Apaleytos80 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, kax54638 είπε Θα κάνω εντελώς χαζή ερώτηση όντας εντελώς noobas. Έβαλα Proton VPN. Συνδέομαι στο ιντερνετ από το PC μέσω wifi στο router του σπιτιού μου. Απλά ανοίγώ την εφαρμογή του Proton, επιλέγω τον server μιας τυχαίας χώρας, συνδέομαι και πλέον σε ότι κάνω από τον συγκεκριμένο και μόνο υπολογιστή είναι "ασφαλές"; Μόνο περιστασιακα torrent κατεβάζω και παρατήρησα ότι η ταχύτητα με το vpn ανοιχτό δεν επηρεάστηκα καθόλου. 1
alxnt Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, kax54638 said: Θα κάνω εντελώς χαζή ερώτηση όντας εντελώς noobas. Έβαλα Proton VPN. Συνδέομαι στο ιντερνετ από το PC μέσω wifi στο router του σπιτιού μου. Απλά ανοίγώ την εφαρμογή του Proton, επιλέγω τον server μιας τυχαίας χώρας, συνδέομαι και πλέον σε ότι κάνω από τον συγκεκριμένο και μόνο υπολογιστή είναι "ασφαλές"; Μόνο περιστασιακα torrent κατεβάζω και παρατήρησα ότι η ταχύτητα με το vpn ανοιχτό δεν επηρεάστηκα καθόλου. Εκτός από το bind που σου είπαν παραπάνω και πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε, αν είσαι σε πριβε τρακερς, θα πρέπει να επιλεγείς σερβερς που υποστηρίζουν port forward για να μπορείς να κάνεις seed. Ερώτηση: Το proton έχει τούρκικους σερβερς; Επεξ/σία 30 Μαρτίου από alxnt
bep1995 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 19 minutes ago, kax54638 said: Θα κάνω εντελώς χαζή ερώτηση όντας εντελώς noobas. Έβαλα Proton VPN. Συνδέομαι στο ιντερνετ από το PC μέσω wifi στο router του σπιτιού μου. Απλά ανοίγώ την εφαρμογή του Proton, επιλέγω τον server μιας τυχαίας χώρας, συνδέομαι και πλέον σε ότι κάνω από τον συγκεκριμένο και μόνο υπολογιστή είναι "ασφαλές"; Μόνο περιστασιακα torrent κατεβάζω και παρατήρησα ότι η ταχύτητα με το vpn ανοιχτό δεν επηρεάστηκα καθόλου. Η δωρεάν έκδοση του proton δεν υποστηρίζει torrenting, μόνο η επί πληρωμή. Το μόνο δωρεάν VPN που υποστηρίζει tortenting είναι το windscribe αλλά με όριο 10gb.
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, akalyptos99 είπε δοκιμασε και torbox Moλις σταματησει να δουλευει το RD θα τα ξανατσεκαρω ολα.
aypnia Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, HERTHAN είπε Oσο λειτουργει το RD και ειμαι οκ θα το κρατησω κι αν γινει τιποτα τοτε δοκιμαζω αν ειναι το EasyDebrid. Ναι, στο πρότεινα γιατί είπες ότι σου λήγει σε λίγες μέρες. Το RD δεν πρόκειται να σταματήσει να δουλεύει ούτως εις άλλως. Σου τα πρότεινα γιατί όπως και να έχει το EasyDebrid και το torbox είναι πιο ασφαλή για εμάς εδώ. Γιατί το ένα είναι στην Ασία και το άλλο στη νότια Αφρική και μακροπρόθεσμα θα έχουν καλύτερο cache για παλιότερο περιεχόμενο γιατί δεν αναγκάζονται να σβήνουν σαν το RD. Η καλύτερη debrid υπηρεσία αυτή τη στιγμή είναι το Premiumize. Μακράν η καλύτερη. Αλλά έχει διπλάσια τιμή από το RD.. όμως σου δίνει επίσης πέρα από τις λειτουργίες debrid, και 1 ΤΒ δικό σου cloud και σου δίνει και VPN. Και δεν σου κλείνουν το λογαριασμό τόσο εύκολα όπως το RD αν δουν ταυτόχρoνη χρήση από άλλη IP. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από aypnia 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, aypnia είπε Ναι, στο πρότεινα γιατί είπες ότι σου λήγει σε λίγες μέρες. Το RD δεν πρόκειται να σταματήσει να δουλεύει ούτως εις άλλως. Σου τα πρότεινα γιατί όπως και να έχει το EasyDebrid και το torbox είναι πιο ασφαλή για εμάς εδώ. Γιατί το ένα είναι στην Ασία και το άλλο στη νότια Αφρική και μακροπρόθεσμα θα έχουν καλύτερο cache για παλιότερο περιεχόμενο γιατί δεν αναγκάζονται να σβήνουν σαν το RD. Η καλύτερη debrid υπηρεσία αυτή τη στιγμή είναι το Premiumize. Μακράν η καλύτερη. Αλλά έχει διπλάσια τιμή από το RD.. όμως σου δίνει επίσης πέρα από τις λειτουργίες debrid, και 1 ΤΒ δικό σου cloud και σου δίνει και VPN. Και δεν σου κλείνουν το λογαριασμό τόσο εύκολα όπως το RD αν δουν ταυτόχρoνη χρήση από άλλη IP. Eυχαριστω και παλι για την βοηθεια. Το EasyDebrid και το torbox ποσο κοστιζουν?
paiktaras69 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου εγώ δεν κατάφερα να βρω άκρη με το easydebrid , πολύ μπέρδεμα
Chariss13 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Γεια και από μένα , οι ερωτήσεις πολλές αλλά νομίζω ότι όλοι έχουμε πλέον . Μια δική μου ερώτηση είναι ας δεχτούμε ότι υπάρχει κάποιο υλικό και το κάνουμε stream μέσω Plex στο ίδιο δίκτυο θεωρείται ότι υπάρχει θέμα η και εκεί χρειάζεται VPN?
rioener Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Όχι κανένα θέμα δεν έχεις για υλικό το οποία έχεις ήδη στην κατοχή σου και το streamάρεις στο δίκτυό σου
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε εγώ δεν κατάφερα να βρω άκρη με το easydebrid , πολύ μπέρδεμα Γιατι τοσο μπερδεμα με το συγκεκριμενο?
paiktaras69 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Γιατι τοσο μπερδεμα με το συγκεκριμενο? για δώσε οδηγίες αν σου είναι εύκολο , έστω και με pm
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε για δώσε οδηγίες αν σου είναι εύκολο , έστω και με pm Οχι απο περιεργεια ρωταω δεν το εχω το συγκεκριμενο σημερα το εμαθα για πρωτη φορα.
RocknRolla Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, alxnt said: Εκτός από το bind που σου είπαν παραπάνω και πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε, αν είσαι σε πριβε τρακερς, θα πρέπει να επιλεγείς σερβερς που υποστηρίζουν port forward για να μπορείς να κάνεις seed. Ερώτηση: Το proton έχει τούρκικους σερβερς; Ναι κανονικά, P2P και όλα τα καλά
Vasilica89 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 20 ώρες πριν, kgian είπε Από σήμερα το απόγευμα πάω να μπω στο piratebay και το rutracker και μου ανοίγει το site της ΕΔΠΠΙ. Με DNS της google αυτό. Μέχρι τώρα άνοιγαν κανονικά. Πάμε δηλαδή υποχρεωτικά για VPN τώρα; Το rutracker εδώ και πολύ καιρό βγάζει το παραπάνω μύνημα αλλά με vpn από adguard δεν το βγάζει,μπαίνει κανονικά, απορία όμως,σε εφαρμογή για τηλεόραση πού βγάζει μπόλικες ταινίες online(ξένα),κ αυτά άραγε είναι παράνομα?
uniquegr Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, pomfolynx είπε Iptv στο kodi και torrents ελάχιστο ως μικρό ρίσκο. Για εξηγήσου! Δηλαδή, για ποιο λόγο είναι μικρό το ρίσκο απο το iptv του kodi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα