Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Yian9 είπε

Πριν 10 χρονια εσκασε ασφαλεια σπιτι φιλου μου εδω στην Πατρα και του κατεσχεσε pc, σκληρους κτλ. Κατεβαζε ταινιες, παιχνιδια καθως κ προγραμματα. Επειδη δεν το κουβεντιαζε δεν ξερω αν ειχε μπλεξιμο με δικαστηρια. Παντως κ μονο να σκασει η αστυνομια σπιτι σου κ να στα σηκωσει.  

Κατι πιο σοβαρο θα εκανε ο φιλος σου..

• Like 9
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ δεν μπορούν να εντοπίσουν τα σαιτ αυτά και να τα κλείσουν, 15 χρόνια τώρα ένα σαιτ έχω δει να κλείνει, και θα εντοπίσουν οτιδήποτε έχει στριμινγκ που είναι παράνομο? Όπως έγραψα και στο άλλο thread, αν καταφέρουν να βρουν τα ίδια τα σαιτ, μπορουν απλά να τα κλείσουν. 

Δεν πα να βάλετε και ένα εκατομμύριο πρόστιμο, Vodafone TV δεν βάζουμε. Ούτε με το πιστόλι στο κρόταφο. 

• Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2025 στις 10:06 ΠΜ, fastnq2 είπε

Εδώ δεν μπορούν να εντοπίσουν τα σαιτ αυτά και να τα κλείσουν, 15 χρόνια τώρα ένα σαιτ έχω δει να κλείνει, και θα εντοπίσουν οτιδήποτε έχει στριμινγκ που είναι παράνομο? Όπως έγραψα και στο άλλο thread, αν καταφέρουν να βρουν τα ίδια τα σαιτ, μπορουν απλά να τα κλείσουν. 

Δεν πα να βάλετε και ένα εκατομμύριο πρόστιμο, Vodafone TV δεν βάζουμε. Ούτε με το πιστόλι στο κρόταφο. 

Τα μπλοκαρουν, εδω και χρονια.

https://torrentfreak.com/greece-approves-framework-to-fine-pirate-iptv-users-ramps-up-blocking-250221/

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι να μην μπερδευεται το "δεν κανουν" με το "δε μπορουν να κανουν". Οταν θελει η ΔΗΕ να ασχοληθει σοβαρα, βρισκουν αυτο που θελουν σε χρονο dt

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Yian9 είπε

Πριν 10 χρονια εσκασε ασφαλεια σπιτι φιλου μου εδω στην Πατρα και του κατεσχεσε pc, σκληρους κτλ. Κατεβαζε ταινιες, παιχνιδια καθως κ προγραμματα. Επειδη δεν το κουβεντιαζε δεν ξερω αν ειχε μπλεξιμο με δικαστηρια. Παντως κ μονο να σκασει η αστυνομια σπιτι σου κ να στα σηκωσει.  

Από όσο θυμάμαι, μόνο σε ένα site έγινε αυτό, και ήμουν και εγώ γραμμένος σε αυτό, και είχα μόλις είχα γίνει για πρώτη φορά vip member, νομίζω είχα πληρώσει 5 ευρώ.

Ξέρεις πως τους έπιασαν, βασικά έπιασαν όσους είχαν στοιχεία, είχαν βάλει στο account τους, Facebook κλπ, με φωτογραφίες, τόπο διαμονής κλπ, και τους έπιασαν αμέσως. Και εγώ φοβήθηκα, όμως το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν έδωσα πληροφορική, είναι ότι κρατάμε ανωνυμία στο διαδίκτυο για ασφάλεια. Στο συγκεκριμένο site επειδή δεν έβαλαν όλοι στοιχεία, οπότε ο εντοπισμός τους ήταν πιο δύσκολος, έπιασαν και άτομα που δεν έφταιγαν, απλά και μόνο γιατί ήταν moderator στο site, και θυμάμαι έναν που έπιασαν ο οποίος στο site ήταν στην κατηγορία γυμναστική, και έδινε τις γνώσεις του για την γυμναστική, αλλά κατηγορήθηκε γιατί ήταν moderator.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι και εγώ η άσχετη; δεν εχω router στο σπιτι, χρησιμοποιώ το κινητό ως hotspot και βλέπω στην τηλεόραση , κατά βάση gamato, είναι επικίνδυνο και αυτό το instalation; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, antmagn είπε

Παιδιά να ρωτήσω κατι και εγώ η άσχετη; δεν εχω router στο σπιτι, χρησιμοποιώ το κινητό ως hotspot και βλέπω στην τηλεόραση , κατά βάση gamato, είναι επικίνδυνο και αυτό το instalation; 

Επειδή έχω δοκιμάσει να ανοίξω το vpn στο κινητό, ώστε στο xbox να φαίνεται πως είναι Αργεντινή, δεν δούλεψε, δηλαδή το κινητό φαινόταν Αργεντινή, και το xbox Ελλάδα, δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω κάποια ρύθμιση.

Τώρα για αυτό που ρωτάς, λογικά και η ip του κινητού θα πάει με αφμ, οπότε θα είναι το ίδιο ή με router ή με κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση για όποιον ξέρει: Vodafone TV και Cosmote TV μαζί, δεν καλύπτουν όλα τα ξενα συνδρομητικά; Δηλαδή αν τα χεις και τα 2 δεν βλέπεις τα πάντα;

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ερώτηση για όποιον ξέρει: Vodafone TV και Cosmote TV μαζί, δεεν καλύπτουν όλα τα ξενα συνδρομητικά; Δηλαδή αν τα χεις και τα 2 δεν βλέπεις τα πάντα;

Εγώ έχω Vodafone TV, δεν ασχολήθηκα, μόνο ο μικρός βλέπει παιδικά, γιατί το υπόλοιπο περιεχόμενο είναι αδιάφορο.

Δημοσ.

Συγγνώμη, τί το καινούργιο γράφει το άρθρο, και τί το "επίσημο"..? 

Περί ασάφειας, λέει. Αυτό που γράφουμε κι εμείς εδώ επί 50 σελίδες, δηλαδή. 

Πολύς ντόρος, ένας κακός χαμός, και στο φινάλε ίσως (λέω ίσως) την "πληρώσουν" οι μποξάδες με τα μποξάκια τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι εντελώς ασαφή, ακριβώς όπως τονίζει και το άρθρο που παρέθεσες. 

• Like 1
  • Thanks 6
Δημοσ.
1 hour ago, giorgosvet said:

Δεν είμαι γνώστης απλά το θέτω προς ανάγνωση 

Ενδιαφέρων, όμως τα προσωπικά δεδομένα κλπ ισχύουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όμως εκεί υπάρχει πρόστιμο, οπότε πια η διαφορά?

Τώρα για το τεχνικό θέμα, πολλοί το αναφέρουν, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση σε αυτό.

Δημοσ.

Πάντως, εδώ και αρκετές ημέρες, ιδιωτικός πάροχος δεν δίνει νέα ip κατά την επανεκκίνηση του router. Είναι πλέον static, αν αυτό έχει κάποια σημασία. Και επίσης, στο interface του router δεν μπορείς πλέον να σετάρεις vpn. Όλα γκριζαρισμένα μετά από αυτόματο firmware update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...