόστιμο; Στις 18/2/2025 στις 2:45 ΜΜ, aypnia είπε Γιατί τα torrents έχουν να κάνουν με linux isos; Συνδρομητικό περιεχόμενο έχουν τα περισσότερα που είναι διαθέσιμο στη χώρα μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών.
jerry banana Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου παιδιά καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί όπως καταλαβάνετε δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι γνώσεις. Εάν ένας άνθρωπος βλέπει online ταινίες στις γνωστές/άγνωστες ιστοσελίδες υπάρχει θέμα? Μιλάω στην Ελλάδα .Χωρίς προστασία εννοώ vpn. Απο σελίδες που όλοι τις ξέρουμε θα έχω θέμα ή κάπιοι συγγενείς μου που είναι και ηλικίας και δεν ξέρουν απο vpn όχι οτι εγώ ξέρω. Γιατί το να μπείς στην χψ σελίδα και να πατήσεις μια ταινία να δεις είναι εύκολο. Επίσης, για εμένα τώρα, η χρήση tv box kodi και stremio φαντάζομαι είναι παρόμοια με torrenting γιατί εγώ κυρίως αυτά χρησιμοποιώ άντε και καμία "γυμνασμένη κοπέλα" για βιντεοπαιχνίδια. Όταν δεν βάζω προστασία , υπάρχει πιστεύετε όντως θέμα? Και εάν βάλω προστασία πως βάζω με αγορά vpn και στα tablet/tv box και στον σταθερο υπολογιστή με 1 πακέτο? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Καλά τα μέτρα αλλά πιστεύω σε μία χώρα τόσο χαμηλούς μισθούς ο μέσος πολίτης έχει 1 ευχαρίστηση μιας ταινίας ή σειράς ή βιντεοπαιχνιδιού που το να δίνεις επανηλειμένα 60-70 ευρώ ή συνδρομές σε ταινίες και σειρές ειδικά με τόσες πλατφόρμες που υπάρχουν και 680 καθαρά δυστυχώς δεν βγαίνει.
aypnia Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgoskke είπε Δηλαδή αν βλέπω από gamato θα πληρώσω πρόστιμο; Αν μπεις στο site αυτό δεν θα σου επιβάλουν πρόστιμο για πειρατεία αλλά θα σου το επιβάλλουν οι εταιρείες γιατί βοηθάς στην υποβάθμιση του προϊόντος τους. Γιατί αναμεταδίδεις ποιότητα βιντεοκασέτας με καμένους υπότιτλους. Πλάκα κάνω εννοείται αλλά απορώ πως μπαίνει κόσμος σε τέτοια χαμηλούς ποιότητας sites. Στο κινητό παρακολουθούν; Από 15 ίντσες και πάνω τα streams που έχουν δεν βλέπονται. Τα streams του συγκεκριμένου site όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ΔΕΝ είναι σε https, είναι http!!! Για αυτό ο browser σου γράφει όταν ανοίγεις ένα stream από το συγκεκριμένο site ότι η σύνδεση δεν είναι ασφαλής. Από το συγκεκριμένο site μπορούν να σε βρουν. Επεξ/σία 25 Μαρτίου από aypnia 3
allifora Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, jerry banana είπε παιδιά καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί όπως καταλαβάνετε δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι γνώσεις. Εάν ένας άνθρωπος βλέπει online ταινίες στις γνωστές/άγνωστες ιστοσελίδες υπάρχει θέμα? Μιλάω στην Ελλάδα .Χωρίς προστασία εννοώ vpn. Απο σελίδες που όλοι τις ξέρουμε θα έχω θέμα ή κάπιοι συγγενείς μου που είναι και ηλικίας και δεν ξέρουν απο vpn όχι οτι εγώ ξέρω. Γιατί το να μπείς στην χψ σελίδα και να πατήσεις μια ταινία να δεις είναι εύκολο. Επίσης, για εμένα τώρα, η χρήση tv box kodi και stremio φαντάζομαι είναι παρόμοια με torrenting γιατί εγώ κυρίως αυτά χρησιμοποιώ άντε και καμία "γυμνασμένη κοπέλα" για βιντεοπαιχνίδια. Όταν δεν βάζω προστασία , υπάρχει πιστεύετε όντως θέμα? Και εάν βάλω προστασία πως βάζω με αγορά vpn και στα tablet/tv box και στον σταθερο υπολογιστή με 1 πακέτο? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Καλά τα μέτρα αλλά πιστεύω σε μία χώρα τόσο χαμηλούς μισθούς ο μέσος πολίτης έχει 1 ευχαρίστηση μιας ταινίας ή σειράς ή βιντεοπαιχνιδιού που το να δίνεις επανηλειμένα 60-70 ευρώ ή συνδρομές σε ταινίες και σειρές ειδικά με τόσες πλατφόρμες που υπάρχουν και 680 καθαρά δυστυχώς δεν βγαίνει. υπάρχει θέμα ναι. Και ειδικά από τη στιγμή που δεν έχετε την άνεση να πληρώνετε πρόστιμα, προσέξτε μέχρι να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Κακά τα ψέματα βέβαια αυτό που κάνουμε όλοι σχεδόν είναι όντως κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας , η οποία αν ήταν δική μας θα μας ένοιαζε. 3 2
niro11 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου καλησπερα παιδια,εκατσα και διαβασα 44 σελιδες αλλα δεν το διαβασα πουθενα.σορρυ αν απαντήθηκε ποιο πριν,αλλα θελω να ρωτισω. αν βλεπω και κατεβασω 'πονηρες ταινιες, βιντεο' και καμια ταινια torrent σε σκληρο.κυνδινευω?και αν ναι(που πιστευω οτι ισχύει ) τι πρεπει να κανω? να καψω τους σκηρους?να τους πεταξω?εχω χαθει με αλλα αυτα,και η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη συλογη 😅εχω επισεις και 1000 παιδικα παλια και καινουργια σε σκληρω πανω σε tv,εχω τρελαθει. μηλαμε για παιδικα και ταινιες που της εχω σχεδον πανω απο 10 χρονια. ευχαριστω πολυ ,και σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο τεχνολογια.
kritikos28 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 minute ago, niro11 said: καλησπερα παιδια,εκατσα και διαβασα 44 σελιδες αλλα δεν το διαβασα πουθενα.σορρυ αν απαντήθηκε ποιο πριν,αλλα θελω να ρωτισω. αν βλεπω και κατεβασω 'πονηρες ταινιες, βιντεο' και καμια ταινια torrent σε σκληρο.κυνδινευω?και αν ναι(που πιστευω οτι ισχύει ) τι πρεπει να κανω? να καψω τους σκηρους?να τους πεταξω?εχω χαθει με αλλα αυτα,και η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη συλογη 😅εχω επισεις και 1000 παιδικα παλια και καινουργια σε σκληρω πανω σε tv,εχω τρελαθει. μηλαμε για παιδικα και ταινιες που της εχω σχεδον πανω απο 10 χρονια. ευχαριστω πολυ ,και σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο τεχνολογια. Nα δω την αστυνομία να μπαίνει στα σπίτια και να κατάσχει σκληρους δίσκους με πειρατικές ταινίες και τσόντες και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος. 1 23
Δημοφιλής ανάρτηση Apaleytos80 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, kritikos28 είπε Nα δω την αστυνομία να μπαίνει στα σπίτια και να κατάσχει σκληρους δίσκους με πειρατικές ταινίες και τσόντες και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος. Αν κάποιος αποθηκέυει τσόντες εν έτη 2025, τότε καλύτερα να παραδωθεί απο μόνος του... 2 30
niro11 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Μόλις τώρα, kritikos28 είπε Nα δω την αστυνομία να μπαίνει στα σπίτια και να κατάσχει σκληρους δίσκους με πειρατικές ταινίες και τσόντες και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος. χα χα χα,σορρυ ρε παιδια παντρεμενος 15 χρονια. η αναγκη,για αυτοηκανοποιηση χα χα σοβαρα τωρα,δεν λεω να μπει μεσα η αστυνομια και να με συλαβει με το πουλι στο χερι. αλλα για το προστημο που θα ερθει.δεν εχω ιδεα τι να κανω απο εδω και περα. εχω ενα συναδελφο που πριν 3 χρονια του εκαναν εφοδο στο σπιτι 6 το προι,του πειραν τα παντα ,σκληρους υπολογιστες τα παντα,με την κατιγορια οτι εκανε fishing,ηταν λιγο περιπλοκο γιατι τελικα δεν ηταν αυτος αλλα ενας τουρκος με ενα τροχοσπιτο παρκαρισμενος κατο σε ενα παρκιν,οταν μου το ειπε ηταν φρικαρισμενος,δεν πειρε τιποτα πισω ειχε φοτογραφιες μεσα και βιντεο με τα παιδια του.να πω εδω οτι ειχε στην τβ παρανομο box (αν το λεω καλα) σε αυτο δεν εδωσαν καθολου σημασια. 1000000% αληθεια λεω,η γυναικα του ακομη κλαιει που εχασε τις φωτο με τα παιδια της. 7 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Αν κάποιος αποθηκέυει τσόντες εν έτη 2025, τότε καλύτερα να παραδωθεί απο μόνος του... ειναι απο 1990 μεχρει και 2000 και σε καλη αναλυση χα χα🤣 8
aliakas Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου ε μπορει να βλεπει την αγαπημενη του ... προσοπικοτητα ξανα και ξανα
polakis21 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Ρε παιδια ας μας πει καποιος αν ξερει. Για kodi με real debrid ειμαστε καλλυμενοι; Και πως αποκλειω τα torrents απο το rd;
xakou Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Δηλαδή με απλά λόγια…. Τέλος το stremio, τέλος το κουτί, τέλος η ip tv, τέλος τα torrent Σωστά ;
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Εχουν προταθεί λύσεις VPN, με σταθερό 5ευρο το μήνα, με 70 τα 2 χρόνια, κτλ.. για ολα τα βαλάντια. Διαλέγεις και παίρνεις
ringboy Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 5 ώρες πριν, pomfolynx είπε Ας περιμένουμε να δόυμε και την εκτελεστική κοινή υπουργική απόφαση που θα περιγράφει τις λεπτομέρειες για το πώς θα πιστοποιούνται οι παραβάσεις και θα καταλογίζονται πρόστιμα. Καθολου απιθανο η ΚΥΑ μεταξυ αλλων να περιλαμβανει και προκυρηξη διαγωνισμου για αναθεση παρακολουθησης του νετ σε εταιριες που ασχολουνται με το ιντερνετ.
jordansgr Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου υπάρχει κάπου να λέει ποίες ιστοσελίδες είναι παράνομες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα