Προς το περιεχόμενο

4G router με sim ή 5g κινητό

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από atheatos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Tsino είπε

Δεν ανάβει έτσι το κινητό ? 

Δλδ ενδείκνυται για χρήση 24/7 ?

Τουλάχιστον σε ένα Motorola που το έχω μόνιμα έτσι μια χαρα δουλεύει. Η φόρτιση σταματάει και δεν έχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης. Σε 2-3 μήνες  θα κλείσει χρόνο 24/7 λειτουργίας.

Τα καινούργια κινητά έχουν σύστημα διακοπής φόρτισης όταν η μπαταρία γεμίσει. Μπορείς να το αφήσεις στον φορτιστή μονιμα και αυτό να φορτίζει όποτε χρειάζεται.  Εξάλλου η υπερθέρμανση σχετίζεται περισσότερο με την λειτουργία, παρά με την φόρτιση.

Με λίγα λόγια, ένα κινητό ή οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή τώρα πια , ακόμη και λάπτοπ έχουν διαχείριση της φόρτισης. Δεν σημαίνει ότι επειδή το έχεις στην πρίζα αυτό θα φορτίσει την μπαταρία. Μερικά έχουν χρονοδιάγραμμα και φορτίζουν σε συγκεκριμένες ώρες. Μερικοι έχουν κολλήσει στο παρελθόν και περιμένουν το κινητό να φορτίσει ενώ είναι στην πρίζα… 

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 hours ago, atheatos said:

Τουλάχιστον σε ένα Motorola που το έχω μόνιμα έτσι μια χαρα δουλεύει. Η φόρτιση σταματάει και δεν έχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης. Σε 2-3 μήνες  θα κλείσει χρόνο 24/7 λειτουργίας.

Τα καινούργια κινητά έχουν σύστημα διακοπής φόρτισης όταν η μπαταρία γεμίσει. Μπορείς να το αφήσεις στον φορτιστή μονιμα και αυτό να φορτίζει όποτε χρειάζεται.  Εξάλλου η υπερθέρμανση σχετίζεται περισσότερο με την λειτουργία, παρά με την φόρτιση.

Με λίγα λόγια, ένα κινητό ή οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή τώρα πια , ακόμη και λάπτοπ έχουν διαχείριση της φόρτισης. Δεν σημαίνει ότι επειδή το έχεις στην πρίζα αυτό θα φορτίσει την μπαταρία. Μερικά έχουν χρονοδιάγραμμα και φορτίζουν σε συγκεκριμένες ώρες. Μερικοι έχουν κολλήσει στο παρελθόν και περιμένουν το κινητό να φορτίσει ενώ είναι στην πρίζα… 

Αυτο εννοω. υπερθέρμανη λόγω της συνεχούς λειτουργείας που θα κατεβάζει/ανεβάζει data 24/7 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Tsino είπε

Αυτο εννοω. υπερθέρμανη λόγω της συνεχούς λειτουργείας που θα κατεβάζει/ανεβάζει data 24/7 ?

Χρόνια τώρα δεν σβήνω το κινητό και έχω τα δεδομένα  ανοιχτά . Κατεβάζει και ανεβάζει data 24/7 . Ακόμα και τα update τα έχω ρυθμίσει με δεδομένα μιας και έχω απεριόριστα. Ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα υπερθέρμανσης στα κινητά με 4g και πάνω,  πόσο μάλλον σε κινητά με 5g σαν αυτά του θέματος. 
Η υπερθέρμανση ήταν στα πρώτα κινητά με 3g κτλ.  Όπως και με την μπαταρία και την φόρτιση της έτσι και με την χρήση δεδομένων στα σύγχρονα κινητά δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης. Το πρόβλημα υπερθέρμανσης βασικά είναι λόγω του επεξεργαστή και της οθόνης  τώρα πια , παρά του μόντεμ.

Επεξ/σία από atheatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...