polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Παιδια αν αρχισουν προστιμα σε καποιον σφυριξτε να ξερουμε τι γινεται 2 λεπτά πριν, rioener είπε Ναι δουλεύει απλώς έχεις μόνο ένα προφίλ από την εκάστοτε συνδρομή Μετά από μήνες πες καλύτερα. Και εδώ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, το να σου έρθουν μαζεμένα και να βρεθείς χρεωμένος με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Με λογική υπόθεση με το νέο νομοσχέδιο θέλουν να κυνηγήσουν και τους χρήστες των IPTV services, τους οποίους βρίσκουν από τα στοιχεία πληρωμών μετά από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση εντοπισμού και καταστολής πειρατικών δικτύων. Όμως η νέα νομοθεσία περιλαμβάνει οποιαδήποτε χρήση πειρατικού περιεχομένου και μπορεί να έχεις επιπτώσεις και για ένα "απλό" κατέβασμα torrent ταινίας. Καλύτερα πλέον μόνο μέσω VPN - real debrid (ακόμη καλύτερα) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δηλαδη kodi με real debrid εισαι καλλυμενος;
jkr21 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα στην παρέα. Γνώμη για VPN privateinternetaccess που έχει 1,79 το μήνα για 3χρόνια άρα ένα 70αρι εφάπαξ για 3 χρόνια. Απεριόριστες συσκευές opensource χωρίς logs. Έχει 116 servers στην Ελλάδα. Το προτείνει και συνεργάζεται χρόνια ο Linus Tech Tips για όποιον ξέρει. Ισχυρίζονται ότι έχουν μηδενικές απώλειες ταχύτητας. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προτείνω αποχή και βασικά από torrents.
Karnival Sin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Με το να μας αναγκασουν να βαλουμε VPNs το μονο που θα καταφερουνε ειναι σαν χωρα να βραζουμε τα λεφτα εξω απο την χωρα με τις συνδρομες σε ξενες εταιρειες ! Μηπως θα επρεπε/πρεπει να παμε να ψηφισουμε για το μελλον μας για το πως το θελουμε εμεις και οχι η ΕΕ και οι Ολιγαρχες και οι Πολιτικοι αυτων ? Και πριν βιαστειτε να μου πειτε μα δεν εχουν δικαιωμα να πληρωνονται οι δημιουργοι ? Ναι φυσικα και το εχουν, αλλα εχω και εγω το δικαιωμα να κανω οτι ειναι καλυτερο για την τσεπη μου και την οικογενεια μου. Βρειτε τι λεει το καθε κομμα για τα συμφεροντα σας (οχι μονο για την πειρατεια αλλα για ολα τα θεματα) και πατε να ψηφισετε δεν υπαρχει αλλος δρομος. 4 1
rioener Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, polakis21 είπε Παιδια αν αρχισουν προστιμα σε καποιον σφυριξτε να ξερουμε τι γινεται Δηλαδη kodi με real debrid εισαι καλλυμενος; Αν βλέπεις μόνο από πηγές του RD+ ναι*, όπως επίσης και στο stremio. *( Θεωρητικά ποτέ δεν είσαι 100% ασφαλής είτε με RD είτε με VPN, αλλά ούτε στη Γερμανία δεν ασχολείται κανείς να ψάξει να βρει άκρη με αυτά) 13 λεπτά πριν, jkr21 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Γνώμη για VPN privateinternetaccess που έχει 1,79 το μήνα για 3χρόνια άρα ένα 70αρι εφάπαξ για 3 χρόνια. Απεριόριστες συσκευές opensource χωρίς logs. Έχει 116 servers στην Ελλάδα. Το προτείνει και συνεργάζεται χρόνια ο Linus Tech Tips για όποιον ξέρει. Ισχυρίζονται ότι έχουν μηδενικές απώλειες ταχύτητας. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προτείνω αποχή και βασικά από torrents. Το έχω το PIA 1-2 χρόνια από cashback, δεν είναι πολύ γρήγορο και σε μερικούς server ορισμένες φορές σε πετάει σε άλλη περιοχή από την επιλεγμένη. Βέβαια αυτό το έχω παρατηρήσει και σε Nord VPN και στο surshark. Γενικά τίμιο θα έλεγα για τα χρήματα που ζητάει, αλλά μπορείς να πετύχεις προσφορές cashback και να πάρεις τσάμπα καλύτερα VPN, όπως πχ τώρα το express VPN που παίζει με 100% cashback Επεξ/σία 26 Μαρτίου από rioener 1
Balantakos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τελικα τι ισχυει? Κανεις δεν ξερει.. Επισης ετσι και αλλιως εχουν μπλοκαρει πολλες σελιδες εδω στην Ελλαδα εδω και πολυ καιρο.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Balantakos
rioener Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Η νομοθεσία ισχύει για όλο το πειρατικό περιεχόμενο, το τι θα κυνηγήσουν δεν το ξέρουμε. Με VPN δε θα έχεις πρόβλημα 1
Balantakos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εχει ξεφυγει η συζητηση παντως και εχω μπερδευτει, περιμενω να δω αν θα βγει κατι νεοτερο να ξερουμε τι μας γινεται. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Balantakos
VIRUSD Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Εχει κάνεις το proton vpn να μου πει αν έχει επιλογή της αφαίρεσης αυτόματης πληρωμής.. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα
phantomas1453 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου με υπηρεσιες τυπου worldbytez,terabytez Κλπ θα υπαρχει προβλημα;
Cleas77 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 4 ώρες πριν, i love rock είπε Εκείνη η εφαρμογή split πως λέγεται είναι αξιόπιστη; Είναι και μπορείς να πάρεις όσα license θέλεις αλλά και πάλι βγαίνει πιο ακριβά από ότι να το μοιραστείς με γνωστούς και φίλους. Κρατάνε μερίδιο και όχι μικρό....
domigr Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδια ερωτηση που νομιζω δεν εχει απαντηθει αν και λιγο πολυ ολοι υποθεσεις κανουμε.. αυτο ισχυει και για games και software? Ειτε ειναι με torrent ειτε ειναι απο mega πχ και αλλα παρομοια links? Επισης αυτο ισχυει και αν απλα μπουμε στο site και βλεπουμε πχ τι καινουργιο εχει βγει? Χωρις να κανουμε κατι αλλο Επισης ισχυει και για site που αγοραζουμε games συνδρομες κτλπ οπως g2a και αλλα παρομοιου περιεχομενου? Επεξ/σία 26 Μαρτίου από domigr
ChristosG82 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, domigr είπε Παιδια ερωτηση που νομιζω δεν εχει απαντηθει αν και λιγο πολυ ολοι υποθεσεις κανουμε.. αυτο ισχυει και για games και software? Ειτε ειναι με torrent ειτε ειναι απο mega πχ και αλλα παρομοια links? Επισης αυτο ισχυει και αν απλα μπουμε στο site και βλεπουμε πχ τι καινουργιο εχει βγει? Χωρις να κανουμε κατι αλλο Επισης ισχυει και για site που αγοραζουμε games συνδρομες κτλπ οπως g2a και αλλα παρομοιου περιεχομενου? Η ai που μου έδωσε αποσπάσματα από άρθρα σε αυτά που την ρώτησα, ρώτησα και αν υπάρχει ένσταση, μου είπε πως θα υπάρχει, αλλά ότι είναι λίγο περίπλοκο στο πώς θα γίνεται. Θεωρητικά, αν ισχύει η ένσταση, και βέβαια αν βγάλεις άκρη στην Ελλάδα, αν πάρεις πρόστιμο γιατί απλά μπήκες σε κάποιο site, λογικά θα πρέπει να αποδειχτεί ότι δεν κατέβασες, αλλά ότι απλά μπήκες. Για τα υπόλοιπα, πχ αν ένα αρχείο είναι ανεβασμένο σε mega κλπ, το link αν είναι σε παράνομο site, λογικά θα φαίνεται ότι το πάτησες, οπότε λογικά θα σου έρχεται πρόστιμο, εκτός αν έχεις τα link απευθείας, οπότε δεν θα ξέρουν το περιεχόμενο.
domigr Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Απλα μου φαινεται περιεργο και για software και για games.. Εγω διαβαζω οτι ειναι για σειρες ταινιες αθλητικα και ισχυει μονο για streaming ο νεος νομος οχι για κατεβασμα!!! Συμφωνα με το ai.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από domigr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα