GiannisTG33 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Ήθελα να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη. Αν διαβάσεις reddit λένε έδιναν logs παλιά και είναι κάπως περίεργη με ψιλά γράμματα η no log πολιτική τους. Δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα είναι η αλήθεια, στο site τους λένε ότι δεν κρατάνε. Ότι βρήκα στο reddit είτε διαφημίζουν έμμεσα κάποιο άλλο, είτε είναι πριν 7-8 χρόνια. Τέλος πάντων ,ένα δίμηνο trial έχω βάλει που σου δίνει κλειδί γνωστό site με κλειδιά από παιχνίδια.
Balantakos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Balantakos 1 1
kax54638 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Ένα "καλό" vpn (το nord πχ που ακούω από τους περισσότερους) πόσο δηλαδή σου κόβει την ταχύτητα σε downloading torrents? Γιατί αν είναι να πέσουμε σε επίπεδα dial up (που λέει ο λόγος...)δεν αξίζει ο κόπος.
Kostasspil Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, kax54638 said: Ένα "καλό" vpn (το nord πχ που ακούω από τους περισσότερους) πόσο δηλαδή σου κόβει την ταχύτητα σε downloading torrents? Γιατί αν είναι να πέσουμε σε επίπεδα dial up (που λέει ο λόγος...)δεν αξίζει ο κόπος. Αν είναι να γλιτώσεις το 700ρι, είναι debatable το αν αξίζει ο κόπος ή όχι Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Kostasspil
kax54638 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 9 minutes ago, Kostasspil said: Αν είναι να γλιτώσεις το 700ρι, είναι debatable το αν αξίζει ο κόπος ή όχι Καλά προφανώς. Εννοούσα να σταματήσω να κατεβάζω torrent αν ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι μέσω vpn αλλά η ταχύτητα είναι απελπιστική.
1comment Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2025 στις 10:43 ΠΜ, AlienTechGR είπε Καλημέρα, χρόνια πολλά. Με τα όσα διάβασα μέχρι στιγμής, κατάλαβα ότι πρόβλημα (θα) υπάρχει κυρίως σε ότι έχει να κάνει με IPTV, ταινίες μέσω torrent κτλ. Η απορία μου είναι η εξής, κανονικές λήψεις, χωρίς torrent, από sites στυλ archive.org πάλι είναι πλέον "επικίνδυνες". Επίσης, στα των torrent ακόμα και καθ' όλα νόμιμες λήψεις από επίσημες πηγές (πχ Linux .iso) πάλι θεωρούνται παράνομες; Από πού καταλαβαίνεις ότι είναι επικίνδυνες; Διάβασες κάποια είδηση ότι έφαγε πρόστιμο κάποιος έλληνας που κατέβασε από τάδε τορεντ ή από βιντεοπιάστη από stream site; Παιδιά, κινδυνολογείτε χωρίς λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να στραφούν νομικά σε χρήστες που παρακολουθούν από ελεύθερα σαητ τύπου ταινιομανια ή κατεβάζουν απο ξενα τορεντ. Θα πρέπει να ρίξουν πρόστιμα σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι με σύνδεση ιντερνετ! Δεν γίνεται αυτό! Θα εκτοξευτεί το χρέος προς την εφορία γιατί ούτε το 5% δεν θα τα πληρώσει! Ειδικά αν μιλάμε για 700Ε η κάθε επίσκεψη σε σαητ (για να κινδυνολογήσω κι εγώ σε φαντασιακά σενάρια). Δηλαδή ο Χ που μπήκε χθες 15 φορές στο ταινιομανια για να αφήσει σχόλιο για την αγαπημένη του ταινία, θα φάει πρόστιμο 15 φορέςΧ700Ε;;; Και πώς θα αποδείξει η Αρχή ότι όντως είδε το βιντεο της σελίδας; Είναι προφανές ότι αυτά δεν θα συμβούν ποτέ. Κινδυνεύουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει παράνομα συνδρομητικά και ουσιαστικά τρώνε τα έσοδα των νόμιμων πλατφόρμων. Με τα υπόλοιπα σαητ, θα συνεχίσουν να τα κλείνουν ως παράνομα αλλά το να στραφούν σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας, οι οποίοι μπορεί ποτέ να μην είδαν το βιντεο αλλά να μπήκαν για να κάνουν σχόλιο ή να διαβάσουν την περιγραφή, το θεωρώ μη εφικτό και αν όντως το κάνουν, δεν θα πληρώσει κανένας τίποτα και όλοι θα χρωστάμε στην εφορία. Ο νόμος γράφτηκε έτσι περιλαμβάνοντας όλους τους χρήστες γιατί προφανώς δεν θα μπορούσε να γράφει "πρόστιμο θα δίνεται στους τάδε χρήστες μόνο και οι υπόλοιποι είστε ελεύθεροι να αλωνίζετε στα σαητ με μη νόμιμο περιεχόμενο". Προσωπικά αυτή είναι η γνώμη μου μέχρι να διαβάσω έστω μία είδηση για χρήστη που έφαγε πρόστιμο για τορεντ ή επίσκεψη σε ελεύθερη σελίδα stream χωρίς να έχει πληρώσει παράνομη συνδρομή. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από 1comment 12 1
NOODLE Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Παίδες ο γείτονας που έχει ip tv box και βλέπει τα συνδρομητικά κινδυνεύει; Αν ναι κάποιος τρόπος να το συνεχίσει;
polakis21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, NOODLE είπε Παίδες ο γείτονας που έχει ip tv box και βλέπει τα συνδρομητικά κινδυνεύει; Αν ναι κάποιος τρόπος να το συνεχίσει; Αυτος ειναι που θα την φαει πρωτος βασικα αποτι καταλαβαινω…Τα box θα κυνηγησουν πρωτα 3
Ashaman Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 33 minutes ago, kax54638 said: Ένα "καλό" vpn (το nord πχ που ακούω από τους περισσότερους) πόσο δηλαδή σου κόβει την ταχύτητα σε downloading torrents? Γιατί αν είναι να πέσουμε σε επίπεδα dial up (που λέει ο λόγος...)δεν αξίζει ο κόπος. Έχω το windscribe και το έβαλα στο Synology NAS που έχω και κατέβασα χθες κάτι με πάνω από 12ΜΒ. 500αρα έχω, δε θυμάμαι από TL να έχω κατεβάσει ποτέ με κοντά στην ονομαστική (σε αυτό παίζουν ρόλο κυρίως οι seeders) αλλά και με αυτήν την ταχύτητα πήγε μια χαρά το download. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα να πέσεις σε ταχύτητες adsl. Ιδανικά βέβαια καλό θα ήταν να έχεις ξεχωριστό pc, NAS και τεσπα για κατεβαστηρι αν θες. Κυρίως γι'αυτο που αναφέρθηκε νωρίτερα, αν κάνεις logon σε διάφορα sites αργά ή γρήγορα θα φας μπαν. Και τα τραπεζικά btw δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργούν πίσω από vpn, δεν το έχω δοκιμάσει 1
kokotas kokos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα σας. Με μοζίλα VPN plugin δωρεάν μία χαρά ήμουν στην Ολλανδία και αρκετά γρήγορος ☺️
oineas25 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Stremio με torrentio σε android tv να αρχίζουμε να ανησυχούμε; Ήμουν χρόνια νόμιμος αλλά με τόσες αυξήσεις στις streaming πλατφόρμες και η διασπορά των σειρών που θέλω να δω σε διάφορες πλατφόρμες είναι μου αδύνατων να πληρώνω αυτά τα ποσά. Τις έκοψα όλες και πέρασα stremio.
jimakos00 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Πέταξε κάποιος μια μπούρδα ότι ψηφίστηκε κάποιος νόμος και το αναπαράγουν όλοι. Ας βάλει κάποιος το ΦΕΚ να το δούμε και οι υπόλοιποι. Όλα τα άχρηστα site έχουν copy-paste τα άρθρα των άλλων άχρηστων. Βλέπετε είναι πιασάρικο θέμα και οικονομάνε πολλά από διαφημίσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοσθεί για πάρα πολλούς λόγους. Αλλά έστω και να ισχύει αυτό, άμα νομίζετε ότι θα σας αφήσουν να συνεχίσετε να "παρανομείτε" χρησιμοποιώντας VPN είστε πολύ γελασμένοι. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου Just now, jimakos00 said: Ας βάλει κάποιος το ΦΕΚ να το δούμε και οι υπόλοιποι. Το link με το ΦΕΚ είναι στο άρθρο στην πρώτη σελίδα του topic.
rioener Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jimakos00 είπε Πέταξε κάποιος μια μπούρδα ότι ψηφίστηκε κάποιος νόμος και το αναπαράγουν όλοι. Ας βάλει κάποιος το ΦΕΚ να το δούμε και οι υπόλοιποι. Όλα τα άχρηστα site έχουν copy-paste τα άρθρα των άλλων άχρηστων. Βλέπετε είναι πιασάρικο θέμα και οικονομάνε πολλά από διαφημίσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοσθεί για πάρα πολλούς λόγους. Αλλά έστω και να ισχύει αυτό, άμα νομίζετε ότι θα σας αφήσουν να συνεχίσετε να "παρανομείτε" χρησιμοποιώντας VPN είστε πολύ γελασμένοι. Υπάρχει το ΦΕΚ στην πρώτη σελίδα, ενώ επίσης έχει ανέβει και από άλλους εδώ. Επίσης ναι, με VPN και/ή RD μπορείς κάλλιστα να συνεχίσεις να κατεβάζεις / βλέπεις stremio όπως έκανες μέχρι σήμερα, όπως κάνουν και οι φίλοι μας οι Γερμανοί με τη σχετική με την πειρατεία νομοθεσία τους να βρίσκεται χρόνια σε ισχύ. Εδώ τα VPN χρησιμοποιούνται για να αποφεύγονται κυρώσεις σε δικτατορίες, η πειρατεία νομίζεις θα τα σταματήσει? Επεξ/σία 27 Μαρτίου από rioener 1
@zouve@ Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, oineas25 είπε Stremio με torrentio σε android tv να αρχίζουμε να ανησυχούμε; Ήμουν χρόνια νόμιμος αλλά με τόσες αυξήσεις στις streaming πλατφόρμες και η διασπορά των σειρών που θέλω να δω σε διάφορες πλατφόρμες είναι μου αδύνατων να πληρώνω αυτά τα ποσά. Τις έκοψα όλες και πέρασα stremio. ειναι σαν να κατεβάζεις torrent πιθανόν να χρειαζεσαι vpn + real debrid δλδ κανενα 80αρι το χρόνο Επεξ/σία 27 Μαρτίου από @zouve@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα