Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 hours ago, Apaleytos80 said:

"Παίδες, φτιάξτε κaφέ, φέρνω cd με το Delta Force" .

"Έλα ναι, σου αντιγράφω το Max payne"

Εποχές με τα Plextor να παίρνουν φωτιές...

τι ωραία χρόνια...

Plextor scsii και Teac μετα 8Χ παρακαλώ. 100.000δρχ.

Ο κολλητός νοίκιαζε τα ντιβιντι, τα εσπαγε, τα έκανε divx και γώ απ'το χωριό κατέβαζα το recorder παραμάσχαλα και τα γράφαμε! 

• Thanks 2
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα πηρα δοκιμαστικά το Nord vpn ετσι να το σκαλίσω λιγο να δω και πως ειναι :)

1 ) Σε fritzbox δεν παιζει αρα μονο local 

2) Υπάρχει προστασία και αλλάζει ολες της  ip που εχεις .

3) Η ταχύτητα σε 100 FTTH Ειναι για τον &^%^&%## :( τι Ελλαδα εβαλα τι Usa τι Κατω πατισια χεσε μεσα λεμε και απο ping στο θεο :( 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Yian9 είπε

Πριν 10 χρονια εσκασε ασφαλεια σπιτι φιλου μου εδω στην Πατρα και του κατεσχεσε pc, σκληρους κτλ. Κατεβαζε ταινιες, παιχνιδια καθως κ προγραμματα. Επειδη δεν το κουβεντιαζε δεν ξερω αν ειχε μπλεξιμο με δικαστηρια. Παντως κ μονο να σκασει η αστυνομια σπιτι σου κ να στα σηκωσει. 

Μάλλον αυτός ξεπέρασε τα όρια στο νταρκγεμπ.

Αλλιώς δε βλέπω κάτι άλλο για να γίνει αυτή επιχείριση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paulos k.94 είπε

Μάλλον αυτός ξεπέρασε τα όρια στο νταρκγεμπ.

Αλλιώς δε βλέπω κάτι άλλο για να γίνει αυτή επιχείριση.

Είχαν κυνηγήσει και τότε όσους ανέβαζαν ταινίες και μουσική, για όσους κατέβαζαν δεν είχα ακούσει κάτι.νΗταν το 2011 νομίζω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChristosG82 είπε

Είχαν κυνηγήσει και τότε όσους ανέβαζαν ταινίες και μουσική, για όσους κατέβαζαν δεν είχα ακούσει κάτι.νΗταν το 2011 νομίζω.

Αν κάνεις εμπορία με αυτά που κατεβάζεις εκεί είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα άλλο χρήστης άλλο έμπορος.

Αν κι πιστεύω όπως έχω πει ποίο πίσω ότι το κάνουν να τρομάξουν τούς χρήστες που βλέπουν αγώνες από stream η έχουν mag για όλα τα κανάλια.

Κι μετά της επιχειρήσεις που έχουν τα αναλογα μηχανάκια μαγ. Καφετέριες κλπ. 

Χάνουν εκατομμύρια από συνδρομές.

Πρίν χρόνια η Nova αν έπιανε ότι μέσο του πιάτου δίνεις καλώδιο κι σε γείτονες, για να μη πάει υπόθεση στα δικαστήρια τούς έβαζε να κάνουν πριμιουν συνδρομές κοντά στο 300ρι το χρόνο, για να λήξη το θέμα εκεί.

Δημοσ.

Παιδια το vpn το βαζουμε μονο για torrent και livestreaming και θα δουμε κιολας  πως  θα παει, μην το χετε ανοιχτο συνεχεια για ολες τις αλλες δουλειες, απενεργοποιηση και απο το windows start

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, BritGreek said:

Ωραία. Νομότυπα λοιπόν, πώς μπορεί να προστατευτεί μια επιχείρηση η οποία υποχρεωτικά παρέχει wifi και δεν μπορεί να ελέγξει όλες τις σελίδες που μπαίνουν όσοι συνδέονται, έτσι ώστε να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που συμβεί αυτό;

Μπορώ να μπλοκάρω συγκεκριμένες σελίδες, αλλά δεν τις ξέρω όλες, ούτε εκείνες που θα βγουν αύριο το πρωί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Καλώς ή κακώς από την στιγμή που μιλάμε για επιχείρηση κιόλας, το σωστό θα ήταν να απευθυνθείς σε επαγγελματία που με ανάλογο εξοπλισμό και ρυθμίσεις θα μπλοκάρει αυτά που πρέπει ΚΑΙ θα έχει και την ευθύνη του αποτελέσματος. Διότι κακά τα ψέματα κανείς μας εδώ δεν πρόκειται να αναλάβει κάτι. 😛

1 hour ago, spirosR7 said:

Ίσως να έχεις δίκιο δεν είμαι ειδικός αλλά από τα λίγα που ξέρω ίσως και το vpn να μη σώζει πάντα τον τελικό χρήστη. Αλλά vpn κρατάνε logs αλλά όχι αλλά είναι καλά και αλλά όχι. Ποιος ξέρει ο χρόνος θα δείξει όταν κάποιος πάρει το πρόστιμο να έχουμε μια πιο γενική εικόνα.

Εφόσον παίζει πάντα όπως πρέπει, θεωρητικά δεν έχεις θέμα. Σιγά μην κάθονται να ζητάνε στοιχεία για πειρατία, αν μιλάγαμε για παιδεραστές/τρομοκράτες/μαφίες/κτλπ ok

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Manolo Sismanidis είπε

Παιδια το vpn το βαζουμε μονο για torrent και livestreaming και θα δουμε κιολας  πως  θα παει, μην το χετε ανοιχτο συνεχεια για ολες τις αλλες δουλειες, απενεργοποιηση και απο το windows start

Γιατι υπαρχει θεμα αν το εχουμε συνεχεια ανοιχτο;; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, manolis27 said:

Σου κοβει τσαμπα ταχυτητα κατ αρχας

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

Παιδιά για tv box η ανδροιδ tv έχει κανένας vpn? Επειδή βλέπω δεν έχουν killswitch προτείνετε κάποιο αξιόπιστο;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Παιδιά για tv box η ανδροιδ tv έχει κανένας vpn? Επειδή βλέπω δεν έχουν killswitch προτείνετε κάποιο αξιόπιστο;

Χρησιμοποιώ το Surfshark εδώ και ένα μήνα και σε android tv έχει app στο playstore και στα settings ενεργοποιείς το kill switch. 

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα για από ταχύτητες είναι κομπλέ  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GiannisTG33 είπε

Χρησιμοποιώ το Surfshark εδώ και ένα μήνα και σε android tv έχει app στο playstore και στα settings ενεργοποιείς το kill switch. 

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα για από ταχύτητες είναι κομπλέ  

Ήθελα να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη. Αν διαβάσεις reddit λένε έδιναν logs παλιά και είναι κάπως περίεργη με ψιλά γράμματα η no log πολιτική τους.

Δημοσ.
1 hour ago, manolis27 said:

Γιατι αν ανοιγεις εφαρμογες που ζητανε login με το vpn ανοιχτο (τυπου steam,discord,instagram) θα φας ενα ωραιο block ή και ban αν το παρακανεις...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...