Προς το περιεχόμενο

gps tracking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει ενα κινητο σαν ενα μετρο ασφαλειας σε περιπτωση κλοπης στο αμαξι/μοτο λειτουργοντας το σαν gps tracking?

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ziou είπε

Καλησπερα παιδια.Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει ενα κινητο σαν ενα μετρο ασφαλειας σε περιπτωση κλοπης στο αμαξι/μοτο λειτουργοντας το σαν gps tracking?

Καλύτερα βρες ένα GPS tracker να κάνεις σωστή δουλειά, το κινητό κάθε 1-2 μέρες θα θέλει φόρτιση ακόμα και να τραβήξεις γραμμή για να φορτίζει συνέχεια + το ακριβό κόστος συντήρησης μια συμβατικής κάρτας sim για να έχει δεδομένα αλλιώς καλή τύχη να κλειδώσει το GPS

Βρίσκεις GPS tracker οι περισσότερες εταιρίες δίνουν και iot sim για ένα χρόνο και μετά με ανανέωση κάνα 15 αρι το χρόνο τα φτηνά πακέτα (που αν δεν κάνεις track κάθε λίγο είναι υπεραρκετό - δεν χρειάζεται πιο ακριβό πακέτο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν γείτονα που έχει βάλει στην γυναίκα του για να δει που πηγαίνει και αν τον κερατώνει, θα μάθω πληροφορίες αύριο και θα ενημερώσω για νεότερα. 

Επεξ/σία από Raylan
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Καλύτερα βρες ένα GPS tracker να κάνεις σωστή δουλειά, το κινητό κάθε 1-2 μέρες θα θέλει φόρτιση ακόμα και να τραβήξεις γραμμή για να φορτίζει συνέχεια + το ακριβό κόστος συντήρησης μια συμβατικής κάρτας sim για να έχει δεδομένα αλλιώς καλή τύχη να κλειδώσει το GPS

Βρίσκεις GPS tracker οι περισσότερες εταιρίες δίνουν και iot sim για ένα χρόνο και μετά με ανανέωση κάνα 15 αρι το χρόνο τα φτηνά πακέτα (που αν δεν κάνεις track κάθε λίγο είναι υπεραρκετό - δεν χρειάζεται πιο ακριβό πακέτο)

Ξερεις καποιο να προτεινεις?Γιατι οτι εχω βρει δεν μου γεμιζει το ματι οτι ειναι αξιοπιστο και αξιολογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...