Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Αυτό το map με τα κτίρια που όλοι πιάνουν από μια γωνία τι το ήθελαν ; Και το Mirak Valley έπρεπε να ονομαστεί Sniper Map. 1
gbak Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 3 hours ago, Sakm said: εγω έπαιξα μόνο tdm και οι χάρτες που μου έβαζε δεν ήταν χαώδες... Ήταν τόσο όσο... Λογικά μεγάλα maps θα έχουν καποια αλλά mode αλλα σιγουρα στις 28 που θα κυκλοφορήσει το royale θα προστεθουν και αλλα maps οπλα κτλ.. που το βρηκες το TDM ?
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Παιδιά εχει να επιλέξεις μονο small maps για όποιον θέλει. Death match κτλπ
whiteman7 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό το map με τα κτίρια που όλοι πιάνουν από μια γωνία τι το ήθελαν ; Και το Mirak Valley έπρεπε να ονομαστεί Sniper Map. Συμφωνώ , εγω τον εβγαλα από τα favorites maps , δεν εχει κανενα νοημα Οσο αφορά το Mirak Valley πάντα είχαν ενα map αφιερωμένο στους Snipers 😁
Grisos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Πάντως τεράστια πατάτα που δεν έχουν δώσει σε όλα τα class smoke. Δλδ. για να παίξεις aggressive ειδικά σε breakthrough attacker, θα πρέπει να πάρεις support ντε και καλά. Θα έπρεπε να το δίνανε τουλάχιστον και στον Assault από την στιγμή που είναι ο "μπροστάρης" σου.
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Έλεγα να μην το αγοράσω, αλλά σε αυτά τα θέματα ως συνήθως... 7
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Πανέξυπνη ΕΑ, δεν έδωσε trial 10ωρη με την ΕΑ συνδρομή. Πάει η δοκιμή που έλεγα να κάνω. Κατά τα άλλα η Ms να ανεβάσει την τιμή του gp πού περιλαμβάνει ΕΑ και Ubisoft, αλλά αυτές να μη δίνουν δοκιμαστική περίοδο. Μαχαίρι όλα! There is no Battlefield 6 trial for Game Pass Ultimate And EA Play Members (updated)
whiteman7 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 16 λεπτά πριν, Grisos είπε Πάντως τεράστια πατάτα που δεν έχουν δώσει σε όλα τα class smoke. Δλδ. για να παίξεις aggressive ειδικά σε breakthrough attacker, θα πρέπει να πάρεις support ντε και καλά. Θα έπρεπε να το δίνανε τουλάχιστον και στον Assault από την στιγμή που είναι ο "μπροστάρης" σου. Θα υπηρχε πρόβλημα, αν ειχαν ολοι smoke ... Πρεπει καποια στιγμή και να ... πυροβολήσουμε !!!
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Θα φτιάξουμε κάνα squad τώρα ; 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Πανέξυπνη ΕΑ, δεν έδωσε trial 10ωρη με την ΕΑ συνδρομή. Πάει η δοκιμή που έλεγα να κάνω. Κατά τα άλλα η Ms να ανεβάσει την τιμή του gp πού περιλαμβάνει ΕΑ και Ubisoft, αλλά αυτές να μη δίνουν δοκιμαστική περίοδο. Μαχαίρι όλα! There is no Battlefield 6 trial for Game Pass Ultimate And EA Play Members (updated) ΕA play Pro 12 μήνες : 1180 λίρες Αιγυπτου - 38 ευρώ VPN 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Θα φτιάξουμε κάνα squad τώρα ; μετα τις 5 θα είμαι μέσα σε εχω list
wargasm Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Πώς θα σας βρω ρε παιδιά; 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα φτιάξουμε κάνα squad τώρα ; 1
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 13 λεπτά πριν, wargasm είπε Πώς θα σας βρω ρε παιδιά; Θα μας δεις πανω στο βουνο😂 5
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Eγώ δεν δίνω τίποτα, αν δεν κάνω 40 λεπτά settings, key bindings και λίγο tweaking cause why not. xD Έπειτα, τουλάχιστον καμιά ώρα με bots. Έχω να πιάσω BF από το BF3... Βtw, αν σας ενοχλεί το dof στο weapon όταν είστε ads, και μέχρι να το δώσουν κανονικά στα settings, εδώ είστε. Cheers. Είναι από την Beta αυτό το post αλλά λειτουργεί κανονικά και στο final release. Απλώς ψάξτε το στα Documents, you can't miss it. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Alex21121988 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα