Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα υποθεσεις κανουμε εδω μεσα, αλλα ας μεινει ανοιχτο το θεμα, αν τυχον υπαρχει καποιο νεοτερο να το δουμε.

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 μερες μετα το ΦΕΚ το πηραν χαμπαρι ολα τα σαιτ;
Αλλαξε κάτι;

Επεξ/σία από Loup-Garou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε

26 μερες μετα το πηραν χαμπαρι ολα τα σαιτ;
Αλλαξε κάτι;

Μαλλον γιατι ο νομος ηταν χαντακωμενος μεσα σε ενα τεραστιο πολυνομοσχεδιο και καθυστερησε να γινει γνωστο.

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Loup-Garou είπε

35 μερες μετα το ΦΕΚ το πηραν χαμπαρι ολα τα σαιτ;
Αλλαξε κάτι;

Εχει γινει trend στο tiktok.

Δημοσ.

Πλάκα θα έχει να ξαναγυρίσουν οι εγγραφές κατόπιν παραγγελίας σε συνοικιακά μαγαζάκια, τα dvd (usb stick's) στους πάγκους και σε παζάρια και αγγελίες στυλ ολόκληρη η season 4 μόνο 15 ευρώ.

• Haha 12
Δημοσ.
15 minutes ago, nikx said:

Πλάκα θα έχει να ξαναγυρίσουν οι εγγραφές κατόπιν παραγγελίας σε συνοικιακά μαγαζάκια, τα dvd (usb stick's) στους πάγκους και σε παζάρια και αγγελίες στυλ ολόκληρη η season 4 μόνο 15 ευρώ.

Και γρατσουνισμενα dvd που πολλές φορές δεν έπαιζαν. Ωραίες εποχές,... 😜

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mannikos είπε

To να κατεβάσεις από YouTube και μετατροπή σε mp3 έχει σχέση με όλα αυτά; 

Νομιζω οχι
Αν πας να κατεβασεις βιντεο σε μπλοκαρει το Youtube

5 λεπτά πριν, jordansgr είπε

εχει κανεις το Link του ΦΕΚ ;

https://search.et.gr/el/simple-search/?searchText=%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nikx είπε

Τι μου θύμησες ρε φίλε. Μικρός παραλία Αγίων Αποστόλων με πλανόδιους να πουλάνε σε γραμμένα dvd καινούργιες ταινίες και με το εξώφυλλο παρακαλώ σαν αγόραζες καινούρια ταινία.

Δημοσ.
4 minutes ago, jerry banana said:

Τι μου θύμησες ρε φίλε. Μικρός παραλία Αγίων Αποστόλων με πλανόδιους να πουλάνε σε γραμμένα dvd καινούργιες ταινίες και με το εξώφυλλο παρακαλώ σαν αγόραζες καινούρια ταινία.

Έχω δει έτσι την 3η σεζόν του prison break, dvd απο πλανόδιο, τραβηγμένη με κάμερα 😜

• Haha 3
Δημοσ.

Επίσης με τους πλανόδιους ήταν η χαρά της ανακάλυψης, εξώφυλλο Gladiator και στο play έπαιζε Μπομ Σφουγγαράκη 🤷

• Haha 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, έχω Stremio με Real Debrid, θεωρητικά δεν θέλει VPN, ωστόσο τι γίνεται με τους υποτίτλους, αυτή τη στιγμή έχω τα addons για OpenSubtitles, αν πάω να ανοίξω τη σελίδα μέσα από browser του openSubtitles βγαίνει η ενημέρωση του υπουργείου ότι είναι παράνομη η πρόσβαση, άρα και εκεί δεν έχουμε πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...