angmar Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Mr_Robot_dev said: Εδώ δεν υπάρχει τραπεζικό απόρρητο σε όλη την ευρωπαική ένωση (μπορούν οι ελληνικές αρχές να ζητήσουν δεδομένα από οποιαδήποτε τράπεζα της ευρώπης και το κάνουν ήδη) και ακόμα μιλάμε ότι η εταιρειούλα Χ VPN θα αρνηθεί να δώσει στοιχεία. ή και το ανάποδο, εταιρεία με παρουσία στην Ελλάδα, θα της ζητηθούν στοιχεία από τις γερμανικές αρχές και θα πει, ΟΧΙ ΟΧΙ εγω είμαι no logs vpn... Ρε φίλοι αν το κάνουν αυτό, μετά οι ρυθμιστικές αρχές θα τις κλείσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... δλδ όντως εκεί βασίζεστε? αυτό με ξεπερνάει... Edit 1: ΟΛΕΣ οι εταιρείες κρατάνε Logs για περιπτώσεις τρομοκρατίας, όπλων κλπ. ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν είναι no logs. Αποδείξεις για όλους αυτούς τους ισχυρισμούς; Πέραν της τραπεζικής ένωσης της ΕΕ προφανώς. Επεξ/σία 1 Απριλίου από angmar 1
Iolani Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εμένα με proton free ναι μεν ανοίγει η σελίδα της ταινιομανίας, αλλά τα βίντεο δεν παίζουν, βγάζουν μαύρη οθόνη.
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 12 λεπτά πριν, angmar είπε Edit 1: ΟΛΕΣ οι εταιρείες κρατάνε Logs για περιπτώσεις τρομοκρατίας, όπλων κλπ. ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν είναι no logs. Για τετοιες περιπτωσεις μπορει να γινει κατι Για να κανουν αυτη τη διαδικασια για το δεκαχρονο που ειδε τα στρουμφακια δε νομιζω
angmar Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Just now, adi32 said: Τι μαγικό quote είναι αυτό; Σε καμία περίπτωση δε το έγραψα εγώ αυτό.
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 4 ώρες πριν, Mr_Robot_dev είπε Edit 1: ΟΛΕΣ οι εταιρείες κρατάνε Logs για περιπτώσεις τρομοκρατίας, όπλων κλπ. ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν είναι no logs. Για τετοιες περιπτωσεις μπορει να γινει κατι Για να κανουν αυτη τη διαδικασια για το δεκαχρονο που ειδε τα στρουμφακια δε νομιζω 4 λεπτά πριν, angmar είπε Τι μαγικό quote είναι αυτό; Σε καμία περίπτωση δε το έγραψα εγώ αυτό. κατι πηγε λαθος 😀 1
Trypsos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 22 λεπτά πριν, Mr_Robot_dev είπε Υπάρχουν τρόποι να περιορίσεις την πρόσβαση σε τέτοια sites και να ελέγξεις το κατέβασμα ή και να το κόψεις. Θα ρωτήσεις πως γίνεται τον τεχνικό που έχεις για το δίκτυό σου. 100% νομίζω δεν γίνεται αλλά γίνεται για την πλειοψηφία των απλών χρηστών. Αυτό που επίσης μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις πάρα πολύ την ταχύτητα στο guest wifi σου ώστε πρακτικά να έχει την χρησιμότητα που πραγματικά πρέπει να έχει, να τσεκάρει κάποιος τα social media, emails, και όχι να κατεβάζει torrents ή να βλέπει online αγώνες. Έχω 2 δίκτυα, ένα cosmote και ένα nova. Με τα απλά routers που στέλνουν οι εταιρείες. Μπορώ με αυτά να κάνω τα παραπάνω που είπες μέσα από τις ρυθμίσεις τους (γνωρίζω 1-2 πράγματα αλλά όχι και πολύ καλά) ή θα χρειαστεί να πάρω κάποιο router της αγοράς;
gwgos2121 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εγώ πάντως είδα 2 ταινίες από stremio χτες βράδυ χωρίς VPN και σήμερα με πήραν από Ισπανία ηχογραφημένο ότι εντοπίστηκε η ip για παράνομο υλικό 11
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 6 λεπτά πριν, gwgos2121 είπε Εγώ πάντως είδα 2 ταινίες από stremio χτες βράδυ χωρίς VPN και σήμερα με πήραν από Ισπανία ηχογραφημένο ότι εντοπίστηκε η ip για παράνομο υλικό Τι τσιγάρα καπνίζεις να σου φέρνω! Ωραία η Ισπανία την Άνοιξη..🤣
gwgos2121 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Δεν περίμενα να ισχύσει τόσο γρήγορα ο νόμος χαχαχ.Λετε ναου έρθει κουστούμι?
Panos_Dam Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Σχεδόν κανέναν Νόμο δεν θέλει κανένας και στο τέλος φωνάζουν όλοι μαζί: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ!!!! Λαμόγια Ελληναράδες 1
vasilis_ts Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 33 λεπτά πριν, gwgos2121 είπε Εγώ πάντως είδα 2 ταινίες από stremio χτες βράδυ χωρίς VPN και σήμερα με πήραν από Ισπανία ηχογραφημένο ότι εντοπίστηκε η ip για παράνομο υλικό Καλό μήνα!
DooM_STeR Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 13 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μια απορία. Έστω ότι έχουμε συνέχεια ανοικτό το VPN. Τι ακριβώς θα φαίνεται στον isp; Ότι τι ακριβώς κάνουμε όλο το 24ωρο; Θα φαίνεται κίνηση upload/download και το συνολικό ημερήσιο traffic; Δλδ κάποιος με μεγάλες ταχύτητες αν κατεβάζει και ανεβάζει 500gb την ημέρα, στον isp τί θα φαίνεται; Η λογική είναι η εξής (περιγράφω χοντρικά): Οταν συνδέεσαι σε ενα site μεσω HTTPS τα δεδομένα που στέλνεις και λαμβάνεις ειναι κρυπτογραφημένα απο το Πιστοποιητικό SSL που χρησιμοποιεί το SITE. Η μόνη πληροφορία που έχει ο ISP είναι πως η εξωτερική IP σου (καποια συσκευή στο οικιακό σου δίκτυο) συνδέεται με αυτο το site και ανταλλάσει δεδομένα. Τι δεδομένα είναι αυτά δεν μπορεί να ξέρει. Στο torrenting διαφοροποιείται ως εξής: Αν μπείς σε ενα site που εχει SSL και κατεβάσεις ενα torrent αρχείο, ο ISP δεν ξερει τι κατέβασες, αλλα μολις το κουμπώσεις στον download manager σου , τα connections που κάνει το πρόγραμμα είναι αρκετές φορές χωρίς SSL αλλα και να είναι , οι trackers που συνδέεσαι ειναι flagged πως περιέχουν περιεχόμενο "κακο" και εκεί ξέρει πλέον οτι κατεβάζεις κατι ΠΙΘΑΝΟΝ παράνομο. Στην περίπτωση του VPN ο υπολογιστής σου συνδέεται με εναν υπολογιστή στο εξωτερικό, και μέσω αυτού συνδέεσαι σε οτι site αποφασίσεις. Ετσι εσύ εχεις ενα κρυπτογραφημένο τουνελ δεδομένων με το εξωτερικό, το οποίο ο ISP δεν μπορεί να ξέρει σε τι το χρησιμοποιείς. ακόμα και ο download manager σου , που θα κουμπώσεις το τορρεντ αρχείο σου, θα συνδέεται μέσω αυτού του υπολογιστή στον tracker, και θα τραβάει αρχεία μεσω αυτου του τούνελ, οπότε πλεον ο ISP χάνει καθε πληροφορία του τί κάνεις μεσω αυτής της συνδεσης. Επειδη VPN Tunnels Χρησιμοποιούνται κατα κόρον σε εταιρικό περιβάλλον είτε για συνδέσεις μεταξύ υπολογιστών, ειτε servers ειτε παραρτημάτων είτε ακόμα και remote working, και όλα αυτά ειναι κρυπτογραφημένα, είναι αδύνατον για εναν ISP να ξεχωρίσει εσένα που κατεβάζεις. Δεν προκειτε να σε κυνηγήσει κανείς για το traffic σου. Εχω υπολογιστές και Servers που εχουν traffic ΤΒ δεδομένων για backups 25 ώρες το 24ωρο 370 ημέρες τον χρόνο. 2
Apaleytos80 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Panos_Dam είπε Σχεδόν κανέναν Νόμο δεν θέλει κανένας και στο τέλος φωνάζουν όλοι μαζί: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ!!!! Λαμόγια Ελληναράδες Μου θύμησες ενα μπαρμπάδι που είχε φάει το πρόστιμο για το εμβόλιο. Του λέω και τώρα τι κάνεις, θα το πληρώσεις?. Μου λέει, φυσικά ειμαι νομοταγής πολίτης. Αγοραστική δύναμη ίσως χειρότερη απο την Βουλγαρία, τιμές ψηφιακών υπηρεσιών Νορβηγίας. Καλύτερα λαμόγιο παρά πρόβατο. 6 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 46 λεπτά πριν, gwgos2121 είπε Εγώ πάντως είδα 2 ταινίες από stremio χτες βράδυ χωρίς VPN και σήμερα με πήραν από Ισπανία ηχογραφημένο ότι εντοπίστηκε η ip για παράνομο υλικό Αν όντως σε πήραν τηλ και δεν είναι πρωταπριλιατικο τότε μάλλον απατεώνες θα σε πήραν. Δεν θα έδινε ο πάροχος το τηλέφωνο σου χωρίς συγκατάθεση και μάλιστα τόσο γρήγορα.
fanis23gr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Υποτιθεται οτι μπορουν να συνδεσουν την ip σου με το αφμ. Η ip σου ομως στο ιντερντετ αλλαζει δεν ειναι στατική οποτε λογικα σε βρισκουν απο την mac address του modem/router που σου εχουν δωσειως isp και ετσι γνωριζουν οτι το συγκεκριμενο ρουτερ αντιστοιχει στον συγκεκριμενο πελατη τους. Ομως αν δεν χρησιμοποιησεις το modem τους και συνδεσεις after market modem μπορουν να συνδεσουν αφμ με ip;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα